Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet tatlımm Allah için dr illa ben yaparım demedi zaten histeroskopi şart dedi yani tatlıım
Aslinda doktorunun yapmasi daha iyi bence mesala bende rahimde cok az bi yapisiklik varmis onu actilar simdi 11. haftamda dikicekler ama o kadar parada vermek bilmem nasil olur kardesininde allah yardimcisi olsun cnm alsin oda bebisini kucagina....

Aslinda doktorunun yapmasi daha iyi bence mesala bende rahimde cok az bi yapisiklik varmis onu actilar simdi 11. haftamda dikicekler ama o kadar parada vermek bilmem nasil olur kardesininde allah yardimcisi olsun cnm alsin oda bebisini kucagina....

Canım yaaa Valla 2-3 bine tl ye razıyım ama 5.250 yani tüp parası ne bilim yaa şaşırdım kaldım canımm dr önerebilecegi dr falan varmı sorucam kardeşimde böyle yani tatlım benden dolayı korkuyorlar o yüzden çok üzülüyorum ben ablamda 2 senelik evli 2 aylık dünyalar güzeli ela adında bebişimiz var inanırmısın arkadasımm elaaa benim herşeyim onu hiçbirşeye degişmem sülalede ilk torunn gözümüzün nuru ablam bile evlenmeden kadın dogumcuya gitmeye başladı hepsinin korkulu rüyalarıyım bu durum beni çok üzüyor neyse ablamın bebişi oldu inş kardeşimin biran önce olur ben üzülmelere alıştım ama onlara kıyamıyorum canımm onları çooookkk seviyorummm 5 kardeşizzzz çok baglıyız Rabbim hepimiz ailsini bizlere bagışlasınn aminn

selam şekerler.
hastaneye gittim bugün.
bebiş iyimiş çok şükür,her şey yolunda.
idrar ve kan tahlili yapıldı.,
doktora da ebeye de bir şey soramadım şu açıklık konusunda.
korktum sanırım.
haftaya özeldeki doktoruma gidicem,ona sorarım.
doğum yapan arkadaşlarım normal,bizim de öyleydi dediler.
bakalım hayırlısı artık.

bitanem Rabbim hayırlısını bilir.
bunda da vardır bir hayır.
biliyorum ne desem boş ama bir şey demeden de yapamadım.
her zaman dualarımdasın.

Hoşgeldin tatlım ne kadar açıklık varki tatlım

bugün transferim yapıldııııı... 27si test günüm 2 embriyo transfer edildi saat 11den beri yatıyorum desem yeridir özellikle kociş pek üstüme titriyorrr aman yat aman kalkma aman üşümee

Canim kardes cocugu cok ayri ablamin oglu agbimin kizi var ölürüm ben onlara cok seviyorum... bak ne guzel seni dusunuyolar kardeslik bu iste rabbim isteyen herkese versin

canım hayirlisi olsun ,üzüldüm.kafani bi toparla bi rahatlatmaya bak bi sekilde hayat devam ediyor ışte.umudumuzu kaybetmeden sadece yola devam.allah tez zamanda hayirlisini versin inşallah canım

bugün transferim yapıldııııı... 27si test günüm 2 embriyo transfer edildi saat 11den beri yatıyorum desem yeridir özellikle kociş pek üstüme titriyorrr aman yat aman kalkma aman üşümee

Canımm hayırlı olsun çokk dikkat et netede çok girme bence radyasyon canım yaaa kocişi dinle bol bol yat dinlen

ben de çıkmadık candan umüt keesilmez diyorum hihihi adet olmadığım sürece ümitlenebilirim. belki yarın baktırırım kanda.

canım ben geçen ay opu oldum. ohss gelişti 2 embriyom donduruldu doktor 1 ay daha dinlen dedi. bu ay dondurulmuş tedavisine başlicaz yani. adet günümde yaptım ben saatler sonra böyle silik çıktı işte. benim aşırı kasık ağrım var bıçal saplanması gibi bel ağrısı kalçama kadar vuruyo. göğüslerim de bazen çok acıyo o kadar. inşallah kanda pozitif i görürsün arkadaşım.

ben laborantım yıllardır gebelik testi bakarım idrarda b-hcg varsa sonradanda olsa silik çizgi çıkar istersen yarın sabahta yap daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın.hayırlı uğurlu olsun.

umutlandım şimdi canım ya Allah büyük umut hep var. o kadar iyi gelir ki bu süpriz bebek anlatamam. belki yarın kan testi yaptırırım. Allah senden razı olsun. az da olsa içimi rahatlattın. negatif de olsa üzülmem ama birdaha asla güvenim kalmaz idrar testlerine.
bu arada testler kurudu artık 2 tane yapmıştım. birisi 30 günün akşamı.akşam idrarımla. ikincisi 32. gün sabah idrarımla ordaki silik çizgim daha belirgindi. ancak şuanda idrar iyice kuruduğu için çizgilerim biraz kayboldu ama yine de varlar :)
Allahım hangisi hayırlı ise onu nasip etsin.

Son düzenleme:
Hoşgeldin tatlım ne kadar açıklık varki tatlım

açıklık olup olmadığını bilmiyorum canım.
bugün doktor bie şey demedi.
gerçi alttan bakmadı ama.
şimdi kayınvaldem geldi.
açıklık olsa,bebek aşağı inse söylerdi onlar dedi ya bilemicem artık.
ben dün ağda yapmıştım ayna karşısında delik açık duruyodu.
o yüzden şüphelendim.

Canım dr bişey şüphelenseydi alttan bakmak isterdi daha erken hyatım yaa elfamlı olma bu kadar canımmm boş ver sen kukuşuna çok bakma baktıkça daha heyecan stresli oluyorsun tahmin edebiliyorum şekerrr

Canım dr bişey şüphelenseydi alttan bakmak isterdi daha erken hyatım yaa elfamlı olma bu kadar canımmm boş ver sen kukuşuna çok bakma baktıkça daha heyecan stresli oluyorsun tahmin edebiliyorum şekerrr

kız hayatımda ilk defa aynayla yaptım şu işi çünkü artık mümkün değil göremiyorum.
bakılcak gibi de değil zaten

canim benim aynen benim yasadiklarimi yasamissin benimde 8den 5e dusmustu ayni bende senin gibi aglayamamistim.cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemiyorum kismet degilmis Allah hayirlisiyla karnini doldursun cnm tupe gerek kalmadan.

İyi aksamlar kuzlr halen hastayim misafrlerim aksm ustu gutti sukur
Sara cnm uzuldum seni m ettim onun icin girdim topige rabbim hepinizin kucagini doldursun insallh en kisa hayirli olan vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…