Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yok be canim anlatisina safligina ictenligine guldum halimize guldum ne kadar cok istiyoruz baksana farketmiyoruz bile rabbim bu gece sana versin en sagliklisindan en hayirlisindan saf temiz kalbine gore versin insallahhhhhhhhh

Son düzenleme:
saraaa napıon cnm niye konusmuyosun?

napiyim canım eve geldim sobayı yaktım yemek yaptım evi toparladım arada da bakıyorum ama işim olduğundan yazamıyordum şincikte gidip türk kahvesi yapacam eşime sonrada bulaşıkları makinaya koyacam sonra gelicim

herşeyin hayırlısını istemek lazım çocuğunda öyle sağlıklı olsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun akıllı olsun diye dua ederim ben hep

Yok be canim anlatisina safligina ictenligine guldum halimize guldum ne kadar cok istiyoruz baksana farketmiyoruz bile rabbim bu gece sana versin en sagliklisindan en hayirlisindan saf temiz kalbine gore versin insallahhhhhhhhh
sağol amin canım inşallah .Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...su içmeyi unutma koşşş

oooo valla masallah hamarat kızsın vesselam işinde çokmuş ben de az önce ne var neyok bütün bulaşıgı makinaya koydum sonra içime sinmedi elde yıkanması gerekenleri geri çıkardım yıkadım

hıhhh şöyle içim acıldı beğendim cicim seni neydi öyle yanık dudakanam herkes değiştirio ben de mı değiştirsem:)))))))

seninkide çok güsel oldu..ben avatar çok değiştirmem çünkü gözüm alışınca benim için nick ile özdeşleşiyor avatarı kişinin..çok değişince tanıyamıyorum

seninkide çok güsel oldu..ben avatar çok değiştirmem çünkü gözüm alışınca benim için nick ile özdeşleşiyor avatarı kişinin..çok değişince tanıyamıyorum
aynen canımmmmm mesela ben egunalın yazdıgını hala bi kere de anlamıyom hııı gülden yazmıs bunu diyom bi süre sonra ben ona türk bayraklı alışmıstım ya:)sana da pembe gözlüklü kız:))neyse heveslendik şimdi

hıhhh şöyle içim acıldı beğendim cicim seni neydi öyle yanık dudakanam herkes değiştirio ben de mı değiştirsem:)))))))
kızlarrrrrrrrr
yeni avatarım nasıl?

avatarın muhteşem olmuş canım inşallah yakında kendi bebeklerimizin resmini koyarız

seninkide çok güzel canım inşallah sende yakında kendi bebeğinin resmini koyarsın elif cim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynen tatlımm algı iştee..insan alışıncaa zor oluyor bakk bunda bile

avatarın muhteşem olmuş canım inşallah yakında kendi bebeklerimizin resmini koyarız

seninkide çok güzel canım inşallah sende yakında kendi bebeğinin resmini koyarsın elif cim
amin cnm insallah sagol guzel dileklrrin icin insallah sende yakinda kendi kizinin resmini koyarsin:))

canım aynen ben dinlemiyom aslında vucudumu kontrolde etmiyorum yani test günü beklemedğimden..
ama olan çizmem ayakkabım dar geliyor hemen çıkarasım geliyor eller öyle yüüzklerim çıkmıyor ..
neyse yeşilçay bol su içiyorum geçicek inş..diğer adetim yaklaştı nerdeyse bakalım vaktinde nasıl olacak negatif sonrası şişlerim inmeden şişerim
herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin

amin
aminn cnaım ben tam sela cuma vaktinde doğum yapan arkdaşının odasındaydım içimdne dua ettim doğum katında mevlam kabul etsin..
selam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...
canım bırak idrarı kesin olsun git kan ver günün gelmiş...inşaallah güzel haber vericeksinnn bizede eşinedee
selam arkadaşlarr Keyifler nasıl? Güzel haber var mı? Sanırım bu ara sincap dışında test günü yaklaşan yok di mi?
canım sen napıyosun nasıl tedavin şu anda

aminnnn canımmmmmmm

slm ben başket hastanesi hulusi beyin hastasıyım 2. denemem ve hulusi beye gidipte olumlu yanıt alan kişileri görmek sanırım moral olacak bana...

slm ben başket hastanesi hulusi beyin hastasıyım 2. denemem ve hulusi beye gidipte olumlu yanıt alan kişileri görmek sanırım moral olacak bana...

hayırlı uğurlu olsun tedavin cnm..Hulusi hocadan çok olumlu bahsediyor tüm arkadaşlar..Negatif alanlar bile..

Kendinden biraz bahsedebilir misin kaçıncı denemen,yaş kaç problem gibi??

hoşgeldinnnnnnnn ve çok mutlu oldum...
hulusi hocanın topiği sayılır tam yerine gelmişsin...
olumlu hulusi hoca bebekleri çok...
sıra bize geldi inşallah yarın randevum var benim...
sen ne aşamadasın

Kızlaarrrrr avatarlarımızda bebek patlaması var sadece avatarda kalmasın kucağımıza gelsinler inşallah yeni yılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…