Beyimi yedirip içireyim öyle geleyim...
Güldenimm naber tatlımmmmmmmm
Ama olan var olmayan varr...Benim beyimm taaa beykozlarda kaldıı geceyi bulur gelmesii..Ben sadece dua ederek beklemedeyimm..
Sende dua et aşkısım sağsağlim gelsin olarmı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hiiiii aşkısımmm mahsurmu kaldı enişte tüh yaa az önce atv haber de gördüm beykoz çok fena diye yolları gösteriyordu demek orda kaldı
Allah sağsalim evine kavuştursun eniştemi...
Evet aşkısım ekmek alsın diye aradım bana ne ekmeği elifff beykozdann gelebilirsem şükret eve dedii:18::18::18::18::18::18::18:
canımm yaa istanbula bi kar düşüyor sorma Rabbim eniştenin biranönce eve gelmesini nasip etsin canım senin ev nerede ben leventyim şekerr
Sağol tatlım yaaa aminnnnnnnnn..Kadıköydeyim ben
Canım bende bugün bi ara dişarı çıktım aktardan birsürü şey aldım arı sütü poleni, bal tarçın çörek otu hatta keçi boynuzu pekmeziheee hayıt tohumuda cnm yaaa sendede yumurta rezervi düşüktü demi
evet tatlım düşük...ohhhhhhhhhhh şifa olsunnn inşşşş...
bende hayıtımı demledimm içtim bugünn misss
Canım tomurcuklu benimki toz degil dogru almısım demi sen ne zamandır içiyorsun inş faydasını görürüz şekerrrr
:125::125::125::125::125::125::125:
yedik içitik geldim Allah olmayanlarada versin inşallah
aşkısım enişteden son dakika haberleri varmı ne durumdaymış :26::26::26:
hayır yok tatlım aramam daha zaten tepesindedir şimdi daha doğrusu tepesindeydi zatenEvin yolunu bulur inşş gece 12 gibi
amiiiiiiiiiiiiiiin
hayır yok tatlım aramam daha zaten tepesindedir şimdi daha doğrusu tepesindeydi zatenEvin yolunu bulur inşş gece 12 gibi
elifcim Allah eniştemizin ve tüm yolda kalanların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?