Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
canım yatıcan benim de çok kanamam oldu ctesi günü kaybettim sandım parça parça geldi hep vainal jeli ihmal etme benim o geçirdi diye düşünüyorum çünkü kullanmıyodum kanamadan sonra başladım ve çok şükür bi kaç gündür yok gerçekten kalkma ve yat ayaklarının altına yastık koy ve yat... biz artık her gün doktordaydık gitti bebişim diye sende dikkat et ve ağır işler yapma bana 1 kilo bile kaldırmıcan dedi doktorum rahim içinde kanaman yoksa sıkıntı yokmuş canım.. sıkıntı yapma allah a emanet et bebişleri rabbim koruyucudur....
canım jeli aksatmıyorum. Hatta jel rahimde yumurta büyüklüğünde pıtı oluşturmuş. belki kanamamın sebebi de oydu. dün temizlendi. bakalım pazartesi kontrolümüz var..
Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
o zaman sorun yoktur tatlım banada rahim içinde kanamadan bahsetmediler o yüzden için rahat olsun hatta ben kendi doktorum dan hariç başka bi tüp bebekçiye gittim oda aynısını söyledi tek yapacağın yatmak dedi hepsi....yok cnm bahsetmedi. Hatta kendi doktorum olmadığı için yorum yapmaktan bile kaçındı. bana sürekli kendi doktoruna ulaş dedi. Sorumluluk almadı anlayacağın. kendi doktorumda pzt muayene edeceği için yorum yapmaz.. Garanticidir önce görmek sonra yorum yapmak ister.
canım maalesef yaşıyoruz öyle şeyler ama hayırlısı hiç değilse tedavine başlıcan alıcaz güzel haberlerini inşallah allah isteyen herkese tez zamanda versin aratmasın cnm..Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
geçmiş olsun kızlar
aman dikkat
bu bebişler uzun uğraşlar sonunda geldi, inşallah kuvvetli onlar merak etmeyin ama yine de tedbirli olmakta fayda var,
benım hiç kanamam olmadı ama bebek saglıklı değildi, düşsün diy ebekledim ama o kadar sıkı tutunmuştu düşmez demişti doktor
merak etmeyin, bol bol dua edin..
beni de unutmayın dualarınızda
Canım ben kan verdim bile daha fazla umutlanmamak için saat 1 de çıkacak sonucum siE de haber veririm. Ayrıca benim tüp değil daha opu sonrası ohss oldum ertelendi transferim. Bu ayki adetimle gidip donmuş bebişimi alıcaktım inşallah gerek kalmaz.
nasılsınız kızlar
şu ara pek yoğunum giremiyorum nete kardeşim geldi ders çalıştırıyorum
umarım herkes iidir
kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum(
çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu
selam millet,nerelerdesiniz yahu????
güzel bir haftasonu olsun inşaallah geçmişi okumadımm inşallah güzel şeyler olmuştur ve olacak hepp...
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
Canim aklima gelmedi doktora sormak.INSALLAH bunlar tutunsunda baska bisey istemem.ALLAH herkese guzel bebisler versin INSALLAH AMIN
Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
yazdıklarını okurken sanki yaşadım o çaresizliğini Allah bi daha yaşatmasın evlatlarını sana bağışlasın böyle kanamalı gebelik geçirenler çok var Allahın izniyle hiç bişey olmayacak ve sana katılıyorum iş dediğin şey er ya da geç olur olmasada olur ama bebeklerimiz çok kıymetli...
çok geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim. Paylaşmasam güç bulamazdım. destek ve temennilerinizi hiç unutmayacagım...
canm cookk gecmış olsun Allah ın izniyle bebişlerine bişey olmamıs dahada dikkat et canm tekrar tekrar geçmiş olsunMerhabalar..
Anlattiklarini yasadim hemde 3 ay huc kalkmadn hergun evime dr gelerk ignemi yapti her wc ye gidis bir korkudu bnm icin parca bike geliyrdu icimdn hep bebegm dustu diye gidiyrduk dr a ama sukur kizim simdi bir cikti pir cikti dunya ya ve keci gibi inatci yaranaz surekli aglayn bir bebegim var insallh rabbim suzide mutlu sona ulastrsin raht ol guzelce dinlen hic birsey olmaz insallhMerhabalar..
Anlattiklarini yasadim hemde 3 ay huc kalkmadn hergun evime dr gelerk ignemi yapti her wc ye gidis bir korkudu bnm icin parca bike geliyrdu icimdn hep bebegm dustu diye gidiyrduk dr a ama sukur kizim simdi bir cikti pir cikti dunya ya ve keci gibi inatci yaranaz surekli aglayn bir bebegim var insallh rabbim suzide mutlu sona ulastrsin raht ol guzelce dinlen hic birsey olmaz insallh
Merhabalar..
canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim sana bagıslamıs onları. aslında ben de ev temiz değil diye şikayteleniorum eşime. o da hem y.lisans yapıo hem iş yerinde çok yoğun yani yorgun gelio süpüremio ,bana da yaptırmıyor. çamaşır atayım diorum attırmıyor. bekar evi gbi yani ,,biz de daha dikkatli olalım bari. fakat çalışıyorum bi yandan da öğretmenim.. nasıl olcak bilmem Allahım korusun bebişlerimizi
geçmiş olsun canım,
hayırlısı olsun ne denir ki...
Sağolun kızlar silik çizgilere birdaha asla inanmicam ben zaten beynimi rahatlattım adetim gelir artık..canım maalesef yaşıyoruz öyle şeyler ama hayırlısı hiç değilse tedavine başlıcan alıcaz güzel haberlerini inşallah allah isteyen herkese tez zamanda versin aratmasın cnm..
Canım ben 27 ekim de opu oldum. Ertelendi ohss oldum dîye işte.canm hiiiççç üzülme çünkü dediğin gibi böyle sonnuçsuzlukla beklemekten iidir..
benmde 27 kasımda opu oldu bende hafif derecede ohss oldum transfer ertelendi bi sonraki adetinde yapıcaz dedi dr..7aralıkta adet oldum gittik baktı yumurtalıkların daha toparlanmamıs bide iki taraftada 2şer tane kistim oluşmus dr d.k. hapı verdi hem kistlere ii gelir hemde düzenli adet olursun dedi...
siz nasıl bi yol izlediniz veya izleyeceksinizcanm merak ettim
ne yap ne et lütfen iş yapma... bir kadın tutarsın gelir temizler. sadece bebeğini düşün. sen kaç haftalıksın..
hakllısın canım. ben 5 haftadan biraz fazlayım son adet tarinine göre hesaplanıo değil mi??son adet 7 kasım işte
Sağolun kızlar silik çizgilere birdaha asla inanmicam ben zaten beynimi rahatlattım adetim gelir artık..
Canım ben 27 ekim de opu oldum. Ertelendi ohss oldum dîye işte.
12 kasım da adet oldum ve gittim doktora zaten ohss den sonra da adet olana kadar hep kontrole gittim dostinex diye bir ilaç içtim atlattım adetten önce biraz suyun çoğu gitti rahatladım. Sonra adetim de 2 gün önce geldi hayta gittim kontrole gayet güzel yumurtalıkların küçülmüş dedi 10 mm nin altına inmişti o boş küçük yumurtacıklarda yani içi su dolu yumurtalar. Doktorum bu ay daha beklicez dedi daha da toparlansın çünkü opu dan sonraki adetimde gitmemişti kistler işte 10mm in altındalar ama iyi dedi. O yüzden bu ay da dinlendim ben. Yani opu dan sonra 2 adet dönemi ara vermiş olduk. Şimdi adetim gelince gidicez bakıcak duruma göre başlarız dedi belki de 1 ay daha bekletir. Çok büyük olunca gitmiyolar öyle 1 adet de canım. Bir de dondurulmuş tedavisinde iyice dinlenmiş rahim çok önemli. Ben hatta 3 adet bekleyelim dedim doktora geldiğinde bakarız muhtemelen başlarız aralık adetinde dedi. Artık beklicez gelene kadar adet inşallah tamamen giderler çünkü ben tutmamasından korkıyorum kistler varlen rahimde o yüzden bekle derse beklicem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?