Selam kızlar. Nasılsınız? Ben çok şükür evime döndüm, çok mutluyum
Canım selambugun tutun mu?
Geçmiş olsun yaaa çok korktum okurken sonu iyi bitti çok şükür. İnşallah bir daha yaşamazsın. Allah bebişlerini korusun
Hayırlısı olsun canım. Ben de donmuşlarını aldın sanmıştım. İnşallah onlar tutunacak. O kullandığın test pek iyi değilmiş demek ki.
Ne kadar zor şeylerle uğraşıyoruz. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle bir olay. Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Ben de 2.ciyi deneyeceğim ve çok korkuyorum. Bir negatiften sonra bile böyle korkuyorsam senin de 3. denemede korkman normal. 3ü boşver 5inci de bebeğine kavuşanlar var. Allah inşallah o kadar bekletmez kimseyi ama mümkün demek ki bunu bilmek de güzel. Olmazsa nereye kadar gideceğimi bilmiyorum ben şahsen. Belki de bir sınır koymak lazım. 4 kere deneyeceğim sonra bitti demek lazım ama şu an öyle bir karar vermek bir deneme daha yapmaktan daha zor. İnşallah gücünü toplarsın en kısa zamanda. Bu 2 negatiften eminim gerekli dersler alınmıştır. Bu deneyimle belki başka bir merkezde belki de kendiliğinden bebeğine kavuşursun inşallah.
Canım ne kadar bekleyeceksin? Ben başlıyorum valla peş peşe oldu ama napıım dayanamadımbeklemek de zor başlamak da. ama sanki beklemek daha zor
nasılsınız eşim bu akşam nöbete gitti bende yanlız takılyorum
Geçmiş olsun yaaa çok korktum okurken sonu iyi bitti çok şükür. İnşallah bir daha yaşamazsın. Allah bebişlerini korusun
Hayırlısı olsun canım. Ben de donmuşlarını aldın sanmıştım. İnşallah onlar tutunacak. O kullandığın test pek iyi değilmiş demek ki.
Ne kadar zor şeylerle uğraşıyoruz. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle bir olay. Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Ben de 2.ciyi deneyeceğim ve çok korkuyorum. Bir negatiften sonra bile böyle korkuyorsam senin de 3. denemede korkman normal. 3ü boşver 5inci de bebeğine kavuşanlar var. Allah inşallah o kadar bekletmez kimseyi ama mümkün demek ki bunu bilmek de güzel. Olmazsa nereye kadar gideceğimi bilmiyorum ben şahsen. Belki de bir sınır koymak lazım. 4 kere deneyeceğim sonra bitti demek lazım ama şu an öyle bir karar vermek bir deneme daha yapmaktan daha zor. İnşallah gücünü toplarsın en kısa zamanda. Bu 2 negatiften eminim gerekli dersler alınmıştır. Bu deneyimle belki başka bir merkezde belki de kendiliğinden bebeğine kavuşursun inşallah.
Canım ne kadar bekleyeceksin? Ben başlıyorum valla peş peşe oldu ama napıım dayanamadımbeklemek de zor başlamak da. ama sanki beklemek daha zor
Allah içini ferahlatsın arkadaşım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok söylenecek söz yok aslında..
bende 3.denemeye başlayacam korksam da anne olma isteği herşeyi bastırıyor işte..
insanın evi yatağı gibisi varmı kuzum...
oruç tutmadım soğan kürümü hakkıyla yapayım diye bu aya es geçtim orucu sabah akşam aç karnına içiyorum soğan suyunu çok lezeeti oluyooo
sen başladınmı peki..
hayııııııyyyyyyy
yalnız takılmıyosunnnnn
bizimle takılıyosuunnnnnnn
evetttttttttt canım sizler varsınız iyiki varsınız sizleri seviyorummm
Öyle ilk öğrendiğimde bitti artık istemiyorum dedim ama ikinci gün yine tüp bebek yerlerine bakmaya başladım. Tek düşüncem Dr değiştirmek istemiyorum sonuçta tedavinin nasıl geliştiğini yumurtalıkların ilaçlara cevabını biliyor yeni bir doktor yeni tahliller,sıfırdan başlama demek ne yapmalıyım karar veremiyorum.sen naptın değiştirdin mi?
Canım Hayırlısı olsun çok geçmiş olsun tatlım suan 3 denemek ve düşünmek tabiki zor arkadaşım ama bi zaman sonra inş cesaretini toplamış olucaksın canımm
Burculumu canım sen nereye gidiyorsun dr kim?
İstanbul tüp bebek merkezi Dr Aret kamar a gidiyorum
Öyle ilk öğrendiğimde bitti artık istemiyorum dedim ama ikinci gün yine tüp bebek yerlerine bakmaya başladım. Tek düşüncem Dr değiştirmek istemiyorum sonuçta tedavinin nasıl geliştiğini yumurtalıkların ilaçlara cevabını biliyor yeni bir doktor yeni tahliller,sıfırdan başlama demek ne yapmalıyım karar veremiyorum.sen naptın değiştirdin mi?
evetttttttttt canım sizler varsınız iyiki varsınız sizleri seviyorummm
İstanbul tüp bebek merkezi Dr Aret kamar a gidiyorum
canım ben artık 4 e başlıcam donmuşlar biitiği için bide başka merkezde başlicam 4e seninde hayırlısı olsun inşallah
insanın evi yatağı gibisi varmı kuzum...
oruç tutmadım soğan kürümü hakkıyla yapayım diye bu aya es geçtim orucu sabah akşam aç karnına içiyorum soğan suyunu çok lezeeti oluyooo
sen başladınmı peki..
Canım senin dr kimdi nerede denemiştin
İyi aksamlar kizlar midem felaket yiyom cikariyom felaket...allah sizede yasatsin insallah:))bgn bisii okudum yumurta kalitesini arttiran bi cay varmis bi arkadas yazmis tup bebege baslayinca ibrahim saraçoglundan bi cay almis arayip cokta iyi gelmis ama ismini falan yazmamis bende yazmayi borc bildim.....
Baştan başalacaksa bir kaç ay beklemeyi öneriyorlar. Sanırım donmuşlarda fazla beklemeye gerek yokmuş. Canım inşallah ya. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendime dikkat ediyorum, çok dua ediyorum. İnşallah olur artık. Keşke senin de beklerken olsa
Yap canım yap o çok güzel bir kür. Faydasını göreceğine inanıyorum. Ben başladım da eşim pazar günü tutma diyor. Beni çok özlemişTüp bebek, histo derken çok ihmal ettim. Şimdi de oruç diye uzak tutuyorum. Kocamın da dediğini yapmam gerek artık yarın tutmam pazartesi devam ederim
Anatolia'da Hakan Yaralı. Ben Ankara'dayım canım. Zaten şu an tavsiye etmiyorum. İşini iyi yapıyor ama hastayla iletişimi çok eksik diyordum. Embriyolarımı eski yöntemle dondurduğunu öğrendiğimden beri işini ne kadar iyi yaptığı hakkında da şüphelerim var. Ben işimi şansa bırakmak istemiyordum. Zaten zar zor elde edilen embriyoları neden bana sormadan kötü yöntemle dondurdu hala bilmiyorum. En öenmlisi seni bilgilendiren, güvendiğin bir doktor bulman. Sen o merkezde histo yaptırmaya kararlı mısın?
İyi aksamlar kizlar midem felaket yiyom cikariyom felaket...allah sizede yasatsin insallah:))bgn bisii okudum yumurta kalitesini arttiran bi cay varmis bi arkadas yazmis tup bebege baslayinca ibrahim saraçoglundan bi cay almis arayip cokta iyi gelmis ama ismini falan yazmamis bende yazmayi borc bildim.....
Baştan başalacaksa bir kaç ay beklemeyi öneriyorlar. Sanırım donmuşlarda fazla beklemeye gerek yokmuş. Canım inşallah ya. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendime dikkat ediyorum, çok dua ediyorum. İnşallah olur artık. Keşke senin de beklerken olsa
Yap canım yap o çok güzel bir kür. Faydasını göreceğine inanıyorum. Ben başladım da eşim pazar günü tutma diyor. Beni çok özlemişTüp bebek, histo derken çok ihmal ettim. Şimdi de oruç diye uzak tutuyorum. Kocamın da dediğini yapmam gerek artık yarın tutmam pazartesi devam ederim
Anatolia'da Hakan Yaralı. Ben Ankara'dayım canım. Zaten şu an tavsiye etmiyorum. İşini iyi yapıyor ama hastayla iletişimi çok eksik diyordum. Embriyolarımı eski yöntemle dondurduğunu öğrendiğimden beri işini ne kadar iyi yaptığı hakkında da şüphelerim var. Ben işimi şansa bırakmak istemiyordum. Zaten zar zor elde edilen embriyoları neden bana sormadan kötü yöntemle dondurdu hala bilmiyorum. En öenmlisi seni bilgilendiren, güvendiğin bir doktor bulman. Sen o merkezde histo yaptırmaya kararlı mısın?
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum
Geçmiş olsun Tatlımm Dinlen yat lütfenn Allah korumuş bebeğini çok şükürr..nazlı bebeklerimiz maalesef sürekli özen ihtimam istiyor yok öle ev temizliğ falan yaptırmıyoo anelerineeeMerhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.
Arada mesajına denk geldimm arkadaşımm ben de giremiyorum bu aralar bütün gün mutfaktaydımm kocam da evde oluncaa arada bir mesaj yazdım saatler sonra gelebildim ama sayfalar uçmuşş....nasılsınız kızlar
şu ara pek yoğunum giremiyorum nete kardeşim geldi ders çalıştırıyorum
umarım herkes iidir
kızlar
iğnelerin 7.günündeyim çarşamba ya da perşembe yum. toplancak ama ben agır grıp oldum(
çok korkuyorum bu nednele olmazsa dıye
benım durumumu yasayan oldu mu
ben de diyorum ne ara transfer oldu bu hatuun bunu da mı kaçırdımm...neyse ki adetini beklerken rutin bir test yapmışsınn...neyse kii rahatladımm....sağlık olsun sağlıkla gelsin ebelerin göbüşüne inşaallah...Sonucum negatif kızlar kalleş bedenim bana oyun oynuyor yine ama en azından artık huzurla adetimi bekleyebilirim. Acayip rahatladım. En kötü sonuç sonuçsuzluktan iyidir felsefesi..
burası tüp topiği ama hepimizin belli dönemlerde kv ile sorunlarımız oluyr olmaya hatta devam ediyor..çektiğimiz evlat hasretinin yanında bir de bunlarla uğrşıyoruz ...ben bi ara psikolojik destek aldım öyle toparladım şu ara muhatap olmadan duymazdan gelerek yaşıyorum hayatımı..hayat biizm evlilik bizim Rabbim verirse evlat da biizm inşaallah gerisi teferruat....zamanla sen de geleceksin bence bu aşamayaaa..canm bende daha 1 adet geçirdim 2. de bakarız dedi dr um umarım benmde sennde hatta hepimizin son kırmızıları olur bunlar...
insan çok zor durumlar yaşıyo bide etraftakiiler umursamayınca daha kötü oluyo bana bi kendi ailem bide eltimle esim destek oluyo diğerleri hiç sormazlar..
daha erkenmiş 1 bucuk sene olmuş evleneli onlara soracakmışız tüp bebek yaptırırken...
o kadar doluyumki canm insan anlatamadıkca daha bunalıyo...
tamam belki erkendir bende biliyorum ama onlara sormamı gerektirecek bi durum yok bu cocuk benm yuvamda olacak.. hem bizde iki taraflı sorun var dr um asılama deneyip hiç vakit ve para kaybetmeyin dedi...
çünkü aşılamada yumurtalıklara koyuluyo benm pko var eşimin morfoloji bozuklugu sayıda problem var o yüzden aşılama istemedi...
ama eşim tarafında kimse eşimin sorununa kafa patlatmıyo öyle bişey olamazmıs drlar herşeyi ne bilirlermiş falan filan diyolar ama benm probleme takmıs durumdalar işte zaten düzenli adet olmuyonki olmaz tabi cocugun kadında bitiyo iş diye diye kaynvalide geriyo beni....
coookkk üzülüyorum bi cırpıda anlattım içimdekileri kusura bakmayın uzun oldu ve burası tüp bebek günlüğü k.v. cekiştirme yeri diyenler olabilir ama baska topiklere yazamadım bunları sizi daha yakın gördüğüm için bu dönemde onları yasadıgım için size yazmak istedim :18:
ben de o boş bırakanlardan biiryimm.... iyi değilim pek bugün mutfakta saatlerce yemek yaptımm o kadar daraldım kii kocamm bile dayanamayıp attı kendini dışarıı....adam giidyor geliyor gözümün içine bakıyor niye konuşmuyorsun diyeee soruyor o sordukçaaa bana sus geldii sinir oldumm. o da en sonunda dayanamadı çekti gittii..boşuna yapıyosun o yemekleri yemiicemm ben bekleme beni dedi...çekti gitti.....1 saat sonra geldi tabii hiç bişey olmamış gibi...neysee canımın sıkıntısı geçti ama hala canım kimseyle konuşmak istemiyorr...Kızlaaarrrrr özeldim siziiiii gelemedim bugün topiğe ama sizde boş bırakmışsınız yalnız kalmış topikimiz nerdesiniiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?