devlet hastanesinde daha ucuz tabii şimdi kendimden örnek vereyim sana...
özel bir üniveriste hastanesinde tedavi oluyorum raporsuz..
hastaneye 2600 tl ödeyecem ilaçlarda 1000 tl civarı tutsa 3600 tl civarı ödeyecem demek oluyor..
Canımsın ya bir kez daha üzdün beni bende 10 yıllık evliyim evlendigim sene normal yollarla hamile kaldım bebegim şevvalim 8 aylık karnımda öldü mezarı bile var yanına senede 2kere belki gidiyrumm yaa benim durumumu düşün herşeyi hazırdı şimdi bazamın altında paketlenim ne var yokk dolu herşeyi ve ben kimselere veremiyorum 9 yıldır saklıyrumm bebegimin rahmetli şevvlimin herşeyini
100 mesajı tamamlamak için yazdın dimi buraya artık özel mesaj atabilirsin tebrikler
anladım canım peki tekrar teşekkürler iyi geceler diliyorum
rica ederim ne demek her daim gel bekleriz
Bu mesaja ağlamakk içlenmekk
Bundada sesli kahkaha atmak istiyorumm
offfffffffffffff çok zor işimm
amannnn geçmiş olsun sana da cm benim de ağrıyooo dün uyusuktu sizle çatçat konustum uyusukluğu gidince anam ağladınirdesin demirbaşş benimde gözüm seni aradı ama hepp..Ayrıca kestaneleri yararken bende parmağımı kestim seni andımm..Çok kanadıı etim kalktı hafiften yara bandı ve soğuk su ile halletmeye çalıştım ama acıyor parmağım
inşallah güzel biticek ben inanıyorum dua edicem sana...hiç bişe yapmadım sargıyı açmadım cnm şişmesi normaldir galiba dikişin oralar şiş baş parmak diğer parmaklarda bişe yok.antibiyotiğe de başladım iltihaplanmaya karşı yarın hastaneye gitcem gösteririm.az önce merak ettim morarmışmıdır filan diye açtım baktım morluk yok batikon sürdüm yanıyo iştemaşallah evettt
saol canım başladım evet güzel başladım güzel bitecek Allahın izniyle..
neden şişti acaba elin iltihap falan kaptıracak bişi yapmadın dimi bugün..
heee maşallah bu saate hatunlar beylerini bırakmış topikte benimde nasıl uykum var ama bırakamıyorum bu kalabalığı
sen neden öyle az ödüyosun cnm başkentte farkını ödüyosun dimi?devlet hastanesinde daha ucuz tabii şimdi kendimden örnek vereyim sana...
özel bir üniveriste hastanesinde tedavi oluyorum raporsuz..
hastaneye 2600 tl ödeyecem ilaçlarda 1000 tl civarı tutsa 3600 tl civarı ödeyecem demek oluyor..
gelirim tabi en azından yazdıklarınız okur fikir ednmeye çalışırım eltiminde hiç bilgibi yok bu konuda devlet hastanelerinde dr lar da malum çok aydınlatmazlar çok konuşmazlar bende ziyaretinize gelrim canımben banu bu arada
amannnn geçmiş olsun sana da cm benim de ağrıyooo dün uyusuktu sizle çatçat konustum uyusukluğu gidince anam ağladıkız ben sizlerin yanında demişbaş mı sayılırım daha dünkü üyeyim ama sevdirdim galiba kendimi (nasıl da mütevazıyım) ama ben de sizi seviyom ya gözümü açıom aklıma siz geliosunuz eksikliğinizi hissediyorum...
inşallah güzel biticek ben inanıyorum dua edicem sana...hiç bişe yapmadım sargıyı açmadım cnm şişmesi normaldir galiba dikişin oralar şiş baş parmak diğer parmaklarda bişe yok.antibiyotiğe de başladım iltihaplanmaya karşı yarın hastaneye gitcem gösteririm.az önce merak ettim morarmışmıdır filan diye açtım baktım morluk yok batikon sürdüm yanıyo işte
sen neden öyle az ödüyosun cnm başkentte farkını ödüyosun dimi?
ah be aşkısımm hiç birinden değilim tam olarak..Aşk haline geçeceğimi umuyordum ama eve gelen sinirli depresif eşimm cmtsi gecesi hiç olmayacak şekilde erkenden gitti yattıı ayrı bir şoktayım zatenn..Fenev yenildi aykut istifa etti derken benim bebeğin psikolojisimi bozulmuş ne anlamadım..Asla yatmazzdıı..Benim datti planımda yattii bu anlamda....hemen sabit bir ruh haline geç litfen hemen bazı ruh halleri sunuyorum cevapla hemen
A-Güleç ruh hali
B-:84: Ağlak ruh hali
C-:18:Heyecanlı ve Endişeli ruh hali
D-:118::124:Oynak ruh hali
E-:103:Aşk Aşk Aşk haliiii
amannnn geçmiş olsun sana da cm benim de ağrıyooo dün uyusuktu sizle çatçat konustum uyusukluğu gidince anam ağladıkız ben sizlerin yanında demişbaş mı sayılırım daha dünkü üyeyim ama sevdirdim galiba kendimi (nasıl da mütevazıyım) ama ben de sizi seviyom ya gözümü açıom aklıma siz geliosunuz eksikliğinizi hissediyorum...
hııı bizimki 6000 i buldu galiba Adana da da baskent var orda mı yaptırsam ama eşim kabul etmez:)napim versin o zaman parayı fazla fazla..canımcım Başkent Üniveristesi uygun tüp bebekte..
Fark değil ödediğim direk aldıkları para bu...
Canımıniçi kıyamam sana
canım nasılsın......hııı bizimki 6000 i buldu galiba Adana da da baskent var orda mı yaptırsam ama eşim kabul etmez:)napim versin o zaman parayı fazla fazla..
saol cnm ben de seni seviyom ayrıca da bozmuyom şekerim siz daha eskisiniz ya mutevazi davranmaya çalışıom:))ah be aşkısımm hiç birinden değilim tam olarak..Aşk haline geçeceğimi umuyordum ama eve gelen sinirli depresif eşimm cmtsi gecesi hiç olmayacak şekilde erkenden gitti yattıı ayrı bir şoktayım zatenn..Fenev yenildi aykut istifa etti derken benim bebeğin psikolojisimi bozulmuş ne anlamadım..Asla yatmazzdıı..Benim datti planımda yattii bu anlamda....
Sonra hep izlemeye başladığım ve tutkunu olduğum diziler saçm ayerlerinde final yapıyorlar ona sinirim şu anda...touch dizisine sarmıitım ama final yapılıyor..flas forwardda da çok fena olmuştumm elinden şekeri alınnmış çocuk gibi
Valla onu bunu bilmmem ben seviyorum senii
Ben demirbaş potansiyeli görüyorum sende belkimm ne bozuyosun sen şimdi beni hıı
ah be aşkısımm hiç birinden değilim tam olarak..Aşk haline geçeceğimi umuyordum ama eve gelen sinirli depresif eşimm cmtsi gecesi hiç olmayacak şekilde erkenden gitti yattıı ayrı bir şoktayım zatenn..Fenev yenildi aykut istifa etti derken benim bebeğin psikolojisimi bozulmuş ne anlamadım..Asla yatmazzdıı..Benim datti planımda yattii bu anlamda....
Sonra hep izlemeye başladığım ve tutkunu olduğum diziler saçm ayerlerinde final yapıyorlar ona sinirim şu anda...touch dizisine sarmıitım ama final yapılıyor..flas forwardda da çok fena olmuştumm elinden şekeri alınnmış çocuk gibi
Valla onu bunu bilmmem ben seviyorum senii
Ben demirbaş potansiyeli görüyorum sende belkimm ne bozuyosun sen şimdi beni hıı
hııı bizimki 6000 i buldu galiba Adana da da baskent var orda mı yaptırsam ama eşim kabul etmez:)napim versin o zaman parayı fazla fazla..
iyiyim cnm sen nasılsın işte elim acıyo sadece..ssen nasılsın?canım nasılsın......
hakikaten çok ucuz ya aşılar falan 10000i geçmiştir....
saol cnm ben de seni seviyom ayrıca da bozmuyom şekerim siz daha eskisiniz ya mutevazi davranmaya çalışıom:))
benimkide hemen yattı bu akşam noldu ayol bunlara:44::44::44:
fenev fena karıştı aziz bırakmam Allah bırakmam der aykut gitcem banane banane der
kocacını fena dağıtmıştır bu mağlubiyet
Taaammm taamm öpüyom senii çokk
AAAAaaaaa o kadar karıştı demek hiç bakmadım tv ye..Demek ondan benimkinin karın ağrısı..Komik ya koskoca adam eğer ondan ise çok gülerim
benimde 14ünde transferim oldu ama 27sinde test yap demişlerdi bende 26sında yapıcamm bananeeee bananeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?