Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım canım peki tekrar teşekkürler iyi geceler diliyorum

Bu mesaja ağlamakk içlenmekk

100 mesajı tamamlamak için yazdın dimi buraya artık özel mesaj atabilirsin tebrikler

Bundada sesli kahkaha atmak istiyorumm

offfffffffffffff çok zor işimm

rica ederim ne demek her daim gel bekleriz

gelirim tabi en azından yazdıklarınız okur fikir ednmeye çalışırım eltiminde hiç bilgibi yok bu konuda devlet hastanelerinde dr lar da malum çok aydınlatmazlar çok konuşmazlar bende ziyaretinize gelrim canım ben banu bu arada

Bu mesaja ağlamakk içlenmekk

Bundada sesli kahkaha atmak istiyorumm

offfffffffffffff çok zor işimm

hemen sabit bir ruh haline geç litfen hemen bazı ruh halleri sunuyorum cevapla hemen
A-Güleç ruh hali
B-:84: Ağlak ruh hali
C-:18:Heyecanlı ve Endişeli ruh hali
D-:118::124:Oynak ruh hali
E-:103:Aşk Aşk Aşk haliiii

amannnn geçmiş olsun sana da cm benim de ağrıyooo dün uyusuktu sizle çatçat konustum uyusukluğu gidince anam ağladıkız ben sizlerin yanında demişbaş mı sayılırım daha dünkü üyeyim ama sevdirdim galiba kendimi(nasıl da mütevazıyım)ama ben de sizi seviyom ya gözümü açıom aklıma siz geliosunuz eksikliğinizi hissediyorum...

inşallah güzel biticek ben inanıyorum dua edicem sana...hiç bişe yapmadım sargıyı açmadım cnm şişmesi normaldir galiba dikişin oralar şiş baş parmak diğer parmaklarda bişe yok.antibiyotiğe de başladım iltihaplanmaya karşı yarın hastaneye gitcem gösteririm.az önce merak ettim morarmışmıdır filan diye açtım baktım morluk yok batikon sürdüm yanıyo işte

sen neden öyle az ödüyosun cnm başkentte farkını ödüyosun dimi?

bende gülden:13:
memnun oldum
ziyaretlerini bekliyorum o zaman

canımcım Başkent Üniveristesi uygun tüp bebekte..
Fark değil ödediğim direk aldıkları para bu...

hemen sabit bir ruh haline geç litfen hemen bazı ruh halleri sunuyorum cevapla hemen
A-Güleç ruh hali
B-:84: Ağlak ruh hali
C-:18:Heyecanlı ve Endişeli ruh hali
D-:118::124:Oynak ruh hali
E-:103:Aşk Aşk Aşk haliiii
ah be aşkısımm hiç birinden değilim tam olarak..Aşk haline geçeceğimi umuyordum ama eve gelen sinirli depresif eşimm cmtsi gecesi hiç olmayacak şekilde erkenden gitti yattıı ayrı bir şoktayım zatenn..Fenev yenildi aykut istifa etti derken benim bebeğin psikolojisimi bozulmuş ne anlamadım..Asla yatmazzdıı..Benim datti planımda yattii bu anlamda....
Sonra hep izlemeye başladığım ve tutkunu olduğum diziler saçm ayerlerinde final yapıyorlar ona sinirim şu anda...touch dizisine sarmıitım ama final yapılıyor..flas forwardda da çok fena olmuştumm elinden şekeri alınnmış çocuk gibi

Valla onu bunu bilmmem ben seviyorum senii

Ben demirbaş potansiyeli görüyorum sende belkimm ne bozuyosun sen şimdi beni hıı

saol cnm ben de seni seviyom ayrıca da bozmuyom şekerim siz daha eskisiniz ya mutevazi davranmaya çalışıom:))

benimkide hemen yattı bu akşam noldu ayol bunlara:44::44::44:
fenev fena karıştı aziz bırakmam Allah bırakmam der aykut gitcem banane banane der
kocacını fena dağıtmıştır bu mağlubiyet

hııı bizimki 6000 i buldu galiba Adana da da baskent var orda mı yaptırsam ama eşim kabul etmez:)napim versin o zaman parayı fazla fazla..

gitmek istemezse kocacın dediğin gibi ödesin fazla para

saol cnm ben de seni seviyom ayrıca da bozmuyom şekerim siz daha eskisiniz ya mutevazi davranmaya çalışıom:))

Taaammm taamm öpüyom senii çokk

benimkide hemen yattı bu akşam noldu ayol bunlara:44::44::44:
fenev fena karıştı aziz bırakmam Allah bırakmam der aykut gitcem banane banane der
kocacını fena dağıtmıştır bu mağlubiyet

AAAAaaaaa o kadar karıştı demek hiç bakmadım tv ye..Demek ondan benimkinin karın ağrısı..Komik ya koskoca adam eğer ondan ise çok gülerim

Taaammm taamm öpüyom senii çokk

AAAAaaaaa o kadar karıştı demek hiç bakmadım tv ye..Demek ondan benimkinin karın ağrısı..Komik ya koskoca adam eğer ondan ise çok gülerim

fenerliler böle cicim ondan erken yatmışta olabilir..bi ihtimalde haftanın yorgunluğundandır

Canım arakadaşlarım birazdan güneş doğacak
Herkes burda bu gece çok güzelll...
Ama ben dayanamiciimmm artık yatayım en iyisimi...
Hepimize iyi geceler olsun..
veee bebeklerimize birgün daha yaklaşmış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…