Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim hem fatih emire hem anasına içim kaynıyooo çok severim kendisini çıtır annemiz o bizim...
sanırsam 23 ünde anne oldu...sanada erkek evlat nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin

benim hem fatih emire hem anasına içim kaynıyooo çok severim kendisini çıtır annemiz o bizim...
sanırsam 23 ünde anne oldu...sanada erkek evlat nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin

duaana koskocaman bi amin diyiiiiiiiip beyimin yanına ışınlanıyorum vee ekşın time

aaaa evet onu duydum dur ondan aldirim aferin kizz iyi akil..tam hareket eden yer canm bas parmakla avucun birlestigi yer.
suphen mi var beybi sahanesin zatennn

kiz 1 saat once oldu.Allahtan sol el.yazarim kiz bn her turlu suan uyusuk bakim ignenin etkisi gidince nasil olcak.
soyledim cnm tetenoz asisi vurdu

heh tamam o zaman...
akşam akşam yaşadığına bak yaa..
Rabbim beterinden korusun...
iğne olasın gelmiş demek illa deldirecen yanii..
tedavi sırasında vurdun bünye alıştı istiyo tabii
bende bir iğne maceramı anlatayım gece gece...
tatile gittik ve ben koruyucu sürmeme rağmen kar beyaz olduğumdan sırtım yandı ve Ankaray döner dönmez soluğu gece acilde aldım
acımıyooo ama görüntü fena kıpkırmızı bu halimi gören doktor bana hemen bir iğne yaptı...
bi sürüde yanık kremi ilaç vs.. bişiler verdi..
arabaya bindik eve giderken ben kafayı bulmuş bir haldeyim duyuyorum ama konuşamıyorum
elimi kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum
sersem gibiyim boş boş takılıyom...
eşim panikle arabayı durdu hemen hastaneyi aradı naptınız karıma diye..
daktırda ne dese beğenirsin canı yanıyordur diye hissetmesin diye sakinleştirici yaptım
ama ben gayet sakindim ve acımadığınıda söledim...
o gece uzun bir süre dünya toz pembe göründü gözüme:111::111::111::111::111:

duaana koskocaman bi amin diyiiiiiiiip beyimin yanına ışınlanıyorum vee ekşın time

koş koş ekşın kaçmasın adam uyudu ayol yetiş

aaaa evet onu duydum dur ondan aldirim aferin kizz iyi akil..tam hareket eden yer canm bas parmakla avucun birlestigi yer.
suphen mi var beybi sahanesin zatennn

teveccühün şekerim o senin şahaneliğin

Tepe Prima'da Ebru Saraç. Mutlaka görün derim. Sana çok zaman ayırır. Senin durumuna uygun bir tedavi planı sunar. Çok memnunum.

Bu arada ben sana ondan sonra bir mesaj daha yazdım :)

Ay yeri de kötü Ama orası çok duyarlı bir yer değil. Belki çok acımaz.

Valal aspirin süper. Eşine söyle alsın. Bekle o gelene kadar bir şey sürme. Eğer su değerse işe yaramıyor.

Arkadaşlar ben yatıyorum. Malum sahura kalkıcam

Görüşürüz. Allah rahatlık versinnn

koptum gece geceeeeee alemsin bunye alisti evet hahaha icmeden sarhos olmussun:)))) yarin guzel haberlerini bekliorum cnm hadi yatalim :)))21 aralik 22 ye gecmek uzereyken bana kazigini atti neyse atlattik 21 i buna sukurii geceler kizlar elim titremeye basladi optum hepinizi tek tek

Kızlar canlar ben yatar hepimize iyi geceler olsun...
Bebeklerimize birgün daha yaklaştık çok şükür...

Walla kizlar ben o kadar sansli oldugumuzu dusunmuyorum yaklasik iki yil olmadn o kadr cok tedavi gordukki bana hep zor geliyor o ihtiml zaten kanamadn kocamla gorusemedikki biz arkads olduk annem diyorki boynuzlarinin olmasi bence an meselesi saka bir yana olsa boyle birdurum aglamam ki o kadar cok istedikki bebegimz olsun diye neleer yasiyorz hepimiz ayri ayri rabbim once butun arkadaslarimiza sonrada bize versin insallh sedamu cnm bu hikayeleri bende cok dinliyorum bakalim zamn gostericek bize ne olucak ama sen korunamicksin sut verdigin surece esine is dusuyor ben bu k
Onuda esime guvenmiyrm rabbim bilir bakalim hayrlisi cok uykum var optum hepinizi

canm benm sanada günaydın herkese günaydın... rabbim hayırlı etsin sonu güzel olsun inş. tedavinin...

kimse neden yok yaa. ben de haber verecektim size.. bugün 11. günüm dün yazmıştım okuyan varsa hatırlar. idrar testi yaptım 2. çizgi belli ama kırmızı değil pembe. kan verdim 1 saate çıkacak sonuç....hemşire pazartesi yap dediydi ama dayanamadım. geçen pazar 1 su 1 toz pregnyl vurulmuştum onun etkisi değildir değil mi ? bi de akşam yattıktan sonra sabah kalkınca yapacaktım testi ama tutamadım idrarı çok sıkıştım 6da tuvalete gittim testi de sonraki idrarla yaptım 10 da...ayyy çok heyecanlıyım

aaaa sen devam ediyosun dimi oruç tutmaya afferin valla Allah kabul etsin canım..
iyi geceler

Evet canım yarın son günüm. İnşallah adet olmazsam 7'ye tamamlamış olacağım. 1 haftadır sanki her gün adet olacak gibi oluyorum sonra geçiyor. Ateşimi takip ediyorum. Bugün yüksek. Demek ki bugünü de atlattım. Darısı yarına inşallah.

Çok güzel bir haftaydı. Manevi açıdan. Hatta çok garip bir olay da yaşadım. Eğer sonu hayırlı olursa paylaşacağım sizlerle de.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün.

Ayrıca herkese günaydınn kızlar!

ayy canm benm cok sevindim inş. sonuc olumlu olurda ii olur canm şimdilik silik bile olsa var demektir ama kanla baktırınca kesin olur simdi sana günler geçmek bilmez :)

ben yazarken sen de yazmışsın. canım inşallah olumlu haberlerini alırız.

pregnyl'den olabilir ama 6 gün kalacağını zannetmiyorum.

Dualarım seninle. İnşallah pozitiftir.

Son düzenleme:
sincap cnm heyecanla hamişliğinin resmileşmesini bekliyoruzz..Zaten gebesin Allahın izni ile:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…