Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımcığımm bu güzel anlatımın için teşekkür ederim yeterki Rabbim ol desin dogru söylüyorsun tatlım küçük bir kistim oldugu için bugün 3 .gün dogum kontrol hapına başladım bittikten 4 gün sonra giidcem 2 cm polip var onu da aldırdıktan sonra inş tedaviye başlıcam hayıt çayı hariç geri kalan yani bal tarçı çörekotu karışımı ve arı polenine başladım belki sifa olur tatlım bugünkü sonuçları pazartesi hastaneye faxlıcam ona göre bana dönücekler bakalım tatlım hayrlısı senin yaş kaçtı tatlım benim en son yani 2010 ekimde denedigim tüp bebekte 4 yumurta aldılar 2 si döllendi ve yerleştirildi geçen ay 2 yumiş vardı canımmm böyle yanii anlıyacagın hulusi dr hakkında gönlünden gitmek geçiyorsa git hayatım sen ist merkezine gidiyrdun demi? yanlış hatırlamıyosam

Kızlar beyim geliyiii hizmette sınır tanımayayım iyi bakayım kendisine ilk fırsatta gelicimmmm

bence git canım, inan bişey kaybetmezsin. arkadaşım bildiğim kadarıyla girmiyo buraya ama ben tedavisini adım adım biliyorum. çünkü benden hemen sonra benimle aynı şeklide ve aynı dozlarda ilaç kullandı hulusi bey ona. her aşamasını biliyorum canım. onun ilk denemesiydi o yüzden hemen hergün görüştük bişey olursa önce beni arıyodu. yine de ben ona söylerim buraya üye olur olmazsa.

Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz

Allah seni gebe etsin emii güldenimmmmm.

Canım benim yaşım 27..Geçen sene 26 yaşımda iken 2011 ağustosta laparoskopi oldum..salpenjektomi yani tek tüpüm hidrosalpenks sıvı birikimi yüzünden alındı..diğeride tıkalı çıktı ilginç şekilde..Ve ben laptan sonra bir daha adet göremedimm..tabii o arada yaşadığım bir sürü komplilkasyon falan bi dünya devlet hastanesi ile ilgili olay var neyyse..Bir gittim hamileyim sanıyorum tabii..FSH 77 idi..Doktorr konuşamadı ben ağla ağla falan..Neyse serüvenim başladı sonra..

FSH elhamdulillah kürler ilee daha stressiz yaşam ile aydan aya düşme eğilimi gösterdii..En son mayısta 17 ye düştü.İlk 6 ay ilaçsız regl olamadım..hep cyclo kullandım..Son 6 ayda 4 kere ilaçsız regl oldum..Yumurtalar görünüp en azından normal siklusları takip edilir hale geldi..

İlk 2 tüp denemem hüsrandı hiç büyümedi yumiler..

Sonrakinde kendiliğinden 14 mm lik yumim vardı geç gitmiştim daktıra ona 3 gün falan iğne vurup opu oldum..Ama döllenme olmadı onda da..Sonra kpss için 4 ay ra verdim zaten..Son bir kaç aydırda ne olduğu belli olmayan durumlardayım tabii..Bu ay fsh ölçtürecektim..3-4 gün önce lekelnmem oldu kahverengi sonra hafif pembe nasıl sevindim gene regl olucam diye ama açılma olmadı halenn..Akıntım falan normale döndü..Eğer hulusiye gitmezsem pzrtsi mutlaka yakınımdaki hastaneye gidicem mecburen bir baksınlar diye..Evet istanbula geldiğinde gitmeyi istiyorum hlusiye..hatta tandevum bile alındı ama 90 tl olamayacağım tedavi için fazlamı bilemedim..

Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...

bugün evde değildim sabahtan beri şimdi geldim ve aklımda hep sen vardın mesajlarını buldum süpper tedaviye başlıyomusun hayırlı uğurlu olsun canım sonu bebişli olsun Allah yar ve yardımcın olsun tatlım menim

şimdi ben teyzemi oluyorum yani ben bu habere oynamazmıyım hatta topiğe dansözleri çağırmazmıyım

Eki Görüntüle 584840 Eki Görüntüle 584841

Acaba kaç folikül görünürken başladı mesela tedaviye..yada fsh bakıldımı tedavi öncesi..Nasıl dozlar uygulandı cnm peki sanada zahmet olmazsa dinlerimm yanii

ne güzel tanıştınız demek hem güzel hem heyecanlı bi durum dimi

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz

kulakları çınlıyodur Hulusi beyin.
bugün biz gruptaki kızlarla topluca odasında oturduk arkadaşımız negatif almıştı.
konuşma sonunda ben hulusi beye kulaklarınızı çınlatıcaz dedim o da çınlatıyonuz zaten diye güldü.
birde bişey anlattı paylaşayım sizinle.
biraz problemli bir hastası hulusiyi bırakıp İstanbul memoriala gitmek istemiş, hulusi bey de tamam demiş, bütün bilgilerini vermiş hatta bişey olursa arayabilirsiniz demiş. gitmiş hastası ordaki doktor da ona bizde aynı şekilde uygularız tedavinizi hulusi bey doğru uygulamış demişler kendisini de biliriz iyi daktırdır falan ...neyse kız gelmiş geri bu sefer çoook inanarak tedaviye başlamışlar ve bugün pozitif almışlar.

Canımm Hayırlı olsun bebeişlerinnnn çokkk sevindim birazönce arkadaşlarımlada yazıştım degerlerim yüksek çıktı AMH en son geçen sene 2 yere yaptırdım 0.38 diger yerde 1.36 çıkmıştı suan bugün FSH 10.58 E2 151 ve TSH 3.7 yani düşükmüş senin rezerve düşükken bunlar nasıldı tatlımm yaa içim çok sıkılıyor yaaa kızlar sagolsun rahatlatmaya çalışıyorlar tatlım ama sende eski ben gibi olup bana yardımcı olll lütfen

kızlar 71 çıktı sonucum hemşireyi aradım iğnenin etkisi diyemeyiz pazartesi aynı yerde tekrar yaptır dedi 2ye katlaması gerekiyor dedi...dua edin kızlar..

Süper haber! Gözün aydın! Allah bizlere de kısmet eder inşallah!

canm bidahaki aya beraber yükseltiriz inş. bende bu ay sonu adet olcam dondurulmuşlarla tedaviye nasıl baslanıyo ne kadar sürüyo ne zaman transfer oluyo filan hiç bilmiyorum... körlemesine baslıcam tedaviye

Ben de vardım. Şu an lucrin kullanıyorum. Yarın adet olurum herhalde ve rahim kalınlaştıran haplara başlayacağım

Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü dondurulmuş tedavisine başladık rahim ve yumurtalıkşar normale dönmüş herşeyin hayırlısı.

Hadi canım bismillah diyip yeni bir denemeye başlıyoruz hep birlikte. Allah hepimize yardımcı olsun

Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...

Hadi bakalım canım hayırlı olsun. İnşallah bu demeninin sonucunda bebeğini kucağına alırsın. Çok heyecanlık bir ay bizleri bekliyor.

mehtapcım seni rahatlatırmı bilmem ama kk da leyliko diye bi arkadaşımız vardı onun da amh si çok düşük çıkmıştı ama tüp bebekle şimi oğlu kucağında yani umutsuz olma Allah Ol desin yeterki stresi umutsuzluğu bırak beynine olumlu mesajlar gönder inşallah bebeğin gelir yakında

çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık afiyet olsun

teşekkür ederim canım. Çocuğumuz olunca bu tatlıdan da yapabiliriz. Şekeri çok az. hindistan cevizini de kendim tazesinden kurutarak yaptımç Faydalı bir şey. Hem de eğlenceli :)

Sağol canımmm İNŞALLAH hepimize Rabbim tez zamanda nasip eder İnş

evet kuzum ocak ayı çoooook hareketli geçecek sonu güzel olsun hiç kötü haber almadan ocağı bitirelim inşallah..

naptın kız:18::18::18::18:

çok güzel yapmışın ellerine sağlık ben havuçlu herşeyi yerim pek bi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…