canım ilk denememdi ben uzunla kısayı çok bilmiyorum canım ya şöyle anlatıyım adetim 3. günü başladık iğneler 3 iğnem vardı günde
kısamı oluyo uzun mu bilmiyorum tatlım ya
kizlarrrr Burda kiyamet koptu siz de bise var mi
kısamıymış bana çok uzun geldikısa protokolmuş..hangi ilaçları kullandın nerede yaptırdın tedavini...
hahajajaja o zaman ustune sen bir bardak.su ic yok yok sizde su cok sen bi damacana icokadar su almıştık
kısamıymış bana çok uzun geldi
vallah cnm menegon pregon bide cetrotide mi var mı
ayrıca haplarım falan vardı toplamadan sonra başka iğnem vardı
transferden sonra kan sulandırıcı iğnem var hala devam ediyorum pregestan iğnem vardı yeni hapına geçtik
fertijin de yaptırdım canım ben sen nerde yaptırdın
canım kırmadım seni suyumu içtim geldimhahajajaja o zaman ustune sen bir bardak.su ic yok yok sizde su cok sen bi damacana ico
canım yokta benim 3 kaybım var onlar kendiliğnden olan gebeliklerim di sanırım doktorum önlem olsun diye veriyoben ankarada gürganda tedaviye başladım bende menogon (2 toz+1 su) ile başladım...yarın kontrolum var.ayın 17.sinde başlamış oldum adetimin 3.günü...
kan pıhtılaşmasımı var sende?kan sulandırıcı .iğne vermişler
anladığım kadarıyla jel hiç kullanmadın öylemi?
okadar su almıştık
kizlarrrr Burda kiyamet koptu siz de bise var mi
canım yokta benim 3 kaybım var onlar kendiliğnden olan gebeliklerim di sanırım doktorum önlem olsun diye veriyo
doğru diyon yada yıkayım ben onları soğuk soğuk akılları başlarına gelsincanm artk sen sizinkileri oturt o suların basına kalkmak yok burdan deee
canım bilmiyorum inan çünkü eşim aldı merkezden almadık dışarıdan aldık ama ama yinede 2000 i bulmuştur diyorum ama kendi tahminim..hıııı anladım canım..ilaçlar ne kadar tuttu toplamda...ve özellikle transfer günü kaç bardak su içtin transferden sonra nasıldı kaç saat dinlendin?
doğru diyon yada yıkayım ben onları soğuk soğuk akılları başlarına gelsin
ic cnm ic 1.5 litrelik sise al yanina doldur onu aklina geldikce dik tepene siseyle farkinda olmadan daha cok iciyorsun hem de kac litre ictigini gormus olursun 2 sise bitir gunde ben sana arada hatirlatirim.canım kırmadım seni suyumu içtim geldim
doktorumda çok kızıyo su içmiyosun diye:26::26::26:
cnm ben de pihti sorunu filan yoktu ama clexane igne ve corasprin kullandim bence herkese verio onu doktor tup yapan.canım yokta benim 3 kaybım var onlar kendiliğnden olan gebeliklerim di sanırım doktorum önlem olsun diye veriyo
hıııı anladım canım..ilaçlar ne kadar tuttu toplamda...ve özellikle transfer günü kaç bardak su içtin transferden sonra nasıldı kaç saat dinlendin?
selam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...
selam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...
ic cnm ic 1.5 litrelik sise al yanina doldur onu aklina geldikce dik tepene siseyle farkinda olmadan daha cok iciyorsun hem de kac litre ictigini gormus olursun 2 sise bitir gunde ben sana arada hatirlatirim.
cnm ben de pihti sorunu filan yoktu ama clexane igne ve corasprin kullandim bence herkese verio onu doktor tup yapan.
aklima ne geldi sen kendiliginden hamile kalmissin ya onceden o zaman sizde sperm sorunu yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?