eşim sonucu almaya gitti kızlar...inşallah hayırlı güzel haberle gelir...6 günde o kadar kalmaz sanırım zaten 1 tane yapıldı...hemşire pazartesi 5 ve üzeri olması önemli bizim için demişti....ayyyy
kızlar 71 çıktı sonucumhemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
kızlar 71 çıktı sonucumhemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
canm benm sana ne dedi dr un inş. başlıyosunuzdur hayırlısıyla tekrar
canm benm sanada günaydın herkese günaydın... rabbim hayırlı etsin sonu güzel olsun inş. tedavinin...
Evet canım yarın son günüm. İnşallah adet olmazsam 7'ye tamamlamış olacağım. 1 haftadır sanki her gün adet olacak gibi oluyorum sonra geçiyor. Ateşimi takip ediyorum. Bugün yüksek. Demek ki bugünü de atlattım. Darısı yarına inşallah.
Çok güzel bir haftaydı. Manevi açıdan. Hatta çok garip bir olay da yaşadım. Eğer sonu hayırlı olursa paylaşacağım sizlerle de.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün.
Ayrıca herkese günaydınn kızlar!
guldenim guzel haberlerini bekliyorum cnm insallah sonu saglikli ikiz olur...su topikte gobek atarim valla
Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....
hımmm bende çarşamba son görüşmeye gittiğimde bugün gelmesen demişti ma aöyle rastlamıştı işte...
çok yopun çok napsak daha kimseye tavsiye etmesekmi
kaç kişiyi engelleyecezki bu yolla oda ayrı muammaa...
canımmmm inş. porgeston yüksek çıkarda gebesindri gerek olmazzz diyorum hem iş yapıyorum hem buna dua edicemmm:13:
bende heyecan yaptım olur olur yani....
tmm canm şimdi okudum:)
hadi bakalım ne diyelim progestronun yüksek cıksın inş.
Canim hadi bakam hayirli olsun tatlim ne guzel ocak ayindaki heyecanimiz belli oldu......
Cok guzel olucak insallahhhhhh.....dualarimizdasin c insallah guzel olucak hersey
sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....
canım arkadaşlarım çok saolun...
yüksek progesteron gelsiinnnnnnnnn.....
olmadı bi dahaki aya gebe kalıp yüsekltirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?