maşallah maşallaaaaahhh ne sohbet etmişsiniz yahu..
eguuşş kuzum sen bitirdin mi işlerini
malum pazartesi benimde lap var.. bende yarına erteleyip durdum off çok sıkıntılıyım yaaaa
amannn kızlar coşmuş maşşallah herkes burda yaaa
egunalll nerelerdesin yaa bişey soracaktım bütün gün yoksun galiba ark. ına gitmişsin çok gezmeci oldun sen tabii hamile olunca gezemiycen çok fazla soping yapıon dimi
düldenim bide yarın saat 6 dan önce neticeyi bildirisen sevinirim..
çünkü o saat itibarı ile dışarda oliciiim eve gelince de giremem heralde nete..
meraktan çatlamiyim dimi
seni bilmem ama ben uyumaya gidiyorum çünkü eşim beni bekliyo regl bitti tedaviydi testti derken nerden baksan bir aya yakındır hasret kadık birbirimize artık zaman ekşın zamanıdır
cnm yaa battaniyeyi naptın diye soracaktım
bugün ipciye gittik bende görünce çok beğendim aldım o iplerden bende başladım
yalnız örgü pek bilmiyorumda o renkleri nasıl kullanıyosun sen :44: :44:
ipleri istediğin şekilde kullan canım mesela 5 sıra bi renk 5 sıra başka bi renk şeklinde koyabilirsin mesela ben mavi ile başladım bir yumak maviyi örüp bitirince beyaza geçecem sonra sarıya 6 yumak gidiyormuş toplamda...örme iekli biraz kafa karşıtıryor bilmeyen için farklı bir başlangıcı var aşağıdaki linke gir yardımcı olur sana mutlaka...
Marifetli nasıl örülür? (How to knit Marifetli?) - YouTube
bunun gibi bişi olcak
Eki Görüntüle 584054
saol cnm bende beyaz sarı aldım beyaz örüp sadece çerçeve şeklinde sarı koymak istemiştim galiba tığla olurmuş öle
yinede saol tatlım
çok merssiiiiiiii
bende bu ipten ilk kez örüyorum o nedenle bi şaşırdım başta ama sonradan deneme yanılma ile çözdüm işi tığla nasıl örülür bak o kısmını hiç bilmiyorum denemedim daha doğrusu...
nese boşver sen aklını karıştırma bildiğini yap
bende öle sıra sıra başladım bakalım sonuç ne olacak
hic sormuyosunuz beni nereye kayboldun diye
saol cnm bende beyaz sarı aldım beyaz örüp sadece çerçeve şeklinde sarı koymak istemiştim galiba tığla olurmuş öle
yinede saol tatlım
çok merssiiiiiiii
saranin yemegine tatlisina yorum yazicaktim icri bi bakim yicek ne var dedim parmagimla avcumun birlestigi yer kesildi dikis attirdik 8 tanenereye kayboldun şekerimmm
valla benide iştahlandırdınız heee..
yarın bende gidip aliim bari ipini.. en azından ipini aliiimmm..
başlamasamda örerim dimi bi ara
saranin yemegine tatlisina yorum yazicaktim icri bi bakim yicek ne var dedim parmagimla avcumun birlestigi yer kesildi dikis attirdik 8 tane
saranin yemegine tatlisina yorum yazicaktim icri bi bakim yicek ne var dedim parmagimla avcumun birlestigi yer kesildi dikis attirdik 8 tane
valla benide iştahlandırdınız heee..
yarın bende gidip aliim bari ipini.. en azından ipini aliiimmm..
başlamasamda örerim dimi bi ara
Benim kistim çift taraflı biri 2.5 diğeri 3.9 geçen ay soğan kürü denedim bu gün hasta oldum ilk defa ağrısız adet başlangıcı geçirdim ve çikolata kisti ben de çok fazla kahverengi leke yapıyodu o kesildi. şükürler olsun biraz işe yaradı gibi. yarın doktora gidicez eşimle. doktor 2. gün gel dedi bakalım ne diycek. CA125 ve amh değerlerime bakılmadı. folikül takibi yaptrmıştım. yumurtalarım geç olgunlaşıyo ve çatlıyo. 16 gün olgunlaşıyo 21-22 de çatlııo o şekilde. kistten kaynaklanıyo sanırım.
işte doktor, senin bu söylediğin değerleri görmeden, kisti ve eşimin durumunu öğrenir öğrenmez aşılama olmaz tüp bebekle başlıycaz diyince benim nevrim döndü.
beni bu konuda aydınlattığın için çok teşekkür ederim sana:) çok kibarsın okadar yazmışsın, açıklamışsın saol canım. insan kendine destek arıyo. kimseyle konuşamaz oldum. bebek yok mu daha sorularından da bıktım. inşallah tüm isteyenlerin bebeği olur çok zormuş gerçekten böyle şeyler yaşıyacağım aklımın ucundan geçmemişti. kısmet böyleymiş sabretmek ve bol dua etmek lazım...
Yarın randevum var aynı zamanda da gezmelerde yorgun düşmüşüm uyumalıyım ama sizi bırakamıyorum napsam acaba büyük çıkmazdayım yani
amannnn yaaa çok geçmiş olsun cnm neden dikkat etmedin üzüldüm vallahi
bunla geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?