arkadaşlar tüp bebek yapmak için yaş sınırı varmı lütfen cevap verin
Ankarada doğup büyüdüm burda da okuyunca hem okul çevrem hem ailem buralarda gezecek çok kapı var ama ben son bir yıldır asosyal takılıyorum normalde eve girmeyen ben artık genelde evdeyim psikolojim böyle davran diyoooo...malum derdimiz var bir yıl içinde de 2 tüp 1 dış gebelik geçirdim eve kapandım...
rapor kullanacaksan yaş sınırı var kullanmayacaksan yumurta ve sperm olduğu sürece denemeye devam edebilirsin...
amin cnm insallah sagol guzel dileklrrin icin insallah sende yakinda kendi kizinin resmini koyarsin:))
canım aynen ben dinlemiyom aslında vucudumu kontrolde etmiyorum yani test günü beklemedğimden..
ama olan çizmem ayakkabım dar geliyor hemen çıkarasım geliyor eller öyle yüüzklerim çıkmıyor ..
neyse yeşilçay bol su içiyorum geçicek inş..diğer adetim yaklaştı nerdeyse bakalım vaktinde nasıl olacak negatif sonrası şişlerim inmeden şişerim
aminn cnaım ben tam sela cuma vaktinde doğum yapan arkdaşının odasındaydım içimdne dua ettim doğum katında mevlam kabul etsin..
canım bırak idrarı kesin olsun git kan ver günün gelmiş...inşaallah güzel haber vericeksinnn bizede eşinedee
canım sen napıyosun nasıl tedavin şu anda
aminnnn canımmmmmmm
sen avatarini degistirirsin de biz degistirmez miyiz biz geri mi kalalim dedikKızlaarrrrr avatarlarımızda bebek patlaması var sadece avatarda kalmasın kucağımıza gelsinler inşallah yeni yılda
rapor kullanacaksan yaş sınırı var kullanmayacaksan yumurta ve sperm olduğu sürece denemeye devam edebilirsin...
Kızlaarrrrr avatarlarımızda bebek patlaması var sadece avatarda kalmasın kucağımıza gelsinler inşallah yeni yılda
allah yardımcımız olsun...bende aynı senin gibiyimm hiç kimseyi göresim gelmiyorr...hoş bende ankarada yeni sayılırım burda komşuluk hak getire....allah herpimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahhh....
hrs de tüp bebek yaptıran var mıı????????
birde paran varsaa
raporda yaş sınırı kaç canım ben hiç bilmiyorum çünkü hiç raporla uğraşmadım:26::26::26::26::26::26:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aynen canım gidilmesi gereken kırılmış bir sürü insan var onları dolanayım diyorum sonra vazgeçiyorum konu belli eeee hala yokmu bişi tedavi düşünmüyormusunuz vs........tedavideyiz desen tüp bebeği sadece tv deki bilmem kaç yaşındaki kadın şu kadar sene sonra üçüzlere tüp bebekle hamile kaldı vs..gibi haberlerden biliyorlar ne tedavi sırasındaki psikolojiden anlıyorlar ne de maddi manevi ne kadar yıprandığımızı o nedenle asosyal takılmak bu ara iyi geliyor bana...
hrs de tedavi olan yok sanırım aramızda..neresindesin Ankaramızın..
en az 23 en çok 39 yaşında olman lazım yani 23-39 yaş arası kullanabiliyorsun canım
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim
sen avatarini degistirirsin de biz degistirmez miyiz biz geri mi kalalim dedikaminnnnnn insallah 2013 bize ugurlu gelsinn
keçiörende ya sizz??
kızlar bu akşama yaptığım yemeklerin resimlerini aşağıdaki linkte görebilirsiniz isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-288.html
hayırlı uğurlu olsun tedavin cnm..Hulusi hocadan çok olumlu bahsediyor tüm arkadaşlar..Negatif alanlar bile..
Kendinden biraz bahsedebilir misin kaçıncı denemen,yaş kaç problem gibi??
gördümmmmm çok güzeller ellerine sağlık ben içlerinde bi tek dolmayı seviyorum diğerlerini yediremez kimse bana
yaşım 33 ikinci denemem hulusi beyin methini bende duydum bebek olmsına engel bir prolemim yokmuş açıklanamayan infertilite ama doktor yaşımdan dolayı aceleci olmanın iyi olacağını söylüyor inşallah benim gibi bebekte aceleci olur :)
tel şehriye çorbasını ve kabak tatlısını sevmiyomusun aaaa ne ayıp
kabaklar kaynanamın kendi yetiştirdiği kabaklar ve cidden çok güzeller kestane gibi desem yeridir bi yesen bi daha vazcayamazsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?