bebelerimizin hepsi birbirinden güzeller maşallah..
Allahım onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin de..
benim erkek çocuklarına karşı daha bi ilgim var..
daha çok seviom erkek bebeleri..
belki erkek kardeş çok istedik ama olmadı ondandır..
Fatih Emirde bunların içinde valla çok kaynıyo kanım ona..
benim hem fatih emire hem anasına içim kaynıyooo çok severim kendisini çıtır annemiz o bizim...
sanırsam 23 ünde anne oldu...sanada erkek evlat nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin
aaaa evet onu duydum dur ondan aldirim aferin kizz iyi akil..tam hareket eden yer canm bas parmakla avucun birlestigi yer.Sanırım biraz acırEğer elinin hareket eden bir yeri değilse çabuk iyileşir. Tekrar çoook geçmiş olsun canım yaa.
Bu arada Aspirin diye bir leke çıkarıcı var. A101 de satılıyorKan lekesine bire bir. Hiç bir şey sürme, su da değirme direk üstüne aspirin sık sonra sil. iz bile kalmaz
suphen mi var beybi sahanesin zatennnAmin deryacım inşallah...
yakında turginurun sareside patlatacak bi diş..
aynen devam zaten bundan sonra olmaz zaten
9ay nickine uygun olarak 9 ay kırmızıların gelmemesi dileğiyle
çok zeki olduğumdan çözdüm zeka fışkırıyo ağzımdan burnumdan her bi yanımdan öyle şahane bi kimseyim ben
kiz 1 saat once oldu.Allahtan sol el.yazarim kiz bn her turlusuan uyusuk bakim ignenin etkisi gidince nasil olcak.
soyledim cnm tetenoz asisi vurdu
duaana koskocaman bi amin diyiiiiiiiip beyimin yanına ışınlanıyorum vee ekşın time
aaaa evet onu duydum dur ondan aldirim aferin kizz iyi akil..tam hareket eden yer canm bas parmakla avucun birlestigi yer.
suphen mi var beybi sahanesin zatennn
9ay cnm az önce eşim konuşturup durdu beni ya:) mesajını doğru dürüst okuyamadan cvp yazmışım.bu kistin bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum. meğer neler yaşamışsın. bendeki kistin durumunu iyice araştırıp lap yaptrıyım ben de. sana doktorunu sorucam. şimdi fatih hast. gidiyorum başka doktorlar da görsün istiyorum. aslına bakarsan bir umut istiyorumbelki o iyi bişey söyler diyorum içten içe..
doktorun ismini verebilir misin? memnun kaldıysan ben de gitmek isterim.
aaaa evet onu duydum dur ondan aldirim aferin kizz iyi akil..tam hareket eden yer canm bas parmakla avucun birlestigi yer.
Arkadaşlar ben yatıyorum. Malum sahura kalkıcam
Görüşürüz. Allah rahatlık versinnn
koptum gece geceeeeee alemsin bunye alisti evet hahaha icmeden sarhos olmussun:)))) yarin guzel haberlerini bekliorum cnm hadi yatalim :)))21 aralik 22 ye gecmek uzereyken bana kazigini attiheh tamam o zaman...
akşam akşam yaşadığına bak yaa..
Rabbim beterinden korusun...
iğne olasın gelmiş demek illa deldirecen yanii..
tedavi sırasında vurdun bünye alıştı istiyo tabii
bende bir iğne maceramı anlatayım gece gece...
tatile gittik ve ben koruyucu sürmeme rağmen kar beyaz olduğumdan sırtım yandı ve Ankaray döner dönmez soluğu gece acilde aldım
acımıyooo ama görüntü fena kıpkırmızı bu halimi gören doktor bana hemen bir iğne yaptı...
bi sürüde yanık kremi ilaç vs.. bişiler verdi..
arabaya bindik eve giderken ben kafayı bulmuş bir haldeyim duyuyorum ama konuşamıyorum
elimi kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum
sersem gibiyim boş boş takılıyom...
eşim panikle arabayı durdu hemen hastaneyi aradı naptınız karıma diye..
daktırda ne dese beğenirsin canı yanıyordur diye hissetmesin diye sakinleştirici yaptım
ama ben gayet sakindim ve acımadığınıda söledim...
o gece uzun bir süre dünya toz pembe göründü gözüme:111::111::111::111::111:
tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok var diyim sana bi bakmışın minik prensesine kardeş geliyo
bu güzeldi işte
benimde elim ayağım şişti ama bize noldu bu sefer kdr cim yaaaa
veee benimde aynı göğüslerim ağrıyo hala adetim bitti bile ama uçları sızlıyo ara sıra karnım sanki şiş gibi sanırsın hamile kalıyorum
bence kendimizi o kadar çok kaptırdıkki bedenimiz bize oyun oynuyo artık kafayıda bedenide rahat bırakmak lazım yoksa hem akıl sağlığpımızdan hemde beden sağlığımızdan olacaz
Walla kizlar ben o kadar sansli oldugumuzu dusunmuyorum yaklasik iki yil olmadn o kadr cok tedavi gordukki bana hep zor geliyor o ihtiml zaten kanamadn kocamla gorusemedikki bizgeçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
ayrıca korunmaya da özen göster.
eşimin akrabası tüp bebekle hamile kaldı.doğurdu.olmuyo nasılsa diye korunmadılar,birkaç ay içinde hamile kaldı.
bana da herkes çok dikkat et diyo.
napçam bilmiyorum.
kızlar bu akşama yaptığım yemeklerin resimlerini aşağıdaki linkte görebilirsiniz isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-288.html
aaaa sen devam ediyosun dimi oruç tutmaya afferin valla Allah kabul etsin canım..
iyi geceler
kimse neden yok yaa. ben de haber verecektim size.. bugün 11. günüm dün yazmıştım okuyan varsa hatırlar. idrar testi yaptım 2. çizgi belli ama kırmızı değil pembe. kan verdim 1 saate çıkacak sonuç....hemşire pazartesi yap dediydi ama dayanamadım. geçen pazar 1 su 1 toz pregnyl vurulmuştum onun etkisi değildir değil mi ? bi de akşam yattıktan sonra sabah kalkınca yapacaktım testi ama tutamadım idrarı çok sıkıştım 6da tuvalete gittim testi de sonraki idrarla yaptım 10 da...ayyy çok heyecanlıyım
guldenim guzel haberlerini bekliyorum cnm insallah sonu saglikli ikiz olur...su topikte gobek atarim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?