Tüp Bebek Günlüğümüz !

olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil

Canimmmm ne diyebilirim ama sunu bil biz burdayiz... Once bi kafa dinle canim sonra onlari dusun... of ya boyle olunca soz bulamiyorum...

noluyoooorrr uleennnn..
bundan sonra test yapacaksan mutlaka başka marka seç..
bi de bu çizginin rengi çoooook açık pembemi ya da karartı şeklindemi..
pembeyse o zaman ciddiye alabiliriz..

okuldan geldim, yatıom yuvarlanıorum.
herkes afiyettedir inşallah. Cumanız mübarek olsun bu arada dostlar.
var mı yeni haberler bakalım????????????????????????????

bizde yuvarlanıp gidiyoz işte
Selam kizlar.Uzun bir aradan sonra ben geldimm.Nasilsiniz?
aysuuunnnnn neden gelmiyosuunnnnn sennnnnnn
başladınmı tedaviye ne durumdasın hiç te bişi yazmadan gitmişsin aşkolsun yanii

kızlar tedaviyle birlikte akapunktur yaptıran varmı?

evet yaptıran oldu bir şahıs bizimle değil artık ama gebe kaldı başka yaptıranlarıda duydum çok faydası varmış..

hayırlı sonu bebekli olsun bu kez inşallahhh...
sen ne zaman istersen gel kuzum...

kıyamam sana hiiiçççç canım benim bi toparlayamadın kendini...
her tarafını bi elden geçirdin ama iyi oldu dimi

kizlar nasilsiniz bizde doktordan geldik asim yapildi kollarim sisti hamilelikten beri 3 hafatda 2kilo almisim neyse hersey bebis icin.... rabbim saglikla bagislasin bana..
sara dan hbr yok mu hala....

aşını oldun demek şişkinlikle kalsın ağrı vs..bişey yapmadan etkisini göstersin inşallah..
bu arada sara dan hala haber yok ve ben çooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum...

ne söylesem ki şimdi ben:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
canın sağolsun saracım Rabbim içini ferahlatsın...

kızlar ben bir kaç gün önce negatif sonuç aldım. bu benim ilk denemem di. malesif olmadı.
sormayı isteyen bir şey var: akşam çatlama iğnesinini yaptırdıktan sonra ne zaman yumurta toplanıyor?

ben zaten en çok sabretmeyi öğrendim herşey hemen olsun diyen ben evlat hasretiyle sabrın ne olduğunu öğrendim

Aynen canim babam rahmetli bi dedigimi iki etmedi esim de oyle cunku istedigim olmazsa hemen suradimi asar somurturum istemsiz bisi ama o kadar alisimisim ki... simdi kac senedir bekliyorum rabbim buyuk insallahh bizde yasayacagiz canim o gunleri

kızlar ben bir kaç gün önce negatif sonuç aldım. bu benim ilk denemem di. malesif olmadı.
sormayı isteyen bir şey var: akşam çatlama iğnesinini yaptırdıktan sonra ne zaman yumurta toplanıyor?

Gecmis olsun can bebisin kendiliginden gelsin insallah 36 saat diye biliyorum canim ama yaniltmis olmayim seni..

Aynen canim babam rahmetli bi dedigimi iki etmedi esim de oyle cunku istedigim olmazsa hemen suradimi asar somurturum istemsiz bisi ama o kadar alisimisim ki... simdi kac senedir bekliyorum rabbim buyuk insallahh bizde yasayacagiz canim o gunleri

benimde rahmetli babam aynı şekilde eşimde saolsun öyle her dediğim oldu ama anne olamadım henüz nolacağıda belli değil daha..
hakkımızda hayırlısı olsun diyorum hep..

çatlatma iğnesini vurduktan 33-36 saat sonra yumurtalar toplanır..

Basin sagolsun canim buyuk acilar yasamisiz insallah olucak canim... allah buyuk....

canım, çok üzüldüm. hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyor.

canm benm yaa hiç üzülme rabbim demekki kısmet etmemiş zamanı varmıs bebişlerimiz gelecek ben buna inanıyorum...

merhaba kızlarr nasılsınız iimisinz....
bugün farklı seyler yapan yada sonuc bekleyen varmı:18:

Rabbimden hayırlısı bitanem. bunun tesellisi pek yok.
ne olur çabuk toparlanmaya çalış sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…