öyle canım sağlıklı olsunlar da.
benim 0,25 çıkmıştı amh. hastanede bir arkadaşım daha var bizim terapi grubundan. amh 0,1 lerde ve fshı çok yüksek çıkıyodu o da şuan hamile canım.
yani çok düşük değerlerle de hamile kalınıyomuş onu gördük. Hulusi daktırım sağolsun.
Canimm hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin.. Benim 9, gun test sonucum 189 cikti. Pazartesi tekrarlicaz. İkizmidir acaba? 2 embriyo konulmustu
durulife canim maşallah yaw ne güzel süpriz bana ne zamandır bakmiyodum bi baktim guzel gelismeler harikaaaa maşallah sana allahim bebislerini ve seni korusun
kızlaaaaarrrrr ben geldim..
bugün 5+3 olmuşum. kese görürmüyümki diye merakta bekleyen ben keseleri gördüm, ikizler.
keseleri görmekle kalmayıp bebişlerimi de gördüm,
bebişlerimi de görmekle kalmayıp kalp atışlarını da duydum...çooook mutluyum..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
haydi hayırlısı canım, çok sevindim. Hulusi hoca işini biliyo. sonu güzel olacak ben öyle hissediyorum canım.
Tabisi canım sende mi ilk denemende donmuşa kaldın hiç taze transferin yapılmadımı?
Hayırlısı olsun güldencim senin şimdi bu donmuş mu tüp bebiş mi?
Sağol canım sabrettik işte sonu güzel olsun selamet olsun inşallah...
Sağoll tatlımmmm sağol herkes kavuşsun bebeğine artık inşallah
Egunal-Ercelf
Hayırlı olsun kızlar...İnşşallah (taa içimin en dibinden gelerek söulüyorum ki sağlıklı hayırlı evlatlarınıza kavuşacağınız yolun başlangıcını yapmışsınızdır...Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Durulifecim Maşallah Sübhanallah...İnşallah bebişlerini her görmeye gittiğinde bööle mutlu haberlerle dönersin hep...
Ya kızlar sizlerden bi ricam var ama inanın söylemeye çekiniyorum...Kızarsanız bişey yazmayın.Annem 1000 Yasin okutmaya niyetlenmiş..Sonradan çok olduğunun farkına vardık ama biraz daha uğraşalım diyoruz.Okuyabilen olursa özelime mesaj atarsanız çok sevinirim.İsteyen olursa ben de okuyabilirim.Biliyorum burası yeri değil ama
aaayyyyhh bissürü koşuşturmadan sonra nihayet eve attım kendimi..
bende gezenti oldumya la
neyse...
maşşallaaaaaahhhh... Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
ayyyy çok sevindim güldeeennnn...
Rabbim tamamına erdirsin seninkinide..
İnşallah sonu bebekli pardon ikiz bebekli olur
Anaaammm bu gün haberler hep güzel ayol.. Maşallah sana da kuzum çifter çifter
sağol canım hepimizin inşallah. tebrik ederimdeğerin süper çıkmış, ikiz olma ihtimali yüksek bence. 11. gün olacak o zaman iki katına çıkarsa süper olur.
aaayyyyhh bissürü koşuşturmadan sonra nihayet eve attım kendimi..
bende gezenti oldumya la
neyse...
maşşallaaaaaahhhh... Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
ayyyy çok sevindim güldeeennnn...
Rabbim tamamına erdirsin seninkinide..
İnşallah sonu bebekli pardon ikiz bebekli olur
Anaaammm bu gün haberler hep güzel ayol.. Maşallah sana da kuzum çifter çifter
canımcım bugün gerçekten güzel bir gün oldu, güldenin de ikiz olacak inşallah...
valla süpper bir haber eğer hoca acil sezeryana gitmese belki bende orda olur beraber öğrenirdik bebeklerin durumunu ama nasip değilmiş..
bi kere hem kese hem bebekleri görme hemde kalp atışlarını duyarak bir ilke imza attın 5+3 olaraktan maşallahhhhh
evet canım doktorumuz gayet işini bilen biri..
bugün senden sonra eve geldim kaç kez tel da konuştu benimle o yoğunluğa rağmen...
saolsun..
benim tedavim taaaa baştan başlıyor şekerim..
benim hiç donmuşum olmadikiiiii...
canım saol ben okurum bir tane yasin sana..
ama adını yaz bana ismine okuyayım..
ayrıca yeri değil demişsin tam yeri bence..
gezentilik günündü demek...
2 dene bebem için ilk adımı attım Bismillah deyip ilk zorlukla karşılaştım eczanemizde bu akşam başlamam gereken iğnem yokmuş taaaaa nerelere gittim iğne için...
neyseki kavuştum iğneme...
aslında Hulusi bey çabuk geldi ama ben hemen girmedim kalabalıktı ya, aşağıda grup toplantımız vardı.
eşim rüyasında üçüz görmüş bugün hastaneye giderken onu söyledi, ultrasona girdim Hulusi ahhhaaaa üçüz dedi ben neee nasılll falan derken şaka dedi. ikiz diyerek gösterdi bebişlerimi. bu sefer tam tutturmuşuz derken telefonu çaldı ve dışarı çıktı deniz hemşireye de fotolarını çıktı al dedi. deniz de fotoları alırken dur sana bi torpil geçiyim dedi ben beklemiyodum tabii bişeyler ayarladı anam kalp atışı
sevindirik oldum tabiiii..herkes sevinçten uçtu yalnız bugün gruptan arkadaşımız malesef negatif aldı ona üzüldüm.
ne güzel canım bebişle beraber her şey yenilendiselam şekerler.
dünden beri çok yoğundum.
tam oturdum.kar tatilinin tadını çıkarıyodum.
adam aradı,kapılar geliyomuş.
neyse bu işte biter,nasılsa evdeyim dedim.
amanıııııın,adamlar geldi,kapıları getirdi.
halıları sermemiştik boyadan sonra.
adamlar 8'de gitti biz kayınvaldemle 11'e kadar temizlik yaptık.
artık siz tahmin edin nasıl pislendiğini evin.
bugün de odanın siparişini verdik.
inşallah 4 Ocakta gelecek.
umarım kapılar gibi 1 ayı bulmaz.
şimdi evdeyiz.
adam gelip salon kapısının camlarını takıcak.
selam şekerler.
dünden beri çok yoğundum.
tam oturdum.kar tatilinin tadını çıkarıyodum.
adam aradı,kapılar geliyomuş.
neyse bu işte biter,nasılsa evdeyim dedim.
amanıııııın,adamlar geldi,kapıları getirdi.
halıları sermemiştik boyadan sonra.
adamlar 8'de gitti biz kayınvaldemle 11'e kadar temizlik yaptık.
artık siz tahmin edin nasıl pislendiğini evin.
bugün de odanın siparişini verdik.
inşallah 4 Ocakta gelecek.
umarım kapılar gibi 1 ayı bulmaz.
şimdi evdeyiz.
adam gelip salon kapısının camlarını takıcak.
kapılarımız yenilendi,badanamız yapıldı.ne güzel canım bebişle beraber her şey yenilendi
zor oluştur tabi çok pislik oluyo kapılaar değişirken
ama güzel telaşlar tatlım bide bebiş gelince oohhh deymeyin keyfinize
öyle canım sağlıklı olsunlar da.
benim 0,25 çıkmıştı amh. hastanede bir arkadaşım daha var bizim terapi grubundan. amh 0,1 lerde ve fshı çok yüksek çıkıyodu o da şuan hamile canım.
yani çok düşük değerlerle de hamile kalınıyomuş onu gördük. Hulusi daktırım sağolsun.
Monns84 ve sedamu arkadaşlarımmmmmm bişey danışcam Güldencannn kaçmışş bugün adetin 3 .günü tahlillerim şöylee FSH 10.58 E2 151 VE TSH 3.7 sizce nasıl kızlarr
Ohh ne güzell canımmm tertemiz otur işte bu kadar yorgunlktan sonra bebişede az kaldı İnşallah bol bol tertemiz evde tadını çıkartısın şekerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?