Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım jeli aksatmıyorum. Hatta jel rahimde yumurta büyüklüğünde pıtı oluşturmuş. belki kanamamın sebebi de oydu. dün temizlendi. bakalım pazartesi kontrolümüz var..

geçmiş olsun kızlar
aman dikkat
bu bebişler uzun uğraşlar sonunda geldi, inşallah kuvvetli onlar merak etmeyin ama yine de tedbirli olmakta fayda var,
benım hiç kanamam olmadı ama bebek saglıklı değildi, düşsün diy ebekledim ama o kadar sıkı tutunmuştu düşmez demişti doktor
merak etmeyin, bol bol dua edin..

beni de unutmayın dualarınızda

Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..

o zaman sorun yoktur tatlım banada rahim içinde kanamadan bahsetmediler o yüzden için rahat olsun hatta ben kendi doktorum dan hariç başka bi tüp bebekçiye gittim oda aynısını söyledi tek yapacağın yatmak dedi hepsi....

Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
canım maalesef yaşıyoruz öyle şeyler ama hayırlısı hiç değilse tedavine başlıcan alıcaz güzel haberlerini inşallah allah isteyen herkese tez zamanda versin aratmasın cnm..

Dualarım seninle. Ne zmn şimdi transferin?

kız birden nasıl heyecan yaptım bu mesajını görünceee

nasılsınız kızlar
şu ara pek yoğunum giremiyorum nete kardeşim geldi ders çalıştırıyorum
umarım herkes iidir

iyiyiz canım haftasonu kızlar evleriyle ilgileniyorlar sanırım..

kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum (

çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu

yumurtaların toplanır endişe etme ama hiç bi iş yapma yat dinlen meyve ve sıvı tüket..

selam millet,nerelerdesiniz yahu????

selam canım valla ben mıtfaktaydım akşama misafir olabilir de..

güzel bir haftasonu olsun inşaallah geçmişi okumadımm inşallah güzel şeyler olmuştur ve olacak hepp...

o nasıl mesaj öyle kızıııımmmmmm inşallah iyi şeyler olmuş olacaktırda

yazdıklarını okurken sanki yaşadım o çaresizliğini Allah bi daha yaşatmasın evlatlarını sana bağışlasın böyle kanamalı gebelik geçirenler çok var Allahın izniyle hiç bişey olmayacak ve sana katılıyorum iş dediğin şey er ya da geç olur olmasada olur ama bebeklerimiz çok kıymetli...
çok geçmiş olsun..

Canim aklima gelmedi doktora sormak.INSALLAH bunlar tutunsunda baska bisey istemem.ALLAH herkese guzel bebisler versin INSALLAH AMIN

Aminnn aysuncum..

kan verdim sonucumu bekliyorum mesajından hemen sonra bu mesajını okudum

canm cookk gecmış olsun Allah ın izniyle bebişlerine bişey olmamıs dahada dikkat et canm tekrar tekrar geçmiş olsun

canm hiiiççç üzülme çünkü dediğin gibi böyle sonnuçsuzlukla beklemekten iidir..
benmde 27 kasımda opu oldu bende hafif derecede ohss oldum transfer ertelendi bi sonraki adetinde yapıcaz dedi dr..7aralıkta adet oldum gittik baktı yumurtalıkların daha toparlanmamıs bide iki taraftada 2şer tane kistim oluşmus dr d.k. hapı verdi hem kistlere ii gelir hemde düzenli adet olursun dedi...
siz nasıl bi yol izlediniz veya izleyeceksinizcanm merak ettim

Selaam ben geldim.Şööle bi geçmişe bakiim dedim okumaktan yazamıyor insan..Dün itibariyle kırmızıları görmüş durumdayım.Artık bebişden kalan son parçalar mı bunlar bilemiyorum...İlk gün baya da sancı yaptı ki ben hiç sancılı adet olmam..Rabbim kısmet etmedi.Böylesi hayırlıymış...Dün kanama başlayınca geçmişe geri döndüm....Çok korkmuştum o gün..

Anlattiklarini yasadim hemde 3 ay huc kalkmadn hergun evime dr gelerk ignemi yapti her wc ye gidis bir korkudu bnm icin parca bike geliyrdu icimdn hep bebegm dustu diye gidiyrduk dr a ama sukur kizim simdi bir cikti pir cikti dunya ya ve keci gibi inatci yaranaz surekli aglayn bir bebegim var insallh rabbim suzide mutlu sona ulastrsin raht ol guzelce dinlen hic birsey olmaz insallh

tesekkur ederim.. güç veriyorsunuz bana.. inanın moral oldu bugün benim için..

canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim sana bagıslamıs onları. aslında ben de ev temiz değil diye şikayteleniorum eşime. o da hem y.lisans yapıo hem iş yerinde çok yoğun yani yorgun gelio süpüremio ,bana da yaptırmıyor. çamaşır atayım diorum attırmıyor. bekar evi gbi yani ,,biz de daha dikkatli olalım bari. fakat çalışıyorum bi yandan da öğretmenim.. nasıl olcak bilmem Allahım korusun bebişlerimizi

ne yap ne et lütfen iş yapma... bir kadın tutarsın gelir temizler. sadece bebeğini düşün. sen kaç haftalıksın..

geçmiş olsun canım,
hayırlısı olsun ne denir ki...

canım maalesef yaşıyoruz öyle şeyler ama hayırlısı hiç değilse tedavine başlıcan alıcaz güzel haberlerini inşallah allah isteyen herkese tez zamanda versin aratmasın cnm..
Sağolun kızlar silik çizgilere birdaha asla inanmicam ben zaten beynimi rahatlattım adetim gelir artık..
Canım ben 27 ekim de opu oldum. Ertelendi ohss oldum dîye işte.
12 kasım da adet oldum ve gittim doktora zaten ohss den sonra da adet olana kadar hep kontrole gittim dostinex diye bir ilaç içtim atlattım adetten önce biraz suyun çoğu gitti rahatladım. Sonra adetim de 2 gün önce geldi hayta gittim kontrole gayet güzel yumurtalıkların küçülmüş dedi 10 mm nin altına inmişti o boş küçük yumurtacıklarda yani içi su dolu yumurtalar. Doktorum bu ay daha beklicez dedi daha da toparlansın çünkü opu dan sonraki adetimde gitmemişti kistler işte 10mm in altındalar ama iyi dedi. O yüzden bu ay da dinlendim ben. Yani opu dan sonra 2 adet dönemi ara vermiş olduk. Şimdi adetim gelince gidicez bakıcak duruma göre başlarız dedi belki de 1 ay daha bekletir. Çok büyük olunca gitmiyolar öyle 1 adet de canım. Bir de dondurulmuş tedavisinde iyice dinlenmiş rahim çok önemli. Ben hatta 3 adet bekleyelim dedim doktora geldiğinde bakarız muhtemelen başlarız aralık adetinde dedi. Artık beklicez gelene kadar adet inşallah tamamen giderler çünkü ben tutmamasından korkıyorum kistler varlen rahimde o yüzden bekle derse beklicem yani.

hakllısın canım. ben 5 haftadan biraz fazlayım son adet tarinine göre hesaplanıo değil mi??son adet 7 kasım işte

Evet cnm 5 hafta 3 günlük hamilesin. aramızda tam 1 hafta var. allahım tamamına erdirsin. lütfen kendini yorma ve bol bol dinlen. Son adet dönemine göre hesaplanıyor.sizinkide mı tup bebek?

canm bende daha 1 adet geçirdim 2. de bakarız dedi dr um umarım benmde sennde hatta hepimizin son kırmızıları olur bunlar...
insan çok zor durumlar yaşıyo bide etraftakiiler umursamayınca daha kötü oluyo bana bi kendi ailem bide eltimle esim destek oluyo diğerleri hiç sormazlar..
daha erkenmiş 1 bucuk sene olmuş evleneli onlara soracakmışız tüp bebek yaptırırken...
o kadar doluyumki canm insan anlatamadıkca daha bunalıyo...
tamam belki erkendir bende biliyorum ama onlara sormamı gerektirecek bi durum yok bu cocuk benm yuvamda olacak.. hem bizde iki taraflı sorun var dr um asılama deneyip hiç vakit ve para kaybetmeyin dedi...
çünkü aşılamada yumurtalıklara koyuluyo benm pko var eşimin morfoloji bozuklugu sayıda problem var o yüzden aşılama istemedi...
ama eşim tarafında kimse eşimin sorununa kafa patlatmıyo öyle bişey olamazmıs drlar herşeyi ne bilirlermiş falan filan diyolar ama benm probleme takmıs durumdalar işte zaten düzenli adet olmuyonki olmaz tabi cocugun kadında bitiyo iş diye diye kaynvalide geriyo beni....
coookkk üzülüyorum bi cırpıda anlattım içimdekileri kusura bakmayın uzun oldu ve burası tüp bebek günlüğü k.v. cekiştirme yeri diyenler olabilir ama baska topiklere yazamadım bunları sizi daha yakın gördüğüm için bu dönemde onları yasadıgım için size yazmak istedim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…