keşke öyle olsa tatlım ama içincede zor oluyo bırakmak....bende inşşallah bidaha içmem başlamam diyorum...aynen öyle canım valla ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama kullananlardan duyduğum önce kafada bitirmek lazımmış onu yapabilirsek eğer bırakırız diyorlar..ya da benim tanıdığım birçok insan başına birşey gelince bıraktı..babam dahil..o yüzden dumansız hava sahası sağlıklı beyinler ve sağlıklı bedenler diyorum başka da birşey demiyorum...bi de ee kaka pisss diyorum :))
keşke öyle olsa tatlım ama içincede zor oluyo bırakmak....bende inşşallah bidaha içmem başlamam diyorum...
canım 5in üstü iyi diye biliyorum ama yanlışta olabilir tatlım ya....
duyduk canım 5+3te kalp atışını gördük 6+0duyduk çok şükür..kan testi istedi sorun çıkmadı çok şükür belirti çok yok tatlım ara ara bulantım oluyo bide uyuyorum günde 2 kez falan sen nasılsın senin belirtin var mı tatlım...
yok canım benim çok oldu transferim olalı 10 gün sonra duş aldım2saat merkezde yattım şöyle diyim canım evden merkeze gidene kadar 1.5 lt ye yakn su içtim öyle aşırı sıışık değildim tatlım.....
canım bennim ben çok doktor gezdim inan inan hiç bi doktorum morfolojiyi sorun etmedi hatt bi tanesi çocuğu oan 5 adamı çevirsek 3 yada 4 ü böyledir dedi ne prof kaldı gitmediğim ne başka doktorlar inan sorun etmedim sende etme sayısı iyiyse sorun yok demek....canım ablam vardı yatakta ayaklarımı uzatarak yedim...
bende canım günde 1 bardak su içmeyen ben 12 bardak içmeye çalışıyorum.....
işte eşimde gülden gibi diyo o sigaraları........
oofff offf herşey bebiş için geçenlerde eşimin kuzeni doğurdu elinde sigaryla geçti hamileliği
tabii cnm çoook öyle içipte doğum yapanlar ama zaten biz zor buldukk kıymetli diyoruzzz lütfen sabret tatlım.. zaten edersindeee sen o yok gibi telkin et kendine..öyle birşey hiç olmamış gibi..Çok zor biliyorum daha 20 gün bile olmadı sigarayı bırakalı..ilk günler çok ağladımm kriz geçirdim ama geçti elhamdulillah..
13 senedir sigara içiyorum. Transferden 2 gün önce bıraktım. Transfer zamanı aklıma bile gelmedi. Hamile olduğumu öğrendi. Şimdi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen bir kez olsun sigara aklıma gelmedi canım bile istemedi. Sanırım beyinde bitirmek çok önemli. Bundan sonra içmeyi de dşünmüyorum yanımda içeni de çok pis fırçalıyorum :)
13 senedir sigara içiyorum. Transferden 2 gün önce bıraktım. Transfer zamanı aklıma bile gelmedi. Hamile olduğumu öğrendi. Şimdi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen bir kez olsun sigara aklıma gelmedi canım bile istemedi. Sanırım beyinde bitirmek çok önemli. Bundan sonra içmeyi de dşünmüyorum yanımda içeni de çok pis fırçalıyorum :)
aman maşallah canım inşallah böyle devam ederCanım benim belirtilerim ikiz olduları için erken başladı. İştahsızlığım vardı ve az yemek yediğim iin daha çok midem bulanıyordu. Dotorum yemek yemek için zorlama kendini ded. gerekirse iki kaşık çorba iç onlar elevit den zaten besleniyorlar dedi. yemeği eğer ben pişirdiysem yiyemiyorum ama başkası yapıp getirdiyse yarım tabak bitirebiliyorum. Ama kusacak kadar bulantım olmuyor. Bu sıralar erken kalktığım için sadece öğlenleri uyuyorum. Ben 6,5 haftalıkken kanama tehlikesi atlattığım için doktorum kalk dese de dinleniyor yormuyorum kendimi. Geçen gün dışarı çıkmıştım müthiş bir bel ağrısıyla geridöndüm. Ara ara olmaya da devam ediyor. Sanırım büyüyorlar :) Bol bol su içmemiz lazım. Ama su midemi bulandırdığı için günde 4 bardak falan içebiliyorum. Bence ikiz olmasına rağmen hafif bile atlatıyorum bu dönemleri. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
aferin canım yaaaatabii cnm çoook öyle içipte doğum yapanlar ama zaten biz zor buldukk kıymetli diyoruzzz lütfen sabret tatlım.. zaten edersindeee sen o yok gibi telkin et kendine..öyle birşey hiç olmamış gibi..Çok zor biliyorum daha 20 gün bile olmadı sigarayı bırakalı..ilk günler çok ağladımm kriz geçirdim ama geçti elhamdulillah..
aferin canım yaaaa
inşallah hiç başlamazsın bizde zamanında çok terapiye gittik ama olmadı
diğer gebeliklerimde öğrendiğim gibi bıraktım dokunmadım aklıma bile gelmedi....
ama bunda zor oluyo allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok canım çok istiyoda sabretmekten başka çare yok....
süpersin cnmmm maşallah sana ve meleğine
Ben çok yıllık içici değildim asında..2,5 senelik mazisi var ama terapistim,n ve benim kendi kararımda bağımlılık seviyemm pik yapmış durumdaydı..Onsuz bir anım yok gibiydi..
Yardım aldım o yüzden..Ve ilk 1 hafta ağlaya ağlaya geçti..Sonra bir anda geçti ve çok iyiyim şimdi..Ama ne kadar zararlı ve kötü bir şey olduğunu bildiğim halde en ufak bir bunalımda elime geçerse hüpleticekmiyim korkusu bitmiyor..Kendime söz verdim ama bakalımm Rabbim yardım etsin..
aman maşallah canım inşallah böyle devam ederbanada kanmam olduğu için 12 bardak su içmelisin dedi ama midemi bulandırıyo o kadar su içince.. yinede içmeye çalışıyorum bende evdeyim her daim kanamam bitti ama yormuyorum kendimi çıkmıyorum dışarı dediğin gibi yorulunca çok belim ağrıyo benimde midem çok kötü olunca ayran içiyorum bastırıyo biraz dene derim inşşallah sağlıkla alırız canım kucağımıza
nerde girdin canım ya eşime söyliyim çok içiyo o bide çok küçükken başlamış bırakamıyo kiloluda zaten korkuyorum bişii olucak diye anneside 7 ay önce kanserden vefat etti gerçi o sigara içmiyodu ama ailesinde kanserde var endişeleniyom onun için nerde oldun terapi merkezin adını verebilirsen sevinirim tatlım belki ikna edebilirim.....evet cnm inş başlamam..Ben biorezonans makinasına bağladım falan öyle benimkii..Yani terapi dediğim o aslında..Renk terapisi falanda eklediler hatta..1 ana+1 destek +2 renk terapisi aldım..Millet tek ana ile bırakıyor ben anca bunlardan sonra durulabildim..Şimdi kokusu vb şeyleri berbat geliyor..Ama melankolik takılmıyorum hiç..Yoksa anında fenalıklar gelicek biliyorum..
Kendi sağlığım için başta sonra benim nazlı sıpa için..Rezervim zaten az iyice kalite yüzünden sıkıntı oluşturuyor..
canım 4.5 haftamda falan başladı 10 gün kadar sürdü kalkmıcan hiç dedi tuvalet harici bide bol bol su iç dedi allah tan kanama rahim içinde değildi sorun olmadı tatlım...Çok geçmiş olsun canım. Allahım bir daha hiç birimize yaşatmasın. Ayran çok mantıklı. Ama beyaz peynirden de vazgeçemiyorum. Senin kanaman ne zaman başladı ve ne kadar sürdü? Doktorun neler önerdi paylaşır mısın lütfen?
canım 4.5 haftamda falan başladı 10 gün kadar sürdü kalkmıcan hiç dedi tuvalet harici bide bol bol su iç dedi allah tan kanama rahim içinde değildi sorun olmadı tatlım...
claxen i kesti haftada 2 kez proluton deport oluyorum hala bide yumurta çatlatıcı iğne var ya göbekten olduğumuz hafta 1 kez onu yaptı düşük önleyici özelliği varmış onun 3 kezde serum bağlandı canım o yüzden korkuyorum dışarı çıkmaya 10 günü geçti yok ama yormıcan kendini evde dolaş yavaş yavaş diyo.....
amin canım annem gelemiyo maalesef babaneme bakıyo ama ben ablamla aynı apartmanda oturuyoruz sağolsun geliyo yemeğimi temiliğimi yapıyo gidiyo ilk hafta eşim izin almıştı o idare etti öyle bakıcaz artık bide 11. haftamda rahime dikiş atılacak ondan sonrada hep yatıcakmışım doğurana kadar yatıcam.. kaç kilo olurum bi fikrim yok artıkÇok mantıklı. bakacak birisi varsa lütfen kalkma bile yerinden. ben ablama yerleştim o günden sonra o bakıyor bana. zaten zor bulduk bu kadar kolay kaybedemeyiz.bana da bol bol su içeceksin dedi ama mümkün olduğunca içmeye çalışıyorum. Riski atlatana kadar gerekirse otur evinde. Allah yardımcımız olur elbet.
amin canım annem gelemiyo maalesef babaneme bakıyo ama ben ablamla aynı apartmanda oturuyoruz sağolsun geliyo yemeğimi temiliğimi yapıyo gidiyo ilk hafta eşim izin almıştı o idare etti öyle bakıcaz artık bide 11. haftamda rahime dikiş atılacak ondan sonrada hep yatıcakmışım doğurana kadar yatıcam.. kaç kilo olurum bi fikrim yok artık
aman razıyım canım 100 kilo olmayada yatmayada yeterki sağlıkla alalım kucağımıza...
Bu kadar ilerleme kaydedebildiysen ben eminim ki aramayacaksın. Daha doğrusu arayacaksın ama boşluğunu başka şeylerle dolduracaksın. Sakız gibi mesela ya da çerez gibi. Bu başarını bence bir kalemde silip atmazsın sen.
nerde girdin canım ya eşime söyliyim çok içiyo o bide çok küçükken başlamış bırakamıyo kiloluda zaten korkuyorum bişii olucak diye anneside 7 ay önce kanserden vefat etti gerçi o sigara içmiyodu ama ailesinde kanserde var endişeleniyom onun için nerde oldun terapi merkezin adını verebilirsen sevinirim tatlım belki ikna edebilirim.....
senin için iyi olmuş mesala benden 20 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi düşün doktorum sigaradan dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?