Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım, 90 tl bence prof. için çok iyi bir ücret, çünkü diğer yerlerde 250-300 civarı.ben daha önce çok basit şeyler için bile gittiğim doktorlara 250 ödedim.
bu arada ordaki başkentte fiyatlar daha yüksekmiş, biz 55 tl fark ödüyoruz.

Tatlım zaten orası kesin normalde bende dedim prof için süper fiyat ama tedavi olamayacaksam sadece görüşünü almaya mı gideceğim soru işareti kafamı kurcalıyor..evet gülden de dedi zaten sizin ki daha uygunmuş..

Bizim buradaki tam özel gibi zaten..Ankaradaki sgk anlaşması daha yüksek galiba...Buradakinin daha az kesin orası..

noldu neden ağlıyosun deryacım:26::26::26::26::26::26:

amaaaaan sorma be saracıımm..
bu FENERBAHÇE valla adamı kanser eder yauvv..
offf neyse ya boşver geçen sene de son maçta şampiyonluk verdik bu sezonki ilk maça yine gittik..
yine FENERBAHÇE diye bağırdık..
işte sebep bu:26::26:

Acaba kaç folikül görünürken başladı mesela tedaviye..yada fsh bakıldımı tedavi öncesi..Nasıl dozlar uygulandı cnm peki sanada zahmet olmazsa dinlerimm yanii

canım o da biosteron kullanıyodu fsh yüksekti ya. o yüksek fsh adetin 2. gününde 4 küsürlerde çıktı biz şok olduk.
başta 3 folikil vardı, adetin 2. günü gonal f günlük 450 doz başladı birde genotropin 12 mg diye bir büyüme hormonu verdi, genotropin her gün değil gün aşırı vuruluyo toplam 4 kez. 6. gün menagon 75 ten 1 toz 1 su bir de orgalutran iğne ilave etti bunlara. sonra çatlatma günü iğnelerden 1 tanesini menagon ya da gonalf vurup çatlatmaları yaptı.
5 tane yumurta toplandı, 3 tanesi döllendi, 2si transfer edildi ve 10.gün değeri 235 çıktı.

sana başka birşey daha söyleyim bu FSH denen hormon çok hassas. yani biz stres yaptıkça moral bozdukça artıyo. hatırlarsan bizim terapi grubumuz var stresle ilgili gerçekten hepimiz faydasını gördük. bu arkadaşım en güzel örneği fsh 4 lerde çıktı.

ben yaz boyu her ay başlayacaz diye gittiğimde fsh yükseliyodu, ama öylesine gittiğimde düşük çıkıyodu.

Allah iyiliğini versin kız fenerbahçe içinmi ağlıyosun bende ne oldu diyorum

futboldan hiç anlamam ama sorsan beşiktaşlıyım çocukluktan beri tüm ev ahalisi beşiktaşlı olduğu için banada sempatik geldi

şimdide eşim galatasaraylı galatasarayda ikinci takımım oldu ama kim yenmiş kim yenilmiş hiç ilgilenmem

çok sağol cnm bnm..not alıyorum hemen bu yazdıkalrını..fsh hakkında söylediklerine katılıyorum inş düşüklerdedir benimde..

kızlar ben bu gün doktora gittim. yine aaynı şeyleri söyledi sürekli aynı şeyleri söyleyip söyleyip gönderiyo. eşin de gelsin bu kez dedi.e tamam eşim de geldi iyi hoş eşime de aynı şeyleri söyledi DD Sabırrr.. eşimi nie çaarıyosun ozman anlamadımki.

hulusi dediğiniz hoca hulusi zeyneloğlu mu? maltepedeki tüp bebek merkezine mi gidiyosunuz? bi deee pazar günü açık mı?

evet hulusi zeyneloğlu cnm..Normalde sürekliliği Ankara başkent hastanesinde..İstanbuldaki başkente geldiği zamanları kolluyoruzz..

Pazar günleri özle durumlar dışında açık olan bir merkez pek olmaz cnm..Doktor olmaz en azından yani..

Son düzenleme:

saol cnm. iyi ben ona bi görünym madem. Ankarada olması iyi oldu

ben çok sabırsız olduğumdan evine bile giderim nolcak benim bu durumum diye :))

ben maltepedekine gidiyorum canım. pazar günü açık değil yalnızca işlem olursa geliyolar. cumartesi de yarımgün.

Prof Dr Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU evet canım...

canım benim bebişleri yazmak için şu listelere bi el atarsın artık..
iyice boşladın bakıyom da, tedaviye başladın böyle oldun kızııııııımmm bide hamile kalıp bebeleri alırsan hepten bırakırsın sen bizi

benimde yeminlen hep gözlerim seni aradı tam da kaybolacak günü buldu dedim
oynak hatunlarını sahneye çıkarmışsın kuzum çok saol ve dileklerine Aminnn diyorum inşallah seni duble teyze yapiciim...
ne güzel tanıştınız demek hem güzel hem heyecanlı bi durum dimi

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

evet canım tanıştık hemde anlamlı bir günde bebeklerinin hem keselerini hem kendilerini görmüş hemde beni gördü ultrasonda değil ama

çınım çınım çınlatıyoruz valla kulaklarını...
hikaye çooook güzel sonu pozitif deyince tüylerim diken diken oldu harika bir haber bu ve bir kez daha daktırımızın doğru doktor olduğunu teyid etmiş bulunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…