inşaallah olmaz bişey de kalan bir taneyi de koyuversinler nolacak sankii yardım ediyorlar birbirlerine içerde..benim rahim ince olduğu için tutunamadılar maalesef....2 taneydi benimde ama bir tane de hemen tutunabiliyor Rabbim ol desin başka bişeye gerk yok hikaye işte sebepler...benim de sebebim belli...
inşaalah canım herkes hamiş kalsın tutunsun bebeler gelsinler kucağımıza çifter teker inşaaallahhasubhanallah..
guldencim hayirlisi olsun hakkinda haydi bakalim guzel haberlerimizi hep bekliyoruz birbirimizin. takipteyim canim
ayy canm hadi hayırlı olsun ohss geçirmezsin inş.. rabbim hayırlı etsin eli dolu döndürsün tedavinden
simdi okudum canim hayirli olsun rabbim emeklerini bosa cikartmasin cok sevindim :)
:13:
çok sevindimmm 2013 e girdiğinde ilk güzellik bebişlerinle gelsin inşaalh tatlımm..alacaksın göbüşüne veeee hiçç ayrılmayacaksın inşaaallah 9 ay 10 gün ayrıldığın gün kavuştuğun gün olacak inşaallah
bende paylaşırmıyım paylaşmazmıyım canm bilmiyorumda yinede okumak zevk veriyo ama sonrada acııııı
ayy demiş de demişş ne güzel etmişş başla bebişim başla daktırın ne dyosa ye iç eğlen gül oynaaa..ben de boş durmiim barii dualarla yanındayımm
sağolsun hulusi hoca..inşş Önce Allahın izni sonra O nun vesilesi ilee anne olacak benim diğer yarım..eee sonra diğer yarım hamişken ben nasıl üle duramm bende gelicem ardından taabii
neyse arkadaşlar ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar umarım önümüzdeki haftaya mutlu baslayanlar olur p.tesi görüşmek üzere kendinize ii bakın :)
ayyyy:44:
resmen program yapıyomusumda sonunda sunucuların haftaya görüşmek üzere dediği sözler gibi olmuş ii akşamlar diye yazdıklarım
kendimi program sunucusu gibi hissettim
neyse tamam tamam uzatmıyorum artık ben bu sefer gerçekten çıktım öpüldünüz hepiniz
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...
kızlaaaaarrrrr ben geldim..
bugün 5+3 olmuşum. kese görürmüyümki diye merakta bekleyen ben keseleri gördüm, ikizler.
keseleri görmekle kalmayıp bebişlerimi de gördüm,
bebişlerimi de görmekle kalmayıp kalp atışlarını da duydum...çooook mutluyum..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
Tabisi canım sende mi ilk denemende donmuşa kaldın hiç taze transferin yapılmadımı?hayırlı olsun canm...
bende bu adetimle donmuslarla başlayacagm nasipse ve daha ilk tedavim artk sen bana öncü olup donmuslarla nasıl ldugu konusunda yardımcı olursun dimi??
Hayırlısı olsun güldencim senin şimdi bu donmuş mu tüp bebiş mi?Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Haydi BİSMİLLAH...
Sağol canım sabrettik işte sonu güzel olsun selamet olsun inşallah...adaşımmm çok bekledin çok sabrettinn gülüm...inş çoook güzel olsun her şey senin için..Ice baby lerin anne yapsın inş seni..
Bismillah aşkısımmmmm amanınnnn teyze olma yolunda benimde heyecanlarımmm:118::118::118::118::118::118:
valla bir an önce kendimize gelsek iyi olur anne olcaz daha
tabikide olacak ama ben paylaşırmıyım bilmiyorum malum zor gebe kalan kadınlarız belki yazımı okuyup iç geçiren anne olmaya çalışan bizim gibi birileri olur kıymam ben o nedenle çok paylaşmam sanırım daha yizeysel geçerim..
İnşallah canım güzel çözünür benim 2 donmuşum var ama birini alıcam bakalım izlemek için belki ikîsini de çözebilirle herşeyin hayırlısı önceki dileğim rahimin kalınlaşması benim zaten sıkıntılıydı tedavi sırasında da o yüzden 1 doz yerine 2 doz hapla başladık.
süpper şekerim beklenen zaman geldi işte inşallah güzelce çöülür embriyolar ve alırsın bebeklerini
Sağoll tatlımmmm sağol herkes kavuşsun bebeğine artık inşallaholeeey al bebisleri baslasin tedaviii cok sevindim.haydi bakalim
bugün 5+3 olmuşum. kese görürmüyümki diye merakta bekleyen ben keseleri gördüm, ikizler.
oooooooooooooo süper bir haber buuuuu..maşallah subhanallah..Sen voltranı oluşturup paket yapıp gelmişsinn..Gözün aydın cnm Rabbim kucağına almayı nasib etsin..
cnm allah tamamına erdirsin.ne güzel herşeyi tek seferde öğrenmişsim maşallah.doktor son adet tarihini mi baz aldı gebelik haftan için?
ben de kese gördüm ama kalp atışlarınnı duymadım son adet tarihimden 6 hafta sonra gitmiştim,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi...
sen ne kadar erken öğrenmişsin maşallah...acaba ben de bi olumsuzluk mu var,,,*korktum vallahi
canım olumsuz düşünme sakın normal olan da seninki zaten.
son adet tarihimi girdiler ultrasona 13 kasımdı, 5+3 dediler. aslında doktor kalp atışına bakmadı. hemşireye bıraktı çıktı alması için kendi telefonla konuşuyodu dışarı çıktı. hemşire de dur bakalım dedi ayarladı ultrasonu kalp sesini duyduk. daktıra kalsa 2-3 hafta sonra bakacaktı. 7-8. haftalarda kalp atışı için çağırıyolar genelde.
benim sıpalar fazla geliştiler herhalde.
amin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:
maşşallaaaaaahhhh... Rabbim tamamına erdirsin inşallah..kızlar 71 çıktı sonucumhemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Haydi BİSMİLLAH...
Anaaammm bu gün haberler hep güzel ayol.. Maşallah sana da kuzum çifter çifterkızlaaaaarrrrr ben geldim..
aaa aşk ol bakarsın bakarsın. yeterki onlar sağlıkla doğsunlar cnm..Duruu senin amh ne idi??
amin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?