oooo süpper o zaman ben artık hamilelik var diyorum daha da başka bişi demiyorum nokta
yaaa bak sennn transfer bile olmuş hatun hayırlı olsun şekerim...
adım gülden
bide aynen takılıyoruz işte sonuç alanlar hamile olanlar doğurmuşlar bekleyenler derken sohbet aynen devam ediyoooo...
heya hic sorma heryerim elden bi gecti sayilir iyi yanida bu sanirsam bi toparlansaydim :44:
Kızlar hayalet çizgim bu sabah yaptığım testte de hortladıidrar kuruyunca çıkıyor hep daha da belirginleşiyor sabah 7 de yaptım 8 saat geçti üzerinden. İlk testimi de akşam 5 de yapmıştım ertesi güne git gide belirginleş. Bu seferki çizgi ilk yaptığımdan baha belirgin. Çıldıriciiiiiiim
Böyle hamile kalanlar da olmuş olmamış değil yani benimkisi gibi saatler sonra cortlamış hayalet çizgileri.
olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
INSALLAH sagolasin guldencim ALLAH sana ve tum isteyenlere versin INSALLAH.Hemde iki tane bebisimiz var INSALLAH ikiside tutunurlar
Bana da umut oldun canım hala adet olmadım akıntım su gibi kasık ağrılarım var çok belime kalçama vuruyo bomba gibiyim göğüslerde şiş patlicam yani. Kan testi için ne düşüneceğimi bilemiyorum canım o kadar çok yaptııp da hayal kırıklığı yaşadım ki belki gecikmedir biraz daha beklicem. Senin silik çizgilerde saatler sonra mı hortlamıştı canım?
Pembiş güldencim yaa aççıııııkkk pembiş renginde bugünki daha belirgin.
kaç tane toplandı peki dondurulmuş kaldımı
Canim cok toplandi 19 dan coku toplandi ama 4-u dollendi.2 tane donduruldu
Egunal+ canim affedersin ya giremedim tedaviye basladim transferim bile oldu ayin 19-u INSALLAH kan testim olcak hayirlisi INSALLAH ALLAH buyukdur.Siz napiosunuzcanim affedersin ismin neydi?
iyi aksamlar canlarrtirnaklarimi kisalttim oje surduum geldim:))
Selam monns...84 nasılsın canımm nasıl gidiyorr hamişlikk
yok sekerim.ben uzun tirnagi hic sevmem bi french lik kadar olsun isterim ondan bi tik uzamisti onu torpuyle kisalttim french yaptim tekrar.zaten tirnaklarimcok kalitesiz yumusak hemen kirilir hic uzamasina firsat kalmaz:))iyi yapmışsın kuzum zira tırnakların nerdeyse gözüme girecek kadar uzamıştı
mİyim cnm sagol nasi olsun dunden beri midem cook kotu bulaniyo bende neden bulanmiti diye uzuluyodumsen nasil cnm histeroskobi isi ne oldu??
Kızlarr yaa beni duyan yokmuu huhuu Egunal nerdesin dünde selamımı almadınn
İnsallah canim hersey bebis icin:)) darisi size insallah.... arastir tatlim ya verilmez o okadar para resmen kullaniyolar bu yola dustuk ya.... herseyi oderiz diye dusunuyolar...m
Eee şekerim güzel bulantılar bunlarr sabret tatlımm zamanla bulantılarda geçicek yerini başka şeyler alıcakk hayatım 4- 5 gün sonra adet olucam ufak kist çıkmıstı onun için dogum kontrol hapı içicem bitince dr gidicem histeroskopi için hastane araştırıyorum yani 1 ay sonra falan olucam tatlım
ama duymaz görmez olurmuyum ben seniiiiii
dünde yazdım ama sen görmedin herhaldeee...
İnsallah canim hersey bebis icin:)) darisi size insallah.... arastir tatlim ya verilmez o okadar para resmen kullaniyolar bu yola dustuk ya.... herseyi oderiz diye dusunuyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?