Annemdeydim bi çıktık evin yolunu yeni bulabildim
eeee kızlarrr sizler nerdesiniz ben kapıdan siz bacadan çıkmışsınız[
seni gezentiiii
okuldan gelince uğradım bir Defne vardı.
sırtım çok ağrıdığı için uzandım ama ne fayda hala çok ağrıyooooo
Canim soyle anlatiyim cuma gunu 6+0 olmasi gerekirken 7+1 cikti bugunde 6+5 olmasi gerekirken 6+4 cikti dr normal dedi ama icime kurt dusuyoo cnm
hee biliyom çok önce öğrendim ben bebemmm...
maalesef öyle
ya var ya sen sopalıksın kızım bende ciddi fark var sandım Allah senin iyiliğini versin emi...
biz ne farklar gördük hiç bişi olmadı bazen önde bazen geride çıkabiliyor çok yaşadık...
gayet normal kuzum hiiiiiiiççççç takılma...
Canim soyle anlatiyim cuma gunu 6+0 olmasi gerekirken 7+1 cikti bugunde 6+5 olmasi gerekirken 6+4 cikti dr normal dedi ama icime kurt dusuyoo cnm
demkki kısmeti ile gelicek bebeğin inşallah..
ya sevinsem mi üzülsem mi bilmiorum, şimdi annem geliooo oleyyy. sevindirik oldum.
ama haftasonu bi konusurken bikaç haftaya günüm var anne , sen gelsen daha rahat olurum dedim. o da dedemlere bakıyo köyde. ihtiyarlar tabii. dayımlar var ama işte daha ii oluo annemin olması yanlarında her daim. hafta sonu konusurken birden duygusallaştım özledim mi ne , azcık sesim buruldu ağladım. sonra söledim ama iyiyim anne birden kötü oldum sesini duyunca diye,o da bilet aldırmış dayıma bu gece biniyormus.
ya bu sefer de tutmadım kendimi die üzüldüm. dayımlar idare ederiz biz abla demişler ama üfffff ne salağım ya.
kalırım biraz yine giderim dio ama böle bi tuhaf oldu ,,,
ya sevinsem mi üzülsem mi bilmiorum, şimdi annem geliooo oleyyy. sevindirik oldum.
ama haftasonu bi konusurken bikaç haftaya günüm var anne , sen gelsen daha rahat olurum dedim. o da dedemlere bakıyo köyde. ihtiyarlar tabii. dayımlar var ama işte daha ii oluo annemin olması yanlarında her daim. hafta sonu konusurken birden duygusallaştım özledim mi ne , azcık sesim buruldu ağladım. sonra söledim ama iyiyim anne birden kötü oldum sesini duyunca diye,o da bilet aldırmış dayıma bu gece biniyormus.
ya bu sefer de tutmadım kendimi die üzüldüm. dayımlar idare ederiz biz abla demişler ama üfffff ne salağım ya.
kalırım biraz yine giderim dio ama böle bi tuhaf oldu ,,,
seni gezentiiii
okuldan gelince uğradım bir Defne vardı.
sırtım çok ağrıdığı için uzandım ama ne fayda hala çok ağrıyooooo
Kizlar selam doktordan geldik kafam karisti en son cuma gitmistik bebis haftasiyla birebir uyumlu ama cumadan beri buyumemis cumada haftasindan fazla cikmisti kafam karistiiii... dr sorun yok dedi....
geçmiş olsun kuzum...
kesinlikle önce bizim sağlımız geliyor...
canım 20 gün rapor aldım.. ama bir haftadır doğum iznine ayrıldım.. malum ben rapor için dr bulamıyorum.. doğum sonrasına rapor almaya çalışacağım artık... ama alabilir miyim bilmiyorum...
çıkmıyorum çok ama çıkıncada evi zor buluyorum bi ortasını bulamadım yani
efeylülde sırt bel ağrısından bahsediyordu zaman ilerledikçe göbüş ağırlaşıyor ağırlık sırt bölgesine biniyor bence ondan ağrılar yaşıyorsunuz...
defnelma senden önce başladı mesela sık sık aramızda olamıyor biliyorsun bu yüzden
iyi akşamlar canlar nasılsınız
biz iyiyiz en sonunda çok şükür çantalarımızı da hazırladık
her şeyimiz hazır artık süpürgesiz cadının gelmesini bekliyoruz artık büyük heyecanla
eşim her gün kapıdan girdiğinde kızına "sen daha doğmadın mı hiç niyetin yok sanırım gelmeye" diyor
artık herkes sabırsızlıkla bekliyor bu küçük cadıyı
sanırım artık ağırlaştım hiç istemesem de
sizleri çok özlüyorum geceleri doğru düzgün uyuyamadığım için bütün gün salak gibi geziyorum uykulu uykulu kafamı koyduğum yerde sızıp klıyorum
Bence kalbini hiç bozma arkadaşım..Endişelenmekte haklısın ama dr dan duyduğun son cümle çok önemli..Hatta en önemlisi bebişin hala seninle...İnşallah 9 ay kadar...Bilemiyodur o şimdi hızlı mı büyüsem yavaş mı büyüsem..Çok bekliyosun ya annesine oyun yapıyodur...
Saol canım..Havalar berbat valla.Kar falan yağmaz buralara ama asıl kötüsü de bi sıcak bi soğuk oluşundan zaten.Bu arada ben Muğla dayım.Daha önce söylemedim heralde...
kızlarr aranızda böğürtlen kökü kulanan oldumu hiç sizce kullanmalımıyım tedavide olumsuz bir etki yaparmıki :44: :44:
ama nersei vahim cicim yaaa..
hemen hemen aynı bizim sıkıntılarımız jüli ile..
şimdi bende sıkıntılandım yaa...
ne güzel moralimi yükseltmiştim halbukiiii
Ay canimsin yaaa vallahi ne guzel rahatlatiyosun bi dogursam.........ne isterim....
hoşgeldiniz
ay ne güzel çantanız da hazır.
hadi bakalım hayırlısıyla doğsun cadı kızın.
geceleri ben de uyuyamıyorum canım.artık zorlu zamanlar başladı sanırım.
ben bu haftaya kadar rahttım canım ya uyku sorunnum ağrım falan rahatsız edecek kadar değildi bu hafta iyicee ağıırlaştım
çok şükür hazırız canım aslında ben biraz geç kaldım herkes 30 haftadan sonra hazaırlıyor ama ben pek bir rahatım bu konuda
artık ciddi yalancı doğum kasılmalarım oluyor önceden çok hafif hissederdim ama artık nasıl kasılıyorum nefesimi bile kasiiyor
geceleri inleyerek uyuyormuşum eşim öle diyor korkuyorum sansın falan var diye diyor
ben de daha hazırlamadım.
kıyafetleri bile yıkamadım.
en iyisi bu haftasonu yıkayım cicilerini.
salı da kontrolüm var.
canım ben bacak ağrısı çekiyorum.yatınca sırtım ağrımıyo.iyi geliyo.
ama bacak ağrısı,kramplar beni mahvediyo.
magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum.süt,yoğurt,yumurta içip yiyorum.
ama ağrılar geçmiyo.
Allah yardım etsin güzel bir şekilde atlatalım bu süreci inşallah.
alalım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza.
sorma valla çok fena bi şey.
doktor voltaren jel verdi.
bir iki sürdüm geçti.
sonra bir okudum hamileler doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmamalı yazıyo.
bıraktım hemen.ama dayanamıcam bu akşam sürdürcem eşime.
okulda çok kötü oldum çünkü.
iyi akşamlar canlar nasılsınız
biz iyiyiz en sonunda çok şükür çantalarımızı da hazırladık
her şeyimiz hazır artık süpürgesiz cadının gelmesini bekliyoruz artık büyük heyecanla
eşim her gün kapıdan girdiğinde kızına "sen daha doğmadın mı hiç niyetin yok sanırım gelmeye" diyor
artık herkes sabırsızlıkla bekliyor bu küçük cadıyı
sanırım artık ağırlaştım hiç istemesem de
sizleri çok özlüyorum geceleri doğru düzgün uyuyamadığım için bütün gün salak gibi geziyorum uykulu uykulu kafamı koyduğum yerde sızıp klıyorum
canım gerçekten bel ağrısı çok kötü bişey yaaa
ben uzun süre oturursam çok ağrım oluyor
kursum var onun son günleri ona gidiyorum pazar günleri sabah 8 de evden çıkıyorum 6 gibi encak eve girebliyorum o gün adım atarken bile belim sıırtım çok ağrıyordu
ama evdeyim artık daha rahatım sürekli pozisyon değiştir işe yarıyor ben ole yapıyorum evin içinde yürüyorum oturuyorum uzaanıyorum o zaman daha rahatım çok şükür
sürekli aynı şekilde kalmamaya çalışın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?