Tüp Bebek Günlüğümüz !

O nedenle yüksek oldğunu sanmıyorum canım. Sanırım herkes kendine zaman zaman neden diye doruyor. Malesef bunun nedenini bilemiyoruz. Hiç birimiz bir gün bunları yaşayacağımızı tahmin edemezdi. Bırak kendi kendine hamile kalmayı daha önceden doğum yapanlar bile yeniden hamile kalamıyor.

Canım bak randyoda şöyle bir örneğe denk geldim. Annesi ve babasıyla kayıkta giden çocuk korkmaz çünkü annesi babası ordadır, ona bir şey olmasına izin vermez. Allah'a güvenen kul da öyledir. Nasıl olsa Allah beni helak etmez, düşmeme izin vermez der. Sen de Allah'a güven. Dert de Allah'tan derman da. Ben ancak kendime bunu hatırlattıkça rahatlıyorum.

İnşallah gelecek bizim bebeklerimiz de.

hayırlara vesile olsun canım ama ben kendimden diyim...
ne zaman diş görsem rüyamda yakın zamanda canım sıkılır bende iyi olmuyor maalesef..

ama mehtap bak bi daha öyle dersen bozuşacaz ne demek sohbetinizin içine ediyorum hayret bişeysin
canım sen sordun değerlerini bizde yorum yaptık bunlara canın sıkıldı dimi ve ben sana bi daha yorum yapmayacam üzülmene dayanamıyorum

pko da her an gebe de kalabilirsin epey bi sürede kalamayabilirsin bi de kötü getirileri var dediği gibi başına ne geleceğini bilirsen ona göre yaşar ve önlem almaya çalışırsın...
her an bebekte gelebilir pko da...

benim arkadaşım da hulusi hocadan ucuz olsun diye
fostimon istedi
tek tek satılan 10 lira civarı bir iğne
onun bebeği doğdu şimdi canım

ben ilk aşılamamda fostimon kullandım nasıl bir yan etki yaptı anlatamam sıcak basmaları yaşadım
sürekli terliyordum önüne geçemedim bir türlü çok fenaydı...
bende bi sürü çeşit iğne kullanmışım he
ilk aşılamada Fostimon
ikinci aşılamada Puregon
ilk tüpte gonal f
ikinci tüpte menapur
3.tüp te yine delici bişi

inşallah gerek kalmaz canım hulusi hocaya gelmene

aşılama gibi olan transfer aşaması...
opu da yani yumurta toplamada anestezi alacaksın uyuyacaksın canımcım...

Maksatım sizi üzmek degil hepimizin muhakkak tahlil yada dr dönüşü stresi olurya bende o dönemdeyimmm sizleri üzmek istemem ama suan mutsuzum inş geçici bir dönem olur benim için sizlerii çokkk seviyorum sizlerde olmasanızzz ben kimselerele dertleşememiyorum

meraba yeniyim ama hepimiz ortak bi derdin savaşcılarıyız birbirimizi tanımıyoruz ama acımız ortak belkide etrafımızdaki onalrca kişiden kaçıp birbirimize sıgınıyoruz cogu zan bütün dünya bize karşı geliyo sanki bazen uçurumun kenarına geliyoruz en sevdiğimiz eşimizin bile cnaını yakıyoruz neden sırf cnaımız acıyo diye... herşeye her tedaviye büyük umutlarla başlayıp bu sefer şu oldu bu sefer bu oldu sanki olcak bu sefer oldu diyip sonundaki hüsranı acıyı yaşamak umudun varken bi meleğe dönüşüp sonundaki hüsranda kahroluşta yapayanlız hissetmek kendini...hepsini biliyoruz biz bu duyguların... dünyada çevremizde o kadar çocuk o kadar anne varki bu bi hastalık bile oldugunu sölesen gülcek insanalr korunmak için deli olan evli çiftler her ay aman adet olamdım allah korusun hamilemiyim diye etrafında dolaşan insanlar ve yılalrca korunup bu ay korunmayı bıraktım diyip pat diye hamile kalanlarbütün bunlar etrafında dönerken herkez anne herkez baba olurken o melek gb çocukları görürken nie benim yok diye dmemek aklından geçirmemek mümkün değil ama inanan insanlar olarak neden diyebilirmiyiz arkadaşım..nedeni varmıki bu dünyadaki imtihanların..bitermiki bunu atlatsak bebeğimiz olsa başka sınavlara maruz kalmıcakmıyız...sabredicez başka yolu varmı rabbimize zormu bize bi evlat vermek değil ama bizi bu şekilde sınıyo bi elimizdne geleni yapıp allaha tevekkül edicez biliyorum cok zor heleki umutlanıpta olmayınca o adet döneminde uçurum kenarında gbsin dokunsalar uçucaksın sanki ama bak bizler varız eşin var sana elini uzatıyo herkez seviyo destek oluyo nabalım bizimde imtihanımız bu sabır canım sabırrr geçicek bizimde bebekelrimiz olucak hemde en iyi anneler olucaz çünkü biz evlat kıymeti nedir bilicezsalma kendini toparlan abdest al iyi gelicektir ağla ağlaki tim yaşların aksın gözünden vur vurki en derine en dibine denizinin dibe ayaklarını vurup yüzeye cıkabilmen kolay olsun

Hmm senin gün içindeki hislerinle ilgili olabilir. Hamilelik konusunu sakız çiğner gibi sürekli düşünüyor ve konuşuyor olabilirsin. Bu durumda canını sıkıyor, seni üzüyor olabilir. Sürekli görmene gelince bende de bazen bazı rüyalar takılı kalır. Uyumadan önce dua edebilirsin o zaman görmüyorsun :)

23 yaşındasın ama hayat senide maalesef erken olgunlaştırmış be güzelim..Yüreğine sağlık ne diyim

gecenin bir köründe tüp bebek bölümündeki topiklere kabataslak baktım en az 50 kadınız ve ne yazıkki hepimizin derdi aynı

topik gezmesinemi çıktın acını dedpreştirmek harakiri yapmak için haret bişisin aşkısımmm başın göğe erdimi du bakiimmmm

gecenin bir köründe tüp bebek bölümündeki topiklere kabataslak baktım en az 50 kadınız ve ne yazıkki hepimizin derdi aynı

Hakkaten mi aaay canlarım benim, kader arkadaşlarım
Bundan kat kat fazla da henüz tüp bebeğe gelmemiş başka yöntemleri denemekle meşgul olanlar var.

kocam kızdı yine, bigisayarımı alacakmış elimden ben gideyim kızlar ya bilgisayar tehlikede

İyi gecelerrr

bende seni çok seviyorum

kızlar merhaba müsaitseniz bişiler sormak istiyorum

müsaitiz her daim sor şekerim istediğin kadar

selam kuzum evet arakadaşın bitanecik güldenin tedaviye başladı dualarını bekliyorum

Rabbim insllh yuzunu gulduruck kucagini dolduruck kalben inaniyorum buna ve ismen de dua ediyorum hep insallh bu son oluck cnmm opuyorum ve kaciyorummm coook ama sevindim cnm arkadasin rabbim iki kolunu birden doldursun insallhh

ama ama ama...olacak birgü biliyorsun kuzumm.üzme beni ama yaaa..bak zaten laparoskopi fikrine yeni yeni alıştım:18:

sölesene kızııımmm izledinmi yeni fragmanı...
ibram cellatların elinden kurtulmuş gelmiş hürrem şooookkkk meydan okuyo paşa ben ne zaman ne istersem
onu yaparım diyooo

ben o paşanın....neysee kazen görmesin...

gördüm görmez olaydım heee..
şu ibram gebereydi eyiydi amma kurtuldu pis uyuz..

benim tüp bebek hakkında hiç bilgim yok soruda eltim için olacak eltimin 2.e vliliği daha önceki evliliğnde tüplerini bağlatmış ve 2 tanede çocuğu var 1. evliliğinden açtırmak için baya masraf gerekiyomuş açılsa bile pek garantiside yokmuş zaten devlette karşılamıyo eltimin şimdi tek çaresi tüp bebek ve devlet hastanesini düşünüyrlar her halukarda da devlet çocuğu olduğu için karşılamıyor fiyat için ortalama ne kadar tutuyor özel olcak çünkü bi fikriniz varmı şimdiden teşekkürler umarım hepiniz hayellerinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…