Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende seni çok severim biliyosun insana sevdiğine takılır akıllım

yok bilmiyom artık sen beni sevmiyorsun

o günü hayal etmediğimimi sanıyosun hep aklımda ...kuzularım bırakmayın annenizi diye konuşuyorum onlarla...aklım hep orda olumsuz da aklımın bi köşesinde var tabi ...

ne güzel işte onların varlığına inanmam kötü ihtimal her zaman var tabii kendini bekleme sürecinde oyalayacak bişeyler yapsan inan çok iyi olur..
mesela örgü ör biliyorsan...
çok iyi gelecek bazı arkadaşlarımız öyle yaptı..

Iğnelerimin 4.günü.....

yarın da 5.günü sen yazmadan ben diyim dedim
kız sen test günü bekler gibi opu günümü bekliyosun gün sayıyooooo....
yarasın iğnelerin arkadaşım

iki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım
peppe den şarkılar

yok bilmiyom artık sen beni sevmiyorsun

kıyamam ağlama gel öpeyim seni

hem bak şimdi bende ağlarım daha da kimse susturamaz bizi zaten ağlama modundayım şöle bi geçmişe baktım kk da bile daha iki sene önce tanıdığım çocuğumuz olmuyo diyenler ikinci çocuklarını doğurmuşlar

ben anne olacakmıyım olmayacakmıyım bilmiyorum zaman akıp gidiyo ve ben hiç bişey yapamıyorum Rabbim böyle takdir etmişse amenna ama içimdeki bu ateş nolacak Allahım yardım et içime ferahlık ver dayanma gücü

ver sabır ver her şeyin hayırlısını ver

yarın da 5.günü sen yazmadan ben diyim dedim
Kız sen test günü bekler gibi opu günümü bekliyosun gün sayıyooooo....
Yarasın iğnelerin arkadaşım

harikasın ya beni güldürdün ne yapayım okuyom okuyom...bende heyecanlanıyorum bende öle yazayım dedim...inş.yarar dediğin gibi:)

haklısın valla kimler kimler hamile kaldılar biz olduğumuz yerde sayıyor gibiyiz...
ben olacak biliyorum ama ne zaman işte o kısmını düşünmek zamanın akıp gittiğini bilmek yoruyor insanı...
ben bu tedavide hamile kalayım sende o ara ev tipi gebesi olcan gör bak

Bir saattir english home'dan yatak örtüsü almaya çalışıyorum olmuyo.
En son bankayı aradım,sıkıntı yok,siteden kaynaklı dedi.
Baştan girip denedim meğer tükenmiş.
Istediğim renk ve model indirimdeydi ne güzel.
çok gıcık oldum.

ben de cok seviyom english home un yatak ortulerin su yaz kis kullanilan citir citir minik cicekleri olanlari ama nevresimleri carsaflari filan cok zor utuleniyor bir turlu acilmiyor kirisikliklari %100 pamuk ya.nevresimde pamuk saten aliom ben kolay utuleniyor

harikasın ya beni güldürdün ne yapayım okuyom okuyom...bende heyecanlanıyorum bende öle yazayım dedim...inş.yarar dediğin gibi:)

heyecansız olmaz tabii ama gün saymanda çok güzel taaaa iğnelerden başlayarak
ben hep uzun protkolle tedavi olduğumdan iğne sayım fazla oluyor adetin 21.günü lucrine başla adet ol ikinci iğne eklensin vur babam vur...
ben saymaya kalkarsam gün gün bunalıma girer cinnet falan geçiririm

Kizlar transferimin 9.gunu bugun. Kanda degerim 189 cikti:) bu deger dusmez dimi korkuyorum

oh maşallahhh süpper bi değer tebrikler ikizlere gebe bir halin var şekerim...

düşmez değerin hatta çok fena katlanır diyim sana

selam şekerler,nasılsınız?
kar yağıyoooo,okullar tatil olsunnnnn...

tamam olsun hemen görüşüyorum milli eğitimle:102::102::102::102::102:

kar öyle bir bastırdı ki sabahtan beri durmadı.
okullar da tatil edildi.
çok mutluyum çoookkk

evet tatil ettirdim bir telefonum yetti eksik olmasınlar severler beni bende seni sevdiğimden tatil olsun istemişin
elim kolum bağlı duracakmıydım hemen aradım ve işlem tamam..yan gelip yat cicim

olur mu kızıııım öğretmenler daha çok sevinir tatile
Ya bugün gelirken çok zorlandım,eşim de almaya gelemedi.
Birkaç kez kaydım bile ama allah korudu,düşmedim çok şükür.

hiiiiiii kaydınmıııııı:18::18::18:

ama çok kötü olmuş ya bende en son pentiden bi sürü alışveriş yapmıştım internet sitesinden
yazın mayo pareo vs.. bi sürü şey çok uygun fiyatta hepsinden sipaiş verdim ama nasıl mutluyum anlatamam...
ödemesinide yaptım ertesi gün müşteri temsilcisi beni aradı hanımefendi stoklarımızda aldığınız ürünler tükenmiş o nedenle
para iadesi yaptık yıkıldım dellendim bunalıma girecektim ki hemen
başka bir siteden alışveriş yaptım da kendime geldim

şekerler katınvaldeme iniyorum,yemekte ordayız bu akşam.
çok acıktımmmm

selam söle kaanın babannesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…