Eki Görüntüle 577912 Eki Görüntüle 577912 Eki Görüntüle 577912 Eki Görüntüle 577912
her gelişinde beni görmüyosun diyosun aslında ben hep sana yazıyorum yazdığımı gör diye kalplerle süsledim gördünmü beniiiii
Oyyy canım arkadaşımm İnş bebiş olucak ve o güzel ellerinle özenle ördügün battanineye sarılacak şekerrrr sen çok pozitif ve tatlısın ben inanıyprumm canım arkadaşımmm
iyiyim birazda yorgunum canım ogün gittim ablama ertesi gün aynı şekilde bütün aile +kayınvalidemlerde bendeydi bende dünden beri annemdeydim geçen ay teyzemi kaybettik bugün annaem kuran okuttu işte şimdide geldim evdeyiz
hee maç olayı vesilesi bizde de vardı misafirim vardı tamam anladık maça geliyon neden boğazın durmuyoo iki seyredeyim dimi ama en gıcık olduğumda buuuu kadınsam ben hşzmetmi edecem maç izlememe saygı duyun dimi bişi değil hatun başka şeyden bahseder beyler maç izler haliyle bende hatunu dinleme numarası yapıyorum bu akşam ne anlattı konuştuk yarısını hatırlamıyorum yanii...ben maç izleyen bi hatunum misafir istemiyommmm...ohhhhhh içimi döktüm rahatladım şu an
selam canım..
biz iyiyiz sen naptın o akşam gittinmi ablanlara..
ama yazdım ya az önce ben sana kızımmmm görmüyonmuuuuu...
bir ara karşı bloğa geçtim tel almadım o ara aradın zaar ardından da eşim geldi ben o zaman gördüm aradığını ama ardından de maç misafiri geldi derken yoğun bi akşamdı yanii..
Selam canımm iyiyz sen nasılsınn
saol canım benim...
inşallah bebeğim gelirde battaniyenin bir anlamı olur..
100 ilmek başladım bi sırayı bitirmek zaman alıyooo battaniye bitene kadar 2 tane doğururum ben
başınız saolsun canım Allah kabul etsin okuduğunuz kuranı duaları...
hiç boş kalmamışsın şekerim yorgun olursun tabii..
bu arada saradan haber varmı
Evett gördümmmmm canımmmm
evet şekerim örmeye başladım iyi oldu beceririm ayıptır övünmesi
kursa gitmen süpper olur bişeylerle oyalanmak üretmek çok güzel bence..
banada elbise dikersin dimiiiiiii
iyiyim birazda yorgunum canım ogün gittim ablama ertesi gün aynı şekilde bütün aile +kayınvalidemlerde bendeydi bende dünden beri annemdeydim geçen ay teyzemi kaybettik bugün annaem kuran okuttu işte şimdide geldim evdeyiz
demek bebek battaniyesi örüyosun.
ben bilmiyorum ya.
kayınvalidem de örüyo bana da göster de dedim bari oğluma atkı-bere takımı öreyim.
biz film izlicez eşimle,sonra görüşürüz.
bu eşimden :)
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.[/QUO]
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bağışlamış bebişlerini. Aman dikkat et bundan sonra. Bizde dikkat edelim bende ev işine biraz düşkünüm o sebeple özellikle ablam çok kızıyor. Hemen hemen aramızda 1 hafta falan seninle
Slm canım yaşadıklarını anlıyorumRabbim yardım etmiş meleklerini korumuş çok şükür. Bende yaklaşık 10 gündür yatıyorum. Sadece lavoba için kalkıyorum. Meleğimin gelmesini 6 yıl bekledim. LüTFEN Kalkma yerinden rabbim meleklerimizi korusun
Başın sağolsun canım çokkk zor bende 3 ay aaryla babaannemi ve anneannemi kaybettim 4 ay önce çokk zor ne yapıcan tatlım bizim yapmamız gereken kuran okutup dua etmekk
iyim çok şükür perşembe doktor randevum vardı buay malesef bir negatifim olduğu için istersen önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi bende düşünüyorum işte öyle kara kara sen nasılsın
sağol canım seninde başın sağolsun ALLAH tan gelen herşeye boynumuz kıldan ince dediğin gibi yapıcağımız tek şey dua etmek
Güzel haftasonları diliyorum topiğimizin güzel kadınlarına
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
Selaam ben geldim.Şööle bi geçmişe bakiim dedim okumaktan yazamıyor insan..Dün itibariyle kırmızıları görmüş durumdayım.Artık bebişden kalan son parçalar mı bunlar bilemiyorum...İlk gün baya da sancı yaptı ki ben hiç sancılı adet olmam..Rabbim kısmet etmedi.Böylesi hayırlıymış...Dün kanama başlayınca geçmişe geri döndüm....Çok korkmuştum o gün..
Kızlar benim 2.tüp bebekte negatif sonuçlandı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.çok zor artık bir 3.denemekten korkuyorum.
iyim çok şükür perşembe doktor randevum vardı buay malesef bir negatifim olduğu için istersen önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi bende düşünüyorum işte öyle kara kara sen nasılsın
Canım yaa ne bilim senbilirsin ama 1 kaç olsun dinlen bence bende bu hafta adet olup dogum kotrol hapı kist için kullanıcam sonra histereskopi sonra tedavi derken 1 kaç ay geçicek yani bu süreçte böylr yani tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?