Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah sana çifter çifter bebek versin inşallahhh
bu karda kışta rabbim gönlünün muradını versin inşallah

kimse ban cevap vermiyo küstüm işte hıh:

sen kime küsüyon kızıımmmm gel burayaöpecem seni

çok sevindim canım benim.Hayırlı olsun tedavin

saol demetcim

bu arada herkese selam.siteye girdim .girer girmez güldencim senin yazını okudum.çok öpüyorum hepinizi.

içinemi doğdu kuzum heyecanımı paylaşmaya geldin

yorgunluktan ya da tembellikten artık hangisi derseniz cvp bile yazmıyorummm
nasıl tembel uyuşuk bişey oldum ben
ama ben boyle biri değildim

ne tembellikten ne yorgunluktan o doğurganlıktan canım
doğurasın gelmiş senin ağırlaşmışın bebemmmm

selam kızlar nasılsınız

he yaa katılıyomm ben de uazıyom 2 sayfa sonra ardan biir görüp yazarsa yazıyo yoksa konuşuyom kalabalıkta kendi kendimeee bazeen ...arkadaşıımm o kadar doluyuz ki kimse farkında değil atlıyoruz kusura bakmaa
eee iyiiz sen nasılsın bakiimm

yok canım bir kaçgündür böyle bi hüzün var içimde depresyonamı girdim ne yav

allah sana çifter çifter bebek versin inşallahhh
bu karda kışta rabbim gönlünün muradını versin inşallah

Aminnnnn inşallah canım çok değil 3-5 tane olsun bebeğim fazlasında gözüm varsa cır cır olayım yani
kar kış bebekleri olcak soğukta sıcacık göbüşüme alcam ben onları

o sese kulak verelim o zaman dinleyelim ve inanalım dimi amaaaa
bencede bu kez olacak önce Rabbimin sonra hulusinin en sonunda da beyimin sayesinde anne olcam inşallah

ne tembellikten ne yorgunluktan o doğurganlıktan canım
doğurasın gelmiş senin ağırlaşmışın bebemmmm

sorma canım yaaa
son bir kaç gündür nasıl tembelimm
7-24 uyuyabilirim hiç bişey yapasım yok
4 haftamız kaldı
ocak 15-20 gibi alırlar diye düşünüyorum
artık iyice büyüdü göbeğim taşıması zorlaşıyor bir haftadır sırt ve bel ağrım var yürürken bile belim ağrıyor artık
geceleri inleyerek uyuyormuşum eşim diyor bütün gece inliyorsun diye :)

kusurda nedemek canım dedimya ben biraz kötüyüm niye böyleyim bilmiyorum herşeye ağlayasım var kendimi tanıyamıyorum artık

Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankara'da yaşıyorum iki yıldır da bebek istiyoruz bu dönem boyunca bir yumurta takibi ve iki başarısız aşılamam oldu. Her ay tüp bebek tedavisine başlamak için karar alıp vazgeçiyorum korkudan mı yoksa hala kendiliğinden olur umudunu kaybetmediğimden mi bir sonraki aya erteliyorum. Artık erteleyecek durumda değilim nasip olursa ocakta tedaviye başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben sizden destek almaya ve size destek olmaya geldim. :26:

Son düzenleme:

neyseki en ağır hallerini kışın geçirdin yaz sıcağında doğuran kızların hallerine burdan şahit olsaydın şükrederdin haline uyku nedir bilmezlerdi son zamanlarda...
az kaldı canım bitti gitti...en ağır zamanların önden sarkıyor prenses beline yük bindiriyor

güldencim tedavin hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin bunca senenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim tez zamanda anne olasın dayanamicam bende seni öpücem

merhaba hoşgeldin
Bende Ankara dayım nerde başlıyorsun tedavine

ne güzel işte soğuktan dışarı çıkamayacan evinde sıcacık kuzucuklarınla oturcan annesi yazında sıcaktan çıkamayacannnn sonra gene kış gelecek minikler hasta olur diye çıkmayacan artıkın bir yıldan fazla evdesin
alış yada alışma hemen kendini sokaklara at son gezmelerini yap

hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah ankarada nerde olacaksın tedavini
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla rabbim yardımcın olsun inşallahhh

öncelikle hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ya ALLAH deyip başla canım

aynen canım bizler çocuğumuz olsa işimizi bile bırakacak kadar gözü karayız milletin derdine bak ama ne yapacaksın herkesin derdi kendine büyük derler ya buda öyle heralde ama insanlar çok acımasız sanki yaramıza basar gibi yanımızda sürekli bebek sohbeti açmalar gülüşmeler ne bileyim herkesi Allaha havale ediyorum.

güldencim tedavin hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin bunca senenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim tez zamanda anne olasın dayanamicam bende seni öpücem

Amin canım hepimiz çok gecikmeden bu güzel duyguyu bir an önce yaşayalım..

ben razıyım gelsin kuzularım evden hiç çıkmasamda olur napıyım

çok şükür canımm en azından kış evde oturuyor sayılırım
aslınca çok kiloda almadım 69 la başladım cuma günü sağlık ocağında 78 geldim ama sıpa son haftalarda çok hızlı kilo aldıkları için karnım hızla büyüyor süpürgesiz cadım sığmıyor artık karnıma
karnım yamuk yumuk duruyor bir sağ taraf şişiyor bir sol taraf nerdeyse orası şişiyor

kızlar cuma günü kan tahlili vermiştik hamilelik için beta da baktırmıştık değer >15000.00
allah size daha yükseklerini göstersin inşallahhh
hep dualarımdasınız....

Amin canım hepimiz çok gecikmeden bu güzel duyguyu bir an önce yaşayalım..

ben razıyım gelsin kuzularım evden hiç çıkmasamda olur napıyım

oturtacaklar canım sen hiç merak etme
ikisi birden olunca koca göbeğin olacak normalden daha büyük daha çok kilo alacaksın

bende kızımı alıp gülden teyzesine gezmeye gidecez

tedavin hayırlı olsun.inşallah son denemen olsun.rabbim sağlıcakla kucağımızı doldursun.çok sevindim.inşallah önümüzdeki ay senin güzel haberin için kutlama yapıp havai fişek atıcaz topikte :)seni böyle görcez Allahın izniyle. işte aynen böyle olacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…