Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah maşallaaaaahhh ne sohbet etmişsiniz yahu..
eguuşş kuzum sen bitirdin mi işlerini
malum pazartesi benimde lap var.. bende yarına erteleyip durdum off çok sıkıntılıyım yaaaa

en kısa yoldan bitirdim canım uzun uzun uğraşamazdım çok yorulmuşum eve geldik yemekti maç tı derken zaman geçti bende çok olmadığından kolaylıkla hallettim...
yakın zamanda yapmıştım bişiler çünkü..
asıl senin hazırlanman lazım bende 5 dk iş sende operasyon olcak geciktirme hallet canım..

bu ara bi gezesim geldi gerçekten dediğin gibi tedaviye girince dünya duruyooo o nedenle şimdiden gezme işlerini bitireyim...
ne sorcan çok merak ettim:44::44::44::26::26::26:

düldenim bide yarın saat 6 dan önce neticeyi bildirisen sevinirim..
çünkü o saat itibarı ile dışarda oliciiim eve gelince de giremem heralde nete..
meraktan çatlamiyim dimi

tamam kuzum o saate kadar çoktaaaannnnn haber vermem gerekir normal şartlarda..

seni bilmem ama ben uyumaya gidiyorum çünkü eşim beni bekliyo regl bitti tedaviydi testti derken nerden baksan bir aya yakındır hasret kadık birbirimize artık zaman ekşın zamanıdır

oooooooo
sabahlar olmasın o zaman haydi kolay gelsin

cnm yaa battaniyeyi naptın diye soracaktım
bugün ipciye gittik bende görünce çok beğendim aldım o iplerden bende başladım
yalnız örgü pek bilmiyorumda o renkleri nasıl kullanıyosun sen :44: :44:

cnm yaa battaniyeyi naptın diye soracaktım
bugün ipciye gittik bende görünce çok beğendim aldım o iplerden bende başladım
yalnız örgü pek bilmiyorumda o renkleri nasıl kullanıyosun sen :44: :44:

ipleri istediğin şekilde kullan canım mesela 5 sıra bi renk 5 sıra başka bi renk şeklinde koyabilirsin mesela ben mavi ile başladım bir yumak maviyi örüp bitirince beyaza geçecem sonra sarıya 6 yumak gidiyormuş toplamda...örme iekli biraz kafa karşıtıryor bilmeyen için farklı bir başlangıcı var aşağıdaki linke gir yardımcı olur sana mutlaka...

Marifetli nasıl örülür? (How to knit Marifetli?) - YouTube

bunun gibi bişi olcak

saol cnm bende beyaz sarı aldım beyaz örüp sadece çerçeve şeklinde sarı koymak istemiştim galiba tığla olurmuş öle
yinede saol tatlım
çok merssiiiiiiii

saol cnm bende beyaz sarı aldım beyaz örüp sadece çerçeve şeklinde sarı koymak istemiştim galiba tığla olurmuş öle
yinede saol tatlım
çok merssiiiiiiii

bende bu ipten ilk kez örüyorum o nedenle bi şaşırdım başta ama sonradan deneme yanılma ile çözdüm işi tığla nasıl örülür bak o kısmını hiç bilmiyorum denemedim daha doğrusu...

bende bu ipten ilk kez örüyorum o nedenle bi şaşırdım başta ama sonradan deneme yanılma ile çözdüm işi tığla nasıl örülür bak o kısmını hiç bilmiyorum denemedim daha doğrusu...

nese boşver sen aklını karıştırma bildiğini yap
bende öle sıra sıra başladım bakalım sonuç ne olacak

yinede saol tatlım
çok merssiiiiiiii

valla benide iştahlandırdınız heee..
yarın bende gidip aliim bari ipini.. en azından ipini aliiimmm..
başlamasamda örerim dimi bi ara

eet eet ör tatlım koza çılgınlığı :)))))))))
bebişlerimiz yumuşacık sarınsın sarmalansın
hatta örebilsek patiğide örülüyor takım olur heee :)))

saranin yemegine tatlisina yorum yazicaktim icri bi bakim yicek ne var dedim parmagimla avcumun birlestigi yer kesildi dikis attirdik 8 tane

ama çooook geçmiş olsun inanmıyorum ya kıyamam 8 dikiş atılacak kadar kesildi demek içim bi tuhaf oldu nasıl yaptın tühh yaaa

saranin yemegine tatlisina yorum yazicaktim icri bi bakim yicek ne var dedim parmagimla avcumun birlestigi yer kesildi dikis attirdik 8 tane

anaammm kııııızzz nappptın sen üleeeeee...
hiiiiiiiiiiih ayy nası acımıştııııırrrr..
geçmiş olsun kuzumyaaa..
8 dikiş offf epey büyük yani yara..
naapıyodunda kuzum satır filan mı vardı elinde 8 dikişlik..

ipleri al bir ara başlarsın malum ipler kışın daha çeşitli oluyor..
benim gözüm siyah beyaz kırmızı renklerdeydi ama bebeğe gitmez diye almadım...
yan yana nasıl güzel duruyorlardı anlatamam...
diğer renklerde güzel bi sürü seçenek var...

Canım ne demek rica ederim. Ben de çok çektim bu dertten. Bir faydam olursa ne mutlu. Soğan kürü bende de aynı etkiyi yaptı. Hiç ağrım olmadı. Çok rahat geçti. Hatta CA125 değerlerim düşmüştü. Bu aslında tümor belirteci. Çikolata kisti olanlarda yüksek çıkıyor. Bence devam et.

Çift taraflı olduğu için aspirasyonu önermiştir. Ameliyatta yumurta sayın düşerse tüp bebek başarı sanşın da düşer. O nedenle ameliyat yerine aspirasyon gibi geçici bir işlem önermiş. Tedavi için değil sadece hamile kalmak için yapılacak bir işlem olduğunu aklından çıkarmazsan aspirasyonu deneyebilirsin. Doğum yaptıktan sonra kistlerin çaresine bakarsın. Yada ağrı yapmazsa dokunmazsn bile.

Canım inşallah hamile kalacağız. Sen merak etme. Ben çok danıştım, çok araştırdım ve o durumda yapılabilecek en iyi şeyi yaptım yine de olmadı henüz. Bu kısmet işi biraz da. Bence bir kaç fikir daha al sonra da kararını ver ve başla.

Yarın randevum var aynı zamanda da gezmelerde yorgun düşmüşüm uyumalıyım ama sizi bırakamıyorum napsam acaba büyük çıkmazdayım yani

Canım hadi bakalım hayırlı olsun. sonu bebiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…