Tüp Bebek Günlüğümüz !

örmemmiiii hemde pembe öylemi demek gönlünden geçen prenses....

örme hevesim fena halde devam ediyoo ama kendimi tutuyorum hatta gözümün önünden kaldırdım gördükçe az bişi örüyorum...
tedavide örmek istiyorum
İyi akşamlar Güldencim

Ayy çok merak ettim ördüğün battaniyeyi Eminim ki çok güzel ve farklı bir modeldir

Ben de geçen ay ki tedavimde başlamıştım bir battaniye örmeye Neredeyse yarıladım gibi Ama o kadar büyük başlamışım ki kendim için bile kullanabilirim

bayağı yorulmuşsun üstüne bide hasta olmuşsun geçmiş olsun canım

bende iyiyim yani herlade galiba sanırsam

ya mantar bu sene bende çıkıyor önceden sık sık idrar yyolu enfeksiyonu geçirirdim.
te doktora başaldığımda şikayetimde yoktu ama smearda çıktı mantar fitil verdi..
tedavi boyuncada antibiyotik kullandım dha öncesindede..
ne ara oldu bilmiyorum yoğunilaç sopnrası yada yoğun stres bunalım sonrasıda olurmuş yanii bağışıklığın çöktüğü anda..:26:
hemoroid kronik zatenn maaaleseff...
aman iyi ol canım hasta olma sende ben gibi sonra...bende bazen nasıl olduğumu bilmiyorumm

prednol konusu geçmiş..
bende 5tane içtim ama içerken bile boğazıma verdiği acılığı anlatamam..
hemen peşine çikolata yiyodum ama ondnamı diğer hapalrdanmı iştahsız,mide bulantısıyal dolaştım durdumm:26:
kortizonda aldım ben öylemii..yanii almadığımız bişi kalmamışki negtaifden sonra şiştim ben elim ayağım hormonlar yeni yenii çıkıcakk

yaaaa şişti mi elin ayagın işte o gün doktor bana sordu şişti mi elin yüzün dedi ben hatırlayamadım belkide benimde şişti ben farketmedim...

yaaaa şişti mi elin ayagın işte o gün doktor bana sordu şişti mi elin yüzün dedi ben hatırlayamadım belkide benimde şişti ben farketmedim...

canım ben ozaman değil negatifden sonra adet oldum ya bi şişlik va rbende inmedi göğüslerimde,göbeğimde hala şişler..
elim ayağımda öyle anlamadım noldu..

örmemmiiii hemde pembe öylemi demek gönlünden geçen prenses....

Valla canım gönlüm hep prensesden yana Rahmetli bebişimdi kızdı teyzesi ismni şevval koymustum mezarına bile gidemiyrum sık sık kötü oluyorum canımm yaa bişey sorucam ben bugün rengli oldum ama tam sökülemiyorum yarın tahlilllerim var kan vericem FSH falan ve dogum kontrol hapı çok kanamada yok 1 pet koydum duruyor olurmu yani birde bugün aktarı satın aldım arı poleni keçiboynuzu pekmezi,tarçın çörekotu bal karışılmı yaptım ama hayıt tohumu çayına başlamassamı diyorum dogum kontrol hapınada başlıcamya ne dersiinn şekerrr

raBbim niyetini kabul etsinn canım benim aminnnnnnn inşaallahhhhh sevinelimmm
düşünücem bakalım...
ayy yerim ben onları bende örücem bişiler bi belli olsun inşaallahhhhh
örmee enişte lazımmm bizee

hepiniz bişi örün bebelerime hatıra kalsın ne güzel olar...

cumartesşi akşam burdalar inşaalalhhhh
bana bişimşi göndercennn :))

ne göndereyim bişimi istiyon...

ben kaçtım kızlar iyi geceler size

iyi geceler saracım bu arada ben mesajı yine hemencecik görüverdim

canım bir arkadaşın bebeğinin üzerinde gördüm battaniyeyi resmi var ama koymam doğru olmaz zira bebekte yayınlanır...
aslında ip modelli ondan bir örneği yok denebilir..
alizenin marifetli ipi diye geçiyor dümdüz örüyorsun çok güzel oluyor..
ipler bunlar işte..

Maşallah sana ne kadar pozitifsin tü tü nazar değmesin. İnş. Canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bütün isteyenlere göstersin.

Aminnnnn....

ama yaaa çok fena adı bile belliydi demek
sen ver kanını bişi olmaz başlamış regl sonuçta evet tam sökülse iyiydi ama randevunu bir gün sonraya atamıyorsan yarın mecburen kan vereceksin...
hayıt tohumu dışındakileri biliyorum ve başla derim diğerini bilmediğimden acaba yan etkisi olurmu bişi diyemicem canım

örerim ne demek teyzoşları 4 gözle bekliuor onları..
yok canım takılıyorum ne istiycem sen gel desemmm
ya da bir kalıp portakallı kek bir kup tatlından desemmm

canım rabbbim seni sevindirsin kıyamam yaaa....
üst komşumun kızının adı şevval ece..
bence tedaviye başlıyosun galiba bitkisel şeyle rçok karıştırma diyorum..yani doğum kontrolede başlıycam diyosun...
balın zararı olmazda...
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.

* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Son düzenleme:

ben neden bilmiyorum bunları yaaaa..
kullansam iyi olurmuş aslında bi düzene girmeye ihtiyacım vardı boş geçen aylarda denerdim ne güzelll
saol kuzum paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…