Ama daha keseyi göremedim ya ondan bu merakım:)
saracım aslında yırtıp atmak daha iyimiş o an yırttın mı sanki sıkıntınıda parçalayıp ortadan kaldırmış gibi hissediyomuşun ama ben özellikle saklamak istiyorum ilerde ne zorluklardan geçtiğimi unutmamak hayata daha sıkı bebişime daha sıkı bağlanmak için bu arada kızlar aklıma geldi sizce yarın bişeyler olacakmı yani kıyamet olayı
eveetttt
gelcek bebeklerim az kaldı kavuşacaz artık
doğrudur olabilir valla aşkısımm..bu arada beyim çok şükür geldii... yemeğini koyucamm birazdann:26::26::26::26::26::26:
şekerim dedim ya başladım 4-5 sıra anca oldu bıraktım tedaviye başlayınca örecem
iyi akşamlar gençlerr
iyi bıraktın valla kuzum.. ben olsaydım şimdi o hevesle bitirmiştim bile..
sanada iyi akşamlar genç
iyi akşamlar efenim
iyi akşamlar gençlerr
örme hevesim fena halde devam ediyoo ama kendimi tutuyorum hatta gözümün önünden kaldırdım gördükçe az bişi örüyorum...
tedavide örmek istiyorum
napıyosunuzz...
canımm ikiz avatarın süpper olmuşş çok sugarr
bende benim biri kara biri beyazları değiştircem de bulamıyom değişik avatrları bilmiyomda bu işlerii..
ee eşim usta ama bana yaramadı öğrenemiyomm:2:
anladım canım 3 gün sonra görüceksin inşallah...Ama daha keseyi göremedim ya ondan bu merakım:)
hayat paylaşınca güzel la la la la laaaaaaa
versene kızım azcık mısırından paylaşsana bizimle önümüzde yiyooooEki Görüntüle 582967
hoşgeldin kdr cim nasılsın canım kermes bittimi
nayııırrrr bu battaniyede mavi var ikinci battaniyenin rengini cinsiyetler belli olunca örecem...
şimdilik kocamın başına çorap örüyom
gece olmuş ama ben hala akşamcıyım
ee geç akllıp geç yatınca maalesef neyse annemler gelince hizaya girerim
anladım canım 3 gün sonra görüceksin inşallah...
Eki Görüntüle 582986 aaaaa aşkolsun canım buyurunnnn
hayat hem paylasınca güzel hem de paylaşıp çogalınca güzelll ....çogalalım inşallahhhh
ikize niyet ettim Allah kabul etsin Aminnnnn...
avatar için önce nasıl bişi olması gerektiğine karar ver..
ona göre arama motorundan arat bişiler çıkar mutlaka...
nayııırrrr bu battaniyede mavi var ikinci battaniyenin rengini cinsiyetler belli olunca örecem...
şimdilik kocamın başına çorap örüyom
hoşbulduk canım...
iyim hamdolsun..
biraz mantar var vajinada birazda hemoorid ama iyiyimm
anlıyacağın kaporta bittiii
kermes geçen hafta c.tesi bitti ama ben 2gün önceden bıraktımm üşütütm sırtım ağrıdı..
ama üstünede eve doğalgaz borusu geldi onla uğraştım buhafta içide öyle dinleniyorummm
sen nasılsınnn???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?