Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah yardımcın olsun canım inşallah kendiliğinden gelir meleklerin

güldencim ben tedaviye başlamadan önce doktorum bana demiştiki bu ay adetin bitince gel adet düzenleyici ilaç verecemki bi dahaki adetin gecikmesin tedaviye başlayalım ama ben ne yaptım gitmedim adetim bi iki gün gecikmeyle kendisi geldi zaten ondan sonra gittim tedaviye başladık eğer gitseydim eğer bu lucrin denen ilaçtanmı verecekti siz bunu o yüzdenmi kullanıyosunuz:26::26::26::26::26:

lucrinden sonra ne kullanacaksın canım?
ben menopur kullanmıştım
o zamana kadar hiç kullanan duymamıştım, biraz da panik olmuştum

bende de uzun protokol uygulandı
bir ohss
bir donmuş tedevi
yarım bırakılan donmuş tedavisi
bebekleri getiren tedavi
derken
5 kutu lucrin kullandımmm
bende ki yeri ayrıdır lucrinin

hoşbuldum teşekkürler

avatarım yeni ciic yaptım bebiş çalışmaları teyzeleri
devlette derken devlet hastanesimi ben fakülteye gidiyorum prosüdürler cok yavaş ilerliyo benim aşılamarım klomenle oldu devlet için en az 2 iğneli aşıla gerekiyomuş öle dedi doktor ama ben ısrar ettim özelde yaptırdıgım aşılamalar şimdi faküldedeki doktorun hocası profosörmüş o yüzden dedim o yaptı aşılamalarımı o zman direk tüp bebekmid enesek felan dedi bende evet dedimbakalım tüp bebek için evrakları istedi istedine göre tüp bebek yapcak :44: çalışıyorumda bakalım nabıcam izin almak zor çünkü kuzucuklarımı bırakmak istemiyorum

özelde en az 5bucuk bin felan tutuyo bu parayı veririz ama o sitresle ben hayatta yaşayamam çok sitresli biriyimde yani o bekleme süresi varya 10 gün kesin heryerimden yara cıkar üzüntüden çeşit çeşit hastalıklara yakalandım zaten

egunal tedaviye başlamışsın canım inşaallah sonu bebişli olurrrrrrrrrrr tatlım RABBİM emeğini boşa çıkarmasın herşey yolunda gider canım

egunal tedaviye başlamışsın canım inşaallah sonu bebişli olurrrrrrrrrrr tatlım RABBİM emeğini boşa çıkarmasın herşey yolunda gider canım

tüp bebeğe kadar ki tedavilerle bi jinokolog kadar bilgiliyimde bu tüp bebege cok cahilim sizden faydalanmak bilgi almak isterim lucrin neki ne zaman kullanılıyo şimdi ben adet olmayı bekşliyorum adet olunca arıcam gidicem doktora sonra yumurta büyütmek için iğne vericek sonra catlatma için öyle değilmi yani tüp bebekte farklı şeylerde mi kullanılıyo:44:cokmu soru sordum merak ediyorumda

canım lucrin adet düzenleyici değil hatta bazılarında gecikme yapar sebep kist oluşumunu tetikler...
lucrin yumurtaları önce baskılıyor adet öncesinden baskılayarak bir nevi dinlendiriyor adet oluncada uyarıcı iğneye geçildiğinde
beraber kullanılıyor sebebide yumurtaları kontrollü büyütmek bilhassa ohss riski olanlarda kullanılması şart...

lucrinden sonra ne kullanacam belli değil daha kuzum..
lucrinide en az olanından aldım 5mg lık 2.8 olanından...
yani her tedavimde bir kutu lucrin kullanmış oluyorum ben...
menapuru geçen tedavide vermişti daktır bakalım yine menapurmu olacak..
bana menapuru verirken dedim ki gonal f ya da puregon verin ona alışığım ben olmaz bizde menapurla
hamile kalan çok ondan sana menapur veriyoruz dediler
yani önceki tedavimde epey bi pazarlık yapmıştım iğne konusunda bu kez ne verirlerse vuracam
lucrinin bendeki yeride ayrıdır bugün deniz hemşire bana nasıl kullanacağımı tarif etmeye başladı sonra vazgeçti sebep
ben damarımı kesseniz lucrin akar dedim

saol kuzum Rabbim hiçbirimizi boş çevirmesin bu süreçten bize zor iş anne olmak kolay eylesin

canım lucrinle yumurtaların baskılanıyor
yine de canım çok bir bilgim yok
ben tedaviye başladığım andan itibaren kimseye bir şey sormadım
netten bir şey okumadım
çok cahildim yaniii
cahillik bazen mutluluktur diyorlar ya
ben cidden çok cahilim bu konuda, kusuruma bakma

soruna cevap verecek çok bilgili arkadaşlar var burada
bilgilendiririrler senii

evet tüp bebek için 2 iğneli aşılama şartı var bende de öyle oldu...
lucrin pko lu olduğundan muhtemelen sende de kullanılır bir ihtimal kullanılmazsa pko kaynaklı kist oluşumuna sebep olacağındandır..
buna doktor karar verir..
lucrin yumurtaları kontrollü büyümesine katkı sağlar baskılayıcıdır..
adetin 21.günü lucrine başlarsın bir hafta 10 gün sonra lucrini kullanırken adet olursun ve lucrinin yanına uyarıcı diğer iğne eklenir...
bir süre yumurta takibi yapılır ve çatlatma iğnesini vurduktan 33-36 saat sonra yumurta toplama dediğimiz OPU işlemine girersin...
aynı zamanda eşinde sperm verir o gün toplanan yumurta ve spermler döllenir ertesi gün durumları hakkında bilgi alırsın 2. 3. 4. 5. 6. günlerden herhangi birinde
embriyo gelişimine bağlı olarak transfer yapılır aşılama gibidir transfer işlemi...

ya kızlar size bişey anlatacam ben her ay rüyamda hayırdır inş ağzımda sakız oluyo ve onu çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum sonra çok zorluyorm o zamanda dişim den küçük parçalarda geliyo ne yapim bilmiyorum benim tuhafıma giden her ay görmem benim psikolejim bozulyo sizce nedir?:44::44::44:

Kızlar ben geldimm güldenim ya bişey sorucam degerlerimin yüksek olmasının nedeni bugün 3.günüm ve halen 3 .orkitteyim kanamam hiç yok çokkk gerginim orkiti çıkartım attım yaaa o yüzden degerler yüksek çıkabilirmi hiç duydunuzmu bana akıl verin ben bugünnn çook bunalımdayım artık pozitif mehtap kendini saldııı eşimide mutsuz ediyorum elimde olmadann kızlar çokk kötüyüm sohbetinizin içine etmek istemiyorum bana yardım edinnn bunalıma girdim yine elimde olmadannn ben bir kere 9 sene önce normal yollardan hamile kalmış biri olarak neden neden tüp bile tutunamıyor olmuyorrrr nedennnnnnn

hııııı anladım canım bende bir pko lu olarak ohss riski taşıyorken kullanmam gerekirdi dimi ama benim burdaki doktorum bana ne demişti biliyomusun sen pko lusun peki dedim bunun önlemi çaresi yokmu dedim buda yağmurlu fırtınalı bi havada yola çıkmaya benzer böyle bi havada yola çıkınca başına gelecekleri biliyosan sorun yok demektir heran herşey olabilir dedi

benim arkadaşım da hulusi hocadan ucuz olsun diye
fostimon istedi
tek tek satılan 10 lira civarı bir iğne
onun bebeği doğdu şimdi canım

AMİN canım inşallah!

ellerine sağlık canımm..Çok da severimmm ohh miss..Çaylardaaa yanında ayy bende kendime adaçayımı demleyeyim iyi hatırlattınn sağol

Aaay adaçayı çok rahatlatır beni de. Bende mi yapsam :) Tüp bebekte içilmesini önermiyorlar bari başlamadan içeyim

Canım sen kestaneyi fırında yapmayı denedin mi? O zaman hiç yanmııy

bir hulusi günü daha geride kaldı...
gün geçmiyorki birini hamile bırakmasın
saol şekerim başladık bi ucundan bakcez görcez

İnşallah gerekmez ama bu defa da olmazsa 3. üncü de ben de Hulisi Bey'e geleceğim valla o kadar övdünüz ki

Canım her rüya yorumlanmaz. Ne zamanlar görüyorsun? Gece mi sabah mı? Rüya karışık mı net mi? Eğer yorumlanacak rüyalardansa belki sürekli ağzına doladığın bir şeyi artık bırakman gerektiğine delalet ediyor olabilir.

Ben de bir ara sürekli dişlerimin kırıldığını görüyordum. Ağzım kan doluyordu ve canım çok acıyordu Sonra 20 yaş dişlerimin çene kemiğime dayandığını öğrendik. 2 sene içinde 3 tanesi çekilde sonra rüyalarım bitti Belki senin de diş ağrın vardır?

Aaay adaçayı çok rahatlatır beni de. Bende mi yapsam :) Tüp bebekte içilmesini önermiyorlar bari başlamadan içeyim

Canım sen kestaneyi fırında yapmayı denedin mi? O zaman hiç yanmııy

evet cnm eskiden fırında yapardım ama köz tepsisisnden aldığımdan beri onda yapıyorum..ağır ağır yapsa idim yanmazdı ama ben çok açtım ateşi aceleciliğimden ama yenmicek gibide değildi zaten

bende okumanınzararlarını cok gördüm rahim filminde okuyup gitmiştim ameliyat önlügü g,ydrdiler bide burda okudum ayılanalr bayılanlar ağlama krizine girdim korkudan acı eşigimde az değildir yani palanlarım arasında çatır çatır goğurmak varama işte korkudan ağladım doktor bitti deyincede utandım çünkü hiç acımadıkiii:44:saolun

ayy cok saol canım cok güzel acıklamışsınaşılama gb mi ben daha böle bayıltıyolar felan sanıyodum:44:allahım inşallah hemen yaparlar tüp bebeği cok tez canlıyım ben de bu devlette işlerin uzun sürmesi beni deli ediyo herşey bebeğim için rabbim görsün çabalarımızı herşey allahtanda elimizden geleni yapıyoruz bizde

canım dişlerim de ağrıyo yok keşke ağrısada bitse bu rüyalarım sabah gece fark etmiyo birçok şey görüyorum ama etkisinde kaldığım sakızla beraber dişimden parçalarda çıkması o zaman da kendime gene olmadı bu ay da hamilelik olmadı gibi şeyler diyorum acaba saçmalıyormuym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…