Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlaaarrrrr özeldim siziiiii gelemedim bugün topiğe ama sizde boş bırakmışsınız yalnız kalmış topikimiz nerdesiniiizzzz

Kızlar benim 2.tüp bebekte negatif sonuçlandı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.çok zor artık bir 3.denemekten korkuyorum.

tesekkur ederim.. güç veriyorsunuz bana.. inanın moral oldu bugün benim için..

Tam uc ay ciddi kanamam oldu bir aksm ustu annemi gonderdm cok iyiym dedim esim geldi hadi in igneye gotureym seni dedi ve ben tam kapiya geldim bacaklarimdan sicacik kan akiyr sok korku ve telas o halde kalablk bir trafik afim adim merkeze gittk merkez kapanmisti dr umz buzi bekliyrdu guvenlikle berabr o halimi gorunce sok esime alttn muayne etmedn once ben hazrlanirken bu sefer gitmis olabilir bebeginiz demis ben elim surekli karnimda bebegim dusucek bende onu tutucak gibiyim ne zamnki o piric tanesi gorundu dr oh sukur kalp atslari baslamis hic kipirdamicaksn eger yatmazsn bebegin gider dedi ve uc aylik uzun yolculuk basladi kizimla uc gunde bir prolutn depot hergunde progestan igne ve progestan fitil kullandim ben seni cook iyi anliyorum her wc ye gidis korkudu ya parca geliyordu yada idrarim bildigin kan di sadece raht ol konus evlatlarinla sonu dusun guzel gelicek gunleri iki kisi ciktigin evine 4 kisi donuceksin insallhhh

Kızlar benim 2.tüp bebekte negatif sonuçlandı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.çok zor artık bir 3.denemekten korkuyorum.

Allah içini ferahlatsın arkadaşım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok söylenecek söz yok aslında..
bende 3.denemeye başlayacam korksam da anne olma isteği herşeyi bastırıyor işte..

Elimde şilşler ipler doğmamış hatta yola bile çıkmamış olan bebeğime battaniye örüyorum yeni başladım

Kuzum beni aramışın ben eşim gelince gördüm tel iyimi

Aradim seni sesini duyim demistimmm sekeyim benimm ohh ne guzel demk ki battaniye oruyrsun rabbim kullnmayi nsdip etsin insallh hic bnm boyle becerilerim yok cok isterdim ama kizim birazcik buyusun dikis kursuna gidicem o zamn bende elbise dikerim insallh

Canım Hayırlısı olsun çok geçmiş olsun tatlım suan 3 denemek ve düşünmek tabiki zor arkadaşım ama bi zaman sonra inş cesaretini toplamış olucaksın canımm

iyiyim canım.
kayınvalidemdeydim gündüz,akşam da onlar bizdeydi.
maç olayı vesilesiyle.

hee maç olayı vesilesi bizde de vardı misafirim vardı tamam anladık maça geliyon neden boğazın durmuyoo iki seyredeyim dimi ama en gıcık olduğumda buuuu kadınsam ben hşzmetmi edecem maç izlememe saygı duyun dimi bişi değil hatun başka şeyden bahseder beyler maç izler haliyle bende hatunu dinleme numarası yapıyorum bu akşam ne anlattı konuştuk yarısını hatırlamıyorum yanii...ben maç izleyen bi hatunum misafir istemiyommmm...ohhhhhh içimi döktüm rahatladım şu an

selam kızlar nasılsınız

selam canım..
biz iyiyiz sen naptın o akşam gittinmi ablanlara..

Asil sen nirdesin bakimBugun sesini duymk icin aradim boru sesimle acmadin

ama yazdım ya az önce ben sana kızımmmm görmüyonmuuuuu...
bir ara karşı bloğa geçtim tel almadım o ara aradın zaar ardından da eşim geldi ben o zaman gördüm aradığını ama ardından de maç misafiri geldi derken yoğun bi akşamdı yanii..

evet şekerim örmeye başladım iyi oldu beceririm ayıptır övünmesi
kursa gitmen süpper olur bişeylerle oyalanmak üretmek çok güzel bence..
banada elbise dikersin dimiiiiiii

Elimde şilşler ipler doğmamış hatta yola bile çıkmamış olan bebeğime battaniye örüyorum yeni başladım

Oyyy canım arkadaşımm İnş bebiş olucak ve o güzel ellerinle özenle ördügün battanineye sarılacak şekerrrr sen çok pozitif ve tatlısın ben inanıyprumm canım arkadaşımmm

iyiyim birazda yorgunum canım ogün gittim ablama ertesi gün aynı şekilde bütün aile +kayınvalidemlerde bendeydi bende dünden beri annemdeydim geçen ay teyzemi kaybettik bugün annaem kuran okuttu işte şimdide geldim evdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…