güldenim tedaviye başlamaya karar vermişsin çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun
okadar iyi yürekli ve temiz kalplisinki bunların mükafatını muhakkak göreceksin
slm canlarımmmmmm
nasılsınız ben giremedim bu aralar ama çok özledim sizinle sohbet etmeyi
annemle babam bendeler mağlumunuz alışverişti hazırlıklardı derken giremedim birde üstüne annem hasta oldu şimdi de babam gözden ameliyat olacak hastaneye gitti ameliyat gününü kesinleştirmek için haftasonu da kırıkkaleye abimlere paşamı görmeye gittik son gezmeyi yapalım dedik
EGUNAL canım tedaviye başlamana çok sevindim inşallah bu sefer rabbim gönlünün muradını verir
SARA canım çok üzüldümmm sonucunainşallah rabbim sabrını gücünü verir kendiliğinden verir meleğini ...
başka ne haberler var
bakamadım geçmişe o kadar çok ki
ama nasıl meraktayım neler olup bittii
selam kızlar nasılsınız
yarın RABBİM nasip ederse test günüm çok heyecanlıyım birazda hevesim kırık açıkçası bel ağrısı olduğu için
kızlar ben testi devlet hastnsnde yaptırmayı düşünüyorum randevu almak gerekiyormuki acaba
bide sonuçlar ne kadar zamanda çıkar bi bilginiz varmı
selam kızlar nasılsınız
yarın RABBİM nasip ederse test günüm çok heyecanlıyım birazda hevesim kırık açıkçası bel ağrısı olduğu için
kızlar ben testi devlet hastnsnde yaptırmayı düşünüyorum randevu almak gerekiyormuki acaba
canım benim saracım yüreği güzel arkadaşım duygulandım yazdıklarını okurken inşallah sonu güzel olacak bu kez...
gez gez gel sonra geçmişi merak et
neyseki yakın geçmişe yetiştin evet başlamaya karar verdim çok dua et bana olurmuuu
cnm güzel haberlerini bekleriyorum ama sonuç olumsuz olursada herşeyde bır hayır olduğunu sakın unutma umutsuzlğa kapılma tedavıne devam et ama bence olumlu haberler gelecek senden
canım benim saracım yüreği güzel arkadaşım duygulandım yazdıklarını okurken inşallah sonu güzel olacak bu kez...
gez gez gel sonra geçmişi merak et
neyseki yakın geçmişe yetiştin evet başlamaya karar verdim çok dua et bana olurmuuu
ALLAH RAZI olsun cnm tabi iyi veya kötü napalım hayırlısı inş dediğin gibi olur ya benim transferin 4. gününden beri var bu ağrılar o yüzden kotkuyorum hadi hayırlısı
Merhaba Kızlar;
dertler depreşmiş bakıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Doğuma gün sayanların sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Tedaviye başlayacak olanların süreçleri su gibi akıp geçsin,sonu mutluluk olsun...
Şööle bi okuyorum yazdıklarınızı...Ben çok boşum..Ne tedaviye başlıycak durumum var.ne doktora gidecek halim..Hepinizde bi heves heyecan ..Ben durdum...İnşallah Rabbim düşünüyodur benim için bişiyler...
vayy vayyy vayy ışlık hızıyla tedavi kararı ddiye buna denir herhaldee...Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor
çocuğu sevdiğin adamla yapmak lazımm.Daktırımı aradım naber gülden diye açtı telefonu neden aramıyosun hiç küstünmü bana dedi
Bi de doğurdunmu yoksa ondan mı bizi terke ettin dedi
Bende yok hocam herşeyimden haberiniz olur mutlaka dedim...
Adam resmen içerlemiş ayol gayet ciddi ciddi dedi bunları bana gel dedi gitmedim yaaa...
Ben gelcem deyince gülüştük
Adetin 21.günü gel dedi ama pazara dek geliyooo o zaman cumartesi sabahtan göreyim seni dedi..
bu da demek oluyo ki bir sorun yoksa pazar günü lucrine başlarım ben
bu arada ben çok seviyorum bu adamı
tatlımm buyuk gün gelmiş sonundaa inşaallah pozitif haberlerini alırız...selam kızlar nasılsınız
canım biliyomusun eve bi fanus aldım içinede iki balık koydum çok şekerler kaynanam bunu görünce aaa evlatlarınızımı aldınız dedi bu tedavi için bursaya gidince balıkları mecburen onlara bıraktık dün geldik görümcekim diyoki balıklara bakıp bakın annenizle babanız gelmiş ve bun derken kahkaha atıyo bende hiç cevap vermedim daha doğrusu cevap verecek halim yoktu
ama haklısın sağlıktan önemlisi yok bundan sonra kendim için yaşayacam buna karar verdim bi müddet de böyle deneyecem
selam kızlar nasılsınız
düşünüordur ne demek canım. Her kulunu düşünür Yaradan.
Annem hep şöyle derhep ''Rabbim geçmez kulundan , yetiminden dulundan''
O bizden hiç geçmez , dua edelim. inan her gün hepimiz için dualar ediyorum. bebişlerinizi en kısa zamanda sağlıkla versin inşallah
isteyin vereyim diyor, gönülden iste yüreğinle konuş O'nunla.
vayy vayyy vayy ışlık hızıyla tedavi kararı ddiye buna denir herhaldee...
çocuğu sevdiğin adamla yapmak lazımm.:13::13:.ben de seviyom daktırımı ama arada bir frekanslarımız tutmii....kız hesaplarsak 2013 ilk ayında hamiş olacaksın inşaallah bakalım nasıl bişi gelecek....... ben heyecanlandım şimdiii inşaallah üçer beşer hamiş olacakasınız önümüzdeki aylarda bebeemm.... öremeye başlamak lazım hemen malum bi sürü bebiş gelecek jülii bebekim de niyetlendi tedaviyee
tatlımm buyuk gün gelmiş sonundaa inşaallah pozitif haberlerini alırız...
nerdeki devlet hastanesi bu hayatım istanbuldaysan sıkıntı çıkabilir ben devlet hastanesine gittim yaptıramadım testi uyuzlarr sıra lacakmışım da yok neymiş de kadın doğumdan randevu almalıymışım ordan da laboratuar sırasııı......neyse naçizane tavsiyem daralmayacağın bir hastanede yaptır ilk testini
Merhaba Kızlar;
dertler depreşmiş bakıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Doğuma gün sayanların sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Tedaviye başlayacak olanların süreçleri su gibi akıp geçsin,sonu mutluluk olsun...
Şööle bi okuyorum yazdıklarınızı...Ben çok boşum..Ne tedaviye başlıycak durumum var.ne doktora gidecek halim..Hepinizde bi heves heyecan ..Ben durdum...İnşallah Rabbim düşünüyodur benim için bişiyler...
valla canım sorma kar kış gelemden gezeyim dedim iyi ki gezmişim baksana sabah bir kalktım her taraf bembeyaz
dua etmem mi hiç canım yaaa hep dualarımdasın
okumak istediğin özel bişey varsa ona da yardım edebilirim canım
selam kızlar nasılsınız
canım menim hep dualarımdasın inşallah bu kez son olacak ve bebeğin gelecek
aaa beni mi kastettin acabakimse ban cevap vermiyo küstüm işte hıh:
selam tatlımm hoşgelmişsin öpücem kimse tutmasınn beniiibu arada herkese selam.siteye girdim .girer girmez güldencim senin yazını okudum.çok öpüyorum hepinizi.
evet ışık hızı oldu
Allah benim iyiliğimi versin dimiii
evet çocuğu sevdiğim adamdan yapacam öyle karar verdim
2013 gebe patlaması olcak inşallah...
hiç te bu kadar kar kış varkene yapmamıştım tüp..
e benim embriyoların hepsi bir nevi donmuş embriyo olacak o soğukta
hiç donmuşum yok demem artık
ama sen neden böle dedin şimdi bi dün bende senden farksızdım hatta son 4 aydır öylece ne yapacağını bilmez bir haldeydim dış gebelikten çıkmıştım yeni karar verdim başlamaya...
sende benim gibi bekleme sürecinden sonra kendini toparlayınca tekrar başlayacaksın yeni çıktın tedaviden böyle düşünüp üzme kendini..
saol canım dua konusunda henüz düşünmedim sanırım meryeme başlayacam...
okunacak toplu bişey olursa sölerim mutlaka..
selam kuzum iyiyiz sen nasılsın..
Aminn saracım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?