Kızlar ben geldimm güldenim ya bişey sorucam degerlerimin yüksek olmasının nedeni bugün 3.günüm ve halen 3 .orkitteyim kanamam hiç yok çokkk gerginim orkiti çıkartım attım yaaa o yüzden degerler yüksek çıkabilirmi hiç duydunuzmu bana akıl verin ben bugünnn çook bunalımdayım artık pozitif mehtap kendini saldıııeşimide mutsuz ediyorum elimde olmadann kızlar çokk kötüyüm sohbetinizin içine etmek istemiyorum bana yardım edinnn bunalıma girdim yine elimde olmadannn ben bir kere 9 sene önce normal yollardan hamile kalmış biri olarak neden neden tüp bile tutunamıyor olmuyorrrr nedennnnnnn
ya kızlar size bişey anlatacam ben her ay rüyamda hayırdır inş ağzımda sakız oluyo ve onu çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum sonra çok zorluyorm o zamanda dişim den küçük parçalarda geliyo ne yapim bilmiyorum benim tuhafıma giden her ay görmem benim psikolejim bozulyo sizce nedir?:44::44::44:
Kızlar ben geldimm güldenim ya bişey sorucam degerlerimin yüksek olmasının nedeni bugün 3.günüm ve halen 3 .orkitteyim kanamam hiç yok çokkk gerginim orkiti çıkartım attım yaaa o yüzden degerler yüksek çıkabilirmi hiç duydunuzmu bana akıl verin ben bugünnn çook bunalımdayım artık pozitif mehtap kendini saldıııeşimide mutsuz ediyorum elimde olmadann kızlar çokk kötüyüm sohbetinizin içine etmek istemiyorum bana yardım edinnn bunalıma girdim yine elimde olmadannn ben bir kere 9 sene önce normal yollardan hamile kalmış biri olarak neden neden tüp bile tutunamıyor olmuyorrrr nedennnnnnn
hııııı anladım canım bende bir pko lu olarak ohss riski taşıyorken kullanmam gerekirdi dimi ama benim burdaki doktorum bana ne demişti biliyomusun sen pko lusun peki dedim bunun önlemi çaresi yokmu dedim buda yağmurlu fırtınalı bi havada yola çıkmaya benzer böyle bi havada yola çıkınca başına gelecekleri biliyosan sorun yok demektir heran herşey olabilir dedi
benim arkadaşım da hulusi hocadan ucuz olsun diye
fostimon istedi
tek tek satılan 10 lira civarı bir iğne
onun bebeği doğdu şimdi canım
AMİN canım inşallah!
Aaay adaçayı çok rahatlatır beni de. Bende mi yapsam :) Tüp bebekte içilmesini önermiyorlar bari başlamadan içeyim
Canım sen kestaneyi fırında yapmayı denedin mi? O zaman hiç yanmııy
İnşallah gerekmez ama bu defa da olmazsa 3. üncü de ben de Hulisi Bey'e geleceğim valla o kadar övdünüz ki
Canım her rüya yorumlanmaz. Ne zamanlar görüyorsun? Gece mi sabah mı? Rüya karışık mı net mi? Eğer yorumlanacak rüyalardansa belki sürekli ağzına doladığın bir şeyi artık bırakman gerektiğine delalet ediyor olabilir.
Ben de bir ara sürekli dişlerimin kırıldığını görüyordum. Ağzım kan doluyordu ve canım çok acıyorduSonra 20 yaş dişlerimin çene kemiğime dayandığını öğrendik. 2 sene içinde 3 tanesi çekilde sonra rüyalarım bitti Belki senin de diş ağrın vardır?
bende okumanınzararlarını cok gördüm rahim filminde okuyup gitmiştim ameliyat önlügü g,ydrdiler bide burda okudum ayılanalr bayılanlar ağlama krizine girdim korkudan acı eşigimde az değildir yani palanlarım arasında çatır çatır goğurmak varama işte korkudan ağladım doktor bitti deyincede utandım çünkü hiç acımadıkiii:44:saolun
ayy cok saol canım cok güzel acıklamışsınaşılama gb mi ben daha böle bayıltıyolar felan sanıyodum:44:allahım inşallah hemen yaparlar tüp bebeği cok tez canlıyım ben de bu devlette işlerin uzun sürmesi beni deli ediyo herşey bebeğim için rabbim görsün çabalarımızı herşey allahtanda elimizden geleni yapıyoruz bizde
vay vay vayyy
napiysiniz bakalımmmmmmmmmm
canım dişlerim de ağrıyo yok keşke ağrısada bitse bu rüyalarım sabah gece fark etmiyo birçok şey görüyorum ama etkisinde kaldığım sakızla beraber dişimden parçalarda çıkması o zaman da kendime gene olmadı bu ay da hamilelik olmadı gibi şeyler diyorum acaba saçmalıyormuym
vay vay vayyy
napiysiniz bakalımmmmmmmmmm
meraba yeniyim ama hepimiz ortak bi derdin savaşcılarıyız birbirimizi tanımıyoruz ama acımız ortak belkide etrafımızdaki onalrca kişiden kaçıp birbirimize sıgınıyoruz cogu zan bütün dünya bize karşı geliyo sanki bazen uçurumun kenarına geliyoruz en sevdiğimiz eşimizin bile cnaını yakıyoruz neden sırf cnaımız acıyo diye... herşeye her tedaviye büyük umutlarla başlayıp bu sefer şu oldu bu sefer bu oldu sanki olcak bu sefer oldu diyip sonundaki hüsranı acıyı yaşamak umudun varken bi meleğe dönüşüp sonundaki hüsranda kahroluşta yapayanlız hissetmek kendini...hepsini biliyoruz biz bu duyguların... dünyada çevremizde o kadar çocuk o kadar anne varki bu bi hastalık bile oldugunu sölesen gülcek insanalr korunmak için deli olan evli çiftler her ay aman adet olamdım allah korusun hamilemiyim diye etrafında dolaşan insanlar ve yılalrca korunup bu ay korunmayı bıraktım diyip pat diye hamile kalanlarbütün bunlar etrafında dönerken herkez anne herkez baba olurken o melek gb çocukları görürken nie benim yok diye dmemek aklından geçirmemek mümkün değil ama inanan insanlar olarak neden diyebilirmiyiz arkadaşım..nedeni varmıki bu dünyadaki imtihanların..bitermiki bunu atlatsak bebeğimiz olsa başka sınavlara maruz kalmıcakmıyız...sabredicez başka yolu varmı rabbimize zormu bize bi evlat vermek değil ama bizi bu şekilde sınıyo bi elimizdne geleni yapıp allaha tevekkül edicez biliyorum cok zor heleki umutlanıpta olmayınca o adet döneminde uçurum kenarında gbsin dokunsalar uçucaksın sanki ama bak bizler varız eşin var sana elini uzatıyo herkez seviyo destek oluyo nabalım bizimde imtihanımız bu sabır canım sabırrr geçicek bizimde bebekelrimiz olucak hemde en iyi anneler olucaz çünkü biz evlat kıymeti nedir bilicez salma kendini toparlan abdest al iyi gelicektir ağla ağlaki tim yaşların aksın gözünden vur vurki en derine en dibine denizinin dibe ayaklarını vurup yüzeye cıkabilmen kolay olsun
gecenin bir köründe tüp bebek bölümündeki topiklere kabataslak baktım en az 50 kadınız ve ne yazıkki hepimizin derdi aynı
gecenin bir köründe tüp bebek bölümündeki topiklere kabataslak baktım en az 50 kadınız ve ne yazıkki hepimizin derdi aynı
Maksatım sizi üzmek degil hepimizin muhakkak tahlil yada dr dönüşü stresi olurya bende o dönemdeyimmm sizleri üzmek istemem ama suan mutsuzum inş geçici bir dönem olur benim için sizlerii çokkk seviyorum sizlerde olmasanızzz ben kimselerele dertleşememiyorum
kızlar merhaba müsaitseniz bişiler sormak istiyorum
selam kuzum evet arakadaşın bitanecik güldenintedaviye başladı dualarını bekliyorum
sölesene kızııımmm izledinmi yeni fragmanı...
ibram cellatların elinden kurtulmuş gelmiş hürrem şooookkkk meydan okuyo paşa ben ne zaman ne istersem
onu yaparım diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?