Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveet bugün hem bebelerimi hem de seni gördüm, hatta seni onlardan önce gördüm. o yüzden bebeler de heyecanlandı kalpleri güm güm atmaya başladı gülden teyzemizi gördük diyeemir_bebek::emir_bebek

Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...

canımmm hadi bismillahh bakalım...daha 1ay önce sende konuşurken bile belli değildi ama rabbim bianda içine attı bu isteği ve başladın...
ve buna çok sevindim....
ve vardır bunda inşaalah hayır sonu bebekli olucak inşaallahh canım benim...
bende 20yle başlamıştım aynı canım...
ANAAMMM NELER OKUYORUMMM BENNN...
maaşallah suphanallah çok çok sevindimmm...herşeyi bir arada görmüşün yanii bi cinsiyetler kalmışş...
sen böyle ağırdan gidiyodun panik değildin ama sonu çok güzell olduuuuu....
haydi hayırlısı canım, çok sevindim. Hulusi hoca işini biliyo. sonu güzel olacak ben öyle hissediyorum canım.
bende öyel hissediyorummmmmmmmmmmmm gerçektennnnn
amin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:
heleee düşündüğüne bak ...kızzz iki tana koyarlarken nerdeydinn bu ihtimal ozaman mutlaka oluyor ikiz anne olma ihtimalimiz..
rabbim yardım eder sanaa...
oooo aksi olmuş ama olsun bulmuşsun canım benim......aynı benim doğum kontrol hapını nöbetçi eczane aramıştımm
canımcım bugün gerçekten güzel bir gün oldu, güldenin de ikiz olacak inşallah...

ooo süpperr..bizde tanışmadık ama elinde susuyla ben onu gördüm tanıdım tarife göre belkide oda beni..
neyse bigün topluca gideriz hulusi hocaya...
ayyy negatifmii kıyamammm....
ayy süpper olmuş hem eşinin rüyası hemde hocanın şakasıı bukadar olurr demii...
deniz hemşireyede alkışşşşbizede yaapr inş. bu inceliği....
İkiz bebek için zamanlama çok güzel banamı öyle geldi bilmiyorum ama gebelerin hepsi ikiz gibi hatırlıyorum :)
Özellikle Hulusi hoca iyiki adam ikiz gebeliğe karşı :))
evet yaaa hoca zor diyor tavsiye etmiyor ama koyuyor iki tane tuutuyor inşaalalh egunalimle 3.de bizde bulucaz ikizlerii..:13:

Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz

aaaa süpper anlattıklarınnn bikere daha güvendim hocama...

Prof Dr Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU evet canım...

çoook severiz kendisini...

ooo bebelerimizin hulusi dedesi olcek bizde el öpmeye gidecez inşaalalh herkesin ikiz oluyor baya kalabalık olcaz...

çoook severiz kendisini...

hemde nasıllll

valla bir hafta olmuş ben listelere el atmayalı
kendimi kınıyorum yarın ilk işim o olacak inşallah çok ekleme ve değişiklik var çünkü bu akşam zor biraz..
seve seve bebeklerimizi listemize ekleyecem

Kızlar bir kestane pişirmişim komşular evde yangın var sanıp itfaiyeyi aramazsa iyidir hee

ayyy canım çektiii yanıkta olsa....
bu arada gündüz misafirler vardı eşimin amcası ailecek...
yemekti sofraydı kıçım koptu..
sonra annemler derkennnn 21de gitti onlar..
öyle yani...annemlerle 5 aydır evlendim evleneli tedavim sayesinde ilk kez bukadar sık görüştük..
hele anacım benle yaşadı herşeyi birebir..
inşaallah hem ana baba duası hemde misafir duasıyla kendiliğinden hamile kalırım belkidee

eveet bugün hem bebelerimi hem de seni gördüm, hatta seni onlardan önce gördüm. o yüzden bebeler de heyecanlandı kalpleri güm güm atmaya başladı gülden teyzemizi gördük diyeemir_bebek::emir_bebek

gülden etkisi diyoruzz bunaa...,benide en zor günümdee susturduu canım ooooo
ya buarada acaba frigrastimdne dolayımı 5+3 de herbişeyi gördün yaaaa:26:

canım yazdıklarını okudummmmmmmmm
rabbim sonu bebekli olan son tedavine başladın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıylaaaaaaaaa

şimdi yarın lucrinle başlıyor musunnnn?
anlat birazzz
sonrasında ne kullanacaksın?

inşallah canım seve seve duble teyze olurum

canııım, inşallah senin de "hamileyimmmm, ikizler hemde" dediğini duyacaz.
gülden zaten başladı sıra sende, ben ona bir ay süre vermiştim zaten korkusundan başladı
hep birlikte gidicez hulusiye el öptürmeye.
bugün kızlarla grupça odasına girdk sohbet ettik demiştim ya buna benzer bir muhabbet geçti. hulusi hoca da hemen resimleri gösterdi daha önce tüp bebek partisi yapmışlar bu sene yapamamışlar, bende hepimiz doğuralım sonra parti yaparız dedim. sizde buna dahilsiniz tabiiki

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

o kadar kötüsün demek..

ayy eveettt gülden teyzelerinin yüzünden aşka geldiler ne var ne yok bütün marifetlerini gösterdiler annelerine

Kızlar bir kestane pişirmişim komşular evde yangın var sanıp itfaiyeyi aramazsa iyidir hee

ıyyyyy hiç te sevmem yanmış kutlu kestaneleri

bir hulusi günü daha geride kaldı...
gün geçmiyorki birini hamile bırakmasın
saol şekerim başladık bi ucundan bakcez görcez

evet canım grip geceleri daha rahatsız ediyo. başım da ağrımaya başladı, bide hulusi bey hiçbişey alma dedi, zaten almıyom da ama viks gibi bişeyler alsam dedim yok dedi:2:

selamın aleyküm

ben artık sanırım tüp bebek bölümüne transfer olabilirim katılabilirim o devreye geldik yani
23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim eşim 31 yaşında... 18 yaşında evlendim hiç korunmadık evlendigim aydan beri doktorlardayım bursanın en iyi doktorlarına gittim özelde 4 aşılama denedik sayısız yumurtlama takiplerini sölemiyorum bile... sorunum pko luyum ve prolaktin(süt hormonum) yüksek ama ilaçla düşük şuan ... glukofen kullanıyorum şeker ilacı günde bi tane... adetlerim düzensiz eger düzenli ilaç kullanırsam oluyorum ama kendi haline bırakırsam 2buçuk ayda oluyorum hoş bu sefer 4buçuk ay oldu hiç ilaç kullanmadım ama 1 sene olcaktı gene 1 aydır ilaçlarıma başladım...maddi manevi tükendik o yüzden özele gitmiyorum...güvenmiyorum yaza kadar kendimi devlet doktorlarına fakülteye adadım gele gide gele gide tüp bebek faslına gelebildim sonunda... eşimde problem yok... şimdi devlette tüp bebek için gerekli evraklar istediler eşimden ürolojiden heyet roporu istediler yeni tarihli bi siperm testi istediler onları tamamladık şimdi adet olmak için ilaç içiyorum adet olunca arıcam randövü vercekelr bakalım nolcak... devlette tüp bebek yaptıran yokmu şansımı denemk istiyorum biliyorum çok zor ilerliyo devlette bu işler ama milyarlar veripte sitres olmamak elde değil ben çok üzülüyorum o sitreslede tutuncanı sanmıyorum devlette denicem o yüzden yaza kadar böle eger tutmazsaartık yaza kredi çekip özelde denicez inşallah rabbim gerek kalmadan verir meleklerimizi...

çok zor bi imtihandan geçiyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun

valla bu kadar iş içinde hem face hem burası yetişiyosun ya ne diyim sanaa

Aydınlanma yaşıyosun orası kesin bacım

İnşşş o dediğin olurda senin bu streslerin bir daha hiç olmazz

Valla yat kalk buna dua edebilirimm,kendi akıl sağlığım için

inşallah canım seve seve duble teyze olurum

saol canım benim...
bi ikizde ben yapayım diyorum sayenizde havaya girdim
şimdi şöyle oluyoo kuzum ben uzun protokolle başlamak durumundayım her daim o nedenle
lucrin kullanacam bugün adetin 20.günü normalde 21.günde başlanır daktır bugün başla dedi
ama ben sabah ilk iğnemi vuracam sebebide diğer iğne eklendiğinde adet olunca onu öğleden sonra vurduruyoo iki iğne aynı zamanlara dek gelmesin diye bi ayar çektim yani
lucrin kullanırken bir hafta 10 gün sonra adet olunca diğer iğne eklenecek lucrinin yanına sonra yumurta takibim başlayacak opu transfer vs....

evet tırstım senden en acilinden başladım tedaviye

Aleyküm selam hoşgeldin
öncelikle avatarın çok güzel
aramıza katılmış olmana seni tanımakdan dolayı seviniyorum ama sebebi anne olamamak olduğundan üzüldüm...
devlette yaptırdım tüp bebeği uygun oluyor...
ya da özel hastanelerin sgk ile anlaşmalı olanlarından birine gidebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…