Benim pozitif arkadaşımmmmmmmm napıyorsunuz canım sohbet güselll seninkileri bitir eee inş aynı zamanda hamiş kalırız canım ben örgü konusunda beceriksizim sonra banada teyze olarak 1 tane pembe örersin artık
İyi akşamlar Güldencimörme hevesim fena halde devam ediyoo ama kendimi tutuyorum hatta gözümün önünden kaldırdım gördükçe az bişi örüyorum...
tedavide örmek istiyorum
bayağı yorulmuşsun üstüne bide hasta olmuşsun geçmiş olsun canım
bende iyiyim yani herlade galiba sanırsam
bu değerle keseyle beraber bi sürü şey görürsün diyim sana bebek olmuş kuzum embriyooo
yaaaa şişti mi elin ayagın işte o gün doktor bana sordu şişti mi elin yüzün dedi ben hatırlayamadım belkide benimde şişti ben farketmedim...prednol konusu geçmiş..
bende 5tane içtim ama içerken bile boğazıma verdiği acılığı anlatamam..
hemen peşine çikolata yiyodum ama ondnamı diğer hapalrdanmı iştahsız,mide bulantısıyal dolaştım durdumm:26:
kortizonda aldım ben öylemii..yanii almadığımız bişi kalmamışki negtaifden sonra şiştim ben elim ayağım hormonlar yeni yenii çıkıcakk
yaaaa şişti mi elin ayagın işte o gün doktor bana sordu şişti mi elin yüzün dedi ben hatırlayamadım belkide benimde şişti ben farketmedim...
örmemmiiii hemde pembe öylemi demek gönlünden geçen prenses....
hımmm anladım canım benimde göğsüm filan şişti adet olunca indi..canım ben ozaman değil negatifden sonra adet oldum ya bi şişlik va rbende inmedi göğüslerimde,göbeğimde hala şişler..
elim ayağımda öyle anlamadım noldu..
raBbim niyetini kabul etsinn canım benim aminnnnnnn inşaallahhhhh sevinelimmm
düşünücem bakalım...
ayy yerim ben onları bende örücem bişiler bi belli olsun inşaallahhhhh
örmee enişte lazımmm bizee
cumartesşi akşam burdalar inşaalalhhhh
bana bişimşi göndercennn :))
ben kaçtım kızlar iyi geceler size
İyi akşamlar Güldencim
Ayy çok merak ettim ördüğün battaniyeyi Eminim ki çok güzel ve farklı bir modeldir
Ben de geçen ay ki tedavimde başlamıştım bir battaniye örmeye Neredeyse yarıladım gibi Ama o kadar büyük başlamışım ki kendim için bile kullanabilirim
Maşallah sana ne kadar pozitifsin tü tü nazar değmesin. İnş. Canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bütün isteyenlere göstersin.
Valla canım gönlüm hep prensesden yana Rahmetli bebişimdi kızdı teyzesi ismni şevval koymustum mezarına bile gidemiyrum sık sık kötü oluyorum canımm yaa bişey sorucam ben bugün rengli oldum ama tam sökülemiyorum yarın tahlilllerim var kan vericem FSH falan ve dogum kontrol hapı çok kanamada yok 1 pet koydum duruyor olurmu yani birde bugün aktarı satın aldımarı poleni keçiboynuzu pekmezi,tarçın çörekotu bal karışılmı yaptım ama hayıt tohumu çayına başlamassamı diyorum dogum kontrol hapınada başlıcamya ne dersiinn şekerrr
hımmm anladım canım benimde göğsüm filan şişti adet olunca indi..
Valla canım gönlüm hep prensesden yana Rahmetli bebişimdi kızdı teyzesi ismni şevval koymustum mezarına bile gidemiyrum sık sık kötü oluyorum canımm yaa bişey sorucam ben bugün rengli oldum ama tam sökülemiyorum yarın tahlilllerim var kan vericem FSH falan ve dogum kontrol hapı çok kanamada yok 1 pet koydum duruyor olurmu yani birde bugün aktarı satın aldımarı poleni keçiboynuzu pekmezi,tarçın çörekotu bal karışılmı yaptım ama hayıt tohumu çayına başlamassamı diyorum dogum kontrol hapınada başlıcamya ne dersiinn şekerrr
canım niye susuyosunnn? yine telefonu koydun galiba bi kenara:)
canım rabbbim seni sevindirsin kıyamam yaaa....
üst komşumun kızının adı şevval ece..
bence tedaviye başlıyosun galiba bitkisel şeyle rçok karıştırma diyorum..yani doğum kontrolede başlıycam diyosun...
balın zararı olmazda...
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
Cnm telden giriyorum ya goremiyim kim var kimyok bide gorumcem var ya film izliyoz...tocam eve gelirken 2damacana su daha soylemis 5damacana suyumuz oldu yarin icin;-);-);-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?