yaaaa amin cnm aminnnn... neyime güldün ben nerden bilebilirdim hasta oldugunu dediğime mi:)avatarında hayırlı osssunnn kurdeleden sonra çok iyi geldi canlı heyecanlı
hepsi olmz cnm bu sefer de fazla dilek diledik:)ikizlerden biri olsun yeter...onlardan birini avatarına koyabilirsin
saraaa napıon cnm niye konusmuyosun?
aynen canım AMİN...BEN çok üzülüürm onlara belgesellerine v.de bakarım ailelerine sabır versim mevlam..
ne kadarda güleç oluyor yüzleri down sendromluların değilmi..
RABBİM SAĞLIKLI YAVRULAR VERSİNDE BİZE ER YADA GEÇ...
bende bugün hani dün gece dedim ya eşimin arkdaşı doğurmuş gidicez..
uzaktan gelmişler bakalım dedik neyse dün kek yapmışıtm nasip olucak ya ondanda aldım gittik..
odaya girdik bebek yok ben şaşırıdm yani doğum yapan odası gibi değil
yani kötü oldum orda...ama moral verdim tabiki..
meğer küvezdeymiş bebiş hemde 1 kilo 300 gr...gebelik tansiyonu çıkmış gebelik zehirlenmesi yapmış..
başak doktora kalsa 40 gün önce alıcakmış daha 600 grmış neyseki buraya gelmişler başka doktorada oda anca bukadar bekletmiş.
kaıdn 34.haftada doğurdu ama bebek geri 30 haftalık falan...yiende şükür daha küçük bebişler doğuyor..
rabbim ömür versin yeterkii...
kadın çıktı küvezde son kez gördü bebişini evine bomboş döndü eşim götürdü onları acıdık kimseleri yok yer uzak soğukta kadın zaten üzgün..
ama şükrediyor bebek ölebilirmişte farkedilmese inş. küvezde sağlıkla büyüycek kadın evden süt göndercek yavru beslencek...
yanii biz istiyoruz tabi ki sağlıklsınndan ama başımıza ne gelicek bilmiyoruz hamillelikte ne yaşıycaz rabbim yardımcımız olsun...
sağol amin canım inşallah .Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...su içmeyi unutma koşşşYok be canim anlatisina safligina ictenligine guldum halimize guldum ne kadar cok istiyoruz baksana farketmiyoruz bile rabbim bu gece sana versin en sagliklisindan en hayirlisindan saf temiz kalbine gore versin insallahhhhhhhhh
sağol amin canım inşallah .Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...su içmeyi unutma koşşş
oooo valla masallah hamarat kızsın vesselam işinde çokmuş ben de az önce ne var neyok bütün bulaşıgı makinaya koydum sonra içime sinmedi elde yıkanması gerekenleri geri çıkardım yıkadımnapiyim canım eve geldim sobayı yaktım yemek yaptım evi toparladım arada da bakıyorum ama işim olduğundan yazamıyordum şincikte gidip türk kahvesi yapacam eşime sonrada bulaşıkları makinaya koyacam sonra gelicim
herşeyin hayırlısını istemek lazım çocuğunda öyle sağlıklı olsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun akıllı olsun diye dua ederim ben hep
hıhhh şöyle içim acıldı beğendim cicim seni neydi öyle yanık dudakturkuazzzz nasıll beğendinmi cicim benii
hıhhh şöyle içim acıldı beğendim cicim seni neydi öyle yanık dudakanam herkes değiştirio ben de mı değiştirsem:)))))))
aynen canımmmmm mesela ben egunalın yazdıgını hala bi kere de anlamıyom hııı gülden yazmıs bunu diyom bi süre sonra ben ona türk bayraklı alışmıstım ya:)sana da pembe gözlüklü kız:))neyse heveslendik şimdiseninkide çok güsel oldu..ben avatar çok değiştirmem çünkü gözüm alışınca benim için nick ile özdeşleşiyor avatarı kişinin..çok değişince tanıyamıyorum
hıhhh şöyle içim acıldı beğendim cicim seni neydi öyle yanık dudakanam herkes değiştirio ben de mı değiştirsem:)))))))
kızlarrrrrrrrr
yeni avatarım nasıl?
seninkide çok güsel oldu..ben avatar çok değiştirmem çünkü gözüm alışınca benim için nick ile özdeşleşiyor avatarı kişinin..çok değişince tanıyamıyorum
aynen canımmmmm mesela ben egunalın yazdıgını hala bi kere de anlamıyom hııı gülden yazmıs bunu diyom bi süre sonra ben ona türk bayraklı alışmıstım ya:)sana da pembe gözlüklü kız:))neyse heveslendik şimdi
amin cnm insallah sagol guzel dileklrrin icin insallah sende yakinda kendi kizinin resmini koyarsin:))avatarın muhteşem olmuş canım inşallah yakında kendi bebeklerimizin resmini koyarız
seninkide çok güzel canım inşallah sende yakında kendi bebeğinin resmini koyarsın elif cim
canım aynen ben dinlemiyom aslında vucudumu kontrolde etmiyorum yani test günü beklemedğimden..tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok var diyim sana bi bakmışın minik prensesine kardeş geliyo
bu güzeldi işte
benimde elim ayağım şişti ama bize noldu bu sefer kdr cim yaaaa
veee benimde aynı göğüslerim ağrıyo hala adetim bitti bile ama uçları sızlıyo ara sıra karnım sanki şiş gibi sanırsın hamile kalıyorum
bence kendimizi o kadar çok kaptırdıkki bedenimiz bize oyun oynuyo artık kafayıda bedenide rahat bırakmak lazım yoksa hem akıl sağlığpımızdan hemde beden sağlığımızdan olacaz
aminn cnaım ben tam sela cuma vaktinde doğum yapan arkdaşının odasındaydım içimdne dua ettim doğum katında mevlam kabul etsin..herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin
amin
canım bırak idrarı kesin olsun git kan ver günün gelmiş...inşaallah güzel haber vericeksinnn bizede eşinedeeselam kızlar nasılsınız? bugün 10. günüm ve yarın idrar testi yapıcam evde bakalım hayırlısı...sizleri de pek takip edemiyorum..inanın aklım fikrim bu işte. rüyalarıma giriyor...
canım sen napıyosun nasıl tedavin şu andaselam arkadaşlarrKeyifler nasıl? Güzel haber var mı? Sanırım bu ara sincap dışında test günü yaklaşan yok di mi?
napiyim canım eve geldim sobayı yaktım yemek yaptım evi toparladım arada da bakıyorum ama işim olduğundan yazamıyordum şincikte gidip türk kahvesi yapacam eşime sonrada bulaşıkları makinaya koyacam sonra gelicim
herşeyin hayırlısını istemek lazım çocuğunda öyle sağlıklı olsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun akıllı olsun diye dua ederim ben hep
slm ben başket hastanesi hulusi beyin hastasıyım 2. denemem ve hulusi beye gidipte olumlu yanıt alan kişileri görmek sanırım moral olacak bana...
saol sekerim sana da bulalim guzel ikiz.kizzz bize de dua ettin mi o dogum odasinda..avatarlarınızz çok güzelll olmuş kızlarrrr
slm ben başket hastanesi hulusi beyin hastasıyım 2. denemem ve hulusi beye gidipte olumlu yanıt alan kişileri görmek sanırım moral olacak bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?