Canım iplerin modeli bile çok güzel görünüyor Eminim kendisi çok güzel olacaktır Kendi ördüğünün resmini koyarsın biz de modelini görmüş oluruzhepiniz bişi örün bebelerime hatıra kalsın ne güzel olar...
ne göndereyim bişimi istiyon...
iyi geceler saracım bu arada ben mesajı yine hemencecik görüverdim
canım bir arkadaşın bebeğinin üzerinde gördüm battaniyeyi resmi var ama koymam doğru olmaz zira bebekte yayınlanır...
aslında ip modelli ondan bir örneği yok denebilir..
alizenin marifetli ipi diye geçiyor dümdüz örüyorsun çok güzel oluyor..
ipler bunlar işte..
Eki Görüntüle 583026
Aminnnnn....
ama yaaa çok fena adı bile belliydi demek
sen ver kanını bişi olmaz başlamış regl sonuçta evet tam sökülse iyiydi ama randevunu bir gün sonraya atamıyorsan yarın mecburen kan vereceksin...
hayıt tohumu dışındakileri biliyorum ve başla derim diğerini bilmediğimden acaba yan etkisi olurmu bişi diyemicem canım
ben gelmeden çekmişmiydinn
sağol cicimmm
aslınd ahyıtla ilgili topikler var canım...ben neden bilmiyorum bunları yaaaa..
kullansam iyi olurmuş aslında bi düzene girmeye ihtiyacım vardı boş geçen aylarda denerdim ne güzelll
saol kuzum paylaşımın için
yok kuzum bunlar daha önceden yaptıklarım çok sık yaparım ben hafta sonu evde bi sürü şey olur zira sende pazar gelmiştin hatırlatırım...
bi ara yaptıklarımın fotosunu çekmiştim sana yaptığım seri değil buuuu
Canım iplerin modeli bile çok güzel görünüyor Eminim kendisi çok güzel olacaktır Kendi ördüğünün resmini koyarsın biz de modelini görmüş oluruz
Bu arada tedaviye başlamaya karar vermişsin İnşallah bu kez bebeklerine kavuşursun herhangi bir aksilik yaşamadan
Cnm telden giriyorum ya goremiyim kim var kimyok bide gorumcem var ya film izliyoz...tocam eve gelirken 2damacana su daha soylemis 5damacana suyumuz oldu yarin icin;-);-);-)
21 aralığa girmek üzereyiz:18::18::18::18::18:
Türkiye saatiyle 13.11 de kopcakmış kıyamet biliyomusunuz...
bende yarın dışarda olacam o saatte nolcak şimdi
Amin fulyacım inşallah gelir bebeklerim bu kez ve dediğin gibi sorun yaşamadan malum tedavilerim pek bi olaylı geçiyo benim..
battaniyenin bitmiş halini mutlaka koyarım buraya güzel olacak bencede iplerle alakalı bişi yumuşacık oluyooo..
neeeyyyyyy
canım rabbbim seni sevindirsin kıyamam yaaa....
üst komşumun kızının adı şevval ece..
bence tedaviye başlıyosun galiba bitkisel şeyle rçok karıştırma diyorum..yani doğum kontrolede başlıycam diyosun...
balın zararı olmazda...
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
tamam olsun hemen görüşüyorum milli eğitimle:102::102::102::102::102:
evet tatil ettirdim bir telefonum yetti eksik olmasınlar severler beni bende seni sevdiğimden tatil olsun istemişin
elim kolum bağlı duracakmıydım hemen aradım ve işlem tamam..yan gelip yat cicim
hiiiiiii kaydınmıııııı:18::18::18:
ama çok kötü olmuş ya bende en son pentiden bi sürü alışveriş yapmıştım internet sitesinden
yazın mayo pareo vs.. bi sürü şey çok uygun fiyatta hepsinden sipaiş verdim ama nasıl mutluyum anlatamam...
ödemesinide yaptım ertesi gün müşteri temsilcisi beni aradı hanımefendi stoklarımızda aldığınız ürünler tükenmiş o nedenle
para iadesi yaptıkyıkıldım dellendim bunalıma girecektim ki hemen
başka bir siteden alışveriş yaptım da kendime geldim
selam söle kaanın babannesine
yoksa dün geceki tüpçü ve sucu dükkanının ön çalışmalarına mı başladınVallahi soylendim soylendim sustum tam 100lt suyumuz var canim hepinizi su icmeye bekliyorum.....»;-);-) resmen istifci olduk....
cnm geçenlerde bana neredensin diye sormussun ben sonra gördüm onu sen de çıkmıstın cvp yazmadım antepden katılıyorum aranıza:))))ii gecelerrrr bizde seni seviyoruzzz byeeBacılarımmm ben kaçarrr koca kızdı valla beni yataga almıcak sizleri çokkkk seviyorummm
ben de cok seviyom english home un yatak ortulerin su yaz kis kullanilan citir citir minik cicekleri olanlari ama nevresimleri carsaflari filan cok zor utuleniyor bir turlu acilmiyor kirisikliklari %100 pamuk ya.nevresimde pamuk saten aliom ben kolay utuleniyor
iyi geceler canım bende yatıcaktım da atv de nihat hatipoğlu dua ediyor onu dinleyip yatıcammm yarın ölmez sağ kalırsak görüşürüz:)ben de yatıyorum şekerler.
aşağıda da oturdum hep,sırtım fena yine.
yarın buralarda olucam,ne de olsa tatillll
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?