ipleri al bir ara başlarsın malum ipler kışın daha çeşitli oluyor..
benim gözüm siyah beyaz kırmızı renklerdeydi ama bebeğe gitmez diye almadım...
yan yana nasıl güzel duruyorlardı anlatamam...
diğer renklerde güzel bi sürü seçenek var...
cnm ne bilim kiz bi anda oldu ilk once kesildigini bile anlamadim.en uzucu yani butun halilar kannn yerler kan.halilarim hep acik renk gecer mi?
ama çooook geçmiş olsun inanmıyorum ya kıyamam 8 dikiş atılacak kadar kesildi demek içim bi tuhaf oldu nasıl yaptın tühh yaaa
kiz anam bu saranin yemekleri beni istahlandirdi yorum yazim dedim telden yazmaya usendim laptopu actim dedim o acilana kadar misir pstlatim gittim iceri dolaptan yag cikaricam dedim kulpunu actim egildim kulp kirildi orada bi metal bise var o girdi bildigin lop diye et acildi.baktim kulp kirildi elim cizilmistir ha elime bakim dedim sicaginda agrimadi anam elime bi baktim sok.Allahtan esim evdeydi hemen temiz bi bez aldim bastim ustune gittik iste...saolun canlar...anaammm kııııızzz nappptın sen üleeeeee...
hiiiiiiiiiiih ayy nası acımıştııııırrrr..
geçmiş olsun kuzumyaaa..
8 dikiş offf epey büyük yani yara..
naapıyodunda kuzum satır filan mı vardı elinde 8 dikişlik..
Arkadaşlar size bir gerçeği açıklıyorum...
Aslında hepimiz çok rahat hamile kalır doğururuz hiç birimizde sorun yok...
Hamile kalamayışımızın nedeni bu saatte netin başında takılmak malum bebek dediğin heriflerimizle yapılır
şahsen benden hiçbirinizin bebeği olamaz belirteyim
işte olay bu
kiz anam bu saranin yemekleri beni istahlandirdi yorum yazim dedim telden yazmaya usendim laptopu actim dedim o acilana kadar misir pstlatim gittim iceri dolaptan yag cikaricam dedim kulpunu actim egildim kulp kirildi orada bi metal bise var o girdi bildigin lop diye et acildi.baktim kulp kirildi elim cizilmistir ha elime bakim dedim sicaginda agrimadi anam elime bi baktim sok.Allahtan esim evdeydi hemen temiz bi bez aldim bastim ustune gittik iste...saolun canlar...
Kızlaarrrr ilk dişimiz patlamışşşş
Masideaydn hatunun paşası Fatih Emirimiz ilk dişini çıkarmış maşallahhh
Arkadaşlar size bir gerçeği açıklıyorum...
Hamile kalamayışımızın nedeni bu saatte netin başında takılmak malum bebek dediğin heriflerimizle yapılır
işte olay bu
valla bacım çok bilimsel bir açıklama oldu bu
o halde ben kaçar ii geceler
he kiz o aklima gelmemisti hic mantiklicnm yaa kıyamam benimde bir yerim kesilsin kanı durduramam nedense
ben halılarda leke olunca bulaşık mak. parlatıcısı döküyorum ama kanı çıkarırmı bilmiyorum yıkamaya versen söylesen çıkarırlar üzülme
olayi cozmussun bebegimArkadaşlar size bir gerçeği açıklıyorum...
işte olay bu
saol cnm bnm aha yukari yazdim malum tek elle yaziomCanım nolldu geçmiş olsunnnn
he kiz o aklima gelmemisti hic mantikli
olayi cozmussun bebegim
saol cnm bnm aha yukari yazdim malum tek elle yaziomkizzzzz simdi uyusuk ignenin etkisi gecince acir mi acep
evetb kuzum okudum yaaaa..
Maşşallaaaaahhh...ayy inşallah rabbim bizlere de nasip eder bu anları
Buna bayıldımmm. Çok doğru diyorsunnn Ama aynen devam.
Aaay kızlar bu arada ben regl olacağım. Başladı ağrımaya. İnşallah bu son olur uzunca bir süre.
he kiz o aklima gelmemisti hic mantikli
olayi cozmussun bebegim
saol cnm bnm aha yukari yazdim malum tek elle yaziomkizzzzz simdi uyusuk ignenin etkisi gecince acir mi acep
valla muhabbetinde tam dibine vurmuşkeneeee beyim imalı bi bakışla ben yatmaya gidiorum didi
kiz 1 saat once oldu.Allahtan sol el.yazarim kiz bn her turluCanım nolldu geçmiş olsunnnn
turquoisse sen bunları bugün yaşadın di mi? 8 dikiş çok fazla ya. Nasıl kesmişsin. Tüh tüh. Nasıl yazabiliyorsun? Zor oluyor mu?
soyledim cnm tetenoz asisi vurduoff yaaa valla hayal ettim okudukça daha bi fena oldum bi de teneke parçası kesiyor söyleyeydin dikişi atan kişiye nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?