Tüp Bebek Günlüğümüz !

sadece 2 günmü yattın bende 3 gün yatmayı düşünüyorum sonrasında normal hayatıma dönmeyi düşünüyorum kendimi çok yormamak şartıyla

selam arkadaşlarr Keyifler nasıl? Güzel haber var mı? Sanırım bu ara sincap dışında test günü yaklaşan yok di mi?

sadece 2 günmü yattın bende 3 gün yatmayı düşünüyorum sonrasında normal hayatıma dönmeyi düşünüyorum kendimi çok yormamak şartıyla

Canim 2 gun surekli yattim oturmak yasakti dusun 10 gun hep dinlendim evden hic cikmadim dus almadim 8. test yaptim oozitifi gordum cok sukur yani hala normal hayatima donmedim cnm....

canım benimki kısa protokol yani lucrin kullanmadan adetin 3.günü menogon la başladım..2 kutu menogon aldım şimdilik raporsuz 200 tl bakalım ne kadar tutucak....yarın kontrolüm var...bugün evet iğnelerimin 5.günü...sen nerdesin ben ankarada gürganda yaptırıyrum

Maşallah test günün gelmiş bile sincappcımmmm..Ama bende katılıyorum kızlara idrar yerine ver kanı kesinleştir gebeliğini tatlım
millls kiz nolur avatarini degirtir bakamiyom.icim bi hos oluyo:))dudaga sigara basmislar gibi..
Canim bizde sorun yok esimin sperm sayisi gayet iyi ama morfolji 1di ama hic bi dr sorundan saymadi zaten keciboynuzu bide ilaclar iyi geldi tupte 3 olmustu morfoloji.....
himm benim bizimkinin morfoloji sayisindan haberim yok kac olursa iyi oluyo?

Canim 2 gun surekli yattim oturmak yasakti dusun 10 gun hep dinlendim evden hic cikmadim dus almadim 8. test yaptim oozitifi gordum cok sukur yani hala normal hayatima donmedim cnm....

ama kalp atışını duymussundur. Kan testi ffalan istemedi mi doktorun? Bende senin gibi hala yatıyorum ve az hareket ediyorum. Bel ağrılarım başladı. Sendeki belirtiler ne?

hala duş almadın mı? valla benim 3.deneme şimdiden o günler nasıl geçecek diye düşünüyorum transfer sonrası çok zor yaaaaaaaaaaaaa....
ben sana özellikle transfer zamanı ne kadar su içtin ne kadar yattın merkezde onu öğrenmek istiyorum ben çok içmiştim...tabi çok rahatsız etti

moreblue umarım mesajımı okursun. Ben de seninle aynı durumda başladım bebek serüvenine. Sakın aspirasyon yaptırma. Hiç bir anlamı yok. 2 ay olmadan geri gelir. Hemen tüp bebekle hamile kalırsın diyorlar ama onun da garantisi yok. Örneğin bana doktor %60-70 şans vermişti ama olmadı malesef. Ben laparoskopi oldum. 3cm çikolata kistinin yanı sıra endometriosis yüzünden yapışıklıklar olmuş. doktor 3 ay dene olmazsa hemen tüp bebek dedi. Biz de aynen söylediği gibi yaptık. Şu an ikinci denemeyi yapıyorum.

Tüp bebekte her yumurtalıktan da birden fazla yumurta alınacak şekilde yumurta büyüten ilaçlar kullanıyorsun. Benim sağlam yumurtalığımda 10, kist alınan da 3 tane oldu! Bu farka ameliyat mı sebep oldu yoksa kist mi zarar vermişti hiç bir zaman bilemeyeceğim. Ama amaeliyat ne kadar iyi yapılırsa yapılsın yumurtalığa mutlaka zarar veriyor.

Kist ile hamile kalabilirsin belki. Kalan çok var ama ben 8 ay denedim olmadı. Lap'dan beri de 4 aydır deniyorum.

Eşindeki sorun eğer önemliyse hiç kendi kendinize denemeyin derim. Lap yaptırıp hemen ardından hiç oyalanmadan tüp yaptırın bence.[/QUOTE]

9ay teşekkür ederim cnm valla bu konuda kafam çok karışıktı. aspirasyon kesin yaptırma diyosun yani.. bunu öğrendiğim iyi oldu. Laparoskopi yaptırmadan tüp bebek denesek olmuyo mu yahu? ben ameliyat olmak istemiyorum doktor kendisi söylüyo ameliyat zararlı diye sonrada ameliyat yapalım dio? çok tutarsız ya kime inanıcağını şaşırıyo insan. nerde yaptırdın tüp bebeği?

arkadaşlar negatif denememde 10 gün rapor almıştım. Hep evde dinlendim. Bu seferkinde hemen transferden sonra toplantı için Antalya'ya gitmek durumundayım. Aslında yatmakla ilgilisi hiç yokmuş ama insanın yinede içi rahat etmiyor. Hemşire hemen kalkıp kendi kendine eve gidebilirsin, hatta uçağa da binebilirsin demişti. Yineden ne olur ne olmaz 3 gün istirahat önermişlerdi.

canım peki yemek işini nasıl yaptın oturmadan o iki gün boyunca,bu arada helal olsun morfolojiyi kafana takmayıp bir sorunumuz yok demen müthiş ben de senin gibi olumlu olmayı çok isterim zaten hem rabbim hem içinde bulunduğun bu olumlu düşüncen sayesinde bebeğin tutttu.bana kim sorsa sanki dünyanın en büyük sorunuymuş gibi anlatıyorum morfolojiyi seni kendime örnek alıcam vallahi:)

canım kırmadım seni suyumu içtim geldim
doktorumda çok kızıyo su içmiyosun diye:26::26::26:

e atık gördükçe içersin her yer damacana nasılsa :) hatta içemediğini de Şirince suyu diye damacanası 15 TL'den satılığa çıkar kapanın elinde kalır valla :)) şaka bir yana su çok önemli bende hiç su içmeyen biri olarak hamileyken en az 2 litre içmeye dikkat ediyordum..kendini zorla ve mutlaka iç..

Canim bizde sorun yok esimin sperm sayisi gayet iyi ama morfolji 1di ama hic bi dr sorundan saymadi zaten keciboynuzu bide ilaclar iyi geldi tupte 3 olmustu morfoloji.....

canım peki yemek işini nasıl yaptın oturmadan o iki gün boyunca,bu arada helal olsun morfolojiyi kafana takmayıp bir sorunumuz yok demen müthiş ben de senin gibi olumlu olmayı çok isterim zaten hem rabbim hem içinde bulunduğun bu olumlu düşüncen sayesinde bebeğin tutttu.bana kim sorsa sanki dünyanın en büyük sorunuymuş gibi anlatıyorum morfolojiyi seni kendime örnek alıcam vallahi:)

rana bende gürganda düşünüyordum ama eşimin işinden dolayı konyadayız gidemedik burda bir dr a başlamıştım normal tedaviye onda bitirelim dedik olmazsa eğer yaza gürgana yaptırcağız..
benim uzun protokol oluyor bende lucrin 5. gündeyim ama inaılmaz kasık ağrım var
raporsuz iğneler çok pahalı tutuyor bize rapor çıkrattı dr um normalde 1600 civarıydı ki daha lucrin alacak gibi görünüyorum bu kadar maddi manevi çaba veriyoruz inşşş sonucunu alırız
gerçekten bende şimdiden transfer sonrasını düşünüyorum en zoru o ((

moons cnm boşver bebiş olsunda napalım 9 ay normal yaşamayalım :))
sağlıklı sıhatli doğsun inşş bebeğin yalnız nette çok kalmakta zararlı değilmi aslında hepimiz için

herkese merhaba benim de haftaya dondurulmuş transferim var Gürgan Klinikteyim ben de hepimizin Allah yanında olsun güç sabır kuvvet versin

herkese merhaba benim de haftaya dondurulmuş transferim var Gürgan Klinikteyim ben de hepimizin Allah yanında olsun güç sabır kuvvet versin

merhabalar bende gürgandayım....valla gürganda tedavi olanları bulmak çok zor...güya çok kalabalık ama forumda çok az...canım kaçıncı denemen. prob ne sizde...klinikten memnunmusun

millls kiz nolur avatarini degirtir bakamiyom.icim bi hos oluyo:))dudaga sigara basmislar gibi..
himm benim bizimkinin morfoloji sayisindan haberim yok kac olursa iyi oluyo?
canım 5in üstü iyi diye biliyorum ama yanlışta olabilir tatlım ya....
ama kalp atışını duymussundur. Kan testi ffalan istemedi mi doktorun? Bende senin gibi hala yatıyorum ve az hareket ediyorum. Bel ağrılarım başladı. Sendeki belirtiler ne?
duyduk canım 5+3te kalp atışını gördük 6+0duyduk çok şükür..kan testi istedi sorun çıkmadı çok şükür belirti çok yok tatlım ara ara bulantım oluyo bide uyuyorum günde 2 kez falan sen nasılsın senin belirtin var mı tatlım...
yok canım benim çok oldu transferim olalı 10 gün sonra duş aldım2saat merkezde yattım şöyle diyim canım evden merkeze gidene kadar 1.5 lt ye yakn su içtim öyle aşırı sıışık değildim tatlım.....
canım bennim ben çok doktor gezdim inan inan hiç bi doktorum morfolojiyi sorun etmedi hatt bi tanesi çocuğu oan 5 adamı çevirsek 3 yada 4 ü böyledir dedi ne prof kaldı gitmediğim ne başka doktorlar inan sorun etmedim sende etme sayısı iyiyse sorun yok demek....canım ablam vardı yatakta ayaklarımı uzatarak yedim...

bende canım günde 1 bardak su içmeyen ben 12 bardak içmeye çalışıyorum.....

kılar hepinize çooook teşekkür ederim güzel dileklerimiz hepimize olsun hepimiz anne olalım allahın izniyle .ben climara forte bant kullanıyorum sadece.hiç araştımadım da biraz cahilliği iyi buluyorum.2aşılama 1 tüp bebek tedavisinde ordinaryus prof. olmuştum araştırmaktan her dk. kendimde bişey araştırıyordum..artık akıllanıp bilgisiz bilgisiz duruyorum elimden geldiğince:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…