inşallah kısa zamanda göbeğinde olurlar minnakların
yapıştırmıssın ikizleri görüntü resmine
Çok iyi süperr muhteşemm canım..Elhamdulillah..Onun olmama algısı oturdu..Hiç olmayacak zannettim ama 6. günde oldu..21. gün dahada rahat edeceksin demişti terapistim..Beyinin alışma süresi 21 günmüş..
Sen nasılsın diyeceğim ama biliyorum nasıl olduğunuPazartesi lap olacaksınn karışıksın..İnş sorunsuz geçecek cnm..Ben onunda çilesini top 10 da 1 numarada çekenlerdenim elhamdulillah..Rabbim sizlere hayırlı ameliyatlar versin inş..
eveeettt yaa avatar yapmış benim aşksıımmm..Bak kıskandım bende mi değiştirsemm acaba??
Doğruu yaaa bakk iyi oldu bu yeni yıla yeni avatar gerekirrr..Yeni umutlarrr gelsinn inş..
Selam arkadaşlar. Ya bizim yan eve birileri taşındı. Ne konuşuyorlarsa bizim evde
Nasıl alışacağım ben bu gürültüye. Bütün rahatım kaçtı
Kaçakçı mütahitler. Ortak duvar yapıp bizleri buna maruz bırakıyorlar.
Neyse sizden naber kızlar?
Canım kaç mg içintin? Ben de kendi kendime coreaspirin yazacağım
Aaay sorma ben de önümüzdeki ay çocuk yapayım, çocuğum 3 yaşına gelince ikincisini yapacağım, yok ben istemiyordum ama oldu vs böyle şımarık şımarık konuşanlara sinir oluyorum. Acaba biz de bunları yaşamasaydık böyle konuşur muyduk? İnsan da illa bir şeyi deneyimlemek zorunda değil ki. Biraz aklını kullansa böyle şımarmaz bence.
evet kuzum aynen tarif ettiğin gibiym valla
sağol kuzum Allah razı olsun..
Çoook sevindim senin adına cicim ya..İnşallah hep böle misss
ilaç filan var mı peki??
ara ara değiştircem ama hepsi ikiz olacak avatarlarımın...
ikiz teyzesi yapacam seni bi kerede iki bebek atcam kucağına
yok cnm ilaç yok..nefes egzersizi vardı ama ilk 10 günden sonra ihtiyacım kalmadı artık zaten onada..sadece çok bol su içiyorum halenn..ben zaten çok içerdim şimdi iyice wc ile arkadaş oldum
inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım benimm bende iki tane doğururum anammmm 6 kişi oluruz bir araya geldiğimizdee offffffff süperr mişşşş beyaa
süpper harika mikemmel şahane bişi olur hemdeeee...
biz birbirimizi bulunca bebeleri adamlara veririz bi odaya geçer onu bunu çekiştiririz
İyi akşamlar kızlar.24ünde ilk kontrolüm varda ben dayanamadım yine kan testi yaptırdım meraktan, transferden sonra 27. Gün değerim 35305. Yorumlarınızı alsam:)
doğrudur olabilir valla aşkısımm..bu arada beyim çok şükür geldii... yemeğini koyucamm birazdann:26::26::26::26::26::26:
İyi akşamlar kızlar.24ünde ilk kontrolüm varda ben dayanamadım yine kan testi yaptırdım meraktan, transferden sonra 27. Gün değerim 35305. Yorumlarınızı alsam:)
ee ben yoktum ondan sohbet akmadı cnm ama geldim şimdi mutfagı topladım mısır patllattım portakal sıktım kendime :))hayat bana güzelllbu kadar hatunuz ama akıcı bir sohbet yok neden ki uykunuz mu geldi acabaaaa
ne yorumu bacımm yaaa
Rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla huzurla
aynen yorumuna katılıyorum ...ne yorumu bacımm yaaa
Rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla huzurla
ee ben yoktum ondan sohbet akmadı cnm ama geldim şimdi mutfagı topladım mısır patllattım portakal sıktım kendime :))hayat bana güzelll
gülden naptın canım battaniyeyi 1 karış filan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?