Tüp Bebek Günlüğümüz !

Beyimi yedirip içireyim öyle geleyim...

Ama olan var olmayan varr...Benim beyimm taaa beykozlarda kaldıı geceyi bulur gelmesii..Ben sadece dua ederek beklemedeyimm..

Sende dua et aşkısım sağsağlim gelsin olarmı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Güldenimm naber tatlımmmmmmmm

mehtapcım canım iyiyim beyimi bekliyorum yemek işini halledip muhabbete geliciim...

Ama olan var olmayan varr...Benim beyimm taaa beykozlarda kaldıı geceyi bulur gelmesii..Ben sadece dua ederek beklemedeyimm..

Sende dua et aşkısım sağsağlim gelsin olarmı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hiiiii aşkısımmm mahsurmu kaldı enişte tüh yaa az önce atv haber de gördüm beykoz çok fena diye yolları gösteriyordu demek orda kaldı
Allah sağsalim evine kavuştursun eniştemi...

hiiiii aşkısımmm mahsurmu kaldı enişte tüh yaa az önce atv haber de gördüm beykoz çok fena diye yolları gösteriyordu demek orda kaldı
Allah sağsalim evine kavuştursun eniştemi...

Evet aşkısım ekmek alsın diye aradım bana ne ekmeği elifff beykozdann gelebilirsem şükret eve dedii:18::18::18::18::18::18::18:

canımm yaa istanbula bi kar düşüyor sorma Rabbim eniştenin biranönce eve gelmesini nasip etsin canım senin ev nerede ben leventyim şekerr

evet tatlım düşük...ohhhhhhhhhhh şifa olsunnn inşşşş...

bende hayıtımı demledimm içtim bugünn misss

Canım tomurcuklu benimki toz degil dogru almısım demi sen ne zamandır içiyorsun inş faydasını görürüz şekerrrr

tomurcuklu evet canım...Bende aylardır varr arada içiyorum ben..Daha önce başka kürler yaptığımdan ona kür olarak sıra gelmedi..Ama bugünlerde içiyorum adeti getirsin diye..

:125::125::125::125::125::125::125:
yedik içitik geldim Allah olmayanlarada versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…