Tüp Bebek Günlüğümüz !

kısa protokolmuş..hangi ilaçları kullandın nerede yaptırdın tedavini...
kısamıymış bana çok uzun geldi
vallah cnm menegon pregon bide cetrotide mi var mı
ayrıca haplarım falan vardı toplamadan sonra başka iğnem vardı
transferden sonra kan sulandırıcı iğnem var hala devam ediyorum pregestan iğnem vardı yeni hapına geçtik
fertijin de yaptırdım canım ben sen nerde yaptırdın

ben ankarada gürganda tedaviye başladım bende menogon (2 toz+1 su) ile başladım...yarın kontrolum var.ayın 17.sinde başlamış oldum adetimin 3.günü...
kan pıhtılaşmasımı var sende?kan sulandırıcı .iğne vermişler
anladığım kadarıyla jel hiç kullanmadın öylemi?

canım yokta benim 3 kaybım var onlar kendiliğnden olan gebeliklerim di sanırım doktorum önlem olsun diye veriyo

hıııı anladım canım..ilaçlar ne kadar tuttu toplamda...ve özellikle transfer günü kaç bardak su içtin transferden sonra nasıldı kaç saat dinlendin?
canım bilmiyorum inan çünkü eşim aldı merkezden almadık dışarıdan aldık ama ama yinede 2000 i bulmuştur diyorum ama kendi tahminim..
transferden sonra 2 gün hep yattım oturmak yasak dedi doktorum 2 saat yat 15 dak gez dedi bende öyle yaptım tatlım....

selam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...

canım kırmadım seni suyumu içtim geldim
doktorumda çok kızıyo su içmiyosun diye:26::26::26:
ic cnm ic 1.5 litrelik sise al yanina doldur onu aklina geldikce dik tepene siseyle farkinda olmadan daha cok iciyorsun hem de kac litre ictigini gormus olursun 2 sise bitir gunde ben sana arada hatirlatirim.

canım yokta benim 3 kaybım var onlar kendiliğnden olan gebeliklerim di sanırım doktorum önlem olsun diye veriyo
cnm ben de pihti sorunu filan yoktu ama clexane igne ve corasprin kullandim bence herkese verio onu doktor tup yapan.
aklima ne geldi sen kendiliginden hamile kalmissin ya onceden o zaman sizde sperm sorunu yok dimi?

hıııı anladım canım..ilaçlar ne kadar tuttu toplamda...ve özellikle transfer günü kaç bardak su içtin transferden sonra nasıldı kaç saat dinlendin?

rana tatlım sen uzun protoklmü yaptırıyorsun seninle aynı gün başladık galiba iğnelere ben 5. günümdeyim lucrin kullanıyorum
1 kutu lucrin
3 kutu gonal f
1 kutu monogen
1 ovitrelle
435 tl ye aldım raporlu
senin ne kadar tuttu ilaçların

selam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...

sincapp cnm kan yaptırsana yarın çıkar idrar yanıltabiliyor yaa daha kesin sonuç alırsın

Maşallah test günün gelmiş bile sincappcımmmm..Ama bende katılıyorum kızlara idrar yerine ver kanı kesinleştir gebeliğini tatlım

Canim bizde sorun yok esimin sperm sayisi gayet iyi ama morfolji 1di ama hic bi dr sorundan saymadi zaten keciboynuzu bide ilaclar iyi geldi tupte 3 olmustu morfoloji.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…