Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim soyle anlatiyim cuma gunu 6+0 olmasi gerekirken 7+1 cikti bugunde 6+5 olmasi gerekirken 6+4 cikti dr normal dedi ama icime kurt dusuyoo cnm

ya var ya sen sopalıksın kızım bende ciddi fark var sandım Allah senin iyiliğini versin emi...
biz ne farklar gördük hiç bişi olmadı bazen önde bazen geride çıkabiliyor çok yaşadık...
gayet normal kuzum hiiiiiiiççççç takılma...

Ay canimsin yaaa vallahi ne guzel rahatlatiyosun bi dogursam.........ne isterim....

Canim soyle anlatiyim cuma gunu 6+0 olmasi gerekirken 7+1 cikti bugunde 6+5 olmasi gerekirken 6+4 cikti dr normal dedi ama icime kurt dusuyoo cnm

cnm bence kafaya takacak birşey yok okadar olur içini ferah tut hem bak dr da demiş sorun yok diye

demkki kısmeti ile gelicek bebeğin inşallah..

inşşş öle olur deryacığım çok uzun süredir beklediğim bişeydi reddettim bakalım hayırlısı

valla tatlım bende yapıyorum böle şeyler anneme sonrada pişman oluyorum
ama boşver gelsin biraz hasret giderin sonra nasıl olsa gider takma kafana

hormonlaaaar
düşün işte annenin gelmesi ne kadar güzel bi şey ama sen başka şeyleri düşünüp üzülüyosun
bunun tek bir açıklaması var:hormonlar
gözün aydın

kızlarr aranızda böğürtlen kökü kulanan oldumu hiç sizce kullanmalımıyım tedavide olumsuz bir etki yaparmıki :44: :44:

seni gezentiiii
okuldan gelince uğradım bir Defne vardı.
sırtım çok ağrıdığı için uzandım ama ne fayda hala çok ağrıyooooo

çıkmıyorum çok ama çıkıncada evi zor buluyorum bi ortasını bulamadım yani
efeylülde sırt bel ağrısından bahsediyordu zaman ilerledikçe göbüş ağırlaşıyor ağırlık sırt bölgesine biniyor bence ondan ağrılar yaşıyorsunuz...
defnelma senden önce başladı mesela sık sık aramızda olamıyor biliyorsun bu yüzden

Kizlar selam doktordan geldik kafam karisti en son cuma gitmistik bebis haftasiyla birebir uyumlu ama cumadan beri buyumemis cumada haftasindan fazla cikmisti kafam karistiiii... dr sorun yok dedi....

Bence kalbini hiç bozma arkadaşım..Endişelenmekte haklısın ama dr dan duyduğun son cümle çok önemli..Hatta en önemlisi bebişin hala seninle...İnşallah 9 ay kadar...Bilemiyodur o şimdi hızlı mı büyüsem yavaş mı büyüsem..Çok bekliyosun ya annesine oyun yapıyodur...

geçmiş olsun kuzum...
kesinlikle önce bizim sağlımız geliyor...

Saol canım..Havalar berbat valla.Kar falan yağmaz buralara ama asıl kötüsü de bi sıcak bi soğuk oluşundan zaten.Bu arada ben Muğla dayım.Daha önce söylemedim heralde...

canım 20 gün rapor aldım.. ama bir haftadır doğum iznine ayrıldım.. malum ben rapor için dr bulamıyorum.. doğum sonrasına rapor almaya çalışacağım artık... ama alabilir miyim bilmiyorum...

kız 20 gün alman bile çok güzel.
İstanbul'da doktorlar kesinlikle rapor vermiyolar.
illa ki gerçekten raporluk derecede hasta olman gerekiyo.
keşke ben de 20 gün bulabilsem bir yerlerden.
doğum sonrası bebeğimi bırakmamak için 37. haftaya kadar çalışmam lazım.
Allah güç versin de çalışabileyim.

sorma valla çok fena bi şey.
doktor voltaren jel verdi.
bir iki sürdüm geçti.
sonra bir okudum hamileler doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmamalı yazıyo.
bıraktım hemen.ama dayanamıcam bu akşam sürdürcem eşime.
okulda çok kötü oldum çünkü.

iyi akşamlar canlar nasılsınız
biz iyiyiz en sonunda çok şükür çantalarımızı da hazırladık
her şeyimiz hazır artık süpürgesiz cadının gelmesini bekliyoruz artık büyük heyecanla
eşim her gün kapıdan girdiğinde kızına "sen daha doğmadın mı hiç niyetin yok sanırım gelmeye" diyor
artık herkes sabırsızlıkla bekliyor bu küçük cadıyı
sanırım artık ağırlaştım hiç istemesem de
sizleri çok özlüyorum geceleri doğru düzgün uyuyamadığım için bütün gün salak gibi geziyorum uykulu uykulu kafamı koyduğum yerde sızıp klıyorum

hoşgeldiniz
ay ne güzel çantanız da hazır.
hadi bakalım hayırlısıyla doğsun cadı kızın.
geceleri ben de uyuyamıyorum canım.artık zorlu zamanlar başladı sanırım.

canım gerçekten bel ağrısı çok kötü bişey yaaa
ben uzun süre oturursam çok ağrım oluyor
kursum var onun son günleri ona gidiyorum pazar günleri sabah 8 de evden çıkıyorum 6 gibi encak eve girebliyorum o gün adım atarken bile belim sıırtım çok ağrıyordu
ama evdeyim artık daha rahatım sürekli pozisyon değiştir işe yarıyor ben ole yapıyorum evin içinde yürüyorum oturuyorum uzaanıyorum o zaman daha rahatım çok şükür
sürekli aynı şekilde kalmamaya çalışın canım

evet canım ilk kez okuyorum muğlada olduğunu...
illa kar yağması gerekmez canımcım havada mikrop var resmen herkes hasta bol meyve ve sıvı tüket canım..

kızlarr aranızda böğürtlen kökü kulanan oldumu hiç sizce kullanmalımıyım tedavide olumsuz bir etki yaparmıki :44: :44:

hiç duymadım kız neye iyi geliyomuş bilgilenelim sayende..

ama nersei vahim cicim yaaa..
hemen hemen aynı bizim sıkıntılarımız jüli ile..
şimdi bende sıkıntılandım yaa...
ne güzel moralimi yükseltmiştim halbukiiii

canım ben vahim demedim sen öle dedin bende olumsuz anlamda maalesef dedim yirim seniiii...
hiç te abartılı bir durumunuz yok sıkma canını lütfen..

Ay canimsin yaaa vallahi ne guzel rahatlatiyosun bi dogursam.........ne isterim....

rahatla tabii kötü tecrübeler yaşadığın için böyle olumsuz olman doğal ama bu yeni bir gebelik herşey yeni ve hiç bişi olmayacaaakkkkk

hoşgeldiniz
ay ne güzel çantanız da hazır.
hadi bakalım hayırlısıyla doğsun cadı kızın.
geceleri ben de uyuyamıyorum canım.artık zorlu zamanlar başladı sanırım.

ben bu haftaya kadar rahttım canım ya uyku sorunnum ağrım falan rahatsız edecek kadar değildi bu hafta iyicee ağıırlaştım
çok şükür hazırız canım aslında ben biraz geç kaldım herkes 30 haftadan sonra hazaırlıyor ama ben pek bir rahatım bu konuda
artık ciddi yalancı doğum kasılmalarım oluyor önceden çok hafif hissederdim ama artık nasıl kasılıyorum nefesimi bile kasiiyor
geceleri inleyerek uyuyormuşum eşim öle diyor korkuyorum sansın falan var diye diyor

ben de daha hazırlamadım.
kıyafetleri bile yıkamadım.
en iyisi bu haftasonu yıkayım cicilerini.
salı da kontrolüm var.
canım ben bacak ağrısı çekiyorum.yatınca sırtım ağrımıyo.iyi geliyo.
ama bacak ağrısı,kramplar beni mahvediyo.
magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum.süt,yoğurt,yumurta içip yiyorum.
ama ağrılar geçmiyo.
Allah yardım etsin güzel bir şekilde atlatalım bu süreci inşallah.
alalım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza.

inşallah canım kolayca geçer atlatırısn bu günleri
bana magnezyum yetti onu kullandıktan sonra baya azaldı ağrılarım
inşallah darısı başına canım

neyse ben kaçar canlarım
yemek yapacam daha
tarhana çorbasını karıştırcam
köfte patatesi de fırına koyayaım pişe dursun
hepinizi kocaman öptümmmmmmm

o kadar kötü durumdasın demek...
sürekli kullandığın bir jel değil bi kaç kullanımdan bişi olmaz bence hem hamileliğin erken evresinde değilsin ilk 3 ay da kullanılan
ürünlerde dikkatli olmak lazım diye biliyorum..

ohh ne güzel herşey hazır prensesin gelmesi bekleniyor ne güzel duygular bunlar Rabbim hepimize yaşatsın inşallah..

kız yollarda doğurcan sen kurs biteydi bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…