ederim canım zaten tüm isteyenlere diyorum rabbim versinbenide unutma canm dualarında rabbim bizede nasip etsin hamileliği inş..
sanada sağlıcakla yavrunu almayı canm
Progesteron ng/mL
Serum 9,4
aşağıdakilerde referans değerler...
ben şu anda luteal fazda oluyorum...
ama gebelik 1.trimester ede uyuyorum
bence gebelik yok olsa daha yüksek çıkardı herhal...
FOLLIKULER FAZ ng/mL 0 - 0,3
LUTEAL FAZ ng/mL 1,2 - 15,9
GEBELIK 1. TRIMESTER ng/mL 2,8 - 147,3
GEBELIK 2. TRIMESTER ng/mL 22,5 - 95,3
GEBELİK 3. TRİMESTER ng/mL 27,9 - 242,5
canm bidahaki aya beraber yükseltiriz inş. bende bu ay sonu adet olcam dondurulmuşlarla tedaviye nasıl baslanıyo ne kadar sürüyo ne zaman transfer oluyo filan hiç bilmiyorum... körlemesine baslıcam tedaviye
Yüksek çıkmış aşkısım ama yaaa..Ya birden fazla yumin çatladı bu ay yada bilmiyorum yaniii.EEEEe napıcaz şimdi???? Ara konuş haber geç bize barii heyecan yaptım şimdi..:18::18::18::18:
ederim canım zaten tüm isteyenlere diyorum rabbim versin
bide bu ay gökten belaların indiği aymış 100 kere
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym okunursa bela gelmezmiş....
Progesteron ng/mL
Serum 9,4
aşağıdakilerde referans değerler...
ben şu anda luteal fazda oluyorum...
ama gebelik 1.trimester ede uyuyorum
bence gebelik yok olsa daha yüksek çıkardı herhal...
FOLLIKULER FAZ ng/mL 0 - 0,3
LUTEAL FAZ ng/mL 1,2 - 15,9
GEBELIK 1. TRIMESTER ng/mL 2,8 - 147,3
GEBELIK 2. TRIMESTER ng/mL 22,5 - 95,3
GEBELİK 3. TRİMESTER ng/mL 27,9 - 242,5
inşallah canım..
adet olunca ilaçlara başlıyorsun diye biliyorum destekleyici ilaçlar sadece rahim kalınlığını...
bence yumurta çatlamam yakın zamanda oldu ondan öle..
16.günde çatlattım bugün 21.gün bile değil 20. gündeyim aşkısım..
her iki ihtimalde var tabii acaba ne diyecek bakalım daktır bende merak ettim..
hemşire akşam 6 ya kadar ararız seni dedi dosyamada bakacak detaylı inceleyip lucrin dozunu falan ayarlayacak..
baktın biz aramadık sen direk hocayı ara dedilerdi bana...
evet cnm nette hemen bakındım 21. gün 20 çıkıp hamiş olmayanda var..5 çıkıp adeti gecikip hamiş kalanda..tuhaf yanii..Nasibimizde ne var ise onu görücez gene yırtsakta değişmeyecek..İnş en hayırlısı olsun senin için diğer yarım..
saol canm okumaya çalışırım inş. zaten bende herkese dua ediyorum müslümanın müslümana duası geçermiş birimizin saf anına denk gelirde dualarımız kabul olur inş.
evet canm yaa ikisinede uyuyosun dr ne dedi??
bende onu biliyorum canmda geri kalan süreci hiç bilmiyorumm
aynen öle canımcım o nedenle ben tedaviye başalaarrrrr...
kuzum ilaçlarını kullanıca rahim yeteri kalınlığa ulaştığında donmuşları çözdürüp sana haber veriyorlar sorunsuz çöülmüşlerse aynı transfere gittiğin gibi gidiyorsun bebeklerini alıp geliyorsun hiç bir farkı yok
kızlar 71 çıktı sonucumhemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
ayy şekerim güzel anlatmışsın ama ben hhiiiççç transfere gitmedimki
nasıl oldugunuda bilmiyorum valla kızlar su içiliyo idrar sıkısık oluyo filan diyolar bi onları biliyorum neyse yaşayıp görcem inş.
tamam tüpte transfer olmadığını biliyorum ama sen hiç aşılamadamı olmamıştın onu bilmiyorum işte
merkeze gidince su içmeye başlıyorsun hafif sıkışınca muayene gibi düşün o şekilde yatıyorsun speklum denen o şeyle açıyorlar ve içeri bebekleri bırakıyorlar çok kolay yanii..
yok canım ben hiiç aşılamada olmadım
canm biz direk tüp bebeğe basladık aşılama denemk istemedi dr um pko oldugu için ve tüp sansımız daha ii dedi maddi sıkıntı var biraz dr 2 aşılama parası 1 tüp yapıyo tüpte sansımız asılamaya göre daha ii hem senn pko oldugu için bence tüp daha matıklı dedi bizde öyle karar verdik canm yani herseyn daha ilkini yaşıyorum
heeee anladım canım..
o zaman muayene gibi düşün çok bi farkı yok sadece sıkışık olcan biyas
ya ben bu ara ne tembel bişi oldum bir hafta oldu liste topiklerine gitmiyorum skandal yani
olur canım niye olmasın kimlerin olmuyo yeter ki allah ol desin tatlımmmmmmmkızlar sabah topikleri geziyodum millet doğum hikayelerini filan paylaşmış çok güzel yaa bakıyorum bizimde olacakmıki diyorum bakıp bakıp üzülüyorum
bakmıcam öyle şeylere okımıcam diyorum ama yapamıyorum yine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?