Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsınız şekerler özledim sizi çoktan beri muhabbet edemiyorum sizlerle herşey yolundadır inşallah

çok işim var yaaa bir sürü çamaşır yıkamıştım onları toplayıp katlayacam bu bir yığın ütü demek oluyo oooooffff oooffff

biliyomusun ben bu mesajı nasıl okudum....
çok çişim var bi süre anlam vermedim çişin varsa gitsene kızım WC ye altına yapacan diye cevap yazmaya başladım ve fark ettim
iş bitermi cicim...aynen bende de ölee...
ama yarın kıyamet kopacak diye dünya işi dünyada kalsın kendimi yoramam

bende bende bende istiyom ama bu sefer umudumu toplamam zaman alacak sanki olmayacakmış gibi geliyo

inşallah sen hamile kalırsında bana umut olursun

sanki olmayacakmış gibi geliyor demekten vazgeçtiğin an başlamalısın tam zamanı demelisin bence....
tamam canım ben hamile kalayım sende umutlan bir an önce başla..
bu arada gebe kalamazsan topiği terk edecem dediğim günleri hatırladım şimdi ben gidiyom hoşçakalın

napıonuz canlar?

gelene yazıyom gidene yazıyom bildiğin gibi yani:126::126::126::126::126:

Allah iyiliğini versin emi mesajını nerenle okuyon tızım sen

ayrıca hiç biyere gidemezsin sen bizim hem bacımız hem arkadaşımız hem sırdaşımız hem yoldaşımızsın hiç biyere gidemezsin sensiz bu topik olmaz tızım bizim neşemiz olmaz şu anda tatile çıkan umudum olmaz anladınmı beni

evet yoksun epeydir ama nedennnnnnnn

sorma sinirler tepemde birkaç gündür herkese sarıyorum okulda çocuklara evdede kocama sarıyorum ben nasıl bu kadar asabi biri oldum çıktım ya bugün eşim beni alışverişe götürdü biraz rahatladım :)) eşimde bulmuş yolunu hemen bişeyler alalım diyo neyse aslında sıkıntımın sebebi şimdiden stres bastı bana cumartesi doktorun verdiği 5 günlük hapları kullanmaya başlıcam perşembe cumayada hastalanırım herhalde önümüzdeki cumarteside doktorla randevum var bugün ayın 20 si ve ben eğer başlanırsa tedaviye önümüzdeki ayın 20 sinde öğrenmiş olcam hamile olup olmadığımı çünkü ben 24 günde bir adet görüyorum ve diğer adet tarihim ocağın 20 si offff galiba çok yazdım kafanızı şişirdiysen yarısını okuyun :)))

çok iyi ediosun

iyi ederim ben :82::82::82::82::86::86::86::87::87::87::87::131::131::131::131:

muhabbettiniz bol olsun hatunlar

gel sana bol olsun:13:

valla neremle okuduğum ortada ama yazamıyom
o kadar ısrara dayanamiciimmm ve gitmiyorum
saol canım çok güzel sözler bunlar ne mutlu bana...
tatile çıkan umudunda dinlendin enerji toplasın biz onu bekliyoruz beraberinde bebeklerle gelecek o umut...

ben cidden seni tanımadan çok seviyom sen iyi yürekli birisin daha güzel sözleri de hak ediyosun

umuduma gelince o tatilden dönece dimi güldenim hemde sürpriz yapıp bebelerimide getirecek

yazı çok geldi yarısını okuyum dedim o da çok geldi üçte birini okudum diyim baştan
destan yazsan nolurki ben sabaha kadar okurum...
tedavide adet dönemin ilaçlarla değişebilir 24 günde bire ayarlama kendini...
yumurta durumuna bağlı canım ne zaman gelişirlerse o zaman çatlatma iğneni olursun sonrası malum o nedenle 24 günde bir adet döngün burda geçerli olmaz..

ben cidden seni tanımadan çok seviyom sen iyi yürekli birisin daha güzel sözleri de hak ediyosun

umuduma gelince o tatilden dönece dimi güldenim hemde sürpriz yapıp bebelerimide getirecek

bende seni tanımadan çok seviyorum...
ve duygulandım biliyormusun böyle sözler okuyunca
evet o umut buraya geleceekkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…