Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben öte tarafta hürrem beğendim onunla ilgili bi siteden sürekli yorumları takip ediyorum benim profilime bak sende beğen sanada gelsin güzel yorumlar oluyooo..
hatta bilgi bile alıyorum bazen..

Rabbim insllh yuzunu gulduruck kucagini dolduruck kalben inaniyorum buna ve ismen de dua ediyorum hep insallh bu son oluck cnmm opuyorum ve kaciyorummm coook ama sevindim cnm arkadasin rabbim iki kolunu birden doldursun insallhh

saol canım benim Allahrazı olsun biliyorum dua ettiğini ama belkide bir daha duymak istedim senden

aşılama gibi olan transfer aşaması...
opu da yani yumurta toplamada anestezi alacaksın uyuyacaksın canımcım...

hım anladım canım cok saol ya kafamdaki milyon soruya yanıt buldum sayende

23 yaşındasın ama hayat senide maalesef erken olgunlaştırmış be güzelim..Yüreğine sağlık ne diyim

evet maleseff bide bu hastalıgı evlenmeden ögrenenler var allahtan ben bilmiyodum hayatta evlenmezdim ne zor sevdigin adama evlat verememk ne zor ailene torun verememk cok zor cokkkkkk bikeresinde hamile kaldım hemde tedavisiz eşimle 2 kere birlikte olduk o ay günümde belli değil her seferinde günleri takip ederdik o ay etmedik sonra annem yandı 2 hafta hastanede yattı onunla kaldım eşimle görüşmedik yani ...adet günümdü dedim hazır hastanedeyken testi yapayım kafam raaht olsun yok derim bali sonra kuruyorum ay oram arıyo buram arıyo hamileyim die neyse test yaptım kagıtta 28.9 yazıyoben şok oldummmm anladım ama idrak edemiyorum doktorun yanına girdim baktı dedi hamilesin ama cok yenidedim yok ben hamile değilim tedavi görüyorum olamaz ben hamile değilim baş-ladım ağlamaya ama nasıl ağlamak ayakta duramıyorum boşaldı bütün sinirler doktor oturttu su felan içirdi dedi istemiyomuydun hem ağlıyorum hem cok istiyorum dedim dedi kimi aramk istiyosan ara eşimi aradım doktorun yanında dedim ben şey olmuşummmmmmmhamile dedim eşim cıldırdı telefonda hemen bastı geldi yanıma ama daha o akşam kanamam başladı adet kanaması kendi doktoruma gittim gegerim 58e kadar yükseldi ama kanama durmadı üdşük önleyici ilaç felan kullandım ama her tuvalete girişimde parça parça benden gittini biliyodum bi kerecik yaşadım o heycanı kimseye hamileyim diyemedim diyemedimmmmm eşimi hiç mutlu edemedim..oysa babalık ne yakışırdı onaherşeyi yegenlerinde gördü ilk bizim bebegimizi yıkamalıydıkilk benim çocugumu sevmeliydi

benim bir akrabam 2 çocuk yaptı ve tüplerini bağlattı sonra 3.cüyü istediler tüpleri açtırdı sözde ama istenilen gibi olmamış zaten gebe kalamadı...
tüp bebek denemesi ilede gebe kalamadı...
5000-7000 tl arası tutuyor özelde...

peki bu fiyat bi deneme içinmi oluyor canım dedim ya hiç bilgim yok bu konularda yani allah korusun tutmadı gebe kalamadı tekrar mı para ödeniyor

ani bir kararla misafirliğe gittik.
biraz önce döndük.
keyif yapıcaz azcık.
film izlicez netten.tabi muhtemelen ben uyuya kalıcam.
herkese iyi geceler....

e
Canım çok etkiledi konusmaların haklısın canım bebişimiz olsda imtihanımız bitmeyecekki tatlım aramıza hooşgeldin mart ayında çekirgeye geldik eşimle kaplıcalara 3 günlügüne cami türbe ziyaretleri gerçekten canım inancımı ve umudumu hiçbir zaman yitirmek istemiyorum ama dönem dönem böyle oluyorum tatlımm bu arada senede 1 bursaya gelirim canımmRabbim senin ve hepimizin emeklerini boşa cevirmez İNŞŞ AMİNN

maaşallah topiğimize diyerek giriş yapıorum ne cok kişi varbugün bi kaç kez telden girdim ama bişiler oldu yazamadım harfler çıkmadı filan bir sürü alıntı yaptım hep silindi.şimdi yeni laptopdan girdim.
egunal cnm
tedavin hayırlı olsun 2 güzel haberle gelmişsin belki hamiş olabilirsin ve de sorunsuz tedaviye başlayabiliosun.
elimi sormusssun çokkkkkkk acıyor az önce batikon sürdüm yanıo şişmiş balon gibi

Ama ha ağladım ha ağlıcammm datlummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Senin bir hastalığın falanda yok ayrıca..Lütfen en şanslı gruptasın..Bol yumin varr,yaşın genç,eşinde problem yok..Daha ne olsun gülümmm..

nirdesin demirbaşş benimde gözüm seni aradı ama hepp..Ayrıca kestaneleri yararken bende parmağımı kestim seni andımm..Çok kanadıı etim kalktı hafiften yara bandı ve soğuk su ile halletmeye çalıştım ama acıyor parmağım

...........................................

evet kuzum bir deneme için

hadi ya tüplerini açtırmaktan vazgeçti zaten direk tüp bebek düşünüyorlar ama bu fiyat özel için belki devlet hastanesinde biraz daha uygun olur die düşünüyorum ocak ilk haftasına randevu aldık beraber gidicez bakalım artık hayırlısı çok teşekür ederim canım ilgilendiğin için allah tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah

maşallah evettt
saol canım başladım evet güzel başladım güzel bitecek Allahın izniyle..
neden şişti acaba elin iltihap falan kaptıracak bişi yapmadın dimi bugün..

24 kullanıcı gördüm hey Allahım :))..

heee maşallah bu saate hatunlar beylerini bırakmış topikte benimde nasıl uykum var ama bırakamıyorum bu kalabalığı

devlet hastanesinde daha ucuz tabii şimdi kendimden örnek vereyim sana...
özel bir üniveriste hastanesinde tedavi oluyorum raporsuz..
hastaneye 2600 tl ödeyecem ilaçlarda 1000 tl civarı tutsa 3600 tl civarı ödeyecem demek oluyor..

benimde böyle buhranlı zmanalrım oluyo önemli olan her düştügümüzde birbirimizi in elinden tutup kaldırmak burası benim için terapi gb yoksa bu dünyada yapayanlız hissediyorum sanki herkez dogum makinası bi benim olmuyo sanıyorum ama burda benim gbinsanalr ı görüp raahtlıyorum benim gb olanlar hamile kalıyo umutlanıyorum seviniyorummmmmmmm

şimdi çıkmam lazım eşim çok kızmaya başladı meyve isitiyo görüşürüz hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

Canımsın ya bir kez daha üzdün beni bende 10 yıllık evliyim evlendigim sene normal yollarla hamile kaldım bebegim şevvalim 8 aylık karnımda öldü mezarı bile var yanına senede 2kere belki gidiyrumm yaa benim durumumu düşün herşeyi hazırdı şimdi bazamın altında paketlenim ne var yokk dolu herşeyi ve ben kimselere veremiyorum 9 yıldır saklıyrumm bebegimin rahmetli şevvlimin herşeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…