Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.
olur canım niye olmasın kimlerin olmuyo yeter ki allah ol desin tatlımmmmmmm
Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...
canm valla o tembellik bu aralar herkeste var herhalde bende öyleym hiç bişey yapmak canm istemiyo kafamı yastıga koydugum gibi uyuyorum kocam gelmeden..kocamın yüzünü görmüyorum 3 gündür geceleri oda kıyamıyo uyandırmaya aslında hiç öle olmazdım ama bende öyleym
kızlar sabah topikleri geziyodum millet doğum hikayelerini filan paylaşmış çok güzel yaa bakıyorum bizimde olacakmıki diyorum bakıp bakıp üzülüyorum
bakmıcam öyle şeylere okımıcam diyorum ama yapamıyorum yine bakıyorum
Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
Haydi BİSMİLLAH...
lemsin güldenimm herşeyin her beklemen bir heyecan inşaallah yolundadır her bişey..ben de merakla bekliyorumm neler olacağını takipteyimm şuanDaktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
Canısım namı değer kk da ünlenen adıyla mils ime ben de hep dualardayımm siz hamişler iki kat dulara edin yütfeen olur muuu....sanada dua ediyorum mesaj atamadım akşam yatmadan önce tek tek sayıyorum hepinizin nicklerini inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz.....
ayy onda nmı acaba bize bela üst kat vasıtasıyla bu ay da inmeye kalktı hortladı resmenn..dünden beri yokum benim artık canımı sıkamıyorlar da eşimin canı çok sıkkın..ailesinden utanıyor garibimm...ederim canım zaten tüm isteyenlere diyorum rabbim versin
bide bu ay gökten belaların indiği aymış 100 kere
“La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym okunursa bela gelmezmiş....
aradın mıı:26::26::26::26::44::44::44::44::44::18::18::18:bence yumurta çatlamam yakın zamanda oldu ondan öle..
16.günde çatlattım bugün 21.gün bile değil 20. gündeyim aşkısım..
her iki ihtimalde var tabii acaba ne diyecek bakalım daktır bende merak ettim..
hemşire akşam 6 ya kadar ararız seni dedi dosyamada bakacak detaylı inceleyip lucrin dozunu falan ayarlayacak..
baktın biz aramadık sen direk hocayı ara dedilerdi bana...
kız yok onda bişeyy ama ilk dakikalrda ben çok mutlu olmuştum bebişelrim artık benimle diye sevinçten hüngür hüngür ağlamıştımm.....ayy şekerim güzel anlatmışsın ama ben hhiiiççç transfere gitmedimki
nasıl oldugunuda bilmiyorum valla kızlar su içiliyo idrar sıkısık oluyo filan diyolar bi onları biliyorum neyse yaşayıp görcem inş.
Maaşallah bebeğim...herşey yolunda gitsin güzelce rahim kalınlaşıp puf puf yatak olsun buz bebeklerine inşaallah tedavin sana hayırlı sağlıklı evlatlarını getirsin cnımmKızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.
Haydi BİSMİLLAH...
adaşımmm çok bekledin çok sabrettinn gülüm...inş çoook güzel olsun her şey senin için..Ice baby lerin anne yapsın inş seni..
Bismillah aşkısımmmmm amanınnnn teyze olma yolunda benimde heyecanlarımmm:118::118::118::118::118::118:
Haydi BİSMİLLAH...
valla bir an önce kendimize gelsek iyi olur anne olcaz daha
tabikide olacak ama ben paylaşırmıyım bilmiyorum malum zor gebe kalan kadınlarız belki yazımı okuyup iç geçiren anne olmaya çalışan bizim gibi birileri olur kıymam ben o nedenle çok paylaşmam sanırım daha yizeysel geçerim..
süpper şekerim beklenen zaman geldi işte inşallah güzelce çöülür embriyolar ve alırsın bebeklerini
valla şaka maka başlıyorum he
bugün başla dedi bi de...
folikasitte kullan dedi evde vardı onada hemen başla dedi..
rapor hakkın yok dimi dedi bende heee dedim o zaman ilaçları uygun fiyata aldırırım ben sana didi
lemsin güldenimm herşeyin her beklemen bir heyecan inşaallah yolundadır her bişey..ben de merakla bekliyorumm neler olacağını takipteyimm şuan
Canısım namı değer kk da ünlenen adıyla mils ime ben de hep dualardayımm siz hamişler iki kat dulara edin yütfeen olur muuu....
ayy onda nmı acaba bize bela üst kat vasıtasıyla bu ay da inmeye kalktı hortladı resmenn..dünden beri yokum benim artık canımı sıkamıyorlar da eşimin canı çok sıkkın..ailesinden utanıyor garibimm...
aradın mıı:26::26::26::26::44::44::44::44::44::18::18::18:
kız yok onda bişeyy ama ilk dakikalrda ben çok mutlu olmuştum bebişelrim artık benimle diye sevinçten hüngür hüngür ağlamıştımm.....
Maaşallah bebeğim...herşey yolunda gitsin güzelce rahim kalınlaşıp puf puf yatak olsun buz bebeklerine inşaallah tedavin sana hayırlı sağlıklı evlatlarını getirsin cnımm
aa şey dicem bide transfer sonrası usg kagıdı veriyolarmı eline
y
bana vermediler ama merkeze göre değişiyor kimisi transferi doktorla birlikte seyrediyor usg den benim cihaz doktoruma bakıyo du ben de mecbur doktorumu takip ettim hemşirein karnıma bastıra bastıra yer aramasıylaaa dokrun da en kalın olan yere yaptık demesiyle öğrendim nereye konulduğunu hep orayı sevdimmm..11 gün boyuncaa....ama öncesinde ve sonrasın da embriyolog geldi konulan embriyolarla ilgili bilgi verdii...sonrasında da diğer takipteki embriyolarımı anlattı kağıt falan imzalattı yapılan işlemle ilgili..
valla şaka maka başlıyorum he
bugün başla dedi bi de...
folikasitte kullan dedi evde vardı onada hemen başla dedi..
rapor hakkın yok dimi dedi bende heee dedim o zaman ilaçları uygun fiyata aldırırım ben sana didi
canm benmde aslında bi tane koyulması gerekiyor yaştan dolayı ama dr um iki koyup sansınızı arttırmaya calışacagm dedi embriyolarım 1. kalite 6 tane var 3 er 3er dondurdular çözülme işlemnde belki sorunla karşılasırsak diye 1 fazla koydular ama inş. karsılaşmayızda sonucumuz olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?