Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bugün ne yaptım biliyomusunuz kızlar aldım elime bir defter kalem içimden geçenleri yazdım duygularımı kağıda döktüm bundan sonra hergün yazmayı düşünüyorum özellikle tedavi sürecinde kimselere anlatamıyorum derdimi bende artık kağıtlara anlatcam belki ilerde bebişim olunca okur gülerim halime

bence çok güzel bir fikir..
ama burayada yazabilirsin ben okurum yani:13:

pazartesi laporoskopi olucam da.. biraz ondan işte korktum hatta korkuyom beeeeennn:18::18::18:
ayyy canım benim kolay gecer inşallah .. ben bilmiorum hiç laparoskopi nasıl oluyor

ne güzel yapmıssın cnm ama tedavi sürecinde derdin olursa bize de yazabilirsin biz seni anlarız

yazmayı bende düşünürüm ama sonra yazıp yazıp yırtıp attığım için kağıtlara acıdığımdan yazmıyorum

Selam arkadaşlar. Ya bizim yan eve birileri taşındı. Ne konuşuyorlarsa bizim evde
Nasıl alışacağım ben bu gürültüye. Bütün rahatım kaçtı
Kaçakçı mütahitler. Ortak duvar yapıp bizleri buna maruz bırakıyorlar.

Neyse sizden naber kızlar?

Allah Allah ak senin ki de onememis ilginc ne bilim valla cnm anlamadim.transferden sonra coraspirin ictim cnm

Canım kaç mg içintin? Ben de kendi kendime coreaspirin yazacağım

Aaay sorma ben de önümüzdeki ay çocuk yapayım, çocuğum 3 yaşına gelince ikincisini yapacağım, yok ben istemiyordum ama oldu vs böyle şımarık şımarık konuşanlara sinir oluyorum. Acaba biz de bunları yaşamasaydık böyle konuşur muyduk? İnsan da illa bir şeyi deneyimlemek zorunda değil ki. Biraz aklını kullansa böyle şımarmaz bence.

ben çamaşırlarımı katlayıp ütülükleri ayırayım geleyim
benimde bir sepet ütüm var bugun biraz çarşaları nevresimleri filan ütüledim ama devamı duruyor yarın inşallah baktım kıyamet kopmuyo ''niyet ettim Allah rızası için ütümü bitirmeye'' diye geçicem başına

100 mg lık canım günde 1 tane.hala da devam ediyom folik asitle corasprine..

saracım aslında yırtıp atmak daha iyimiş o an yırttın mı sanki sıkıntınıda parçalayıp ortadan kaldırmış gibi hissediyomuşun ama ben özellikle saklamak istiyorum ilerde ne zorluklardan geçtiğimi unutmamak hayata daha sıkı bebişime daha sıkı bağlanmak için bu arada kızlar aklıma geldi sizce yarın bişeyler olacakmı yani kıyamet olayı

tatlım sende durumlar nasıl dumansız hava sahası yanii..,
nasıl gidiyo cicim

Çok iyi süperr muhteşemm canım..Elhamdulillah..Onun olmama algısı oturdu..Hiç olmayacak zannettim ama 6. günde oldu..21. gün dahada rahat edeceksin demişti terapistim..Beyinin alışma süresi 21 günmüş..

Sen nasılsın diyeceğim ama biliyorum nasıl olduğunuPazartesi lap olacaksınn karışıksın..İnş sorunsuz geçecek cnm..Ben onunda çilesini top 10 da 1 numarada çekenlerdenim elhamdulillah..Rabbim sizlere hayırlı ameliyatlar versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…