ne söylesem ki şimdi ben:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
canın sağolsun saracım Rabbim içini ferahlatsın...
canım, çok üzüldüm. hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyor.
canm benm yaa hiç üzülme rabbim demekki kısmet etmemiş zamanı varmıs bebişlerimiz gelecek ben buna inanıyorum...
Rabbimden hayırlısı bitanem. bunun tesellisi pek yok.
ne olur çabuk toparlanmaya çalış sadece..
sara kuzumm çok üzgünümm..rabbim yüreğini ferahlatsın bugün ağlayabilirsen ağla boşalt içini bence..Yarın yepyeni umutlarlaa başını dimdik tutarak kaldıracaksınn eminim..Sen çok güçlü bir hatunsun arkadaşım..
üzülme bitanem ya...Rabbim inşallah tez vakitte yavruna kavuştursun seni...ne diyeceğimi bilemiyorum inan..senin için topice girmiştim...çok öpüyorum...sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun vakti saati gelmemiş demekki elden bişey gelmiyo Rabbim ne eyler neylerse güzel eyler bundada var bi hayır elbet ama içim yanıyo
sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun vakti saati gelmemiş demekki elden bişey gelmiyo Rabbim ne eyler neylerse güzel eyler bundada var bi hayır elbet ama içim yanıyo
içim acıyo mills cim
üzülme bitanem ya...Rabbim inşallah tez vakitte yavruna kavuştursun seni...ne diyeceğimi bilemiyorum inan..senin için topice girmiştim...çok öpüyorum...
canım daha akşam inş. yükselir dedim yazdım ama maaleseff olmamışş...
canım için yanmazmı inan burda bende yandım ama napalım olmayınca olmuyor..
rabbim ol desin bidhaki tedavimize yada kendiliğndne olacak bebeişlerimize canım benim......
biakç gün hatta hafta kendine gelebiyebilrisin bunlar normal içindne ne geliyosa onu yapp bunalma ona diycem napıcam diye...
tedavin hakkındada düşünme şimdilikkk
valla çok üzüldümm yaa istemem kimse yaşasın şu negatifin acısnıı çok zor çokkkkkk
kızlar merhaba aranıza yeni geldim,
ilk tüp bebek transferim yapıldı 2 adet 5.gün embriyosu,
bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm günler geçmek bilmiyor
merhaba canım..
bugün farklı bişeyler yapan yoktu saradan haber bekledik..
bizi bizden iyi kimse anlamaz kdr cim olacak biliyorum ama şimdi kafam çok dağınık
bana 11. gün verdiler hatta tranferi de sayarsan 12 oluyor ama galiba dayanamayıp daha erken baktırıcamhoşgeldin canım bebeklerinle
6.gündesin az kalmış ama 10.günde test günü vermiş olmalılar zira 5.gün embriyo transferi olmuşsun...
canm yaa rabbim sabırlık versin bu yol cok zor bi yol oldugu içi
n onu bizden baska anlayan olmaz Rabbim en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin
bana 11. gün verdiler hatta tranferi de sayarsan 12 oluyor ama galiba dayanamayıp daha erken baktırıcam
Bana da umut oldun canım hala adet olmadım akıntım su gibi kasık ağrılarım var çok belime kalçama vuruyo bomba gibiyim göğüslerde şiş patlicam yani. Kan testi için ne düşüneceğimi bilemiyorum canım o kadar çok yaptııp da hayal kırıklığı yaşadım ki belki gecikmedir biraz daha beklicem. Senin silik çizgilerde saatler sonra mı hortlamıştı canım?evet canım hamileyim. benim ilk denememde de test çok silikti sonradan koyulaşmıştı o zamanda hamileydim.
canım inşallah hamilesindir. kan testi yaptıracakmısın
noluyoooorrr uleennnn..
bundan sonra test yapacaksan mutlaka başka marka seç..
bi de bu çizginin rengi çoooook açık pembemi ya da karartı şeklindemi..
pembeyse o zaman ciddiye alabiliriz..
bizde yuvarlanıp gidiyoz işteEki Görüntüle 576735
aysuuunnnnn neden gelmiyosuunnnnn sennnnnnn
başladınmı tedaviye ne durumdasın hiç te bişi yazmadan gitmişsin aşkolsun yanii
evet yaptıran oldu bir şahıs bizimle değil artık ama gebe kaldı başka yaptıranlarıda duydum çok faydası varmış..
hayırlı sonu bebekli olsun bu kez inşallahhh...
sen ne zaman istersen gel kuzum...
kıyamam sana hiiiçççç canım benim bi toparlayamadın kendini...
her tarafını bi elden geçirdin ama iyi oldu dimi
aşını oldun demek şişkinlikle kalsın ağrı vs..bişey yapmadan etkisini göstersin inşallah..
bu arada sara dan hala haber yok ve ben çooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum...
hoşgeldin canım, iyiyiz sende ne var ne yok.
noluyoooorrr uleennnn..
bundan sonra test yapacaksan mutlaka başka marka seç..
bi de bu çizginin rengi çoooook açık pembemi ya da karartı şeklindemi..
pembeyse o zaman ciddiye alabiliriz..
bizde yuvarlanıp gidiyoz işteEki Görüntüle 576735
aysuuunnnnn neden gelmiyosuunnnnn sennnnnnn
başladınmı tedaviye ne durumdasın hiç te bişi yazmadan gitmişsin aşkolsun yanii
evet yaptıran oldu bir şahıs bizimle değil artık ama gebe kaldı başka yaptıranlarıda duydum çok faydası varmış..
hayırlı sonu bebekli olsun bu kez inşallahhh...
sen ne zaman istersen gel kuzum...
kıyamam sana hiiiçççç canım benim bi toparlayamadın kendini...
her tarafını bi elden geçirdin ama iyi oldu dimi
aşını oldun demek şişkinlikle kalsın ağrı vs..bişey yapmadan etkisini göstersin inşallah..
bu arada sara dan hala haber yok ve ben çooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum...
Bana da umut oldun canım hala adet olmadım akıntım su gibi kasık ağrılarım var çok belime kalçama vuruyo bomba gibiyim göğüslerde şiş patlicam yani. Kan testi için ne düşüneceğimi bilemiyorum canım o kadar çok yaptııp da hayal kırıklığı yaşadım ki belki gecikmedir biraz daha beklicem. Senin silik çizgilerde saatler sonra mı hortlamıştı canım?
Pembiş güldencim yaa aççıııııkkk pembiş renginde bugünki daha belirgin.
Egunal+ canim affedersin ya giremedim tedaviye basladim transferim bile oldu ayin 19-u INSALLAH kan testim olcak hayirlisi INSALLAH ALLAH buyukdur.Siz napiosunuzcanim affedersin ismin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?