Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş. canm benim rabbim herkese nasip etsin..

ayyyy :44:
resmen program yapıyomusumda sonunda sunucuların haftaya görüşmek üzere dediği sözler gibi olmuş ii akşamlar diye yazdıklarım
kendimi program sunucusu gibi hissettim

guldencim hayirlisi olsun hakkinda haydi bakalim guzel haberlerimizi hep bekliyoruz birbirimizin. takipteyim canim

saol canım takipleyin beni

ayy canm hadi hayırlı olsun ohss geçirmezsin inş.. rabbim hayırlı etsin eli dolu döndürsün tedavinden

inşallah ohss belası gelip bulmaz beni inşallah ama çok da umrumda değil bu kez napayım diyorum strese girdim de ne oldu olacağına varıyor herşey..
ohss nin geleceği varsa göreceğide var

simdi okudum canim hayirli olsun rabbim emeklerini bosa cikartmasin cok sevindim :)

Aminn canım saolasın..

canım benim evet sene başı alırım göbüşe sene sonu pırtlatırım inşallah..

bende paylaşırmıyım paylaşmazmıyım canm bilmiyorumda yinede okumak zevk veriyo ama sonrada acııııı

evet okuması zevkli hayal kurduruyor insana sonrada gerçeğinle kalıyorsun o zaman üzüyor işte..

ayy demiş de demişş ne güzel etmişş başla bebişim başla daktırın ne dyosa ye iç eğlen gül oynaaa..ben de boş durmiim barii dualarla yanındayımm

dedi dedi durdu ama gerçekten bende her zamanki etkisine girmiş bir halde tamam oldu peki dedim durdum

sağolsun hulusi hoca..inşş Önce Allahın izni sonra O nun vesilesi ilee anne olacak benim diğer yarım..eee sonra diğer yarım hamişken ben nasıl üle duramm bende gelicem ardından taabii

diğer yarım olaraktan hamile kalmazsan eksik kalarım ben önden ben gidiyom takıl arkama aşkısım bebelerinlen..

neyse arkadaşlar ben cıkıyorum herkese iyi aksamlar umarım önümüzdeki haftaya mutlu baslayanlar olur p.tesi görüşmek üzere kendinize ii bakın :)

iyi akşamlar canım

ayyyy :44:
resmen program yapıyomusumda sonunda sunucuların haftaya görüşmek üzere dediği sözler gibi olmuş ii akşamlar diye yazdıklarım
kendimi program sunucusu gibi hissettim

e öyle sayılır bi yerde sanal alemde epey bi kitleye hitap ediyorsun mesajlarınla

neyse tamam tamam uzatmıyorum artık ben bu sefer gerçekten çıktım öpüldünüz hepiniz

kızlaaaaarrrrr ben geldim..

bugün 5+3 olmuşum. kese görürmüyümki diye merakta bekleyen ben keseleri gördüm, ikizler.
keseleri görmekle kalmayıp bebişlerimi de gördüm,
bebişlerimi de görmekle kalmayıp kalp atışlarını da duydum...çooook mutluyum..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...

haydi hayırlısı canım, çok sevindim. Hulusi hoca işini biliyo. sonu güzel olacak ben öyle hissediyorum canım.

Hadi hayirlisi cnm insallah kucagina aldigin gunleride goruruz ne guzel hemde ikiz

hayırlı olsun canm...
bende bu adetimle donmuslarla başlayacagm nasipse ve daha ilk tedavim artk sen bana öncü olup donmuslarla nasıl ldugu konusunda yardımcı olursun dimi??
Tabisi canım sende mi ilk denemende donmuşa kaldın hiç taze transferin yapılmadımı?

Haydi BİSMİLLAH...
Hayırlısı olsun güldencim senin şimdi bu donmuş mu tüp bebiş mi?

Sağol canım sabrettik işte sonu güzel olsun selamet olsun inşallah...

oleeey al bebisleri baslasin tedaviii cok sevindim.haydi bakalim
Sağoll tatlımmmm sağol herkes kavuşsun bebeğine artık inşallah

oooooooooooooo süper bir haber buuuuu..maşallah subhanallah..Sen voltranı oluşturup paket yapıp gelmişsinn..Gözün aydın cnm Rabbim kucağına almayı nasib etsin..

oooooooooooooo süper bir haber buuuuu..maşallah subhanallah..Sen voltranı oluşturup paket yapıp gelmişsinn..Gözün aydın cnm Rabbim kucağına almayı nasib etsin..

amin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:

Egunal-Ercelf

Hayırlı olsun kızlar...İnşşallah (taa içimin en dibinden gelerek söulüyorum ki sağlıklı hayırlı evlatlarınıza kavuşacağınız yolun başlangıcını yapmışsınızdır...Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Durulifecim Maşallah Sübhanallah...İnşallah bebişlerini her görmeye gittiğinde bööle mutlu haberlerle dönersin hep...

Ya kızlar sizlerden bi ricam var ama inanın söylemeye çekiniyorum...Kızarsanız bişey yazmayın.Annem 1000 Yasin okutmaya niyetlenmiş..Sonradan çok olduğunun farkına vardık ama biraz daha uğraşalım diyoruz.Okuyabilen olursa özelime mesaj atarsanız çok sevinirim.İsteyen olursa ben de okuyabilirim.Biliyorum burası yeri değil ama

cnm allah tamamına erdirsin.ne güzel herşeyi tek seferde öğrenmişsim maşallah.doktor son adet tarihini mi baz aldı gebelik haftan için?
ben de kese gördüm ama kalp atışlarınnı duymadım son adet tarihimden 6 hafta sonra gitmiştim,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi...
sen ne kadar erken öğrenmişsin maşallah...acaba ben de bi olumsuzluk mu var,,,*korktum vallahi

canım olumsuz düşünme sakın normal olan da seninki zaten.
son adet tarihimi girdiler ultrasona 13 kasımdı, 5+3 dediler. aslında doktor kalp atışına bakmadı. hemşireye bıraktı çıktı alması için kendi telefonla konuşuyodu dışarı çıktı. hemşire de dur bakalım dedi ayarladı ultrasonu kalp sesini duyduk. daktıra kalsa 2-3 hafta sonra bakacaktı. 7-8. haftalarda kalp atışı için çağırıyolar genelde.
benim sıpalar fazla geliştiler herhalde.

evet haklısın 8.hafta çağırıyolar.beni de doktor 8.hafta kalp atışı için çağırdı.ama senin maşallahın var 5+3 te duymuşsun.keşke ben de duysaydım,özendim şimdi

aaayyyyhh bissürü koşuşturmadan sonra nihayet eve attım kendimi..
bende gezenti oldumya la
neyse...

kızlar 71 çıktı sonucum hemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
maşşallaaaaaahhhh... Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

Haydi BİSMİLLAH...

ayyyy çok sevindim güldeeennnn...
Rabbim tamamına erdirsin seninkinide..
İnşallah sonu bebekli pardon ikiz bebekli olur

Anaaammm bu gün haberler hep güzel ayol.. Maşallah sana da kuzum çifter çifter

aaa aşk ol bakarsın bakarsın. yeterki onlar sağlıkla doğsunlar cnm..Duruu senin amh ne idi??

öyle canım sağlıklı olsunlar da.
benim 0,25 çıkmıştı amh. hastanede bir arkadaşım daha var bizim terapi grubundan. amh 0,1 lerde ve fshı çok yüksek çıkıyodu o da şuan hamile canım.
yani çok düşük değerlerle de hamile kalınıyomuş onu gördük. Hulusi daktırım sağolsun.

amin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:

Canimm hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin.. Benim 9, gun test sonucum 189 cikti. Pazartesi tekrarlicaz. İkizmidir acaba? 2 embriyo konulmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…