Tüp Bebek Günlüğümüz !

eşim sonucu almaya gitti kızlar...inşallah hayırlı güzel haberle gelir...6 günde o kadar kalmaz sanırım zaten 1 tane yapıldı...hemşire pazartesi 5 ve üzeri olması önemli bizim için demişti....ayyyy

kızlar 71 çıktı sonucum hemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..

kızlar 71 çıktı sonucum hemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..

çooooooooooooooooooook tebrik ederim..
iki gün önceki bana teselli verin kızlar dediğini hatırlıyorum bak çok şükür Hamilesin...
Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351 Eki Görüntüle 584351

hadi bakalım geliyor küçükkuzucuk
tebrikler canm darısı hepimizin basına inş..

canm benm sana ne dedi dr un inş. başlıyosunuzdur hayırlısıyla tekrar

rabbime çok şükür hepinizden allah razı olsun kızlar...inşallah pazartesi de katlanır değerim hayırlısıyla...allahım kucağıma almayı da nasip eder inşallah sağlıklı bi şekilde..rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün ....diğer tüm haber bekleyenleri de allahım benim gibi güzel haberler almayı nasip etsin...

Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün

iyi haFTA sonları kızlarr...
oooo ilk haber süpperr dedik yaaa gelicek iyi haberr...çok sevindimm eşininde seninde gözünüz aydınn..
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..
ben dün gelişn ani ziayretlerden dolayı bugüne işlerim kaldı..
hem geç kalktık akşama annemler geliyor şimdi yoldalar onlar misafir sayılmaz yemek yapıckatım zaten...
ama eşimin amcası aradı geliyoalmrış bize çok oldu gelmeyeli onlarıda kabul ettik yanii birazdannn mutfakta pireler uçuşcak bende
haydii bana kolay gelsin....

canm benm sana ne dedi dr un inş. başlıyosunuzdur hayırlısıyla tekrar

canm benm sanada günaydın herkese günaydın... rabbim hayırlı etsin sonu güzel olsun inş. tedavinin...

yazdım kuzum az önce saol sorduğun için

tam belli değil ama sanırım yarın lucrine başlıyorum...
senden de güzel haberler bekliyorum kuzum..

guldenim guzel haberlerini bekliyorum cnm insallah sonu saglikli ikiz olur...su topikte gobek atarim valla

sanırsam güzel haberle geldim akşama doğru kesinleşecek canım..
elin nasıl oldu bakiimmm

hımmm bende çarşamba son görüşmeye gittiğimde bugün gelmesen demişti ma aöyle rastlamıştı işte...
çok yopun çok napsak daha kimseye tavsiye etmesekmi
kaç kişiyi engelleyecezki bu yolla oda ayrı muammaa...
canımmmm inş. porgeston yüksek çıkarda gebesindri gerek olmazzz diyorum hem iş yapıyorum hem buna dua edicemmm:13:
bende heyecan yaptım olur olur yani....

tmm canm şimdi okudum:)
hadi bakalım ne diyelim progestronun yüksek cıksın inş.

Canim hadi bakam hayirli olsun tatlim ne guzel ocak ayindaki heyecanimiz belli oldu......
Cok guzel olucak insallahhhhhh.....dualarimizdasin c insallah guzel olucak hersey

sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....

sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....

canımm benimmmm nasıl yüzümde gülümseme oldun inankii çok sağol..rabbim yüzlerimizi güldürsünn hayırlı vakitler eylesin bu vakitleri inş..Öpüyorum çok

tmm canm şimdi okudum:)
hadi bakalım ne diyelim progestronun yüksek cıksın inş.

Canim hadi bakam hayirli olsun tatlim ne guzel ocak ayindaki heyecanimiz belli oldu......
Cok guzel olucak insallahhhhhh.....dualarimizdasin c insallah guzel olucak hersey

canım arkadaşlarım çok saolun...
yüksek progesteron gelsiinnnnnnnnn.....
olmadı bi dahaki aya gebe kalıp yüsekltirim bende

benide unutma canm dualarında rabbim bizede nasip etsin hamileliği inş..
sanada sağlıcakla yavrunu almayı canm

canım arkadaşlarım çok saolun...
yüksek progesteron gelsiinnnnnnnnn.....
olmadı bi dahaki aya gebe kalıp yüsekltirim bende

canm bidahaki aya beraber yükseltiriz inş. bende bu ay sonu adet olcam dondurulmuşlarla tedaviye nasıl baslanıyo ne kadar sürüyo ne zaman transfer oluyo filan hiç bilmiyorum... körlemesine baslıcam tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…