olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
Kızlar hayalet çizgim bu sabah yaptığım testte de hortladıidrar kuruyunca çıkıyor hep daha da belirginleşiyor sabah 7 de yaptım 8 saat geçti üzerinden. İlk testimi de akşam 5 de yapmıştım ertesi güne git gide belirginleş. Bu seferki çizgi ilk yaptığımdan baha belirgin. Çıldıriciiiiiiim
Böyle hamile kalanlar da olmuş olmamış değil yani benimkisi gibi saatler sonra cortlamış hayalet çizgileri.
okuldan geldim, yatıom yuvarlanıorum.
herkes afiyettedir inşallah. Cumanız mübarek olsun bu arada dostlar.
var mı yeni haberler bakalım????????????????????????????
aysuuunnnnn neden gelmiyosuunnnnn sennnnnnnSelam kizlar.Uzun bir aradan sonra ben geldimm.Nasilsiniz?
kızlar tedaviyle birlikte akapunktur yaptıran varmı?
Nezamandır gelemiyordum ,herkez için güzel gelişmeler olmuştur inşallah .
ben Biesteron 'a başladim bugun 3.deneme öncesi kullanalımdedi doktorum.bilenler biliyordur benim hersefrinde 7-8 tane toplanıyor güzel dölleniyor 5.güne birinci kalite olarak gidiyor ama tutmuyor.doktor rahimde vesairede sorun yok diyor .yumurtada sorun var diyor ama görünmez bi sorun bakalım budefa yumurtaları şenlendirebilecek miyim:)
işte oldugumdan kk ya hep giremiyorum ama özel msj atarsanız bakarım gelirimde ,
herkeze çok çok çok selamlar
ah ah hic sorma askitom cildimde kuruluk basladi ayagimin eklem bolgesi ikinci derece kuruluktaymis kotizonlu krem yazdi on gun kullancam bide alerji test icin kan verdim ordan ciktim kulak bogaza birsuru test yaptilar ve zonadan dolayi orta kulagimda intihaplanma olmus ilac verdi onuda bitene kadar kullancam bide goz doktoruna git dedi goze bakilsin sinirler ne durumda diye :18: ne bu bemim basima gelenler iyilesemiyom ben yaaa napcam ben
kizlar nasilsiniz bizde doktordan geldik asim yapildi kollarim sisti hamilelikten beri 3 hafatda 2kilo almisimneyse hersey bebis icin.... rabbim saglikla bagislasin bana..
sara dan hbr yok mu hala....
canım sen nerde yaptırmıştın tüp bebek tedavini? ikizmi?
olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
Bosuna mi mujdelendi o ayet:
ALLAH SABREDENLERLE BERABETDİR...
ben zaten en çok sabretmeyi öğrendim herşey hemen olsun diyen ben evlat hasretiyle sabrın ne olduğunu öğrendim
kızlar ben bir kaç gün önce negatif sonuç aldım. bu benim ilk denemem di. malesif olmadı.
sormayı isteyen bir şey var: akşam çatlama iğnesinini yaptırdıktan sonra ne zaman yumurta toplanıyor?
Gecmis olsun can bebisin kendiliginden gelsin insallah 36 saat diye biliyorum canim ama yaniltmis olmayim seni..
Aynen canim babam rahmetli bi dedigimi iki etmedi esim de oyle cunku istedigim olmazsa hemen suradimi asar somurturum istemsiz bisi ama o kadar alisimisim ki... simdi kac senedir bekliyorum rabbim buyuk insallahh bizde yasayacagiz canim o gunleri
kızlar ben bir kaç gün önce negatif sonuç aldım. bu benim ilk denemem di. malesif olmadı.
sormayı isteyen bir şey var: akşam çatlama iğnesinini yaptırdıktan sonra ne zaman yumurta toplanıyor?
banada 36 saat sonra yaptı ama arkadaşlarımdan duyduğu göre 12 saat arayla yapılıyormuş.
benimde rahmetli babam aynı şekilde eşimde saolsun öyle her dediğim oldu ama anne olamadım henüz nolacağıda belli değil daha..
hakkımızda hayırlısı olsun diyorum hep..
çatlatma iğnesini vurduktan 33-36 saat sonra yumurtalar toplanır..
Basin sagolsun canim buyuk acilar yasamisiz insallah olucak canim... allah buyuk....
merhaba kızlarr nasılsınız iimisinz....
bugün farklı seyler yapan yada sonuc bekleyen varmı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?