canım bilmiyorum inan çünkü eşim aldı merkezden almadık dışarıdan aldık ama ama yinede 2000 i bulmuştur diyorum ama kendi tahminim..
transferden sonra 2 gün hep yattım oturmak yasak dedi doktorum 2 saat yat 15 dak gez dedi bende öyle yaptım tatlım....
sadece 2 günmü yattın bende 3 gün yatmayı düşünüyorum sonrasında normal hayatıma dönmeyi düşünüyorum kendimi çok yormamak şartıyla
rana tatlım sen uzun protoklmü yaptırıyorsun seninle aynı gün başladık galiba iğnelere ben 5. günümdeyim lucrin kullanıyorum
1 kutu lucrin
3 kutu gonal f
1 kutu monogen
1 ovitrelle
435 tl ye aldım raporlu
senin ne kadar tuttu ilaçların
millls kiz nolur avatarini degirtir bakamiyom.icim bi hos oluyo:))dudaga sigara basmislar gibi..Maşallah test günün gelmiş bile sincappcımmmm..Ama bende katılıyorum kızlara idrar yerine ver kanı kesinleştir gebeliğini tatlım
himm benim bizimkinin morfoloji sayisindan haberim yok kac olursa iyi oluyo?Canim bizde sorun yok esimin sperm sayisi gayet iyi ama morfolji 1di ama hic bi dr sorundan saymadi zaten keciboynuzu bide ilaclar iyi geldi tupte 3 olmustu morfoloji.....
Canim 2 gun surekli yattim oturmak yasakti dusun 10 gun hep dinlendim evden hic cikmadim dus almadim 8. test yaptim oozitifi gordum cok sukur yani hala normal hayatima donmedim cnm....
Canim 2 gun surekli yattim oturmak yasakti dusun 10 gun hep dinlendim evden hic cikmadim dus almadim 8. test yaptim oozitifi gordum cok sukur yani hala normal hayatima donmedim cnm....
canım kırmadım seni suyumu içtim geldim
doktorumda çok kızıyo su içmiyosun diye:26::26::26:
Canim bizde sorun yok esimin sperm sayisi gayet iyi ama morfolji 1di ama hic bi dr sorundan saymadi zaten keciboynuzu bide ilaclar iyi geldi tupte 3 olmustu morfoloji.....
canım benimki kısa protokol yani lucrin kullanmadan adetin 3.günü menogon la başladım..2 kutu menogon aldım şimdilik raporsuz 200 tlbakalım ne kadar tutucak....yarın kontrolüm var...bugün evet iğnelerimin 5.günü...sen nerdesin ben ankarada gürganda yaptırıyrum
hala duş almadın mı? valla benim 3.deneme şimdiden o günler nasıl geçecek diye düşünüyorum transfer sonrası çok zor yaaaaaaaaaaaaa....
ben sana özellikle transfer zamanı ne kadar su içtin ne kadar yattın merkezde onu öğrenmek istiyorum ben çok içmiştim...tabi çok rahatsız etti
herkese merhaba benim de haftaya dondurulmuş transferim var Gürgan Klinikteyim ben de hepimizin Allah yanında olsun güç sabır kuvvet versin
herkese merhaba benim de haftaya dondurulmuş transferim var Gürgan Klinikteyim ben de hepimizin Allah yanında olsun güç sabır kuvvet versin
canım 5in üstü iyi diye biliyorum ama yanlışta olabilir tatlım ya....millls kiz nolur avatarini degirtir bakamiyom.icim bi hos oluyo:))dudaga sigara basmislar gibi..
himm benim bizimkinin morfoloji sayisindan haberim yok kac olursa iyi oluyo?
duyduk canım 5+3te kalp atışını gördük 6+0duyduk çok şükür..kan testi istedi sorun çıkmadı çok şükür belirti çok yok tatlım ara ara bulantım oluyo bide uyuyorum günde 2 kez falan sen nasılsın senin belirtin var mı tatlım...ama kalp atışını duymussundur. Kan testi ffalan istemedi mi doktorun? Bende senin gibi hala yatıyorum ve az hareket ediyorum. Bel ağrılarım başladı. Sendeki belirtiler ne?
yok canım benim çok oldu transferim olalı 10 gün sonra duş aldımhala duş almadın mı? valla benim 3.deneme şimdiden o günler nasıl geçecek diye düşünüyorum transfer sonrası çok zor yaaaaaaaaaaaaa....
ben sana özellikle transfer zamanı ne kadar su içtin ne kadar yattın merkezde onu öğrenmek istiyorum ben çok içmiştim...tabi çok rahatsız etti
canım bennim ben çok doktor gezdim inan inan hiç bi doktorum morfolojiyi sorun etmedi hatt bi tanesi çocuğu oan 5 adamı çevirsek 3 yada 4 ü böyledir dedi ne prof kaldı gitmediğim ne başka doktorlar inan sorun etmedim sende etme sayısı iyiyse sorun yok demek....canım ablam vardı yatakta ayaklarımı uzatarak yedim...canım peki yemek işini nasıl yaptın oturmadan o iki gün boyunca,bu arada helal olsun morfolojiyi kafana takmayıp bir sorunumuz yok demen müthiş ben de senin gibi olumlu olmayı çok isterim zaten hem rabbim hem içinde bulunduğun bu olumlu düşüncen sayesinde bebeğin tutttu.bana kim sorsa sanki dünyanın en büyük sorunuymuş gibi anlatıyorum morfolojiyi seni kendime örnek alıcam vallahi:)
bende canım günde 1 bardak su içmeyen ben 12 bardak içmeye çalışıyorum.....e atık gördükçe içersin her yer damacana nasılsa :) hatta içemediğini de Şirince suyu diye damacanası 15 TL'den satılığa çıkar kapanın elinde kalır valla :)) şaka bir yana su çok önemli bende hiç su içmeyen biri olarak hamileyken en az 2 litre içmeye dikkat ediyordum..kendini zorla ve mutlaka iç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?