Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın hanımlarr!

Tüh! Canım ya bu acıyı yaşayan bilir anca. Allah sabır versin. Çok zor. İyi yönleri de var. Tutunmaya başladı en azından. Bunu teselli gibi düşünme. Tutunmama sorunu ile ilgili araştırma yaparken eğer hcg biraz bile artmaya başladıysa tutunma sorununuz yok demektir bu da tüp bebekle hamile kalabileceğini gösterir diyor. Sakınümidini yitirme.

ayy evet kuzum vala yaptık işe bişiler..
daktırla da konuştuk az önce 24 aralıka randevu verdi..
laparoskopi günü 24 aralık..
Rabbim yardımcım/ız olsun Amin..

Hayırdır canım neden lap olacaksın? Ben de 4 ay önce olmuştum çikolata kisti için.

Canım selam Nasılsın? Bence senin bebiş tutundu Ama neden hala kan vermedin? Progesteron kullanmıyor musun? O adet olmanı engeller. Ben bıraktıktan günler sonra oldu. Sen gecikmesini bekleme daha fazla. Hemen kan verde bize güzel haberlerle gel inşallah.

İdrar testini de başka marka dene. 10 dk sonra çıkan çizgiler geçersiz biliyorsun. Ama bende o hayalet çizgiler bile çıkmadı. O nedenle bence ümit var

kizlar nasilsiniz bizde doktordan geldik asim yapildi kollarim sisti hamilelikten beri 3 hafatda 2kilo almisim neyse hersey bebis icin.... rabbim saglikla bagislasin bana..
sara dan hbr yok mu hala....

Son aşındı di mi canım? Bitti çok şükür.

Bosuna mi mujdelendi o ayet:
ALLAH SABREDENLERLE BERABETDİR...

İnşallah canım. Allah yardımcımız olsun. Sabretmek zamanın geçmesini beklemek deildir. Onu herkes yapıyor. Duayı sürdürmek, ibadetlere devam etme gerekiyor. İsyan etmemek. İnşallah Allah bizi daha fazla bekletmez.

Son düzenleme:
canlar merhaba , güzelll güpppgüzel haberlerle dolu bi gün olsun
unutmayın Allah kuluna en yakınn, dua edelim O'na. hersey güzel olacak inşallahh

sizlerden ne haber balalım. herkesssiiii öpüommm

hayırlı haftasonlarıı olsun hepinizee....
bizim işle başladı haftasonumuz..sabah 9.30 dan beri doğalgaz borusu döşeniyor eve..
akşamdan eşim söyledi ama yrogundum kalkamadım adamlar zili çaldı yataktan kalktık :)))
çok entrikalı rüyalar görüyodumm :))
koridorun halıları mutfağın halısını eşim kaldırdı bende üst mutfak dolaplarını boşalttım ..
ee kuzende bizde adamlar iş yaparken küçük odada yerde kahvaltı yaptık mecburen..
eşim beni salona gönderdi sen netde takıl dedi ortalıkta dolanmıycakmışım..
zaten asıl iş onlar giidnce kabasını alıyolar süpürgeyle çekiyolar sağolsunlar ama...
kermes yogunluğumun üstüne iyi gelicek bide dün ev süpürdüm allahtan silmedim delirirdim

Son düzenleme:
Canım ben kan verdim bile daha fazla umutlanmamak için saat 1 de çıkacak sonucum siE de haber veririm. Ayrıca benim tüp değil daha opu sonrası ohss oldum ertelendi transferim. Bu ayki adetimle gidip donmuş bebişimi alıcaktım inşallah gerek kalmaz.

nasılsınız kızlar
şu ara pek yoğunum giremiyorum nete kardeşim geldi ders çalıştırıyorum
umarım herkes iidir

kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum (

çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu

kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum (

çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu
canım ıhlamur iç bol tarçınlı içine elma portakal ayva kabuğu koy.... bide doktorunla görüş gebelikte kulllanılan ilaçlar var onlardan verir belki dahada ağırlaşmasın gribin....

hadi hayırlısı,güzel haberlerini bekliyoruz.

güzel bir haftasonu olsun inşaallah geçmişi okumadımm inşallah güzel şeyler olmuştur ve olacak hepp...

Merhabalar..

Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.

aslında sayı çok güzel ama neden az döllenmiş acaba bunu sorsaydın doktoruna...
donmuş kalmasıda çok güze bu arada inşallah gerek kalmayacak ama donmuşlara..

Canim aklima gelmedi doktora sormak.INSALLAH bunlar tutunsunda baska bisey istemem.ALLAH herkese guzel bebisler versin INSALLAH AMIN

canım yatıcan benim de çok kanamam oldu ctesi günü kaybettim sandım parça parça geldi hep vainal jeli ihmal etme benim o geçirdi diye düşünüyorum çünkü kullanmıyodum kanamadan sonra başladım ve çok şükür bi kaç gündür yok gerçekten kalkma ve yat ayaklarının altına yastık koy ve yat... biz artık her gün doktordaydık gitti bebişim diye sende dikkat et ve ağır işler yapma bana 1 kilo bile kaldırmıcan dedi doktorum rahim içinde kanaman yoksa sıkıntı yokmuş canım.. sıkıntı yapma allah a emanet et bebişleri rabbim koruyucudur....

canım jeli aksatmıyorum. Hatta jel rahimde yumurta büyüklüğünde pıtı oluşturmuş. belki kanamamın sebebi de oydu. dün temizlendi. bakalım pazartesi kontrolümüz var..

canım jeli aksatmıyorum. Hatta jel rahimde yumurta büyüklüğünde pıtı oluşturmuş. belki kanamamın sebebi de oydu. dün temizlendi. bakalım pazartesi kontrolümüz var..
çok zor canım biliyorum inşallah bi daha yaşamazsın benim çok uzun sürdü kaklmadan yat doktor rahim içinde kanamadan bahsetmedi değil mi?

canım ıhlamur iç bol tarçınlı içine elma portakal ayva kabuğu koy.... bide doktorunla görüş gebelikte kulllanılan ilaçlar var onlardan verir belki dahada ağırlaşmasın gribin....

canım sagol antibiyotik ve theraflu kullanıyorum devam et dedi sanırım transfere kadar içebilirim ama benım korkum bu grip nedenıyle vücudumun bebek kabul etmeme ihtimali var mıdır?
ahh kızlar ahh o kadar dikkat ettim yine de oldum vardır herald ebunda da bir hayır

çok zor canım biliyorum inşallah bi daha yaşamazsın benim çok uzun sürdü kaklmadan yat doktor rahim içinde kanamadan bahsetmedi değil mi?

yok cnm bahsetmedi. Hatta kendi doktorum olmadığı için yorum yapmaktan bile kaçındı. bana sürekli kendi doktoruna ulaş dedi. Sorumluluk almadı anlayacağın. kendi doktorumda pzt muayene edeceği için yorum yapmaz.. Garanticidir önce görmek sonra yorum yapmak ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…