Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim tedaviye başlamaya karar vermişsin çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun

okadar iyi yürekli ve temiz kalplisinki bunların mükafatını muhakkak göreceksin

canım benim saracım yüreği güzel arkadaşım duygulandım yazdıklarını okurken inşallah sonu güzel olacak bu kez...

gez gez gel sonra geçmişi merak et
neyseki yakın geçmişe yetiştin evet başlamaya karar verdim çok dua et bana olurmuuu

cnm güzel haberlerini bekleriyorum ama sonuç olumsuz olursada herşeyde bır hayır olduğunu sakın unutma umutsuzlğa kapılma tedavıne devam et ama bence olumlu haberler gelecek senden

inşallah güzel haberler alırsın canımmm

Merhaba Kızlar;
dertler depreşmiş bakıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Doğuma gün sayanların sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Tedaviye başlayacak olanların süreçleri su gibi akıp geçsin,sonu mutluluk olsun...
Şööle bi okuyorum yazdıklarınızı...Ben çok boşum..Ne tedaviye başlıycak durumum var.ne doktora gidecek halim..Hepinizde bi heves heyecan ..Ben durdum...İnşallah Rabbim düşünüyodur benim için bişiyler...

valla canım sorma kar kış gelemden gezeyim dedim iyi ki gezmişim baksana sabah bir kalktım her taraf bembeyaz
dua etmem mi hiç canım yaaa hep dualarımdasın
okumak istediğin özel bişey varsa ona da yardım edebilirim canım

cnm güzel haberlerini bekleriyorum ama sonuç olumsuz olursada herşeyde bır hayır olduğunu sakın unutma umutsuzlğa kapılma tedavıne devam et ama bence olumlu haberler gelecek senden

ALLAH RAZI olsun cnm tabi iyi veya kötü napalım hayırlısı inş dediğin gibi olur ya benim transferin 4. gününden beri var bu ağrılar o yüzden kotkuyorum hadi hayırlısı

canım menim hep dualarımdasın inşallah bu kez son olacak ve bebeğin gelecek

düşünüordur ne demek canım. Her kulunu düşünür Yaradan.
Annem hep şöyle derhep ''Rabbim geçmez kulundan , yetiminden dulundan''
O bizden hiç geçmez , dua edelim. inan her gün hepimiz için dualar ediyorum. bebişlerinizi en kısa zamanda sağlıkla versin inşallah
isteyin vereyim diyor, gönülden iste yüreğinle konuş O'nunla.

Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor
vayy vayyy vayy ışlık hızıyla tedavi kararı ddiye buna denir herhaldee...
çocuğu sevdiğin adamla yapmak lazımm.:13::13:.ben de seviyom daktırımı ama arada bir frekanslarımız tutmii....kız hesaplarsak 2013 ilk ayında hamiş olacaksın inşaallah bakalım nasıl bişi gelecek....... ben heyecanlandım şimdiii inşaallah üçer beşer hamiş olacakasınız önümüzdeki aylarda bebeemm.... öremeye başlamak lazım hemen malum bi sürü bebiş gelecek jülii bebekim de niyetlendi tedaviyee

tatlımm buyuk gün gelmiş sonundaa inşaallah pozitif haberlerini alırız...
nerdeki devlet hastanesi bu hayatım istanbuldaysan sıkıntı çıkabilir ben devlet hastanesine gittim yaptıramadım testi uyuzlarr sıra lacakmışım da yok neymiş de kadın doğumdan randevu almalıymışım ordan da laboratuar sırasııı......neyse naçizane tavsiyem daralmayacağın bir hastanede yaptır ilk testini

Son düzenleme:

Dedim ya hayvan bile bakmaya hakkımız yok. Çok sinir oluyorum. İnsanlar nedne böyle anlamıyorum. Ben ilk denememi sadece 1 arkadaşımla paylaştım. Bana çok destek oldu. Transferden sonra çiçeğiyle pastasıyla geldi falan. Ama şimdi gelmiş ankaralı bir arkadaşı kocasıyla istanbula taşınmış. Bebeğine nasıl bakacak çok zor çok Allah sabır versin diye ağlıyor. Daha kötüleri var, kocası yanında, ayda en az 2 hafta ailesinin yanında kalıyor bunda ağlanacak ne var dedim. Kızdım biraz. Durumumu da biliyor.
Kimsenin yaşadığı zorluğu küçümsemek istemiyorum ama burdahiç kimsenin tüh bebeğime eşimle bakıyoruz diğe ağlayacağını hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:

selam canım..
demek yarın büyük gün...
valla ben devlet hastanesinde hiç yaptırmadım canım hep tedaviyi yaptığım merkezlerde kanı verdim ya da özel tıp merkezlerinde o nedenle
devlet hastanesinde işleyiş nasıl bilmiyorum..

bu arada herkese selam.siteye girdim .girer girmez güldencim senin yazını okudum.çok öpüyorum hepinizi.

Saol canım.Evet durdum demiştim ama fiziken bişey yapamasam da gönlümden dilemeye devam hepimiz için...Gülden in ev tipi çalışmalarına ben aday olayım artık..O ipin başka tarafından tuttu nasıl olsa...
Bu arada test günü bekleyenleri unutmuşum....İnşşallah hayırlı olur tedavileriniz...Beta larınız kat kat katlanır...

evet ışık hızı oldu
Allah benim iyiliğimi versin dimiii
evet çocuğu sevdiğim adamdan yapacam öyle karar verdim
2013 gebe patlaması olcak inşallah...
hiç te bu kadar kar kış varkene yapmamıştım tüp..
e benim embriyoların hepsi bir nevi donmuş embriyo olacak o soğukta
hiç donmuşum yok demem artık

ama sen neden böle dedin şimdi bi dün bende senden farksızdım hatta son 4 aydır öylece ne yapacağını bilmez bir haldeydim dış gebelikten çıkmıştım yeni karar verdim başlamaya...
sende benim gibi bekleme sürecinden sonra kendini toparlayınca tekrar başlayacaksın yeni çıktın tedaviden böyle düşünüp üzme kendini..

saol canım dua konusunda henüz düşünmedim sanırım meryeme başlayacam...
okunacak toplu bişey olursa sölerim mutlaka..

selam kızlar nasılsınız

selam kuzum iyiyiz sen nasılsın..

canım menim hep dualarımdasın inşallah bu kez son olacak ve bebeğin gelecek

Aminn saracım çok saol

yorgunluktan ya da tembellikten artık hangisi derseniz cvp bile yazmıyorummm
nasıl tembel uyuşuk bişey oldum ben
ama ben boyle biri değildim

kimse ban cevap vermiyo küstüm işte hıh:
aaa beni mi kastettin acaba ben pek bi tembelim tek tek cevap vermeye erincimee bana bişey dyen varsa dönüyom resmen radyasyon manyağı oldum hem tel de hem pc başında midem fena oldu artık..canımm ben cevap veriim bildiğim bişeyse tabii ki ama nasıl gözümden kaçtı acaba kiii
bu arada herkese selam.siteye girdim .girer girmez güldencim senin yazını okudum.çok öpüyorum hepinizi.
selam tatlımm hoşgelmişsin öpücem kimse tutmasınn beniii

Allah iyiliğimizi versin hem de cenetinden meleklerini göndersin inşaallah bize taam mı bebişimm....içimden bir ses bu sefer olacak diyor inşaallah bu hissim kuvvetlenerek artar ve senin de bebişin gitmemek üzere gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…