Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben artık 4 e başlıcam donmuşlar biitiği için bide başka merkezde başlicam 4e seninde hayırlısı olsun inşallah

Selam kızlar. Nasılsınız? Ben çok şükür evime döndüm, çok mutluyum
Canım selam bugun tutun mu?

insanın evi yatağı gibisi varmı kuzum...
oruç tutmadım soğan kürümü hakkıyla yapayım diye bu aya es geçtim orucu sabah akşam aç karnına içiyorum soğan suyunu çok lezeeti oluyooo
sen başladınmı peki..

nasılsınız eşim bu akşam nöbete gitti bende yanlız takılyorum

hayııııııyyyyyyy
yalnız takılmıyosunnnnn
bizimle takılıyosuunnnnnnn

Son düzenleme:

Canım senin dr kimdi nerede denemiştin

Allah içini ferahlatsın arkadaşım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok söylenecek söz yok aslında..
bende 3.denemeye başlayacam korksam da anne olma isteği herşeyi bastırıyor işte..

Öyle ilk öğrendiğimde bitti artık istemiyorum dedim ama ikinci gün yine tüp bebek yerlerine bakmaya başladım. Tek düşüncem Dr değiştirmek istemiyorum sonuçta tedavinin nasıl geliştiğini yumurtalıkların ilaçlara cevabını biliyor yeni bir doktor yeni tahliller,sıfırdan başlama demek ne yapmalıyım karar veremiyorum.sen naptın değiştirdin mi?

Burculumu canım sen nereye gidiyorsun dr kim?

sağlığımız ve maddi durumumuz el verdiği müddetçe devam edecez demeye...
düşsekte anne olma isteği ayağa kaldırıyor bizi..
hep diyorum yorgun ama çook güçlü kadınlarız biz..
ben ilk tedavimden bi sürü olumsuzluk yaşadım o nedenle 2.denememi yaparken hastanemi doktorumu değiştirdim
ikinci tüpte kimyasal gebelik yaşadım ekipten ve doktorumdan çok memnunum o nedenle 3.içinde gideceğim yer aynı olacak..

evetttttttttt canım sizler varsınız iyiki varsınız sizleri seviyorummm

bizde seni seviyoruuuzzz

İstanbul tüp bebek merkezi Dr Aret kamar a gidiyorum

doktorunda gayet iyi ve işini bilen bir doktor bencede değiştirme derim

İyi aksamlar kizlar midem felaket yiyom cikariyom felaket...allah sizede yasatsin insallah:))bgn bisii okudum yumurta kalitesini arttiran bi cay varmis bi arkadas yazmis tup bebege baslayinca ibrahim saraçoglundan bi cay almis arayip cokta iyi gelmis ama ismini falan yazmamis bende yazmayi borc bildim.....

burculumu çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah birdahaki denemende yüzün güler hepimizin yüzü gülsün inşallah

canım ben artık 4 e başlıcam donmuşlar biitiği için bide başka merkezde başlicam 4e seninde hayırlısı olsun inşallah

Baştan başalacaksa bir kaç ay beklemeyi öneriyorlar. Sanırım donmuşlarda fazla beklemeye gerek yokmuş. Canım inşallah ya. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendime dikkat ediyorum, çok dua ediyorum. İnşallah olur artık. Keşke senin de beklerken olsa

Yap canım yap o çok güzel bir kür. Faydasını göreceğine inanıyorum. Ben başladım da eşim pazar günü tutma diyor. Beni çok özlemiş Tüp bebek, histo derken çok ihmal ettim. Şimdi de oruç diye uzak tutuyorum. Kocamın da dediğini yapmam gerek artık yarın tutmam pazartesi devam ederim

Canım senin dr kimdi nerede denemiştin

Anatolia'da Hakan Yaralı. Ben Ankara'dayım canım. Zaten şu an tavsiye etmiyorum. İşini iyi yapıyor ama hastayla iletişimi çok eksik diyordum. Embriyolarımı eski yöntemle dondurduğunu öğrendiğimden beri işini ne kadar iyi yaptığı hakkında da şüphelerim var. Ben işimi şansa bırakmak istemiyordum. Zaten zar zor elde edilen embriyoları neden bana sormadan kötü yöntemle dondurdu hala bilmiyorum. En öenmlisi seni bilgilendiren, güvendiğin bir doktor bulman. Sen o merkezde histo yaptırmaya kararlı mısın?

Canımm merhaba bu çaya o kadar ihtiyacım varki anlatamam benim yumiş az ve çok kalitelide sayılmaz araştırmam gerek saraçoğlundan yani oyy canım sende ye yeee çıkar olsun balımmm ne yapıcan herşey bebiş içinnnnn

egunal canım benim bal çörekotu kürüne başladım ya benim bu ay adetim 4 gün sürdü 6 gün sürüyodu acaba kürden dolayımı bide başka topikte erken adet olmaya neden oluyomuş ben zaten erken oluyorum ALLAHIM ya bir hamile kalsakta bu tür işlerden kurtulsak dimi

Allah hepinimizi tez vakitte anne etsin...
bugün randevum vardı,kese görmek için gittim.
çift kese gördük
2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.
Allah hepimize nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlar...isteyene teker teker,isteyene çifter çifter nasip etsin rabbim.

canım aslına bakarsan benim için bütün doktorlar aynı amane bilim çok konuşkan ve güleryüzlü biadam 2 kere muayne oldum ikisindede ücret almadı ne zaman arasam çok dikkatli dinleyip dikkatli konuşuyor önceki doktorumda iyiydi am pek tel.konuşamıyordum bu adama içim ısındı yani doktora

Aminnnn bizde yaşayalım inşallah ama abartılı olmasın tabii
merak ettim ne çayı o acabaaa:26::26::26:

demek başlasam seninle ortada bırakcaktın beniiii
kızım orucun amacı belli sen beyimle ilgilencem diyon 7 gün üst üste tutulması lazım..
bugün o var yarın bu var diye diye mola vererek tutulurmu

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum

iyi geceler

Geçmiş olsun Tatlımm Dinlen yat lütfenn Allah korumuş bebeğini çok şükürr..nazlı bebeklerimiz maalesef sürekli özen ihtimam istiyor yok öle ev temizliğ falan yaptırmıyoo anelerineee
nasılsınız kızlar
şu ara pek yoğunum giremiyorum nete kardeşim geldi ders çalıştırıyorum
umarım herkes iidir
Arada mesajına denk geldimm arkadaşımm ben de giremiyorum bu aralar bütün gün mutfaktaydımm kocam da evde oluncaa arada bir mesaj yazdım saatler sonra gelebildim ama sayfalar uçmuşş....
kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum (

çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu

Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
ben de diyorum ne ara transfer oldu bu hatuun bunu da mı kaçırdımm...neyse ki adetini beklerken rutin bir test yapmışsınn...neyse kii rahatladımm....sağlık olsun sağlıkla gelsin ebelerin göbüşüne inşaallah...
burası tüp topiği ama hepimizin belli dönemlerde kv ile sorunlarımız oluyr olmaya hatta devam ediyor..çektiğimiz evlat hasretinin yanında bir de bunlarla uğrşıyoruz ...ben bi ara psikolojik destek aldım öyle toparladım şu ara muhatap olmadan duymazdan gelerek yaşıyorum hayatımı..hayat biizm evlilik bizim Rabbim verirse evlat da biizm inşaallah gerisi teferruat....zamanla sen de geleceksin bence bu aşamayaaa..
Kızlaaarrrrr özeldim siziiiii gelemedim bugün topiğe ama sizde boş bırakmışsınız yalnız kalmış topikimiz nerdesiniiizzzz
ben de o boş bırakanlardan biiryimm.... iyi değilim pek bugün mutfakta saatlerce yemek yaptımm o kadar daraldım kii kocamm bile dayanamayıp attı kendini dışarıı....adam giidyor geliyor gözümün içine bakıyor niye konuşmuyorsun diyeee soruyor o sordukçaaa bana sus geldii sinir oldumm. o da en sonunda dayanamadı çekti gittii..boşuna yapıyosun o yemekleri yemiicemm ben bekleme beni dedi...çekti gitti.....1 saat sonra geldi tabii hiç bişey olmamış gibi...neysee canımın sıkıntısı geçti ama hala canım kimseyle konuşmak istemiyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…