Aslinda doktorunun yapmasi daha iyi bence mesala bende rahimde cok az bi yapisiklik varmis onu actilar simdi 11. haftamda dikicekler ama o kadar parada vermek bilmem nasil olur kardesininde allah yardimcisi olsun cnm alsin oda bebisini kucagina....Evet tatlımm Allah için dr illa ben yaparım demedi zaten histeroskopi şart dedi yani tatlıım
Aslinda doktorunun yapmasi daha iyi bence mesala bende rahimde cok az bi yapisiklik varmis onu actilar simdi 11. haftamda dikicekler ama o kadar parada vermek bilmem nasil olur kardesininde allah yardimcisi olsun cnm alsin oda bebisini kucagina....
selam şekerler.
hastaneye gittim bugün.
bebiş iyimiş çok şükür,her şey yolunda.
idrar ve kan tahlili yapıldı.,
doktora da ebeye de bir şey soramadım şu açıklık konusunda.
korktum sanırım.
haftaya özeldeki doktoruma gidicem,ona sorarım.
doğum yapan arkadaşlarım normal,bizim de öyleydi dediler.
bakalım hayırlısı artık.
seda saranin son durumu ne bn gunduz giremedim cnmbitanem Rabbim hayırlısını bilir.
bunda da vardır bir hayır.
biliyorum ne desem boş ama bir şey demeden de yapamadım.
her zaman dualarımdasın.
Canım yaaa Valla 2-3 bine tl ye razıyım ama 5.250 yani tüp parası ne bilim yaa şaşırdım kaldım canımm dr önerebilecegi dr falan varmı sorucam kardeşimde böyle yani tatlım benden dolayı korkuyorlar o yüzden çok üzülüyorum ben ablamda 2 senelik evli 2 aylık dünyalar güzeli ela adında bebişimiz var inanırmısın arkadasımm elaaa benim herşeyim onu hiçbirşeye degişmem sülalede ilk torunn gözümüzün nuru ablam bile evlenmeden kadın dogumcuya gitmeye başladı hepsinin korkulu rüyalarıyımbu durum beni çok üzüyor neyse ablamın bebişi oldu inş kardeşimin biran önce olur ben üzülmelere alıştım ama onlara kıyamıyorum canımm onları çooookkk seviyorummm 5 kardeşizzzz çok baglıyız Rabbim hepimiz ailsini bizlere bagışlasınn aminn
cnm sedamuya da sordum da o cikmis sara test yaptimi?haberin varmi?Canim kardes cocugu cok ayri ablamin oglu agbimin kizi var ölürüm ben onlara cok seviyorum... bak ne guzel seni dusunuyolar kardeslik bu iste rabbim isteyen herkese versin
olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
bugün transferim yapıldııııı... 27si test günüm 2 embriyo transfer edildi saat 11den beri yatıyorum desem yeridir özellikle kociş pek üstüme titriyorrr aman yat aman kalkma aman üşümee
cnm sedamuya da sordum da o cikmis sara test yaptimi?haberin varmi?
oooo süpper o zaman ben artık hamilelik var diyorum daha da başka bişi demiyorum nokta
yaaa bak sennn transfer bile olmuş hatun hayırlı olsun şekerim...
adım gülden
bide aynen takılıyoruz işte sonuç alanlar hamile olanlar doğurmuşlar bekleyenler derken sohbet aynen devam ediyoooo...
merhaba arkadaşım testi kaçıncı gün yaptın tüp bebekmi ne gibi belirtilerin var cevaplarsan sevinirim ben 9.gün sabah test yaptım çıkmadı bugün 11. günüm 14.gün kanda bakılcak.aşırış şişkinlik var nefes almakta zorluk çekiyorum gögüsler şiş ürperme hissi oluyor
ben laborantım yıllardır gebelik testi bakarım idrarda b-hcg varsa sonradanda olsa silik çizgi çıkar istersen yarın sabahta yap daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın.hayırlı uğurlu olsun.
cnm sedamuya da sordum da o cikmis sara test yaptimi?haberin varmi?
seda saranin son durumu ne bn gunduz giremedim cnm
Hoşgeldin tatlım ne kadar açıklık varki tatlım
açıklık olup olmadığını bilmiyorum canım.
bugün doktor bie şey demedi.
gerçi alttan bakmadı ama.
şimdi kayınvaldem geldi.
açıklık olsa,bebek aşağı inse söylerdi onlar dedi ya bilemicem artık.
ben dün ağda yapmıştım ayna karşısında delik açık duruyodu.
o yüzden şüphelendim.
Canım dr bişey şüphelenseydi alttan bakmak isterdi daha erken hyatım yaa elfamlı olma bu kadar canımmm boş ver sen kukuşuna çok bakma baktıkça daha heyecan stresli oluyorsun tahmin edebiliyorum şekerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?