Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım Durulife arkadaşımın yazışmaları benide çokkkk mutlu etti valla hulusi hoca istanbulda nereye geliyorki canımmmm

evet cnm..başkent hastanesine geliyor perşembe günü..randevumu aldım bile ben aslında ama gitsemmi gitmesemmi diyordum çünkü 90 tl ücreti var sgk lı..ama bir görüşsem iyi olabilir..bilmiyorum karar veremedim..

acele tüp yapman lazım fiyor FSH ın ve E2 in kuzum...
TSH da sınırda hatta yüksek sayılır...
tüp doktorların TSH ın bu kadarcık yüksekliğine bişi demiyorlar 4 ün üzeri olunca ilgilerini çekiyor...
iyi şeyler yazmadım biliyorum ama bilgilerim öyle diyor kuzum seni seviyorum ben

progesteronuna sağlık senin
inşallah bu ay en geç önümüzdeki ay tavan yapsın progesteron hormonların.

Canımm yaa başını agrıttım çokmu yüksek degerler geçen sene 2.27 FSH 8.8 VE E2 56 mış yani suanki çokk yüksek diyorsunnn

selam canım..
kaanı ilgilendiren herşey tatlı telaşlar bence evet gecikmeler can sıkabilir ama olsun er yada geç gelecek
kaan gelmeden önce gelsin ama mobilya
çıkan pislik fena olmuş ama siz daha yakın zamanda dip köşe temizlik yapmamışmıydınız..
üzerine bi daha pislenmiş...

Monns84 ve sedamu arkadaşlarımmmmmm bişey danışcam Güldencannn kaçmışş bugün adetin 3 .günü tahlillerim şöylee FSH 10.58 E2 151 VE TSH 3.7 sizce nasıl kızlarr

gittim geldim ama yinede ben cevapladım naberrrr

inşallah canım.
tahlillerini yazıp,yorum istemişsin ama ben hiç anlama o sonuçlardan.
gülden gelince okur,yorumunu yazar canım.

geldim okudum engin bilgilerime dayandım ve yorumladım çok biliyom ya ben

adam camları getirdi ama biri yolda gelirken kırılmış.
ben ne diyim şimdi.
sinirden bastım kahkahayı

Canımm yaa başını agrıttım çokmu yüksek degerler geçen sene 2.27 FSH 8.8 VE E2 56 mış yani suanki çokk yüksek diyorsunnn

ya ama ben üzül diye demedim ki tüh yaaa valla kızdım kendime şimdi
her geçen sene aleyhimize işliyor kuzum 18 lik çıtır değiliz artık tabiki yüksek değerler olacak bundan sonra...
TSH ın üzerine dur biraz sor yani...
dediğim gibi tüp doktorları pek önemsemezler ciddi yükseklik olmadıkça seninki sınırda diye dedim ben sor bi etkilermi diye...

kadının yaptığı temizlik üzerine tekrar dip bucak temizlik yapıldı.
ve ben bir kadınla olan temizlik ilişkime daha nokta koyma kararı aldım.
yok yok ben doğru düzgün bir temizlikçi bulamıcam

Canımm yaa sencedemi çok düşükk degerlerim yaaa AMH geçen sene 2 yerde yaptırdım birinde 1.8 başka biryerde 0.38 di of offfff ben yine bunalımlara girdim offffff bana yardım edin kızzlar bugün iyi degildim zaten

adam camları getirdi ama biri yolda gelirken kırılmış.
ben ne diyim şimdi.
sinirden bastım kahkahayı

e böyle bir habere kahkaha mı atılır adam gelince direk kafamı atılır bilmiyorum yaniii

progesteronuna sağlık senin
inşallah bu ay en geç önümüzdeki ay tavan yapsın progesteron hormonların.

saol canım bu ay olmadasa önümüzdeki ay bhcg ve progesteronum mikemmel çıkacak ikiz gebeliğimiz müjdeleyecekler...

bunlardan biri yanlış canım..amh o kadar oynamazz mümkünatı yok..Ama üzülme nolurr ben alışıksın diye zannediyorum bu değerlere..Tühhh..Senin amh 0,38 olma ihtimali yüksek be kuzum..Çünkü fsh 10 gelmiş e2 çook yüksek gülüm..50 nin altında olması gerekli idi..Buda fshı baskıladığı anlamına geliyor..fsh değerin normalde daha yüksektir yani..

Ama inan tüm bunları kafana takmana değmez..3. günü ultrasona gidinmi peki hiçç..Folikül sayın önemli..

Ama benmi yanlış hatırlıyorum bir yerde okumuştum sanki daha öncede öyle 15-20 yumi hiç olmadı diye..Yanılıyormuyum tatlım..

Veren Rabbim 1 yumi 1 sperm ile verecekk..Nolur tedaviye yakın zamanda başlayacaksan kendini hiç strese sokma bırak Allaha..Bak bana yırtsamda kendimi olmayınca olmuyor..Bazen yumiler büyümüyor bazen keniliğinden büyüyüp kaliteleri yeterli olmuyor tatlım..Demem o ki olacaksa her türlü dudulife ın verdiği örnekteki gibi olur..Olmayacaksa zaten biz ne yapsak boş..Elden dua etmekten başkada birşey gelmez tatlım..

Nolurr tamam Allaha bırakıcam iyiyim mesajını göreyimm takma bunları kafana..Sadece realist olmak açısından bilki çok fazla rezerv açısından yada yumi açısından öyle sallanmaya vaktimiz yok..Eee zaten biz evladımız olsun istiyoruzz..O zaman bizim için sorunda yok bitnem..Zaten çabalıyıp elimizden geleni yapıyoruzz..Okişşş...

Selam kızlar nasilsinz guldencimm cnm tedavin hayırlı ve bol bebekli olsun insallhhhh cok sevindim başlamana şimdi okudum

İkiz bebek için zamanlama çok güzel banamı öyle geldi bilmiyorum ama gebelerin hepsi ikiz gibi hatırlıyorum :)
Özellikle Hulusi hoca iyiki adam ikiz gebeliğe karşı :))

valla doğru diyosun ben daha ilk görüşmeye gittiğimizde bu cümleyi duydum ondan...
iki embriyo koyacam ama amacımız ikiz gebelik elde etmek değil hiç istemiyorum ikiz gebeliği demişti iyikide istemiyor dediğin gibi

Selam kızlar nasilsinz guldencimm cnm tedavin hayırlı ve bol bebekli olsun insallhhhh cok sevindim başlamana şimdi okudum

selam kuzum evet arakadaşın bitanecik güldenin tedaviye başladı dualarını bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…