Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaa ne güzel çarşamba ben de sorıyım doktora dakikada kaç kez atıyo diye erkenn mi benim için cnm??

valla hayatim erkenini gecini bilmiyorum ama kizlarin kalbi daha hizli atarmis. birde benim kizim taaa kasigimin en altinda duruyodu. dusecek gibi cok asagidaydi. doktora sordum , neden boyle bu riski varmi diye. o da elle alttan muayene etti. yooo yerlestigi yer gayet iyi. olmasi gerektigi yerde dedi. sonra cevremdekilerde dediki ; kizin olacak senin,cunku kiz cocugu kasikta durur, erkek cocugu kiza gore daha yukarda kursaga yakin olur demislerdi. bilmiyorum artik ne derece dogru .
birde soyle bir bilgi vardi internette , kiz cocugu sag tarafta yerlesirlermis diye yaziyordu. 6 haftalik ekografi fotografimiza baktim hemen. benimkide sagdaydi. sonra tecrubeli kadinlara sordum. onlarda teyit ettiler. birde boyle bir durum var. yanilma payi vardir tabi mutlaka. herseyin en iyisini en dogrusunu sadece allah bilir.

anammm ben de heyecanlandım şimdihanı biz beraber ev tipi çalışmalarla hamile kalcaktık ovu testlerine işeyecektik:)))))))
ben işin şakasındayım canım insallah hayırlı ugurlu olur bu tedavin ...

canım bu lucrin ne için bizim gonal f gibi bişe değil anladığım kadarıyla adetten önce başlandıgıına göre.

saat oldu 12:47...
kahvaltı masam yatağım duruyor toplancak...
cumartesii doğalgaz borusu döşendii heryer halledildi balkon duruyor üşütmeden halletmeliyim nasıl olcaksa
yemeğim var...
ayrıcana annem babamın gelme ihtimalinin coşkusuda var bendee..
poztiif olaydı ben hala ankardaydım kalp atışı duymuştum belşki beraber gelicektik ama bende istiyroum gelisnler kalsınlar bikaç hafta..
zaten ben tüp sonrası bide mantar oldum daha adamla hasretimiz bitmeden gelsinler iyileşirsemde bakıcaz artıkk
evim geniş ve çok sıcak daha doğalgaza geçmeden...
bi gidip eczaneye ilacı sorucma bakayım çok pahalımı alayım yoksa sağlık ocağına yazdırayım diyorum muayeneden kaçıyorum sıkıldım amaa

canım demek kizin kuzucuğun gelio yakında. melek o melek. severim ben onu.
bakalım bizimki ne olcek, kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyo ki??
öptüm ikinizi de

genelde 14 haftaliktan itibaren demisti doktorum ama bebegin pozisyonuna gore degisiyormus.
benim kizim pek edepsiz, ayirivermis bacaklarini boooyyle apismis , ultrason ekraninda besbelliydi. mesela bir kisinin ciplak olarak cam bir sehpaya oturdugunu dusun. ve o pozisyonun alttan gorunusunu dusun. aynen oyleydi :) ama doktor genede %70 demisti.

Egunal canım naber çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tedaviye başlıyacak olmana yemin ederim ben ögle saatleri girmem nete demekki bu güzel haberi alıcakmısımm çokk duygulandım valla gözlerim dolduu hadi hayırlısı tatlım inş bu sefer Allahın hakkı 3 ben inanıyorum tatlım aminnnnnnnnnn

hadi hayirlisiinsallah . dualarim seninle ve tabiki butun arkadaslarimla beraber. allahtan hayirlisini dileyelim arkadaslar.

saol canım bende önce hayırlısını diliyorum Rabbimden..

e adamın keyfini yerine getirdiydim ben gelecem deyince iyi olduydu sen üzerine arayıp niye keyfini kaçırıyosun be kadın
bencede muayene ol bi bakılsın her ne kadar hoş gelmesede ona göre ilaç alırsın..
ben günlere göre bebeği yetiştirme işinden vazgeçtim çok fena hevesim kırıldı her defasında...
o nedenle gelsinde eşşek sıpası asıl özel gün onun geldiği gün olacak bundan sonra...

ev tipine devam şekerim bu ay regl olana kadar çalışmalara devam testlere işemeyede devam
lucrin yumurta baskılayıcı bir iğne adetten bir hafta önce başlanıyor adet olunca gonal f gibi uyarıcı iğneyle opuya kadar vurulmaya devam ediliyor
amaç yumurtaları kontrollü büyütmek ohss riski olanlarda genelde kullanılıyor
uzun protokol oluyor aynı zamanda 21.gün iğneye başlanılan tedavi..
gebe olsanda o ay lucrin vursanda bişi olmuyooo o nedenle bu ay kırmızıları görene kadar hala ev tipi bebek şansım devam ediyoo..

ne güzel annengiller gelcek demek...
hadi kalk işini gücünü hallet bende halledeyim..

canım benim çok saol sevindiğini biliyorum
bende seni bu saatte görünce şaşırdım demek benim heyecanım içine doğdu
3. de gelsin artık dimi teyzesi

Kızlarr ben şimdilik çıkıyorumm çokk temizliğim var dün misafirim çoktu evin içine ettiler valla off off çalışırken kadın alıyordum temizlige şimdi tabana kuvvet sil süpür toz all ben bu ev kadınlıgının çok sevmedim sankii herşey bebekkk için işten ayrılmama deger inş tezzz zamanda bende sizler gibi hamiş olurum ben ve tümm arkadaşlarıımm hepimiz kızlar çokk öpüyorum bu akşam kocayıda çok boşladım küsüyor bana müsaid olursam aranızdayım çokk öpüyorum iyi sohbetler

hayırlı olsun güldeniimm...
çok sevindim valla kıııızz..
inşallah sonu bebekli olur..
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..bu son olsun sonu da güzel olsun..

saol canım benim
dış gebelikten sonra ilk muayenem olcak inşallaj sorun çıkmaz hemen başlayabilirim..

saol canım benim
dış gebelikten sonra ilk muayenem olcak inşallaj sorun çıkmaz hemen başlayabilirim..

güldenim tedaviye başlamaya karar vermişsin çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun

okadar iyi yürekli ve temiz kalplisinki bunların mükafatını muhakkak göreceksin

slm canlarımmmmmm
nasılsınız ben giremedim bu aralar ama çok özledim sizinle sohbet etmeyi
annemle babam bendeler mağlumunuz alışverişti hazırlıklardı derken giremedim birde üstüne annem hasta oldu şimdi de babam gözden ameliyat olacak hastaneye gitti ameliyat gününü kesinleştirmek için haftasonu da kırıkkaleye abimlere paşamı görmeye gittik son gezmeyi yapalım dedik

EGUNAL canım tedaviye başlamana çok sevindim inşallah bu sefer rabbim gönlünün muradını verir

SARA canım çok üzüldümmm sonucuna inşallah rabbim sabrını gücünü verir kendiliğinden verir meleğini ...

başka ne haberler var
bakamadım geçmişe o kadar çok ki
ama nasıl meraktayım neler olup bittii

sağol canım hoşgeldin sen daha doğurmadınmı sabah aklıma geldin acaba doğurdumu dedim

iyi dileklerine amin diyorum canım sağol sende inşallah bi avazda bebeğini kucağına al

sağol canım hoşgeldin sen daha doğurmadınmı sabah aklıma geldin acaba doğurdumu dedim

iyi dileklerine amin diyorum canım sağol sende inşallah bi avazda bebeğini kucağına al

yok canım daha doğuramadım
inşallah 4 haftamız falan kaldı
normal olsaydı 25 ocağa kadar vakti vardı ama büyük olasılıkla sezeryan olacak ya sanırıım 15-20 ocak gibi alırlar diye düşünüyorum
pazartesi günü kontrol var bakalım neler dicekler neler yapacaklar

hadi hayılısı canım vaktinde gelsin güzel kızımız

selam kızlar nasılsınız
yarın RABBİM nasip ederse test günüm çok heyecanlıyım birazda hevesim kırık açıkçası bel ağrısı olduğu için
kızlar ben testi devlet hastnsnde yaptırmayı düşünüyorum randevu almak gerekiyormuki acaba
bide sonuçlar ne kadar zamanda çıkar bi bilginiz varmı

randevuya gerek yok acil kadın doğuma gidip günüm geçti kasığım arıyor dersen kan alırlar sonuç 1-2 saatte cıkıyor,inşallah pozitif olur sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…