aaaaa ne güzel çarşamba ben de sorıyım doktora dakikada kaç kez atıyo diye erkenn mi benim için cnm??
anammm ben de heyecanlandım şimdiDaktırımı aradım naber gülden diye açtı telefonu neden aramıyosun hiç küstünmü bana dedi
Bi de doğurdunmu yoksa ondan mı bizi terke ettin dedi
Bende yok hocam herşeyimden haberiniz olur mutlaka dedim...
Adam resmen içerlemiş ayol gayet ciddi ciddi dedi bunları bana gel dedi gitmedim yaaa...
Ben gelcem deyince gülüştük
Adetin 21.günü gel dedi ama pazara dek geliyooo o zaman cumartesi sabahtan göreyim seni dedi..
bu da demek oluyo ki bir sorun yoksa pazar günü lucrine başlarım ben
bu arada ben çok seviyorum bu adamı
canım bu lucrin ne için bizim gonal f gibi bişe değil anladığım kadarıyla adetten önce başlandıgıına göre.sevilmeyecek adammı kendileri mikemmel bişiiii
lucrinsiz tedavim olsa şaşırırım ben zaten ama bu gidiş lucrin olcak anlamına geliyiiiii...
adetin 21.günü bu demek şekerim kist neyim yoksa doğum kontrol hapı kullandırmadan direk bu ay başlayacaz işte...
hemen hesap yapayım kendi adıma
pazar iğneye başlasam yılbaşında adet olsam
diğer iğneye geçişim 3 ocak gibi olur 10 de onu vursam lucrinle beraber
14-15 ocak gibi çatlatma iğnesini vururum
17 ocak gibi de opu da olurum
ocak sonu şubat başıda sonuç belli olur
canım demek kizin kuzucuğun gelio yakında. melek o melek. severim ben onu.
bakalım bizimki ne olcek, kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyo ki??
öptüm ikinizi de
hadi hayirlisiinsallah . dualarim seninle ve tabiki butun arkadaslarimla beraber. allahtan hayirlisini dileyelim arkadaslar.
benim telide naber r...za diye açtı keyifliydi ama benim mantar muhabbetim adı üstünde bakteri
muhabbeti keyifsizleştirdi herşeyde olduğu gibi..
hocam muayene olmak istemiyorum dedim ilaç adı versede ol dedi yaa:26:..
....yani bizde lucrin şartinşaallah bişi yoktur hatta bebek belirtileri vardırda seni eve gönderirrr
süppper hesap böylece belki 14 şubatta bikaç kişi olursunuz evde inşaallahhh..
inşaallah duam herşey yolunda gtisinnn gidecekte...
ayyy elimizde bi o gün kaldııı geçti evlilik yıldönümlerimiz,eşimin doğum günü,öğretmenler günüü
hah haa benim 29 mart doğum günüm var amaaa
anammm ben de heyecanlandım şimdihanı biz beraber ev tipi çalışmalarla hamile kalcaktık ovu testlerine işeyecektik:)))))))
ben işin şakasındayım canım insallah hayırlı ugurlu olur bu tedavin ...
canım bu lucrin ne için bizim gonal f gibi bişe değil anladığım kadarıyla adetten önce başlandıgıına göre.
saat oldu 12:47...
kahvaltı masam yatağım duruyor toplancak...
cumartesii doğalgaz borusu döşendii heryer halledildi balkon duruyor üşütmeden halletmeliyim nasıl olcaksa
yemeğim var...
ayrıcana annem babamın gelme ihtimalinin coşkusuda var bendee..
poztiif olaydı ben hala ankardaydım kalp atışı duymuştum belşki beraber gelicektik ama bende istiyroum gelisnler kalsınlar bikaç hafta..
zaten ben tüp sonrası bide mantar oldum daha adamla hasretimiz bitmeden gelsinler iyileşirsemde bakıcaz artıkk
evim geniş ve çok sıcak daha doğalgaza geçmeden...
bi gidip eczaneye ilacı sorucma bakayım çok pahalımı alayım yoksa sağlık ocağına yazdırayım diyorum muayeneden kaçıyorum sıkıldım amaa
Egunal canım naber çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tedaviye başlıyacak olmana yemin ederim ben ögle saatleri girmem nete demekki bu güzel haberi alıcakmısımm çokk duygulandım valla gözlerim dolduu hadi hayırlısı tatlım inş bu sefer Allahın hakkı 3 ben inanıyorum tatlım aminnnnnnnnnn
Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor
hayırlı olsun güldeniimm...
çok sevindim valla kıııızz..
inşallah sonu bebekli olur..
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..bu son olsun sonu da güzel olsun..
saol canım benim
dış gebelikten sonra ilk muayenem olcak inşallaj sorun çıkmaz hemen başlayabilirim..
slm canlarımmmmmm
nasılsınız ben giremedim bu aralar ama çok özledim sizinle sohbet etmeyi
annemle babam bendeler mağlumunuz alışverişti hazırlıklardı derken giremedim birde üstüne annem hasta oldu şimdi de babam gözden ameliyat olacak hastaneye gitti ameliyat gününü kesinleştirmek için haftasonu da kırıkkaleye abimlere paşamı görmeye gittik son gezmeyi yapalım dedik
EGUNAL canım tedaviye başlamana çok sevindim inşallah bu sefer rabbim gönlünün muradını verir
SARA canım çok üzüldümmm sonucunainşallah rabbim sabrını gücünü verir kendiliğinden verir meleğini ...
başka ne haberler var
bakamadım geçmişe o kadar çok ki
ama nasıl meraktayım neler olup bittii
sağol canım hoşgeldin sen daha doğurmadınmı sabah aklıma geldin acaba doğurdumu dedim
iyi dileklerine amin diyorum canım sağol sende inşallah bi avazda bebeğini kucağına al
yok canım daha doğuramadım
inşallah 4 haftamız falan kaldı
normal olsaydı 25 ocağa kadar vakti vardı ama büyük olasılıkla sezeryan olacak ya sanırıım 15-20 ocak gibi alırlar diye düşünüyorum
pazartesi günü kontrol var bakalım neler dicekler neler yapacaklar
hadi hayılısı canım vaktinde gelsin güzel kızımız
aminnn ,nşallah canımmm rabbim en kısa zamanda sana da isteyen tüm herkese de nasip eder
randevuya gerek yok acil kadın doğuma gidip günüm geçti kasığım arıyor dersen kan alırlar sonuç 1-2 saatte cıkıyor,inşallah pozitif olur sonucunselam kızlar nasılsınız
yarın RABBİM nasip ederse test günüm çok heyecanlıyım birazda hevesim kırık açıkçası bel ağrısı olduğu için
kızlar ben testi devlet hastnsnde yaptırmayı düşünüyorum randevu almak gerekiyormuki acaba
bide sonuçlar ne kadar zamanda çıkar bi bilginiz varmı
randevuya gerek yok acil kadın doğuma gidip günüm geçti kasığım arıyor dersen kan alırlar sonuç 1-2 saatte cıkıyor,inşallah pozitif olur sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?