Tüp Bebek Günlüğümüz !

sara kuzumm çok üzgünümm..rabbim yüreğini ferahlatsın bugün ağlayabilirsen ağla boşalt içini bence..Yarın yepyeni umutlarlaa başını dimdik tutarak kaldıracaksınn eminim..Sen çok güçlü bir hatunsun arkadaşım..

ne söylesem ki şimdi ben:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
canın sağolsun saracım Rabbim içini ferahlatsın...

canım, çok üzüldüm. hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyor.

canm benm yaa hiç üzülme rabbim demekki kısmet etmemiş zamanı varmıs bebişlerimiz gelecek ben buna inanıyorum...

Rabbimden hayırlısı bitanem. bunun tesellisi pek yok.
ne olur çabuk toparlanmaya çalış sadece..

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun vakti saati gelmemiş demekki elden bişey gelmiyo Rabbim ne eyler neylerse güzel eyler bundada var bi hayır elbet ama içim yanıyo

içim acıyo mills cim

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun vakti saati gelmemiş demekki elden bişey gelmiyo Rabbim ne eyler neylerse güzel eyler bundada var bi hayır elbet ama içim yanıyo
üzülme bitanem ya...Rabbim inşallah tez vakitte yavruna kavuştursun seni...ne diyeceğimi bilemiyorum inan..senin için topice girmiştim...çok öpüyorum...

canım daha akşam inş. yükselir dedim yazdım ama maaleseff olmamışş...
canım için yanmazmı inan burda bende yandım ama napalım olmayınca olmuyor..
rabbim ol desin bidhaki tedavimize yada kendiliğndne olacak bebeişlerimize canım benim......
biakç gün hatta hafta kendine gelebiyebilrisin bunlar normal içindne ne geliyosa onu yapp bunalma ona diycem napıcam diye...
tedavin hakkındada düşünme şimdilikkk
valla çok üzüldümm yaa istemem kimse yaşasın şu negatifin acısnıı çok zor çokkkkkk

bizi bizden iyi kimse anlamaz kdr cim olacak biliyorum ama şimdi kafam çok dağınık

kızlar merhaba aranıza yeni geldim,
ilk tüp bebek transferim yapıldı 2 adet 5.gün embriyosu,
bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm günler geçmek bilmiyor

kızlar merhaba aranıza yeni geldim,
ilk tüp bebek transferim yapıldı 2 adet 5.gün embriyosu,
bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm günler geçmek bilmiyor

hoşgeldin canım bebeklerinle
6.gündesin az kalmış ama 10.günde test günü vermiş olmalılar zira 5.gün embriyo transferi olmuşsun...

merhaba canım..
bugün farklı bişeyler yapan yoktu saradan haber bekledik..

canm yaa rabbim sabırlık versin bu yol cok zor bi yol oldugu içi
n onu bizden baska anlayan olmaz Rabbim en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin

hoşgeldin canım bebeklerinle
6.gündesin az kalmış ama 10.günde test günü vermiş olmalılar zira 5.gün embriyo transferi olmuşsun...
bana 11. gün verdiler hatta tranferi de sayarsan 12 oluyor ama galiba dayanamayıp daha erken baktırıcam

canm yaa rabbim sabırlık versin bu yol cok zor bi yol oldugu içi
n onu bizden baska anlayan olmaz Rabbim en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin

Aminnnn inşallah bir an önce toparlanacak canım arkadaşım..

bana 11. gün verdiler hatta tranferi de sayarsan 12 oluyor ama galiba dayanamayıp daha erken baktırıcam

5.gün transferinde test günü 10.gün
3.gün transferinde test günü 12.gün

tabii bu gün sayılarına transfer günü dahil değil o nedenle transfer gününü sayma günden sonra 10.gün test yaptırabilirsin..

evet canım hamileyim. benim ilk denememde de test çok silikti sonradan koyulaşmıştı o zamanda hamileydim.
canım inşallah hamilesindir. kan testi yaptıracakmısın
Bana da umut oldun canım hala adet olmadım akıntım su gibi kasık ağrılarım var çok belime kalçama vuruyo bomba gibiyim göğüslerde şiş patlicam yani. Kan testi için ne düşüneceğimi bilemiyorum canım o kadar çok yaptııp da hayal kırıklığı yaşadım ki belki gecikmedir biraz daha beklicem. Senin silik çizgilerde saatler sonra mı hortlamıştı canım?

Pembiş güldencim yaa aççıııııkkk pembiş renginde bugünki daha belirgin.

Egunal+ canim affedersin ya giremedim tedaviye basladim transferim bile oldu ayin 19-u INSALLAH kan testim olcak hayirlisi INSALLAH ALLAH buyukdur.Siz napiosunuzcanim affedersin ismin neydi?

heya hic sorma heryerim elden bi gecti sayilir iyi yanida bu sanirsam bi toparlansaydim :44:

oooo süpper o zaman ben artık hamilelik var diyorum daha da başka bişi demiyorum nokta

Egunal+ canim affedersin ya giremedim tedaviye basladim transferim bile oldu ayin 19-u INSALLAH kan testim olcak hayirlisi INSALLAH ALLAH buyukdur.Siz napiosunuzcanim affedersin ismin neydi?

yaaa bak sennn transfer bile olmuş hatun hayırlı olsun şekerim...
adım gülden
bide aynen takılıyoruz işte sonuç alanlar hamile olanlar doğurmuşlar bekleyenler derken sohbet aynen devam ediyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…