maşallahhhh
Allah tamamına erdirsin inşallah..
arkadaşlar birazdan çıkacağım ....yazmadan edemedim haftasonu giremeyeceğim...iğnemin 5.günü (menogon (2toz+1su))yarın sabah doktora gidiyorum...hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım...herkese iyi tatiller...
Kızlaaarr nedesiniz evin yolunu hala bulamadım annemdeyim şimdide
özledim siziiiiiii...
amma gezenti çıktın kızım sen aaaa
üniversite arkadaşlarımla görüştük öncesinde de kuaföre gittim fön için bi de eli deymişken kestireyim dedim biraz daha al derkene çok kestirmişim
üniversite arkadaşlarımla görüştük öncesinde de kuaföre gittim fön için bi de eli deymişken kestireyim dedim biraz daha al derkene çok kestirmişim
hımmm anldım canım.. ne güzel senin adına çok sevindim..
bende doğup büyüdüğüm yerleri bırakıp gurbet ellere geldim..
o yüzden ne okul arkadaşlrım ne iş arkadaşlarım kimsem yok
bi kızkardeşim var oda zaten nemim yanımda kalıo.. Allahtan o var yoksa çekilecek dert değil yannızlık:26::26::26::26:
saçın içinde üzülme kuzum kökü sende nasıl olsa.. uzar
sağol canım benim valla tuylerim dıken dıken oluyoAyy ne güldüm turkuazz heee
Ama seni kıramıciğim çünkü topiğin demirbaşlarındansın taam az daha dursun değiştiriyorum hemen
evimizdeyiz canım biz asıl sen nerelerdesin gezen sensinKızlaaarr nedesiniz evin yolunu hala bulamadım annemdeyim şimdide
özledim siziiiiiii...
ohh valla resmen bize hava atıyosun bizim kimsemiz yok yaüniversite arkadaşlarımla görüştük öncesinde de kuaföre gittim fön için bi de eli deymişken kestireyim dedim biraz daha al derkene çok kestirmişim
evimizdeyiz canım biz asıl sen nerelerdesin gezen sensin
ohh valla resmen bize hava atıyosun bizim kimsemiz yok yaönce annnedesin sonra arkadasınlasın bilemiyorum artık boşver cnm ya kısa sac moda benim de sacım uzun yıllardır ben bile şöyler önler uzun arka kısa kestirmeyi düşündüm bi ara cesaret edemedim ama yapanlar hoşuma gidio.
ben mutfağa doğru acil geçiş hyapıuorum..
ıspanakımın yanına makarna yapiciiiim
kız bugün noldu..Ankarada doğup büyüdüm burda da okuyunca hem okul çevrem hem ailem buralarda gezecek çok kapı var ama ben son bir yıldır asosyal takılıyorum normalde eve girmeyen ben artık genelde evdeyim psikolojim böyle davran diyoooo...malum derdimiz var bir yıl içinde de 2 tüp 1 dış gebelik geçirdim eve kapandım...
kız bugün noldu..
hastaneye gittiydim önümde de bi kadın oturuyo kucagında kız bebeği var baktım böyle tostik tatlı bişe.Allahım dedim bana da nasip et içimden dua ettim böyle.bu bebek 6 aylıkmış içerden bi kadın çıktı yanında 4 yasında bi oğlan çocuğu baktım bunlar konusmaya başladı anammm kız bi baktım ki bebekle çocuk birbirinin aynı...oğlanın annesi dedi ki biz 11 aylıkkenden beri okula yolluyoruz çok faydasını gördük filan böyle birbirlerine ne yaptıklarını anlatıyor meğersem bunlar down sendromlu çocuklar oluyo ya ondanmış.ayy bi üzüldüm ben de dua ettim bana da böyle çocuk ver diye ayyy bi kötü oldumm eksik dua ediorum hep ama ben nerden bilim bebeğin hasta oldugunu(((Allah yardım etsin çok zor onlarada kadın diyo napalım Allah bize böyle nasip etti filan.ALLLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI COCUKLAR NASİP ETSİN DOĞRU ZAMANDA...
Allah yardım etsin cnm sğlıkla büyür inşallah kilosu fena değil yine de yakalar yasıtlaını inşallah yakında dediğin gibi daha küçükleri doğuyo..sizin de yardımcı olmanız iyi olmus size de bi hayır oldu.dün sen ikiz bebek resmi koymak istiyom avatarıma dedin ya senin için 5 6 tane resim koydum topiğe ama benden önce sen yatıcam demşsin galiba göremedin..aynen canım AMİN...BEN çok üzülüürm onlara belgesellerine v.de bakarım ailelerine sabır versim mevlam..
ne kadarda güleç oluyor yüzleri down sendromluların değilmi..
RABBİM SAĞLIKLI YAVRULAR VERSİNDE BİZE ER YADA GEÇ...
bende bugün hani dün gece dedim ya eşimin arkdaşı doğurmuş gidicez..
uzaktan gelmişler bakalım dedik neyse dün kek yapmışıtm nasip olucak ya ondanda aldım gittik..
odaya girdik bebek yok ben şaşırıdm yani doğum yapan odası gibi değil
yani kötü oldum orda...ama moral verdim tabiki..
meğer küvezdeymiş bebiş hemde 1 kilo 300 gr...gebelik tansiyonu çıkmış gebelik zehirlenmesi yapmış..
başak doktora kalsa 40 gün önce alıcakmış daha 600 grmış neyseki buraya gelmişler başka doktorada oda anca bukadar bekletmiş.
kaıdn 34.haftada doğurdu ama bebek geri 30 haftalık falan...yiende şükür daha küçük bebişler doğuyor..
rabbim ömür versin yeterkii...
kadın çıktı küvezde son kez gördü bebişini evine bomboş döndü eşim götürdü onları acıdık kimseleri yok yer uzak soğukta kadın zaten üzgün..
ama şükrediyor bebek ölebilirmişte farkedilmese inş. küvezde sağlıkla büyüycek kadın evden süt göndercek yavru beslencek...
yanii biz istiyoruz tabi ki sağlıklsınndan ama başımıza ne gelicek bilmiyoruz hamillelikte ne yaşıycaz rabbim yardımcımız olsun...
kız bugün noldu..
hastaneye gittiydim önümde de bi kadın oturuyo kucagında kız bebeği var baktım böyle tostik tatlı bişe.Allahım dedim bana da nasip et içimden dua ettim böyle.bu bebek 6 aylıkmış içerden bi kadın çıktı yanında 4 yasında bi oğlan çocuğu baktım bunlar konusmaya başladı anammm kız bi baktım ki bebekle çocuk birbirinin aynı...oğlanın annesi dedi ki biz 11 aylıkkenden beri okula yolluyoruz çok faydasını gördük filan böyle birbirlerine ne yaptıklarını anlatıyor meğersem bunlar down sendromlu çocuklar oluyo ya ondanmış.ayy bi üzüldüm ben de dua ettim bana da böyle çocuk ver diye ayyy bi kötü oldumm eksik dua ediorum hep ama ben nerden bilim bebeğin hasta oldugunu(((Allah yardım etsin çok zor onlarada kadın diyo napalım Allah bize böyle nasip etti filan.ALLLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI COCUKLAR NASİP ETSİN DOĞRU ZAMANDA...
Allah yardım etsin cnm sğlıkla büyür inşallah kilosu fena değil yine de yakalar yasıtlaını inşallah yakında dediğin gibi daha küçükleri doğuyo..sizin de yardımcı olmanız iyi olmus size de bi hayır oldu.dün sen ikiz bebek resmi koymak istiyom avatarıma dedin ya senin için 5 6 tane resim koydum topiğe ama benden önce sen yatıcam demşsin galiba göremedin..
yaaaa amin cnm aminnnn... neyime güldün ben nerden bilebilirdim hasta oldugunu dediğime mi:)avatarında hayırlı osssunnn kurdeleden sonra çok iyi geldi canlı heyecanlıKiz alemsin sen ya hem guldum hem agladim okurken....evet canim ben uzun sure olmayinca cozutmustum iyice allahim bana evlat ver senden gelene raziyim verde nasil olursa olsun dermis gibi cocuk ne zaman demelerinden bikmistim sonra hamile kaldim dis gebelik oldu 2ay sonra tekrar hamile kaldim 9haftalikken oldu doktorum yasasaydi down sendromlu olucakti dedi o gunden beri duam rabbim saglikli hayirli olucaksa ver hepimize saglikli hayirli evlatlar versin rabbim.....
hepsi olmz cnm bu sefer de fazla dilek diledik:)ikizlerden biri olsun yeter...onlardan birini avatarına koyabilirsinyardım ettik yani bugün planlanan bişi değildi biz gidip dönücektik eşiminde okulda dersi vardı ama nasip..
cnaım gördüm sabah bir ara baktım çok sağollll bayıldımm hepsine hepsinii istiyorummmm bennnn:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?