bunlardan biri yanlış canım..amh o kadar oynamazz mümkünatı yok..Ama üzülme nolurr ben alışıksın diye zannediyorum bu değerlere..Tühhh..Senin amh 0,38 olma ihtimali yüksek be kuzum..Çünkü fsh 10 gelmiş e2 çook yüksek gülüm..50 nin altında olması gerekli idi..Buda fshı baskıladığı anlamına geliyor..fsh değerin normalde daha yüksektir yani..
Ama inan tüm bunları kafana takmana değmez..3. günü ultrasona gidinmi peki hiçç..Folikül sayın önemli..
Ama benmi yanlış hatırlıyorum bir yerde okumuştum sanki daha öncede öyle 15-20 yumi hiç olmadı diye..Yanılıyormuyum tatlım..
Veren Rabbim 1 yumi 1 sperm ile verecekk..Nolur tedaviye yakın zamanda başlayacaksan kendini hiç strese sokma bırak Allaha..Bak bana yırtsamda kendimi olmayınca olmuyor..Bazen yumiler büyümüyor bazen keniliğinden büyüyüp kaliteleri yeterli olmuyor tatlım..Demem o ki olacaksa her türlü dudulife ın verdiği örnekteki gibi olur..Olmayacaksa zaten biz ne yapsak boş..Elden dua etmekten başkada birşey gelmez tatlım..
Nolurr tamam Allaha bırakıcam iyiyim mesajını göreyimm takma bunları kafana..Sadece realist olmak açısından bilki çok fazla rezerv açısından yada yumi açısından öyle sallanmaya vaktimiz yok..Eee zaten biz evladımız olsun istiyoruzz..O zaman bizim için sorunda yok bitnem..Zaten çabalıyıp elimizden geleni yapıyoruzz..Okişşş...
canım nası bi doktormuş şu hulisi gidesim geldi inanHulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz
Anaammmm demeeeeeeee..Diğer arkadaşın kk ya giriyormu hiçç..Ay nasıl heyecanlandım şimdi..Acaba nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı..keşke benimle irtibata geçirme imkanın olsa..Nettende olsa olur e-mail adresimi falan verebilirim..
Hulusi Hoca Perşembe İstanbula geliyor kesin gitmeliyim o zaman..
Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz
Canımcığımm bu güzel anlatımın için teşekkür ederim yeterki Rabbim ol desin dogru söylüyorsun tatlım küçük bir kistim oldugu için bugün 3 .gün dogum kontrol hapına başladım bittikten 4 gün sonra giidcem 2 cm polip var onu da aldırdıktan sonra inş tedaviye başlıcam hayıt çayı hariç geri kalan yani bal tarçı çörekotu karışımı ve arı polenine başladım belki sifa olur tatlım bugünkü sonuçları pazartesi hastaneye faxlıcam ona göre bana dönücekler bakalım tatlım hayrlısı senin yaş kaçtı tatlım benim en son yani 2010 ekimde denedigim tüp bebekte 4 yumurta aldılar 2 si döllendi ve yerleştirildi geçen ay 2 yumiş vardı canımmm böyle yanii anlıyacagın hulusi dr hakkında gönlünden gitmek geçiyorsa git hayatım sen ist merkezine gidiyrdun demi? yanlış hatırlamıyosam
Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...
bence git canım, inan bişey kaybetmezsin. arkadaşım bildiğim kadarıyla girmiyo buraya ama ben tedavisini adım adım biliyorum. çünkü benden hemen sonra benimle aynı şeklide ve aynı dozlarda ilaç kullandı hulusi bey ona. her aşamasını biliyorum canım. onun ilk denemesiydi o yüzden hemen hergün görüştük bişey olursa önce beni arıyodu. yine de ben ona söylerim buraya üye olur olmazsa.
Kızlar biz bu arada DURULİFE ile tanışmış olduk bugün yüzyüze geldik yavaş yavaş hepinizi sırayla görecem inşallah...
Bu gidişle Ankara içi dışı farketmez herkes hulusi hoca hastası olacağından herkesi bi şekilde görmüş olacam
aslında Hulusi bey çabuk geldi ama ben hemen girmedim kalabalıktı ya, aşağıda grup toplantımız vardı.
eşim rüyasında üçüz görmüş bugün hastaneye giderken onu söyledi, ultrasona girdim Hulusi ahhhaaaa üçüz dedi ben neee nasılll falan derken şaka dedi. ikiz diyerek gösterdi bebişlerimi. bu sefer tam tutturmuşuz derken telefonu çaldı ve dışarı çıktı deniz hemşireye de fotolarını çıktı al dedi. deniz de fotoları alırken dur sana bi torpil geçiyim dedi ben beklemiyodum tabii bişeyler ayarladı anam kalp atışı
sevindirik oldum tabiiii..herkes sevinçten uçtu yalnız bugün gruptan arkadaşımız malesef negatif aldı ona üzüldüm.
Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz
kızlar 71 çıktı sonucumhemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..
canm bidahaki aya beraber yükseltiriz inş. bende bu ay sonu adet olcam dondurulmuşlarla tedaviye nasıl baslanıyo ne kadar sürüyo ne zaman transfer oluyo filan hiç bilmiyorum... körlemesine baslıcam tedaviye
Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...
Canımm Hayırlı olsun bebeişlerinnnn çokkk sevindim birazönce arkadaşlarımlada yazıştım degerlerim yüksek çıktı AMH en son geçen sene 2 yere yaptırdım 0.38 diger yerde 1.36 çıkmıştı suan bugün FSH 10.58 E2 151 ve TSH 3.7 yani düşükmüş senin rezerve düşükken bunlar nasıldı tatlımm yaa içim çok sıkılıyor yaaa kızlar sagolsun rahatlatmaya çalışıyorlar tatlım ama sende eski ben gibi olup bana yardımcı olll lütfen
kızlar bakıın naaptımm :) Eki Görüntüle 584884
çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık afiyet olsun
mehtapcım seni rahatlatırmı bilmem ama kk da leyliko diye bi arkadaşımız vardı onun da amh si çok düşük çıkmıştı ama tüp bebekle şimi oğlu kucağında yani umutsuz olma Allah Ol desin yeterki stresi umutsuzluğu bırak beynine olumlu mesajlar gönder inşallah bebeğin gelir yakında
Canımm Hayırlı olsun bebeişlerinnnn çokkk sevindim birazönce arkadaşlarımlada yazıştım degerlerim yüksek çıktı AMH en son geçen sene 2 yere yaptırdım 0.38 diger yerde 1.36 çıkmıştı suan bugün FSH 10.58 E2 151 ve TSH 3.7 yani düşükmüş senin rezerve düşükken bunlar nasıldı tatlımm yaa içim çok sıkılıyor yaaa kızlar sagolsun rahatlatmaya çalışıyorlar tatlım ama sende eski ben gibi olup bana yardımcı olll lütfen[/QU
canım ben hulusi beye ilk gittiğimde amh 0,25, fsh 12 civarı, e2 80 lerdeydi TSH benim zaten hep dengesiz. fsh yüksek olduğu için başlamamıştı o zaman. biosteron DHEA hormonu verdi kullanmaya başladım, 1 ay sonra fsh 7 lere düştü ve başladık. ilk tüp denememde 7 tane yumi toplandı 2 tane transfer edildi, pozitif aldım ama düşük oldu. ikinci denememde yine fsh normal sınırlardaydı, biosteronu kullanmaya devam ettim 2 yumi toplandı 2 si de transfer oldu ama negatifti. bu seferde yine fsh iyiydi başta 3 yumi gözüküyodu ama 6 tane toplandı, 2 tane transfer edildi ve tuttu canım.
Süper haber! Gözün aydın! Allah bizlere de kısmet eder inşallah!
Ben de vardım. Şu an lucrin kullanıyorum. Yarın adet olurum herhalde ve rahim kalınlaştıran haplara başlayacağım
Hadi canım bismillah diyip yeni bir denemeye başlıyoruz hep birlikte. Allah hepimize yardımcı olsun
Hadi bakalım canım hayırlı olsun. İnşallah bu demeninin sonucunda bebeğini kucağına alırsın. Çok heyecanlık bir ay bizleri bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?