Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar...
nasılsınız iyisiniz inş..
ben her zamanki gibi yine işte hayret ediyorum su saatte uyanık olmama sabahları kalkmayıhiç sevmiyorum yaa
çünkü gece uyku problemim oluyo hiç erken yatamıyorum vücut uyumak istemiyo sonrada akşama doğru bas ağrısı cok fena oluyo saftım kayıyo resmen

tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok var diyim sana bi bakmışın minik prensesine kardeş geliyo

kızım suyu napcaklar yıkancaklarmı kıyamettte

bu güzeldi işte

benimde elim ayağım şişti ama bize noldu bu sefer kdr cim yaaaa

canım ben ozaman değil negatifden sonra adet oldum ya bi şişlik va rbende inmedi göğüslerimde,göbeğimde hala şişler..
elim ayağımda öyle anlamadım noldu..

veee benimde aynı göğüslerim ağrıyo hala adetim bitti bile ama uçları sızlıyo ara sıra karnım sanki şiş gibi sanırsın hamile kalıyorum

bence kendimizi o kadar çok kaptırdıkki bedenimiz bize oyun oynuyo artık kafayıda bedenide rahat bırakmak lazım yoksa hem akıl sağlığpımızdan hemde beden sağlığımızdan olacaz

günaydın canım bende bu sabah keşke hafta sonu olaydı diye uyandım böyle havalarda daha bi evde olup uyumak istiyorum uyumasam bile yataktan çıkmak istemiyorum

günaydın canım bende bu sabah keşke hafta sonu olaydı diye uyandım böyle havalarda daha bi evde olup uyumak istiyorum uyumasam bile yataktan çıkmak istemiyorum

aynen canm ya bide benm tatilim sadece pazar onda da dinlenimiyo ev işi o bu derken...

Günaydın canımarkadaşlarım...
Bugün Ankara da lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz dışarı çıkılacak gibi değil ama çıkmam lazım
işlerim var...akşama doğru görüşürüz kıyamet kopmazsa

günaydın şekerler...
bugün evdeyim,sizinleyim ama gülden gitmiş bile.
ben buralardayım.
herkese hayırlı cumalar...

günaydın canım karda kışta dikkat et kendine üşütüp hasta olma

günaydın şekerler...
bugün evdeyim,sizinleyim ama gülden gitmiş bile.
ben buralardayım.
herkese hayırlı cumalar...

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
ayrıca korunmaya da özen göster.
eşimin akrabası tüp bebekle hamile kaldı.doğurdu.olmuyo nasılsa diye korunmadılar,birkaç ay içinde hamile kaldı.
bana da herkes çok dikkat et diyo.
napçam bilmiyorum.

herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin

amin

Son düzenleme:

günaydın herkese..
ya bende ikinciyi istiyorum o kadar erken olur mu acaba ??

ama benim kızım 3 yaşında biz denemeye başlamadık henüz bu ay düşünüyorum başlamayı yani bir 3 yıl ara verdim..neden hemen kalmak daha olası dedin öyle bir şey mi var ?

yani yeni doğum yapınca vücut yenileniyo,rahim temizleniyo kısacası her şey sıfırlanıyo.
bir de uzun süre korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş.
ben yaşamadım sadece benim düşüncem bu.
kısmetinde varsa 10 yıl da geçse olur zaten.
inşallah sen de ikinci bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…