Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah yardımcımız olsun...bende aynı senin gibiyimm hiç kimseyi göresim gelmiyorr...hoş bende ankarada yeni sayılırım burda komşuluk hak getire....allah herpimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahhh....

hrs de tüp bebek yaptıran var mıı????????

amin cnm insallah sagol guzel dileklrrin icin insallah sende yakinda kendi kizinin resmini koyarsin:))

amin inşallah canım

tedavinin yan etkisi olsa gerek ama geçecek inşallah canım Rabbim dualarını kabul etsin canım menim

rapor kullanacaksan yaş sınırı var kullanmayacaksan yumurta ve sperm olduğu sürece denemeye devam edebilirsin...

raporda yaş sınırı kaç canım ben hiç bilmiyorum çünkü hiç raporla uğraşmadım:26::26::26::26::26::26:

Kızlaarrrrr avatarlarımızda bebek patlaması var sadece avatarda kalmasın kucağımıza gelsinler inşallah yeni yılda

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aynen canım gidilmesi gereken kırılmış bir sürü insan var onları dolanayım diyorum sonra vazgeçiyorum konu belli eeee hala yokmu bişi tedavi düşünmüyormusunuz vs........tedavideyiz desen tüp bebeği sadece tv deki bilmem kaç yaşındaki kadın şu kadar sene sonra üçüzlere tüp bebekle hamile kaldı vs..gibi haberlerden biliyorlar ne tedavi sırasındaki psikolojiden anlıyorlar ne de maddi manevi ne kadar yıprandığımızı o nedenle asosyal takılmak bu ara iyi geliyor bana...
hrs de tedavi olan yok sanırım aramızda..neresindesin Ankaramızın..

birde paran varsaa

eveettttt :13::13::13:

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

keçiörende ya sizz??

canım yazdım sana az önce rapor kullanmayacaksan tedavide yaşın bir önemi yok..
raporda büyük bir kısmını devlet ödüyor tedavinin ve 2 tüp bebek hakkın var raporlu...
rapor için 23 yaşından sonra başvurabiliyorsun..
sebep ne peki aşılama ya da tüp bebek için...

sen avatarini degistirirsin de biz degistirmez miyiz biz geri mi kalalim dedikaminnnnnn insallah 2013 bize ugurlu gelsinn

geride kalmayın tabii...
bu yol bizim yılımız olacak acele edip sene başında gebe kalırsak 2013 bitmeden doğurmuş oluruz

keçiörende ya sizz??

ben Etimesgut tarafındayım Elvankentteyim...
Batıkent,keçiören,elvankent,balgat tarafından arkadaşlarımız var mesela keçiörenden akasya1978 doğurdu bir prensesimiz oldu
elvanketten efeylül de bir ay içinde doğuracak bende elvankentte bi kimse olaraktan yarın tedaviye başlıyorum
batıkentten durulife hamile..
bu demek oluyoki Ankarada olanlar hamile kalmış hep sıra bize gelmiş demekki:13:
daha çok arkadaşımız var ama şimdi aklıma gelmedi...

hayırlı uğurlu olsun tedavin cnm..Hulusi hocadan çok olumlu bahsediyor tüm arkadaşlar..Negatif alanlar bile..

Kendinden biraz bahsedebilir misin kaçıncı denemen,yaş kaç problem gibi??

yaşım 33 ikinci denemem hulusi beyin methini bende duydum bebek olmsına engel bir prolemim yokmuş açıklanamayan infertilite ama doktor yaşımdan dolayı aceleci olmanın iyi olacağını söylüyor inşallah benim gibi bebekte aceleci olur :)

gördümmmmm çok güzeller ellerine sağlık ben içlerinde bi tek dolmayı seviyorum diğerlerini yediremez kimse bana

tel şehriye çorbasını ve kabak tatlısını sevmiyomusun aaaa ne ayıp

kabaklar kaynanamın kendi yetiştirdiği kabaklar ve cidden çok güzeller kestane gibi desem yeridir bi yesen bi daha vazcayamazsın bence

inşallah bebeklerin en kısa zamanda gelir canım menim beklemenin tedavi görüpte negatif almanın ne demek olduğunu en acı şekilde öğrenmiş olduğumuzdan Allah kimseyi bu yolda bekletmesin

herkese selaam:) yaa bu konuda ne çok msj var sorumun cevabı da vardır ama hepsini nasıl okuycam üşendim:) direk sorumu sorayım. bizim bu bebek işi doğal yolla olmycak galiba. tüp bebeğe devlet desteği için şartlar neler? bide ne kadar veriolar? anatolia yı çok övdüler oraya giden var mı?

tel şehriye çorbasını ve kabak tatlısını sevmiyomusun aaaa ne ayıp

kabaklar kaynanamın kendi yetiştirdiği kabaklar ve cidden çok güzeller kestane gibi desem yeridir bi yesen bi daha vazcayamazsın bence

ayyy bi de kestane gibi diyoooo kestaneyide hiç sevmem ne zaman yemeye niyetlensem kurtla gözgöze gelmişimdir ya pişmiş ya canlı :100::100::100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…