bende seni çok severim biliyosuninsana sevdiğine takılır akıllım
o günü hayal etmediğimimi sanıyosun hep aklımda ...kuzularım bırakmayın annenizi diye konuşuyorum onlarla...aklım hep orda olumsuz da aklımın bi köşesinde var tabi ...
Iğnelerimin 4.günü.....
yok bilmiyom artık sen beni sevmiyorsun
yarın da 5.günü sen yazmadan ben diyim dedim
Kız sen test günü bekler gibi opu günümü bekliyosun gün sayıyooooo....
Yarasın iğnelerin arkadaşım
kıyamam ağlama gel öpeyim seni
hem bak şimdi bende ağlarım daha da kimse susturamaz bizi zaten ağlama modundayım şöle bi geçmişe baktım kk da bile daha iki sene önce tanıdığım çocuğumuz olmuyo diyenler ikinci çocuklarını doğurmuşlar
ben anne olacakmıyım olmayacakmıyım bilmiyorum zaman akıp gidiyo ve ben hiç bişey yapamıyorum Rabbim böyle takdir etmişse amenna ama içimdeki bu ateş nolacak Allahım yardım et içime ferahlık ver dayanma gücü
ver sabır ver her şeyin hayırlısını ver
maasallah cnmKizlar transferimin 9.gunu bugun. Kanda degerim 189 cikti:) bu deger dusmez dimi korkuyorum
ben iyiyim cnm.yemek yaptim.pismesini bekliomselam şekerler,nasılsınız?
kar yağıyoooo,okullar tatil olsunnnnn...
Kizlar transferimin 9.gunu bugun. Kanda degerim 189 cikti:) bu deger dusmez dimi korkuyorum
ben iyiyim cnm.yemek yaptim.pismesini bekliom
burda da yagmur hic durmadii kac gundur..once kar yagdi sonra yagmura dondu..
hadi gozun aydin :))))sanki ogrenci benim bildigim ogrenciler sevinir:))))kar öyle bir bastırdı ki sabahtan beri durmadı.okullar da tatil edildi.çok mutluyum çoookkk
maasallah cnm9. gune gore degerin cok guzell hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi nasip.etsin insallah saglikla....
amin cnm insallah ben de o kelebeklerden istiyom:) amin canim ya icimde kelebekler ucusuyo rabbim isteyen herkese nasip etsin
hadi gozun aydin :))))sanki ogrenci benim bildigim ogrenciler sevinir:))))
ben de cok seviyom english home un yatak ortulerin su yaz kis kullanilan citir citir minik cicekleri olanlari ama nevresimleri carsaflari filan cok zor utuleniyor bir turlu acilmiyor kirisikliklari %100 pamuk ya.nevresimde pamuk saten aliom ben kolay utuleniyorBir saattir english home'dan yatak örtüsü almaya çalışıyorum olmuyo.
En son bankayı aradım,sıkıntı yok,siteden kaynaklı dedi.
Baştan girip denedim meğer tükenmiş.
Istediğim renk ve model indirimdeydi ne güzel.
çok gıcık oldum.
harikasın ya beni güldürdün ne yapayım okuyom okuyom...bende heyecanlanıyorum bende öle yazayım dedim...inş.yarar dediğin gibi:)
Kizlar transferimin 9.gunu bugun. Kanda degerim 189 cikti:) bu deger dusmez dimi korkuyorum
selam şekerler,nasılsınız?
kar yağıyoooo,okullar tatil olsunnnnn...
kar öyle bir bastırdı ki sabahtan beri durmadı.
okullar da tatil edildi.
çok mutluyum çoookkk
olur mu kızıııım öğretmenler daha çok sevinir tatile
Ya bugün gelirken çok zorlandım,eşim de almaya gelemedi.
Birkaç kez kaydım bile ama allah korudu,düşmedim çok şükür.
Bir saattir english home'dan yatak örtüsü almaya çalışıyorum olmuyo.
En son bankayı aradım,sıkıntı yok,siteden kaynaklı dedi.
Baştan girip denedim meğer tükenmiş.
Istediğim renk ve model indirimdeydi ne güzel.
çok gıcık oldum.
şekerler katınvaldeme iniyorum,yemekte ordayız bu akşam.
çok acıktımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?