Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah kısa zamanda göbeğinde olurlar minnakların

banamı dedin kız neyse ben üzerime alınıyorum ve Aminnnnn diyorum inşallah gelir minnak ikizlerim benim...
bi kerede iki bebeğim olsun bunca yılın acısını anca öyle çıkarırım

evet kuzum aynen tarif ettiğin gibiym valla
sağol kuzum Allah razı olsun..
Çoook sevindim senin adına cicim ya..İnşallah hep böle misss
ilaç filan var mı peki??

eveeettt yaa avatar yapmış benim aşksıımmm..Bak kıskandım bende mi değiştirsemm acaba??

Doğruu yaaa bakk iyi oldu bu yeni yıla yeni avatar gerekirrr..Yeni umutlarrr gelsinn inş..

ara ara değiştircem ama hepsi ikiz olacak avatarlarımın...
ikiz teyzesi yapacam seni bi kerede iki bebek atcam kucağına

Cnm bilmiyorum ki belki bizde oyle olurduk bana cok korunmaktan olmuyo diye ama bakiyorum millet 7sene korunuyo biraip 2.aya hamile simdi oyle olsa insan simarmaz mi yada yengem var amcamin esi en buyuk kizi 87 li kucuk olan 93lu arada 7kurtaji var hem hapla hamile kaldi hepsini simdi o kadin simarmasin mi offf canim ya bizi bizden baskasi anlamaz....bende 2. yi yap dedigimde aldigim cevaba kiziyorum cocuklarina haksizlik yapamazlarmis&:-(;-);-)

evet kuzum aynen tarif ettiğin gibiym valla
sağol kuzum Allah razı olsun..
Çoook sevindim senin adına cicim ya..İnşallah hep böle misss
ilaç filan var mı peki??

yok cnm ilaç yok..nefes egzersizi vardı ama ilk 10 günden sonra ihtiyacım kalmadı artık zaten onada..sadece çok bol su içiyorum halenn..ben zaten çok içerdim şimdi iyice wc ile arkadaş oldum

ara ara değiştircem ama hepsi ikiz olacak avatarlarımın...
ikiz teyzesi yapacam seni bi kerede iki bebek atcam kucağına

inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım benimm bende iki tane doğururum anammmm 6 kişi oluruz bir araya geldiğimizdee offffffff süperr mişşşş beyaa

süpper harika mikemmel şahane bişi olur hemdeeee...
biz birbirimizi bulunca bebeleri adamlara veririz bi odaya geçer onu bunu çekiştiririz

İyi akşamlar kızlar.24ünde ilk kontrolüm varda ben dayanamadım yine kan testi yaptırdım meraktan, transferden sonra 27. Gün değerim 35305. Yorumlarınızı alsam:)

süpper harika mikemmel şahane bişi olur hemdeeee...
biz birbirimizi bulunca bebeleri adamlara veririz bi odaya geçer onu bunu çekiştiririz

doğrudur olabilir valla aşkısımm..bu arada beyim çok şükür geldii... yemeğini koyucamm birazdann:26::26::26::26::26::26:

İyi akşamlar kızlar.24ünde ilk kontrolüm varda ben dayanamadım yine kan testi yaptırdım meraktan, transferden sonra 27. Gün değerim 35305. Yorumlarınızı alsam:)

yorum yapıyorum

doğrudur olabilir valla aşkısımm..bu arada beyim çok şükür geldii... yemeğini koyucamm birazdann:26::26::26::26::26::26:

ohh çok şükür...
bu saatte ben çooook yemek hazırladım çok sinir bişi benim için sana kolay gelsin bebeğim

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ne yorumu bacımm yaaa

Rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla huzurla

ee ben yoktum ondan sohbet akmadı cnm ama geldim şimdi mutfagı topladım mısır patllattım portakal sıktım kendime :))hayat bana güzelll

hayat paylaşınca güzel la la la la laaaaaaa
versene kızım azcık mısırından paylaşsana bizimle önümüzde yiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…