Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.

hayırlı olsun canm...
bende bu adetimle donmuslarla başlayacagm nasipse ve daha ilk tedavim artk sen bana öncü olup donmuslarla nasıl ldugu konusunda yardımcı olursun dimi??

Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...

Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.

adaşımmm çok bekledin çok sabrettinn gülüm...inş çoook güzel olsun her şey senin için..Ice baby lerin anne yapsın inş seni..

Haydi BİSMİLLAH...

Bismillah aşkısımmmmm amanınnnn teyze olma yolunda benimde heyecanlarımmm:118::118::118::118::118::118:

valla bir an önce kendimize gelsek iyi olur anne olcaz daha

tabikide olacak ama ben paylaşırmıyım bilmiyorum malum zor gebe kalan kadınlarız belki yazımı okuyup iç geçiren anne olmaya çalışan bizim gibi birileri olur kıymam ben o nedenle çok paylaşmam sanırım daha yizeysel geçerim..

süpper şekerim beklenen zaman geldi işte inşallah güzelce çöülür embriyolar ve alırsın bebeklerini

guldencim hayirlisi olsun hakkinda haydi bakalim guzel haberlerimizi hep bekliyoruz birbirimizin. takipteyim canim

Haydi BİSMİLLAH...

ayy canm hadi hayırlı olsun ohss geçirmezsin inş.. rabbim hayırlı etsin eli dolu döndürsün tedavinden

lemsin güldenimm herşeyin her beklemen bir heyecan inşaallah yolundadır her bişey..ben de merakla bekliyorumm neler olacağını takipteyimm şuan
sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....
Canısım namı değer kk da ünlenen adıyla mils ime ben de hep dualardayımm siz hamişler iki kat dulara edin yütfeen olur muuu....
ederim canım zaten tüm isteyenlere diyorum rabbim versin
bide bu ay gökten belaların indiği aymış 100 kere
“La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym okunursa bela gelmezmiş....
ayy onda nmı acaba bize bela üst kat vasıtasıyla bu ay da inmeye kalktı hortladı resmenn..dünden beri yokum benim artık canımı sıkamıyorlar da eşimin canı çok sıkkın..ailesinden utanıyor garibimm...
aradın mıı:26::26::26::26::44::44::44::44::44::18::18::18:
kız yok onda bişeyy ama ilk dakikalrda ben çok mutlu olmuştum bebişelrim artık benimle diye sevinçten hüngür hüngür ağlamıştımm.....
Maaşallah bebeğim...herşey yolunda gitsin güzelce rahim kalınlaşıp puf puf yatak olsun buz bebeklerine inşaallah tedavin sana hayırlı sağlıklı evlatlarını getirsin cnımm

Son düzenleme:
Haydi BİSMİLLAH...

simdi okudum canim hayirli olsun rabbim emeklerini bosa cikartmasin cok sevindim :)

valla şaka maka başlıyorum he
bugün başla dedi bi de...
folikasitte kullan dedi evde vardı onada hemen başla dedi..
rapor hakkın yok dimi dedi bende heee dedim o zaman ilaçları uygun fiyata aldırırım ben sana didi

Haydi BİSMİLLAH...

:13:
çok sevindimmm 2013 e girdiğinde ilk güzellik bebişlerinle gelsin inşaalh tatlımm..alacaksın göbüşüne veeee hiçç ayrılmayacaksın inşaaallah 9 ay 10 gün ayrıldığın gün kavuştuğun gün olacak inşaallah

bende paylaşırmıyım paylaşmazmıyım canm bilmiyorumda yinede okumak zevk veriyo ama sonrada acııııı

ayy demiş de demişş ne güzel etmişş başla bebişim başla daktırın ne dyosa ye iç eğlen gül oynaaa..ben de boş durmiim barii dualarla yanındayımm

aa şey dicem bide transfer sonrası usg kagıdı veriyolarmı eline
y

aa şey dicem bide transfer sonrası usg kagıdı veriyolarmı eline
y

bana vermediler ama merkeze göre değişiyor kimisi transferi doktorla birlikte seyrediyor usg den benim cihaz doktoruma bakıyo du ben de mecbur doktorumu takip ettim hemşirein karnıma bastıra bastıra yer aramasıylaaa dokrun da en kalın olan yere yaptık demesiyle öğrendim nereye konulduğunu hep orayı sevdimmm..11 gün boyuncaa....ama öncesinde ve sonrasın da embriyolog geldi konulan embriyolarla ilgili bilgi verdii...sonrasında da diğer takipteki embriyolarımı anlattı kağıt falan imzalattı yapılan işlemle ilgili..

canm benmde aslında bi tane koyulması gerekiyor yaştan dolayı ama dr um iki koyup sansınızı arttırmaya calışacagm dedi embriyolarım 1. kalite 6 tane var 3 er 3er dondurdular çözülme işlemnde belki sorunla karşılasırsak diye 1 fazla koydular ama inş. karsılaşmayızda sonucumuz olumlu olur

sağolsun hulusi hoca..inşş Önce Allahın izni sonra O nun vesilesi ilee anne olacak benim diğer yarım..eee sonra diğer yarım hamişken ben nasıl üle duramm bende gelicem ardından taabii

inşaallah olmaz bişey de kalan bir taneyi de koyuversinler nolacak sankii yardım ediyorlar birbirlerine içerde..benim rahim ince olduğu için tutunamadılar maalesef....2 taneydi benimde ama bir tane de hemen tutunabiliyor Rabbim ol desin başka bişeye gerk yok hikaye işte sebepler...benim de sebebim belli...
inşaalah canım herkes hamiş kalsın tutunsun bebeler gelsinler kucağımıza çifter teker inşaaallahhasubhanallah..

neyse arkadaşlar ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar umarım önümüzdeki haftaya mutlu baslayanlar olur p.tesi görüşmek üzere kendinize ii bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…