olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
ayy evet kuzum vala yaptık işe bişiler..
daktırla da konuştuk az önce 24 aralıka randevu verdi..
laparoskopi günü 24 aralık..
Rabbim yardımcım/ız olsun Amin..
Kızlar hayalet çizgim bu sabah yaptığım testte de hortladıidrar kuruyunca çıkıyor hep daha da belirginleşiyor sabah 7 de yaptım 8 saat geçti üzerinden. İlk testimi de akşam 5 de yapmıştım ertesi güne git gide belirginleş. Bu seferki çizgi ilk yaptığımdan baha belirgin. Çıldıriciiiiiiim
Böyle hamile kalanlar da olmuş olmamış değil yani benimkisi gibi saatler sonra cortlamış hayalet çizgileri.
kizlar nasilsiniz bizde doktordan geldik asim yapildi kollarim sisti hamilelikten beri 3 hafatda 2kilo almisimneyse hersey bebis icin.... rabbim saglikla bagislasin bana..
sara dan hbr yok mu hala....
Bosuna mi mujdelendi o ayet:
ALLAH SABREDENLERLE BERABETDİR...
canım ıhlamur iç bol tarçınlı içine elma portakal ayva kabuğu koy.... bide doktorunla görüş gebelikte kulllanılan ilaçlar var onlardan verir belki dahada ağırlaşmasın gribin....kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum(
çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu
Canım ben kan verdim bile daha fazla umutlanmamak için saat 1 de çıkacak sonucum siE de haber veririm. Ayrıca benim tüp değil daha opu sonrası ohss oldum ertelendi transferim. Bu ayki adetimle gidip donmuş bebişimi alıcaktım inşallah gerek kalmaz.
aslında sayı çok güzel ama neden az döllenmiş acaba bunu sorsaydın doktoruna...
donmuş kalmasıda çok güze bu arada inşallah gerek kalmayacak ama donmuşlara..
Hayırlı olsun tatlım i,nş iyi haberlerini alıcgız
canım yatıcan benim de çok kanamam oldu ctesi günü kaybettim sandım parça parça geldi hep vainal jeli ihmal etme benim o geçirdi diye düşünüyorum çünkü kullanmıyodum kanamadan sonra başladım ve çok şükür bi kaç gündür yok gerçekten kalkma ve yat ayaklarının altına yastık koy ve yat... biz artık her gün doktordaydık gitti bebişim diye sende dikkat et ve ağır işler yapma bana 1 kilo bile kaldırmıcan dedi doktorum rahim içinde kanaman yoksa sıkıntı yokmuş canım.. sıkıntı yapma allah a emanet et bebişleri rabbim koruyucudur....Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
canım yatıcan benim de çok kanamam oldu ctesi günü kaybettim sandım parça parça geldi hep vainal jeli ihmal etme benim o geçirdi diye düşünüyorum çünkü kullanmıyodum kanamadan sonra başladım ve çok şükür bi kaç gündür yok gerçekten kalkma ve yat ayaklarının altına yastık koy ve yat... biz artık her gün doktordaydık gitti bebişim diye sende dikkat et ve ağır işler yapma bana 1 kilo bile kaldırmıcan dedi doktorum rahim içinde kanaman yoksa sıkıntı yokmuş canım.. sıkıntı yapma allah a emanet et bebişleri rabbim koruyucudur....
çok zor canım biliyorum inşallah bi daha yaşamazsın benim çok uzun sürdü kaklmadan yat doktor rahim içinde kanamadan bahsetmedi değil mi?canım jeli aksatmıyorum. Hatta jel rahimde yumurta büyüklüğünde pıtı oluşturmuş. belki kanamamın sebebi de oydu. dün temizlendi. bakalım pazartesi kontrolümüz var..
canım ıhlamur iç bol tarçınlı içine elma portakal ayva kabuğu koy.... bide doktorunla görüş gebelikte kulllanılan ilaçlar var onlardan verir belki dahada ağırlaşmasın gribin....
çok zor canım biliyorum inşallah bi daha yaşamazsın benim çok uzun sürdü kaklmadan yat doktor rahim içinde kanamadan bahsetmedi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?