İyi gecelr kizlar bugecmesaimz henuz yeni bitti bnm minigim sonunda uyudu bugun dr a gittim kanamm pko dn mis dr amcamiz dediki bak cok dikkt et heran hamile kalabilirsin yeni yumurtalr var dedi sakin bebegim tup diye guvenme oturur aglarsin sonra haberin olsun bunca yil bebegim olmadi diye aldiramzsinda kafayi yersin haa sonra dedi gulduk nerde dedim bende oyle sans pit diye hamile kalayim bu bizim kaderimiz ignesiz duramam ben bagimlilik yapti gonalf benderabbim hepinize anneligi yasatsin insallh canim arkadslarim cok agrim var ama agri kesici ve kânamayi kesici ilac verdi hepinizi opuyrumm
kızım suyu napcaklaryıkancaklarmı kıyamettte
prednol konusu geçmiş..
bende 5tane içtim ama içerken bile boğazıma verdiği acılığı anlatamam..
hemen peşine çikolata yiyodum ama ondnamı diğer hapalrdanmı iştahsız,mide bulantısıyal dolaştım durdumm:26:
kortizonda aldım ben öylemii..yanii almadığımız bişi kalmamışki negtaifden sonra şiştim ben elim ayağım hormonlar yeni yenii çıkıcakk
canım ben ozaman değil negatifden sonra adet oldum ya bi şişlik va rbende inmedi göğüslerimde,göbeğimde hala şişler..
elim ayağımda öyle anlamadım noldu..
günaydın kızlar...
nasılsınız iyisiniz inş..
ben her zamanki gibi yine işte hayret ediyorum su saatte uyanık olmama sabahları kalkmayıhiç sevmiyorum yaa
çünkü gece uyku problemim oluyo hiç erken yatamıyorum vücut uyumak istemiyo sonrada akşama doğru bas ağrısı cok fena oluyo saftım kayıyo resmen
günaydın canım bende bu sabah keşke hafta sonu olaydı diye uyandım böyle havalarda daha bi evde olup uyumak istiyorum uyumasam bile yataktan çıkmak istemiyorum
Günaydın canımarkadaşlarım...
Bugün Ankara da lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz dışarı çıkılacak gibi değil ama çıkmam lazım
işlerim var...akşama doğru görüşürüz kıyamet kopmazsa
günaydın şekerler...
bugün evdeyim,sizinleyim ama gülden gitmiş bile.
ben buralardayım.
herkese hayırlı cumalar...
aynen canm ya bide benm tatilim sadece pazar onda da dinlenimiyo ev işi o bu derken...
İyi gecelr kizlar bugecmesaimz henuz yeni bitti bnm minigim sonunda uyudu bugun dr a gittim kanamm pko dn mis dr amcamiz dediki bak cok dikkt et heran hamile kalabilirsin yeni yumurtalr var dedi sakin bebegim tup diye guvenme oturur aglarsin sonra haberin olsun bunca yil bebegim olmadi diye aldiramzsinda kafayi yersin haa sonra dedi gulduk nerde dedim bende oyle sans pit diye hamile kalayim bu bizim kaderimiz ignesiz duramam ben bagimlilik yapti gonalf benderabbim hepinize anneligi yasatsin insallh canim arkadslarim cok agrim var ama agri kesici ve kânamayi kesici ilac verdi hepinizi opuyrumm
günaydın canım karda kışta dikkat et kendine üşütüp hasta olma
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
ayrıca korunmaya da özen göster.
eşimin akrabası tüp bebekle hamile kaldı.doğurdu.olmuyo nasılsa diye korunmadılar,birkaç ay içinde hamile kaldı.
bana da herkes çok dikkat et diyo.
napçam bilmiyorum.
malesef çalışan bayanların kader bu canım ama bunada şükür
günaydın herkese..
ya bende ikinciyi istiyorum o kadar erken olur mu acaba ??
bence hemen hamile kalmak daha olası gibi..
ama benim kızım 3 yaşında biz denemeye başlamadık henüz bu ay düşünüyorum başlamayı yani bir 3 yıl ara verdim..neden hemen kalmak daha olası dedin öyle bir şey mi var ?
kızlar nasılsınız?kar durdu ya ne güzel yağıyodu....
canım ilk denememdi ben uzunla kısayı çok bilmiyorum canım ya şöyle anlatıyım adetim 3. günü başladık iğneler 3 iğnem vardı gündecanım senin kaçıncı deneme ve kısa protokolmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?