Tüp Bebek Günlüğümüz !

INSALLAH sagolasin guldencim ALLAH sana ve tum isteyenlere versin INSALLAH.Hemde iki tane bebisimiz var INSALLAH ikiside tutunurlar

merhaba arkadaşım testi kaçıncı gün yaptın tüp bebekmi ne gibi belirtilerin var cevaplarsan sevinirim ben 9.gün sabah test yaptım çıkmadı bugün 11. günüm 14.gün kanda bakılcak.aşırış şişkinlik var nefes almakta zorluk çekiyorum gögüsler şiş ürperme hissi oluyor

Üzülme canım benimde negatif seninle aynı gündü testlerimiz nasip değilmiş Mart'ta tekrardan Yapmicam ins busefer olur

ben laborantım yıllardır gebelik testi bakarım idrarda b-hcg varsa sonradanda olsa silik çizgi çıkar istersen yarın sabahta yap daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın.hayırlı uğurlu olsun.

Canim cok toplandi 19 dan coku toplandi ama 4-u dollendi.2 tane donduruldu

aslında sayı çok güzel ama neden az döllenmiş acaba bunu sorsaydın doktoruna...
donmuş kalmasıda çok güze bu arada inşallah gerek kalmayacak ama donmuşlara..

iyi yapmışsın kuzum zira tırnakların nerdeyse gözüme girecek kadar uzamıştı
yok sekerim.ben uzun tirnagi hic sevmem bi french lik kadar olsun isterim ondan bi tik uzamisti onu torpuyle kisalttim french yaptim tekrar.zaten tirnaklarimcok kalitesiz yumusak hemen kirilir hic uzamasina firsat kalmaz:))
sen napuon cnm?

İyim cnm sagol nasi olsun dunden beri midem cook kotu bulaniyo bende neden bulanmiti diye uzuluyodum sen nasil cnm histeroskobi isi ne oldu??
m
Eee şekerim güzel bulantılar bunlarr sabret tatlımm zamanla bulantılarda geçicek yerini başka şeyler alıcakk hayatım 4- 5 gün sonra adet olucam ufak kist çıkmıstı onun için dogum kontrol hapı içicem bitince dr gidicem histeroskopi için hastane araştırıyorum yani 1 ay sonra falan olucam tatlım

İnsallah canim hersey bebis icin:)) darisi size insallah.... arastir tatlim ya verilmez o okadar para resmen kullaniyolar bu yola dustuk ya.... herseyi oderiz diye dusunuyolar...

ama duymaz görmez olurmuyum ben seniiiiii
dünde yazdım ama sen görmedin herhaldeee...

Offf offf bende kardeşimle faceden yazışıyorum biryandanda 2 yıllık evli oda çok çocuk istiyor ufak tefek sorunlar var kocası varikosal ameliyetı oldu şimdi biraz daha normal sperm sayısı bir yandan kendi derdimine unutuyorum canlarım yaaaa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…