canım 5in üstü iyi diye biliyorum ama yanlışta olabilir tatlım ya....
duyduk canım 5+3te kalp atışını gördük 6+0duyduk çok şükür..kan testi istedi sorun çıkmadı çok şükür belirti çok yok tatlım ara ara bulantım oluyo bide uyuyorum günde 2 kez falan sen nasılsın senin belirtin var mı tatlım...
yok canım benim çok oldu transferim olalı 10 gün sonra duş aldım2saat merkezde yattım şöyle diyim canım evden merkeze gidene kadar 1.5 lt ye yakn su içtim öyle aşırı sıışık değildim tatlım.....
canım bennim ben çok doktor gezdim inan inan hiç bi doktorum morfolojiyi sorun etmedi hatt bi tanesi çocuğu oan 5 adamı çevirsek 3 yada 4 ü böyledir dedi ne prof kaldı gitmediğim ne başka doktorlar inan sorun etmedim sende etme sayısı iyiyse sorun yok demek....canım ablam vardı yatakta ayaklarımı uzatarak yedim...
bende canım günde 1 bardak su içmeyen ben 12 bardak içmeye çalışıyorum.....
kılar hepinize çooook teşekkür ederim güzel dileklerimiz hepimize olsun hepimiz anne olalım allahın izniyle .ben climara forte bant kullanıyorum sadece.hiç araştımadım da biraz cahilliği iyi buluyorum.2aşılama 1 tüp bebek tedavisinde ordinaryus prof. olmuştum araştırmaktan her dk. kendimde bişey araştırıyordum..artık akıllanıp bilgisiz bilgisiz duruyorum elimden geldiğince:))
merhabalar bende gürgandayım....valla gürganda tedavi olanları bulmak çok zor...güya çok kalabalık ama forumda çok az...canım kaçıncı denemen. prob ne sizde...klinikten memnunmusun
sincapp cnm kan yaptırsana yarın çıkar idrar yanıltabiliyor yaa daha kesin sonuç alırsın
inanın 2 gündür çok kötüyüm ağlamklıyım hep sonuş olumlu mu değil mi bu sorular içimi kemiriyor. idrarda çıkmazsa dediğiniz doğru ama eşimi ikna etmem lazım ...eşimin sesini duymak bile üzüyor beni ..herşeyin hayırlısı tabi ama ona olumlu pozitif sonuç vermek istiyorum. bu keşke benim elimde olabilse...rabbim inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel haberler almayı nasip eder...Maşallah test günün gelmiş bile sincappcımmmm..Ama bende katılıyorum kızlara idrar yerine ver kanı kesinleştir gebeliğini tatlım
canım ben kaldım ama ama elde bebek yok doğru dürüst yapamadık demekcanım aynısını bana da dediler tek farkımız sen doğal yoldan da gebe kalmışsın ben hiç kalmadım.doktorum dene dedikçe adama direniyorum 3 yıldır olmadı nasıl olsun diye kaldı ki bizim morfoloji%3.ben hiç gebe kalmadım.acaba ben de mi sorun var:))
süpermiş yani sadece rahim kalınlaştırmak için bant kullanılıyor..bende normal yoldan olmazsa dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum da o yüzden sormak istedim
canım ben kaldım ama ama elde bebek yok doğru dürüst yapamadık demek
canım rabbim ol desin ben şuan ne kadar tedirginim bi bilsen son bebeğim 9 haftalıkken kalpi durmuş kürtaj oldum şimdi her hafta doktordayım aynı şeyler olmasından korkuyorum
allah ım verip almasın o daha acı tatlım...sana bakılmadımı ki canım bişii çıkmadı mı
millls kiz nolur avatarini degirtir bakamiyom.icim bi hos oluyo:))dudaga sigara basmislar gibi..
himm benim bizimkinin morfoloji sayisindan haberim yok kac olursa iyi oluyo?
inanın 2 gündür çok kötüyüm ağlamklıyım hep sonuş olumlu mu değil mi bu sorular içimi kemiriyor. idrarda çıkmazsa dediğiniz doğru ama eşimi ikna etmem lazım ...eşimin sesini duymak bile üzüyor beni ..herşeyin hayırlısı tabi ama ona olumlu pozitif sonuç vermek istiyorum. bu keşke benim elimde olabilse...rabbim inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel haberler almayı nasip eder...
ay canım nasıl sigara istiyo biliyomusun eşime diyorum 20 tane birden yakıyım hepsini çekiyim ohhh rahatlıyım o durumdayım yaniAyy ne güldüm turkuazz heee
Ama seni kıramıciğim çünkü topiğin demirbaşlarındansın taam az daha dursun değiştiriyorum hemen
Ama ama ama neden kiiiiiiiiiiiiiiiiii..Eşin neden öyle yapıyormuş üzüldüm şimdi cnm yaa..Sen ona demeden yaptırsan kan tahlilini olmazmı peki sincapcım..İnan idrar yapıp kendini daha fazla gericeksin..Kan verip en azından daha iyi emin bir sonuç alabilirsin..Rabbim yardımcın olsun..
inanın 2 gündür çok kötüyüm ağlamklıyım hep sonuş olumlu mu değil mi bu sorular içimi kemiriyor. idrarda çıkmazsa dediğiniz doğru ama eşimi ikna etmem lazım ...eşimin sesini duymak bile üzüyor beni ..herşeyin hayırlısı tabi ama ona olumlu pozitif sonuç vermek istiyorum. bu keşke benim elimde olabilse...rabbim inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel haberler almayı nasip eder...
ay canım nasıl sigara istiyo biliyomusun eşime diyorum 20 tane birden yakıyım hepsini çekiyim ohhh rahatlıyım o durumdayım yani
ay canım nasıl sigara istiyo biliyomusun eşime diyorum 20 tane birden yakıyım hepsini çekiyim ohhh rahatlıyım o durumdayım yani
işte eşimde gülden gibi diyo o sigaraları........Bak yaaaaaaaaaaa kızzzzz senii ehh yaparımmmmŞimdi gülden olsaydı görürdün sen o 20 sigatayı yakmak istemeyii
Şaka bir yana canımm sık dişini nolur kuzunu düşünn..dumansız hava sahasıı diyozz daha ne diyelimm bak dudağımaaa üülee olurr cızzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
canım içmiyorum ama çok zor geliyoamanınnnn içmezsin eminim ama dumanlı ortamlarda bile bulunma sakııınnn..
işte eşimde gülden gibi diyo o sigaraları........
oofff offf herşey bebiş için geçenlerde eşimin kuzeni doğurdu elinde sigaryla geçti hamileliği
allah korusun canım ya dayanıcaz napalım yeter ki sağlıklı olsundavalla canım benim eşimin kuzeni de aynen sigara içerek doğurdu..çocuğu 6 yaşına geldi hala konuşamıyo..aman diyim aman...
allah korusun canım ya dayanıcaz napalım yeter ki sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?