Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım iplerin modeli bile çok güzel görünüyor Eminim kendisi çok güzel olacaktır Kendi ördüğünün resmini koyarsın biz de modelini görmüş oluruz
Bu arada tedaviye başlamaya karar vermişsin İnşallah bu kez bebeklerine kavuşursun herhangi bir aksilik yaşamadan

ben gelmeden çekmişmiydinn
sağol cicimmm

yok kuzum bunlar daha önceden yaptıklarım çok sık yaparım ben hafta sonu evde bi sürü şey olur zira sende pazar gelmiştin hatırlatırım...
bi ara yaptıklarımın fotosunu çekmiştim sana yaptığım seri değil buuuu

ben neden bilmiyorum bunları yaaaa..
kullansam iyi olurmuş aslında bi düzene girmeye ihtiyacım vardı boş geçen aylarda denerdim ne güzelll
saol kuzum paylaşımın için
aslınd ahyıtla ilgili topikler var canım...
pişman olma dur bakalım belki düzenin vardr demii..
1sene önce bize eşimin teyzesinin gelini tavsiye etti..
ablasının bebeği olmuyodu artık tedaviye başlıycakmışki netden bakmışlar buna başlatmışlar..
sorunuda prolaktinmiş..3ay sonra kalmış hamile..2.yede hemen kaldı dünya tatlısıı kızları var...
bende bi gayret içtim bi iki ay sonra ihmalkar davrandım bize gönderdiler onlar buişlerdede uğraşıyor bend eçok fazla var yani..
hala duruyor bakıcma inş. son kullanma geçmediyse günde bikere başlıycam çok tembelim bu konularda maaleseff ama..

pazar günlerin malum biliyorum maç olabiliyorda...
anladım canım..bi pazar daha geliirm kapına seni ziyarete göbüşü sevmeyeee inşaalalhhhhh ya rabbimmmmmmm

Amin fulyacım inşallah gelir bebeklerim bu kez ve dediğin gibi sorun yaşamadan malum tedavilerim pek bi olaylı geçiyo benim..
battaniyenin bitmiş halini mutlaka koyarım buraya güzel olacak bencede iplerle alakalı bişi yumuşacık oluyooo..

Cnm telden giriyorum ya goremiyim kim var kimyok bide gorumcem var ya film izliyoz...tocam eve gelirken 2damacana su daha soylemis 5damacana suyumuz oldu yarin icin;-);-);-)

neeeyyyyyy

21 aralığa girmek üzereyiz:18::18::18::18::18:
Türkiye saatiyle 13.11 de kopcakmış kıyamet biliyomusunuz...
bende yarın dışarda olacam o saatte nolcak şimdi

kızlar çıkıyorumm..
yarın eşimin arkdaşının eşi merzifondan samsuna doğumamı gelmiş ne acil ..
eşim sabah gdielim diyor hastaneye erken kalkarız.
mubarek günde sevaptır ziyaret bakalım nolmuşşş
iiy geceler herkesee..

21 aralığa girmek üzereyiz:18::18::18::18::18:
Türkiye saatiyle 13.11 de kopcakmış kıyamet biliyomusunuz...
bende yarın dışarda olacam o saatte nolcak şimdi

girdik bile bende onu düşünüyodum
namazım duruyor kılayım barii..
evde otur canım sakınnnbende yan apartmanda hasta ziyaretind eolucam galiba..
komşunun bebği kalbinden operasyon geçirdidee
yarın hasta ziayeretleriyle geçicek gibii sonundada benmi mevta olucam nee

Gideyim beyime sarılıp yatayım nolur nolmaz ayrı ayrı gitmeyelim öte tarafa töbe töbe
iyi geceler arkadaşlarım...

Vallahi soylendim soylendim sustum tam 100lt suyumuz var canim hepinizi su icmeye bekliyorum.....»;-);-) resmen istifci olduk....

kdr canımsın yaa teşekkür ederim ilgin için arkadaşım evet canım bende hayıt tohumunu araştırıyordum dogum kontrol hapı bittkten sonra başlıyayım şekerrr

al cnm beğendiğim ikizleri sana seçtim...

Eklentiler

• $bb.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $bbb.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $images.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $bbbbb.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $bbbb.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $indir (1).webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 25

tatil için çok mersi cicim.iyiki varsın.
valla kaçırdım indirimdeki canım yatak örtüsünü.
indirim kovalamaya devam.
ben illa ordakinden istiyorum.

Vallahi soylendim soylendim sustum tam 100lt suyumuz var canim hepinizi su icmeye bekliyorum.....»;-);-) resmen istifci olduk....
yoksa dün geceki tüpçü ve sucu dükkanının ön çalışmalarına mı başladın
hadi su olayını halletniz 1 çuval bulgur ,pirinç filan da alsaydınız:)

Bacılarımmm ben kaçarrr koca kızdı valla beni yataga almıcak sizleri çokkkk seviyorummm
cnm geçenlerde bana neredensin diye sormussun ben sonra gördüm onu sen de çıkmıstın cvp yazmadım antepden katılıyorum aranıza:))))ii gecelerrrr bizde seni seviyoruzzz byee

kendime ordan nevresim almadım.benimkiler linens,pamuklu,çok da güzel ütüleniyo.
ama bebişe english home'den aldım.o da pamuklu.artık ütülendiği kadar.

ben de yatıyorum şekerler.
aşağıda da oturdum hep,sırtım fena yine.
yarın buralarda olucam,ne de olsa tatillll
iyi geceler..

ben de yatıyorum şekerler.
aşağıda da oturdum hep,sırtım fena yine.
yarın buralarda olucam,ne de olsa tatillll
iyi geceler..
iyi geceler canım bende yatıcaktım da atv de nihat hatipoğlu dua ediyor onu dinleyip yatıcammm yarın ölmez sağ kalırsak görüşürüz:)

İyi gecelr kizlar bugecmesaimz henuz yeni bitti bnm minigim sonunda uyudu bugun dr a gittim kanamm pko dn mis dr amcamiz dediki bak cok dikkt et heran hamile kalabilirsin yeni yumurtalr var dedi sakin bebegim tup diye guvenme oturur aglarsin sonra haberin olsun bunca yil bebegim olmadi diye aldiramzsinda kafayi yersin haa sonra dedi gulduk nerde dedim bende oyle sans pit diye hamile kalayim bu bizim kaderimiz ignesiz duramam ben bagimlilik yapti gonalf bende rabbim hepinize anneligi yasatsin insallh canim arkadslarim cok agrim var ama agri kesici ve kânamayi kesici ilac verdi hepinizi opuyrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…