Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlıııımmm şey şişler kaç numaraaa:26::26::26:

cnm ne bilim kiz bi anda oldu ilk once kesildigini bile anlamadim.en uzucu yani butun halilar kannn yerler kan.halilarim hep acik renk gecer mi?

cnm yaa kıyamam benimde bir yerim kesilsin kanı durduramam nedense
ben halılarda leke olunca bulaşık mak. parlatıcısı döküyorum ama kanı çıkarırmı bilmiyorum yıkamaya versen söylesen çıkarırlar üzülme

Arkadaşlar size bir gerçeği açıklıyorum...
Aslında hepimiz çok rahat hamile kalır doğururuz hiç birimizde sorun yok...
Hamile kalamayışımızın nedeni bu saatte netin başında takılmak malum bebek dediğin heriflerimizle yapılır
şahsen benden hiçbirinizin bebeği olamaz belirteyim
işte olay bu

ama çooook geçmiş olsun inanmıyorum ya kıyamam 8 dikiş atılacak kadar kesildi demek içim bi tuhaf oldu nasıl yaptın tühh yaaa

kiz anam bu saranin yemekleri beni istahlandirdi yorum yazim dedim telden yazmaya usendim laptopu actim dedim o acilana kadar misir pstlatim gittim iceri dolaptan yag cikaricam dedim kulpunu actim egildim kulp kirildi orada bi metal bise var o girdi bildigin lop diye et acildi.baktim kulp kirildi elim cizilmistir ha elime bakim dedim sicaginda agrimadi anam elime bi baktim sok.Allahtan esim evdeydi hemen temiz bi bez aldim bastim ustune gittik iste...saolun canlar...

Canım nolldu geçmiş olsunnnn

turquoisse sen bunları bugün yaşadın di mi? 8 dikiş çok fazla ya. Nasıl kesmişsin. Tüh tüh. Nasıl yazabiliyorsun? Zor oluyor mu?

Son düzenleme:
Kızlaarrrr ilk dişimiz patlamışşşş
Masideaydn hatunun paşası Fatih Emirimiz ilk dişini çıkarmış maşallahhh

valla bacım çok bilimsel bir açıklama oldu bu
o halde ben kaçar ii geceler

off yaaa valla hayal ettim okudukça daha bi fena oldum bi de teneke parçası kesiyor söyleyeydin dikişi atan kişiye nolur nolmaz

Buna bayıldımmm. Çok doğru diyorsunnn Ama aynen devam.

Aaay kızlar bu arada ben regl olacağım. Başladı ağrımaya. İnşallah bu son olur uzunca bir süre.

valla bacım çok bilimsel bir açıklama oldu bu
o halde ben kaçar ii geceler

aaaa kaçın diye demedim ayol...
bu saatten sonra olmaz artık mecbur tedavi paklar bizi..
malum işleyen demir ışıldar ama biz körelttik bitti gitti olmaz artık
iyi geceler

he kiz o aklima gelmemisti hic mantikli

olayi cozmussun bebegim

saol cnm bnm aha yukari yazdim malum tek elle yaziomkizzzzz simdi uyusuk ignenin etkisi gecince acir mi acep

olayi cozmussun bebegim

saol cnm bnm aha yukari yazdim malum tek elle yaziomkizzzzz simdi uyusuk ignenin etkisi gecince acir mi acep

Sanırım biraz acır Eğer elinin hareket eden bir yeri değilse çabuk iyileşir. Tekrar çoook geçmiş olsun canım yaa.

Bu arada Aspirin diye bir leke çıkarıcı var. A101 de satılıyor Kan lekesine bire bir. Hiç bir şey sürme, su da değirme direk üstüne aspirin sık sonra sil. iz bile kalmaz

evetb kuzum okudum yaaaa..
Maşşallaaaaahhh...ayy inşallah rabbim bizlere de nasip eder bu anları

Amin deryacım inşallah...
yakında turginurun sareside patlatacak bi diş..

Buna bayıldımmm. Çok doğru diyorsunnn Ama aynen devam.

Aaay kızlar bu arada ben regl olacağım. Başladı ağrımaya. İnşallah bu son olur uzunca bir süre.

aynen devam zaten bundan sonra olmaz zaten
9ay nickine uygun olarak 9 ay kırmızıların gelmemesi dileğiyle

olayi cozmussun bebegim

çok zeki olduğumdan çözdüm zeka fışkırıyo ağzımdan burnumdan her bi yanımdan öyle şahane bi kimseyim ben

Yazıma gel sesime gel aşkısıımmmm neden sesin çıkmıyoooo bişeyler yaz da göreyim yatacam bak özledim seni

bebelerimizin hepsi birbirinden güzeller maşallah..
Allahım onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin de..
benim erkek çocuklarına karşı daha bi ilgim var..
daha çok seviom erkek bebeleri..
belki erkek kardeş çok istedik ama olmadı ondandır..
Fatih Emirde bunların içinde valla çok kaynıyo kanım ona..

turquoisse sen bunları bugün yaşadın di mi? 8 dikiş çok fazla ya. Nasıl kesmişsin. Tüh tüh. Nasıl yazabiliyorsun? Zor oluyor mu?
kiz 1 saat once oldu.Allahtan sol el.yazarim kiz bn her turlu suan uyusuk bakim ignenin etkisi gidince nasil olcak.
off yaaa valla hayal ettim okudukça daha bi fena oldum bi de teneke parçası kesiyor söyleyeydin dikişi atan kişiye nolur nolmaz
soyledim cnm tetenoz asisi vurdu

9ay cnm az önce eşim konuşturup durdu beni ya:) mesajını doğru dürüst okuyamadan cvp yazmışım.bu kistin bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum. meğer neler yaşamışsın. bendeki kistin durumunu iyice araştırıp lap yaptrıyım ben de. sana doktorunu sorucam. şimdi fatih hast. gidiyorum başka doktorlar da görsün istiyorum. aslına bakarsan bir umut istiyorum belki o iyi bişey söyler diyorum içten içe..

doktorun ismini verebilir misin? memnun kaldıysan ben de gitmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…