benimde yeminlen hep gözlerim seni aradı tam da kaybolacak günü buldu dedim
oynak hatunlarını sahneye çıkarmışsın kuzum çok saol ve dileklerine Aminnn diyorum inşallah seni duble teyze yapiciim...
evet canım tanıştık hemde anlamlı bir günde bebeklerinin hem keselerini hem kendilerini görmüş hemde beni gördü ultrasonda değil ama
çınım çınım çınlatıyoruz valla kulaklarını...
hikaye çooook güzel sonu pozitif deyince tüylerim diken diken oldu harika bir haber bu ve bir kez daha daktırımızın doğru doktor olduğunu teyid etmiş bulunuyoruz
Kızlar bir kestane pişirmişim komşular evde yangın var sanıp itfaiyeyi aramazsa iyidir hee
Tedaviye bu akşam ilk lucrinimi vurarak başlıyorum
Yine ohss riskimden dolayı 20 doz başlattııı
Diğer iğneye geçince 10 doza inecekmiş...
Tıpkı geçen seferki gibi...
Haydi BİSMİLLAH...
canımmm hadi bismillahh bakalım...daha 1ay önce sende konuşurken bile belli değildi ama rabbim bianda içine attı bu isteği ve başladın...valla şaka maka başlıyorum he
bugün başla dedi bi de...
folikasitte kullan dedi evde vardı onada hemen başla dedi..
rapor hakkın yok dimi dedi bende heee dedim o zaman ilaçları uygun fiyata aldırırım ben sana didi
ANAAMMM NELER OKUYORUMMM BENNN...kızlaaaaarrrrr ben geldim..
bugün 5+3 olmuşum. kese görürmüyümki diye merakta bekleyen ben keseleri gördüm, ikizler.
keseleri görmekle kalmayıp bebişlerimi de gördüm,
bebişlerimi de görmekle kalmayıp kalp atışlarını da duydum...çooook mutluyum..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
bende öyel hissediyorummmmmmmmmmmmm gerçektennnnnhaydi hayırlısı canım, çok sevindim. Hulusi hoca işini biliyo. sonu güzel olacak ben öyle hissediyorum canım.
heleee düşündüğüne bak ...kızzz iki tana koyarlarken nerdeydinnamin canım. darısı başına. bir anda 3 kişi oldum yaaaa. sevindim ama hemen ben nasıl bakıcam diye de düşünmeye başladım.:44:
oooo aksi olmuş ama olsun bulmuşsun canım benim......aynı benim doğum kontrol hapını nöbetçi eczane aramıştımmvalla süpper bir haber eğer hoca acil sezeryana gitmese belki bende orda olur beraber öğrenirdik bebeklerin durumunu ama nasip değilmiş..
bi kere hem kese hem bebekleri görme hemde kalp atışlarını duyarak bir ilke imza attın 5+3 olaraktan maşallahhhhh
evet canım doktorumuz gayet işini bilen biri..
bugün senden sonra eve geldim kaç kez tel da konuştu benimle o yoğunluğa rağmen...
saolsun..
benim tedavim taaaa baştan başlıyor şekerim..
benim hiç donmuşum olmadikiiiii...
canım saol ben okurum bir tane yasin sana..
ama adını yaz bana ismine okuyayım..
ayrıca yeri değil demişsin tam yeri bence..
gezentilik günündü demek...
2 dene bebem için ilk adımı attım Bismillah deyip ilk zorlukla karşılaştım eczanemizde bu akşam başlamam gereken iğnem yokmuş taaaaa nerelere gittim iğne için...
neyseki kavuştum iğneme...
canımcım bugün gerçekten güzel bir gün oldu, güldenin de ikiz olacak inşallah...
ooo süpperr..bizde tanışmadık ama elinde susuyla ben onu gördüm tanıdım tarife göre belkide oda beni..Kızlar biz bu arada DURULİFE ile tanışmış olduk bugün yüzyüze geldik yavaş yavaş hepinizi sırayla görecem inşallah...
Bu gidişle Ankara içi dışı farketmez herkes hulusi hoca hastası olacağından herkesi bi şekilde görmüş olacam
ayyy negatifmii kıyamammm....aslında Hulusi bey çabuk geldi ama ben hemen girmedim kalabalıktı ya, aşağıda grup toplantımız vardı.
eşim rüyasında üçüz görmüş bugün hastaneye giderken onu söyledi, ultrasona girdim Hulusi ahhhaaaa üçüz dedi ben neee nasılll falan derken şaka dedi. ikiz diyerek gösterdi bebişlerimi. bu sefer tam tutturmuşuz derken telefonu çaldı ve dışarı çıktı deniz hemşireye de fotolarını çıktı al dedi. deniz de fotoları alırken dur sana bi torpil geçiyim dedi ben beklemiyodum tabii bişeyler ayarladı anam kalp atışı
sevindirik oldum tabiiii..herkes sevinçten uçtu yalnız bugün gruptan arkadaşımız malesef negatif aldı ona üzüldüm.
evet yaaa hoca zor diyor tavsiye etmiyor ama koyuyor iki tane tuutuyor inşaalalh egunalimle 3.de bizde bulucaz ikizlerii..:13:İkiz bebek için zamanlama çok güzel banamı öyle geldi bilmiyorum ama gebelerin hepsi ikiz gibi hatırlıyorum :)
Özellikle Hulusi hoca iyiki adam ikiz gebeliğe karşı :))
valla doğru diyosun ben daha ilk görüşmeye gittiğimizde bu cümleyi duydum ondan...
iki embriyo koyacam ama amacımız ikiz gebelik elde etmek değil hiç istemiyorum ikiz gebeliği demişti iyikide istemiyor dediğin gibi
Hulusi hoca sen bizim herşeyimizsin hepimiz hulusiyiz
aaaa süpper anlattıklarınnn bikere daha güvendim hocama...kulakları çınlıyodur Hulusi beyin.
bugün biz gruptaki kızlarla topluca odasında oturduk arkadaşımız negatif almıştı.
konuşma sonunda ben hulusi beye kulaklarınızı çınlatıcaz dedim o da çınlatıyonuz zaten diye güldü.
birde bişey anlattı paylaşayım sizinle.
biraz problemli bir hastası hulusiyi bırakıp İstanbul memoriala gitmek istemiş, hulusi bey de tamam demiş, bütün bilgilerini vermiş hatta bişey olursa arayabilirsiniz demiş. gitmiş hastası ordaki doktor da ona bizde aynı şekilde uygularız tedavinizi hulusi bey doğru uygulamış demişler kendisini de biliriz iyi daktırdır falan ...neyse kız gelmiş geri bu sefer çoook inanarak tedaviye başlamışlar ve bugün pozitif almışlar.
Prof Dr Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU evet canım...
çoook severiz kendisini...
çoook severiz kendisini...
canım benim bebişleri yazmak için şu listelere bi el atarsın artık..
iyice boşladın bakıyom da, tedaviye başladın böyle oldun kızııııııımmmbide hamile kalıp bebeleri alırsan hepten bırakırsın sen bizi
yaktın mı kıııızzz kestaneleri.
Kızlar bir kestane pişirmişim komşular evde yangın var sanıp itfaiyeyi aramazsa iyidir hee
köz tepsisinde yaptımm evet ben zatenn yanık severimm
eveet bugün hem bebelerimi hem de seni gördüm,hatta seni onlardan önce gördüm. o yüzden bebeler de heyecanlandı kalpleri güm güm atmaya başladı gülden teyzemizi gördük diye emir_bebek: :emir_bebek
14 Ağustos 2012 Karikatürleri 14-agustos-2012-karikaturleri-tup-bebek-kacak-testi tüp bebişim olursa ben de ona böyle test yapcam:)
benimde yeminlen hep gözlerim seni aradı tam da kaybolacak günü buldu dedim
oynak hatunlarını sahneye çıkarmışsın kuzum çok saol ve dileklerine Aminnn diyorum inşallah seni duble teyze yapiciim...
evet canım tanıştık hemde anlamlı bir günde bebeklerinin hem keselerini hem kendilerini görmüş hemde beni gördü ultrasonda değil ama
çınım çınım çınlatıyoruz valla kulaklarını...
hikaye çooook güzel sonu pozitif deyince tüylerim diken diken oldu harika bir haber bu ve bir kez daha daktırımızın doğru doktor olduğunu teyid etmiş bulunuyoruz
canımmm hadi bismillahh bakalım...daha 1ay önce sende konuşurken bile belli değildi ama rabbim bianda içine attı bu isteği ve başladın...
ve buna çok sevindim....
ve vardır bunda inşaalah hayır sonu bebekli olucak inşaallahh canım benim...
bende 20yle başlamıştım aynı canım...
ANAAMMM NELER OKUYORUMMM BENNN...
maaşallah suphanallah çok çok sevindimmm...herşeyi bir arada görmüşün yanii bi cinsiyetler kalmışş...
sen böyle ağırdan gidiyodun panik değildin ama sonu çok güzell olduuuuu....
bende öyel hissediyorummmmmmmmmmmmm gerçektennnnn
heleee düşündüğüne bak ...kızzz iki tana koyarlarken nerdeydinnbu ihtimal ozaman mutlaka oluyor ikiz anne olma ihtimalimiz..
rabbim yardım eder sanaa...
oooo aksi olmuş ama olsun bulmuşsun canım benim......aynı benim doğum kontrol hapını nöbetçi eczane aramıştımm
ooo süpperr..bizde tanışmadık ama elinde susuyla ben onu gördüm tanıdım tarife göre belkide oda beni..
neyse bigün topluca gideriz hulusi hocaya...
ayyy negatifmii kıyamammm....
ayy süpper olmuş hem eşinin rüyası hemde hocanın şakasıı bukadar olurr demii...
deniz hemşireyede alkışşşşbizede yaapr inş. bu inceliği....
evet yaaa hoca zor diyor tavsiye etmiyor ama koyuyor iki tane tuutuyor inşaalalh egunalimle 3.de bizde bulucaz ikizlerii..:13:
aaaa süpper anlattıklarınnn bikere daha güvendim hocama...
ooo bebelerimizin hulusi dedesi olcek bizde el öpmeye gidecez inşaalalh herkesin ikiz oluyor baya kalabalık olcaz...
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
eveet bugün hem bebelerimi hem de seni gördüm,hatta seni onlardan önce gördüm. o yüzden bebeler de heyecanlandı kalpleri güm güm atmaya başladı gülden teyzemizi gördük diye emir_bebek: :emir_bebek
bir hulusi günü daha geride kaldı...canımmm hadi bismillahh bakalım...daha 1ay önce sende konuşurken bile belli değildi ama rabbim bianda içine attı bu isteği ve başladın...
ve buna çok sevindim....
ve vardır bunda inşaalah hayır sonu bebekli olucak inşaallahh canım benim...
bende 20yle başlamıştım aynı canım...
ANAAMMM NELER OKUYORUMMM BENNN...
maaşallah suphanallah çok çok sevindimmm...herşeyi bir arada görmüşün yanii bi cinsiyetler kalmışş...
sen böyle ağırdan gidiyodun panik değildin ama sonu çok güzell olduuuuu....
bende öyel hissediyorummmmmmmmmmmmm gerçektennnnn
heleee düşündüğüne bak ...kızzz iki tana koyarlarken nerdeydinnbu ihtimal ozaman mutlaka oluyor ikiz anne olma ihtimalimiz..
rabbim yardım eder sanaa...
oooo aksi olmuş ama olsun bulmuşsun canım benim......aynı benim doğum kontrol hapını nöbetçi eczane aramıştımm
ooo süpperr..bizde tanışmadık ama elinde susuyla ben onu gördüm tanıdım tarife göre belkide oda beni..
neyse bigün topluca gideriz hulusi hocaya...
ayyy negatifmii kıyamammm....
ayy süpper olmuş hem eşinin rüyası hemde hocanın şakasıı bukadar olurr demii...
deniz hemşireyede alkışşşşbizede yaapr inş. bu inceliği....
evet yaaa hoca zor diyor tavsiye etmiyor ama koyuyor iki tane tuutuyor inşaalalh egunalimle 3.de bizde bulucaz ikizlerii..:13:
aaaa süpper anlattıklarınnn bikere daha güvendim hocama...
ooo bebelerimizin hulusi dedesi olcek bizde el öpmeye gidecez inşaalalh herkesin ikiz oluyor baya kalabalık olcaz...
o kadar kötüsün demek..
ayy eveettt gülden teyzelerinin yüzünden aşka geldiler ne var ne yok bütün marifetlerini gösterdiler annelerine
ıyyyyy hiç te sevmem yanmış kutlu kestaneleri
bir hulusi günü daha geride kaldı...
gün geçmiyorki birini hamile bırakmasın
saol şekerim başladık bi ucundan bakcez görcez
ayyy canım çektiii yanıkta olsa....
bu arada gündüz misafirler vardı eşimin amcası ailecek...
yemekti sofraydı kıçım koptu..
sonra annemler derkennnn 21de gitti onlar..
öyle yani...annemlerle 5 aydır evlendim evleneli tedavim sayesinde ilk kez bukadar sık görüştük..
hele anacım benle yaşadı herşeyi birebir..
inşaallah hem ana baba duası hemde misafir duasıyla kendiliğinden hamile kalırım belkidee
inşallah canım seve seve duble teyze olurum
canım yazdıklarını okudummmmmmmmm
rabbim sonu bebekli olan son tedavine başladın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıylaaaaaaaaa
şimdi yarın lucrinle başlıyor musunnnn?
anlat birazzz
sonrasında ne kullanacaksın?
canııım, inşallah senin de "hamileyimmmm, ikizler hemde" dediğini duyacaz.
gülden zaten başladı sıra sende, ben ona bir ay süre vermiştim zaten korkusundan başladı
hep birlikte gidicez hulusiye el öptürmeye.
bugün kızlarla grupça odasına girdk sohbet ettik demiştim ya buna benzer bir muhabbet geçti. hulusi hoca da hemen resimleri gösterdi daha önce tüp bebek partisi yapmışlar bu sene yapamamışlar, bende hepimiz doğuralım sonra parti yaparız dedim. sizde buna dahilsiniz tabiiki
selamın aleyküm
ben artık sanırım tüp bebek bölümüne transfer olabilirim katılabilirim o devreye geldik yani
23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim eşim 31 yaşında... 18 yaşında evlendim hiç korunmadık evlendigim aydan beri doktorlardayım bursanın en iyi doktorlarına gittim özelde 4 aşılama denedik sayısız yumurtlama takiplerini sölemiyorum bile... sorunum pko luyum ve prolaktin(süt hormonum) yüksek ama ilaçla düşük şuan ... glukofen kullanıyorum şeker ilacı günde bi tane... adetlerim düzensiz eger düzenli ilaç kullanırsam oluyorum ama kendi haline bırakırsam 2buçuk ayda oluyorum hoş bu sefer 4buçuk ay oldu hiç ilaç kullanmadım ama 1 sene olcaktı gene 1 aydır ilaçlarıma başladım...maddi manevi tükendik o yüzden özele gitmiyorum...güvenmiyorum yaza kadar kendimi devlet doktorlarına fakülteye adadım gele gide gele gide tüp bebek faslına gelebildim sonunda... eşimde problem yok... şimdi devlette tüp bebek için gerekli evraklar istediler eşimden ürolojiden heyet roporu istediler yeni tarihli bi siperm testi istediler onları tamamladık şimdi adet olmak için ilaç içiyorum adet olunca arıcam randövü vercekelr bakalım nolcak... devlette tüp bebek yaptıran yokmu şansımı denemk istiyorum biliyorum çok zor ilerliyo devlette bu işler ama milyarlar veripte sitres olmamak elde değil ben çok üzülüyorum o sitreslede tutuncanı sanmıyorum devlette denicem o yüzden yaza kadar böle eger tutmazsaartık yaza kredi çekip özelde denicez inşallah rabbim gerek kalmadan verir meleklerimizi...
çok zor bi imtihandan geçiyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?