Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oyyy canım arkadaşımm İnş bebiş olucak ve o güzel ellerinle özenle ördügün battanineye sarılacak şekerrrr sen çok pozitif ve tatlısın ben inanıyprumm canım arkadaşımmm

saol canım benim...
inşallah bebeğim gelirde battaniyenin bir anlamı olur..
100 ilmek başladım bi sırayı bitirmek zaman alıyooo battaniye bitene kadar 2 tane doğururum ben

başınız saolsun canım Allah kabul etsin okuduğunuz kuranı duaları...
hiç boş kalmamışsın şekerim yorgun olursun tabii..

lütfen saygı göstersinler karşılarında gerçek bir fanatik var.
aaaa ama!

demek bebek battaniyesi örüyosun.
ben bilmiyorum ya.
kayınvalidem de örüyo bana da göster de dedim bari oğluma atkı-bere takımı öreyim.
biz film izlicez eşimle,sonra görüşürüz.
bu eşimden :)

Başın sağolsun canım çokkk zor bende 3 ay aaryla babaannemi ve anneannemi kaybettim 4 ay önce çokk zor ne yapıcan tatlım bizim yapmamız gereken kuran okutup dua etmekk

demek bebek battaniyesi örüyosun.
ben bilmiyorum ya.
kayınvalidem de örüyo bana da göster de dedim bari oğluma atkı-bere takımı öreyim.
biz film izlicez eşimle,sonra görüşürüz.
bu eşimden :)

evet canım başladım esti birden
valla ben örerken çok keyif alıyorum dalıp gidiyorum fazla dalarsam modeli karıştırıp sökmek zorunda kalıyorum
iyi seyirler canımcım

Başın sağolsun canım çokkk zor bende 3 ay aaryla babaannemi ve anneannemi kaybettim 4 ay önce çokk zor ne yapıcan tatlım bizim yapmamız gereken kuran okutup dua etmekk

sağol canım seninde başın sağolsun ALLAH tan gelen herşeye boynumuz kıldan ince dediğin gibi yapıcağımız tek şey dua etmek

iyim çok şükür perşembe doktor randevum vardı buay malesef bir negatifim olduğu için istersen önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi bende düşünüyorum işte öyle kara kara sen nasılsın

Canım yaa ne bilim senbilirsin ama 1 kaç olsun dinlen bence bende bu hafta adet olup dogum kotrol hapı kist için kullanıcam sonra histereskopi sonra tedavi derken 1 kaç ay geçicek yani bu süreçte böylr yani tatlımm

Selam kızlar. Nasılsınız? Ben çok şükür evime döndüm, çok mutluyum

Güzel haftasonları diliyorum topiğimizin güzel kadınlarına

Canım selam bugun tutun mu?

Geçmiş olsun yaaa çok korktum okurken sonu iyi bitti çok şükür. İnşallah bir daha yaşamazsın. Allah bebişlerini korusun

Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..

Hayırlısı olsun canım. Ben de donmuşlarını aldın sanmıştım. İnşallah onlar tutunacak. O kullandığın test pek iyi değilmiş demek ki.

Ne kadar zor şeylerle uğraşıyoruz. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle bir olay. Geçmiş olsun canım.

Kızlar benim 2.tüp bebekte negatif sonuçlandı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.çok zor artık bir 3.denemekten korkuyorum.

Geçmiş olsun canım. Ben de 2.ciyi deneyeceğim ve çok korkuyorum. Bir negatiften sonra bile böyle korkuyorsam senin de 3. denemede korkman normal. 3ü boşver 5inci de bebeğine kavuşanlar var. Allah inşallah o kadar bekletmez kimseyi ama mümkün demek ki bunu bilmek de güzel. Olmazsa nereye kadar gideceğimi bilmiyorum ben şahsen. Belki de bir sınır koymak lazım. 4 kere deneyeceğim sonra bitti demek lazım ama şu an öyle bir karar vermek bir deneme daha yapmaktan daha zor. İnşallah gücünü toplarsın en kısa zamanda. Bu 2 negatiften eminim gerekli dersler alınmıştır. Bu deneyimle belki başka bir merkezde belki de kendiliğinden bebeğine kavuşursun inşallah.

iyim çok şükür perşembe doktor randevum vardı buay malesef bir negatifim olduğu için istersen önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi bende düşünüyorum işte öyle kara kara sen nasılsın

Canım ne kadar bekleyeceksin? Ben başlıyorum valla peş peşe oldu ama napıım dayanamadım beklemek de zor başlamak da. ama sanki beklemek daha zor

Canım yaa ne bilim senbilirsin ama 1 kaç olsun dinlen bence bende bu hafta adet olup dogum kotrol hapı kist için kullanıcam sonra histereskopi sonra tedavi derken 1 kaç ay geçicek yani bu süreçte böylr yani tatlımm

aslında doğru söylüyorsun bide önümüzdeki ay eşimin kardeşi evlenicek düğünümüzde var doktorlaa konuştum adetine göre ayarlayabilirsek başlarızyoksa şubata kalır dedi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…