evet ışık hızı oldu
Allah benim iyiliğimi versin dimiii
evet çocuğu sevdiğim adamdan yapacam öyle karar verdim
2013 gebe patlaması olcak inşallah...
hiç te bu kadar kar kış varkene yapmamıştım tüp..
e benim embriyoların hepsi bir nevi donmuş embriyo olacak o soğukta
hiç donmuşum yok demem artık
ama sen neden böle dedin şimdi bi dün bende senden farksızdım hatta son 4 aydır öylece ne yapacağını bilmez bir haldeydim dış gebelikten çıkmıştım yeni karar verdim başlamaya...
sende benim gibi bekleme sürecinden sonra kendini toparlayınca tekrar başlayacaksın yeni çıktın tedaviden böyle düşünüp üzme kendini..
saol canım dua konusunda henüz düşünmedim sanırım meryeme başlayacam...
okunacak toplu bişey olursa sölerim mutlaka..
selam kuzum iyiyiz sen nasılsın..
Aminn saracım çok saol
kimse ban cevap vermiyo küstüm işte hıh:
çok sevindim canım benim.Hayırlı olsun tedavin
bu arada herkese selam.siteye girdim .girer girmez güldencim senin yazını okudum.çok öpüyorum hepinizi.
yorgunluktan ya da tembellikten artık hangisi derseniz cvp bile yazmıyorummm
nasıl tembel uyuşuk bişey oldum ben
ama ben boyle biri değildim
selam kızlar nasılsınız
aaa beni mi kastettin acababen pek bi tembelim tek tek cevap vermeye erincimee bana bişey dyen varsa dönüyom resmen radyasyon manyağı oldum hem tel de hem pc başında midem fena oldu artık..canımm ben cevap veriim bildiğim bişeyse tabii ki ama nasıl gözümden kaçtı acaba kiii
selam tatlımm hoşgelmişsin öpücem kimse tutmasınn beniii
Allah iyiliğimizi versin hem de cenetinden meleklerini göndersin inşaallah bize taam mı bebişimm....içimden bir ses bu sefer olacak diyor inşaallah bu hissim kuvvetlenerek artar ve senin de bebişin gitmemek üzere gelir..
allah sana çifter çifter bebek versin inşallahhh
bu karda kışta rabbim gönlünün muradını versin inşallah
aaa beni mi kastettin acababen pek bi tembelim tek tek cevap vermeye erincimee bana bişey dyen varsa dönüyom resmen radyasyon manyağı oldum hem tel de hem pc başında midem fena oldu artık..canımm ben cevap veriim bildiğim bişeyse tabii ki ama nasıl gözümden kaçtı acaba kiii
selam tatlımm hoşgelmişsin öpücem kimse tutmasınn beniii
Allah iyiliğimizi versin hem de cenetinden meleklerini göndersin inşaallah bize taam mı bebişimm....içimden bir ses bu sefer olacak diyor inşaallah bu hissim kuvvetlenerek artar ve senin de bebişin gitmemek üzere gelir..
ne tembellikten ne yorgunluktan o doğurganlıktan canım
doğurasın gelmiş senin ağırlaşmışın bebemmmm
he yaa katılıyomm ben de uazıyom 2 sayfa sonra ardan biir görüp yazarsa yazıyo yoksa konuşuyom kalabalıkta kendi kendimeee bazeen ...arkadaşıımm o kadar doluyuz ki kimse farkında değil atlıyoruz kusura bakmaa
eee iyiiz sen nasılsın bakiimm
sorma canım yaaa
son bir kaç gündür nasıl tembelimm
7-24 uyuyabilirim hiç bişey yapasım yok
4 haftamız kaldı
ocak 15-20 gibi alırlar diye düşünüyorum
artık iyice büyüdü göbeğim taşıması zorlaşıyor bir haftadır sırt ve bel ağrım var yürürken bile belim ağrıyor artık
geceleri inleyerek uyuyormuşum eşim diyor bütün gece inliyorsun diye :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankara'da yaşıyorum iki yıldır da bebek istiyoruz bu dönem boyunca bir yumurta takibi ve iki başarısız aşılamam oldu. Her ay tüp bebek tedavisine başlamak için karar alıp vazgeçiyorum korkudan mı yoksa hala kendiliğinden olur umudunu kaybetmediğimden mi bir sonraki aya erteliyorum. Artık erteleyecek durumda değilim nasip olursa ocakta tedaviye başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben sizden destek almaya ve size destek olmaya geldim. :26:
Aminnnnn inşallah canım çok değil 3-5 tane olsun bebeğim fazlasında gözüm varsa cır cır olayım yani
kar kış bebekleri olcak soğukta sıcacık göbüşüme alcam ben onları
o sese kulak verelim o zaman dinleyelim ve inanalım dimi amaaaa
bencede bu kez olacak önce Rabbimin sonra hulusinin en sonunda da beyimin sayesinde anne olcam inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankara'da yaşıyorum iki yıldır da bebek istiyoruz bu dönem boyunca bir yumurta takibi ve iki başarısız aşılamam oldu. Her ay tüp bebek tedavisine başlamak için karar alıp vazgeçiyorum korkudan mı yoksa hala kendiliğinden olur umudunu kaybetmediğimden mi bir sonraki aya erteliyorum. Artık erteleyecek durumda değilim nasip olursa ocakta tedaviye başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben sizden destek almaya ve size destek olmaya geldim. :26:
Merhaba arkadaşlar,
Dedim ya hayvan bile bakmaya hakkımız yok. Çok sinir oluyorum. İnsanlar nedne böyle anlamıyorum. Ben ilk denememi sadece 1 arkadaşımla paylaştım. Bana çok destek oldu. Transferden sonra çiçeğiyle pastasıyla geldi falan. Ama şimdi gelmiş ankaralı bir arkadaşı kocasıyla istanbula taşınmış. Bebeğine nasıl bakacak çok zor çok Allah sabır versin diye ağlıyor. Daha kötüleri var, kocası yanında, ayda en az 2 hafta ailesinin yanında kalıyor bunda ağlanacak ne var dedim. Kızdım biraz. Durumumu da biliyor.
Kimsenin yaşadığı zorluğu küçümsemek istemiyorum ama burdahiç kimsenin tüh bebeğime eşimle bakıyoruz diğe ağlayacağını hiç sanmıyorum.
güldencim tedavin hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin bunca senenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim tez zamanda anne olasın dayanamicam bende seni öpücem
ne güzel işte soğuktan dışarı çıkamayacan evinde sıcacık kuzucuklarınla oturcan annesi yazında sıcaktan çıkamayacannnn sonra gene kış gelecek minikler hasta olur diye çıkmayacan artıkın bir yıldan fazla evdesin
alış yada alışma hemen kendini sokaklara at son gezmelerini yap
neyseki en ağır hallerini kışın geçirdin yaz sıcağında doğuran kızların hallerine burdan şahit olsaydın şükrederdin haline uyku nedir bilmezlerdi son zamanlarda...
az kaldı canım bitti gitti...en ağır zamanların önden sarkıyor prenses beline yük bindiriyor
Amin canım hepimiz çok gecikmeden bu güzel duyguyu bir an önce yaşayalım..
ben razıyım gelsin kuzularım evden hiç çıkmasamda olur napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?