ama ama ama...olacak birgü biliyorsun kuzumm.üzme beni ama yaaa..bak zaten laparoskopi fikrine yeni yeni alıştım:18:
ben o paşanın....neysee kazen görmesin...
gördüm görmez olaydım heee..
şu ibram gebereydi eyiydi amma kurtuldu pis uyuz..
Rabbim insllh yuzunu gulduruck kucagini dolduruck kalben inaniyorum buna ve ismen de dua ediyorum hep insallh bu son oluck cnmm opuyorum ve kaciyorummm coook ama sevindim cnm arkadasin rabbim iki kolunu birden doldursun insallhh
aşılama gibi olan transfer aşaması...
opu da yani yumurta toplamada anestezi alacaksın uyuyacaksın canımcım...
23 yaşındasın ama hayat senide maalesef erken olgunlaştırmış be güzelim..Yüreğine sağlık ne diyim
benim tüp bebek hakkında hiç bilgim yok soruda eltim için olacak eltimin 2.e vliliği daha önceki evliliğnde tüplerini bağlatmış ve 2 tanede çocuğu var 1. evliliğinden açtırmak için baya masraf gerekiyomuş açılsa bile pek garantiside yokmuş zaten devlette karşılamıyo eltimin şimdi tek çaresi tüp bebek ve devlet hastanesini düşünüyrlar her halukarda da devlet çocuğu olduğu için karşılamıyor fiyat için ortalama ne kadar tutuyor özel olcak çünkü bi fikriniz varmı şimdiden teşekkürler umarım hepiniz hayellerinize kavuşursunuz
benim bir akrabam 2 çocuk yaptı ve tüplerini bağlattı sonra 3.cüyü istediler tüpleri açtırdı sözde ama istenilen gibi olmamış zaten gebe kalamadı...
tüp bebek denemesi ilede gebe kalamadı...
5000-7000 tl arası tutuyor özelde...
hım anladım canım cok saol ya kafamdaki milyon soruya yanıt buldum sayende
meraba yeniyim ama hepimiz ortak bi derdin savaşcılarıyız birbirimizi tanımıyoruz ama acımız ortak belkide etrafımızdaki onalrca kişiden kaçıp birbirimize sıgınıyoruz cogu zan bütün dünya bize karşı geliyo sanki bazen uçurumun kenarına geliyoruz en sevdiğimiz eşimizin bile cnaını yakıyoruz neden sırf cnaımız acıyo diye... herşeye her tedaviye büyük umutlarla başlayıp bu sefer şu oldu bu sefer bu oldu sanki olcak bu sefer oldu diyip sonundaki hüsranı acıyı yaşamak umudun varken bi meleğe dönüşüp sonundaki hüsranda kahroluşta yapayanlız hissetmek kendini...hepsini biliyoruz biz bu duyguların... dünyada çevremizde o kadar çocuk o kadar anne varki bu bi hastalık bile oldugunu sölesen gülcek insanalr korunmak için deli olan evli çiftler her ay aman adet olamdım allah korusun hamilemiyim diye etrafında dolaşan insanlar ve yılalrca korunup bu ay korunmayı bıraktım diyip pat diye hamile kalanlarbütün bunlar etrafında dönerken herkez anne herkez baba olurken o melek gb çocukları görürken nie benim yok diye dmemek aklından geçirmemek mümkün değil ama inanan insanlar olarak neden diyebilirmiyiz arkadaşım..nedeni varmıki bu dünyadaki imtihanların..bitermiki bunu atlatsak bebeğimiz olsa başka sınavlara maruz kalmıcakmıyız...sabredicez başka yolu varmı rabbimize zormu bize bi evlat vermek değil ama bizi bu şekilde sınıyo bi elimizdne geleni yapıp allaha tevekkül edicez biliyorum cok zor heleki umutlanıpta olmayınca o adet döneminde uçurum kenarında gbsin dokunsalar uçucaksın sanki ama bak bizler varız eşin var sana elini uzatıyo herkez seviyo destek oluyo nabalım bizimde imtihanımız bu sabır canım sabırrr geçicek bizimde bebekelrimiz olucak hemde en iyi anneler olucaz çünkü biz evlat kıymeti nedir bilicez salma kendini toparlan abdest al iyi gelicektir ağla ağlaki tim yaşların aksın gözünden vur vurki en derine en dibine denizinin dibe ayaklarını vurup yüzeye cıkabilmen kolay olsun
peki bu fiyat bi deneme içinmi oluyor canım dedim ya hiç bilgim yok bu konularda yani allah korusun tutmadı gebe kalamadı tekrar mı para ödeniyor
evet maleseff bide bu hastalıgı evlenmeden ögrenenler var allahtan ben bilmiyodum hayatta evlenmezdim ne zor sevdigin adama evlat verememk ne zor ailene torun verememk cok zor cokkkkkkbikeresinde hamile kaldım hemde tedavisiz eşimle 2 kere birlikte olduk o ay günümde belli değil her seferinde günleri takip ederdik o ay etmedik sonra annem yandı 2 hafta hastanede yattı onunla kaldım eşimle görüşmedik yani ...adet günümdü dedim hazır hastanedeyken testi yapayım kafam raaht olsun yok derim bali sonra kuruyorum ay oram arıyo buram arıyo hamileyim die neyse test yaptım kagıtta 28.9 yazıyo ben şok oldummmm anladım ama idrak edemiyorum doktorun yanına girdim baktı dedi hamilesin ama cok yeni dedim yok ben hamile değilim tedavi görüyorum olamaz ben hamile değilim baş-ladım ağlamaya ama nasıl ağlamak ayakta duramıyorum boşaldı bütün sinirler doktor oturttu su felan içirdi dedi istemiyomuydun hem ağlıyorum hem cok istiyorum dedim dedi kimi aramk istiyosan ara eşimi aradım doktorun yanında dedim ben şey olmuşummmmmmm hamile dedim eşim cıldırdı telefonda hemen bastı geldi yanıma ama daha o akşam kanamam başladı adet kanaması kendi doktoruma gittim gegerim 58e kadar yükseldi ama kanama durmadı üdşük önleyici ilaç felan kullandım ama her tuvalete girişimde parça parça benden gittini biliyodum bi kerecik yaşadım o heycanı kimseye hamileyim diyemedim diyemedimmmmm eşimi hiç mutlu edemedim..oysa babalık ne yakışırdı ona herşeyi yegenlerinde gördü ilk bizim bebegimizi yıkamalıydık ilk benim çocugumu sevmeliydi
ani bir kararla misafirliğe gittik.
biraz önce döndük.
keyif yapıcaz azcık.
film izlicez netten.tabi muhtemelen ben uyuya kalıcam.
herkese iyi geceler....
maaşallah topiğimize diyerek giriş yapıorum ne cok kişi varbugün bi kaç kez telden girdim ama bişiler oldu yazamadım harfler çıkmadı filan bir sürü alıntı yaptım hep silindi.şimdi yeni laptopdan girdim.
egunal cnm
tedavin hayırlı olsun 2 güzel haberle gelmişsin belki hamiş olabilirsin ve de sorunsuz tedaviye başlayabiliosun.
elimi sormusssun çokkkkkkk acıyor az önce batikon sürdüm yanıo şişmiş balon gibi
evet kuzum bir deneme için
maaşallah topiğimize diyerek giriş yapıorum ne cok kişi varbugün bi kaç kez telden girdim ama bişiler oldu yazamadım harfler çıkmadı filan bir sürü alıntı yaptım hep silindi.şimdi yeni laptopdan girdim.
egunal cnm
tedavin hayırlı olsun 2 güzel haberle gelmişsin belki hamiş olabilirsin ve de sorunsuz tedaviye başlayabiliosun.
elimi sormusssun çokkkkkkk acıyor az önce batikon sürdüm yanıo şişmiş balon gibi
24 kullanıcı gördüm hey Allahım :))..
hadi ya tüplerini açtırmaktan vazgeçti zaten direk tüp bebek düşünüyorlar ama bu fiyat özel için belki devlet hastanesinde biraz daha uygun olur die düşünüyorum ocak ilk haftasına randevu aldık beraber gidicez bakalım artık hayırlısı çok teşekür ederim canım ilgilendiğin için allah tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah
e
Canım çok etkiledi konusmaların haklısın canım bebişimiz olsda imtihanımız bitmeyecekki tatlım aramıza hooşgeldin mart ayında çekirgeye geldik eşimle kaplıcalara 3 günlügüne cami türbe ziyaretleri gerçekten canım inancımı ve umudumu hiçbir zaman yitirmek istemiyorum ama dönem dönem böyle oluyorum tatlımm bu arada senede 1 bursaya gelirim canımmRabbim senin ve hepimizin emeklerini boşa cevirmez İNŞŞ AMİNN
Ama ha ağladım ha ağlıcammm datlummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senin bir hastalığın falanda yok ayrıca..Lütfen en şanslı gruptasın..Bol yumin varr,yaşın genç,eşinde problem yok..Daha ne olsun gülümmm..
hım anladım canım cok saol ya kafamdaki milyon soruya yanıt buldum sayende
evet maleseff bide bu hastalıgı evlenmeden ögrenenler var allahtan ben bilmiyodum hayatta evlenmezdim ne zor sevdigin adama evlat verememk ne zor ailene torun verememk cok zor cokkkkkkbikeresinde hamile kaldım hemde tedavisiz eşimle 2 kere birlikte olduk o ay günümde belli değil her seferinde günleri takip ederdik o ay etmedik sonra annem yandı 2 hafta hastanede yattı onunla kaldım eşimle görüşmedik yani ...adet günümdü dedim hazır hastanedeyken testi yapayım kafam raaht olsun yok derim bali sonra kuruyorum ay oram arıyo buram arıyo hamileyim die neyse test yaptım kagıtta 28.9 yazıyo ben şok oldummmm anladım ama idrak edemiyorum doktorun yanına girdim baktı dedi hamilesin ama cok yeni dedim yok ben hamile değilim tedavi görüyorum olamaz ben hamile değilim baş-ladım ağlamaya ama nasıl ağlamak ayakta duramıyorum boşaldı bütün sinirler doktor oturttu su felan içirdi dedi istemiyomuydun hem ağlıyorum hem cok istiyorum dedim dedi kimi aramk istiyosan ara eşimi aradım doktorun yanında dedim ben şey olmuşummmmmmm hamile dedim eşim cıldırdı telefonda hemen bastı geldi yanıma ama daha o akşam kanamam başladı adet kanaması kendi doktoruma gittim gegerim 58e kadar yükseldi ama kanama durmadı üdşük önleyici ilaç felan kullandım ama her tuvalete girişimde parça parça benden gittini biliyodum bi kerecik yaşadım o heycanı kimseye hamileyim diyemedim diyemedimmmmm eşimi hiç mutlu edemedim..oysa babalık ne yakışırdı ona herşeyi yegenlerinde gördü ilk bizim bebegimizi yıkamalıydık ilk benim çocugumu sevmeliydi
...........................................
Eki Görüntüle 585135 öpeyimde geçsinnirdesin demirbaşş benimde gözüm seni aradı ama hepp..Ayrıca kestaneleri yararken bende parmağımı kestim seni andımm..Çok kanadıı etim kalktı hafiften yara bandı ve soğuk su ile halletmeye çalıştım ama acıyor parmağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?