fenerliler böle cicim ondan erken yatmışta olabilir..bi ihtimalde haftanın yorgunluğundandır
tamam tamam ben de seni öptmTaaammm taamm öpüyom senii çokk
AAAAaaaaa o kadar karıştı demek hiç bakmadım tv ye..Demek ondan benimkinin karın ağrısı..Komik ya koskoca adam eğer ondan ise çok gülerim
Canım arakadaşlarım birazdan güneş doğacak
Herkes burda bu gece çok güzelll...
Ama ben dayanamiciimmm artık yatayım en iyisimi...
Hepimize iyi geceler olsun..
veee bebeklerimize birgün daha yaklaşmış olduk
iyiyim cnm sen nasılsın işte elim acıyo sadece..ssen nasılsın?
cnm senin aşılar filan varya ondan epey tutmuş galiba..
offf off benimkide yatsa uyusa çenesinden bıktırdı beni gece gece valla bizim işterimiz var 3 ortak agbim eniştemeşim işyerini agbim işletiyor bunların dertleri hiç bitmiyor bıktırdılr valla hepimizi kesinlikle düşmanım bile ortak iş yapmasını istemem yaaa beni çok strese sokuyor bunlar valla biri eşim digeri agbim eniştem kaldım valal arada derede çokkk sıkılıyorum kızlarr dedim yeterrr ben tedavi görücemmm bana anlatmyın artık dedimmm rest çektim hepsine
Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrrr
evet cnm da işte sürekli git gel hem zor olur hem de bizimkilerin haberi yok tüpden filan bura yakın bi acil durumda hemen elimin altında gidioz filan daha rahat olur bura benim için.benimkide hemen yattı bu akşam noldu ayol bunlara:44::44::44:
fenev fena karıştı aziz bırakmam Allah bırakmam der aykut gitcem banane banane der
kocacını fena dağıtmıştır bu mağlubiyet
gitmek istemezse kocacın dediğin gibi ödesin fazla para
ii geceler cnm öptümmmmmmmmCanım arakadaşlarım birazdan güneş doğacak
Herkes burda bu gece çok güzelll...
Ama ben dayanamiciimmm artık yatayım en iyisimi...
Hepimize iyi geceler olsun..
veee bebeklerimize birgün daha yaklaşmış olduk
gerçekten helali hoş olsun inşallah ne yapalım göze aldık herşeyi iyi geceler canımmmİyiyim cnm ya gorumcemler burda oturuyoruz yaticam burazdan
İyigeceler diyim dedim vallahi sadece 2500 dolar islem ucreti verdik
İlaclar asilar haric neyse helali hos olsun bebisime
allah size tez zamanda tedavisiz parasiz versin insallahh
Opuyorum size
kaçaklar siziKızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrrr
mills kız bize nazar degdi haaa bi kursun mu döktürsek
hadi sen yat cnm ii gecelr bnmki oturuyo ntv de belgesel var her cumartesi onu seyredioz herif 40 yılın basında bir yatmadı onu degerlendirimiyi dayandı kızlar genede canım..Müthiş bir enerji yaydık ve şimdi onu sindirme zamanı..hadi bizde yatalımm..Topiğin kapısını kilitlemeyi unutmasın en son çıkan kişi
cnmmmmmmm ne güzel haberlerle geldin bugün uçurdun beni maasallahhhhhhcanııım, inşallah senin de "hamileyimmmm, ikizler hemde" dediğini duyacaz.
gülden zaten başladı sıra sende, ben ona bir ay süre vermiştim zaten korkusundan başladı
hep birlikte gidicez hulusiye el öptürmeye.
bugün kızlarla grupça odasına girdk sohbet ettik demiştim ya buna benzer bir muhabbet geçti. hulusi hoca da hemen resimleri gösterdi daha önce tüp bebek partisi yapmışlar bu sene yapamamışlar, bende hepimiz doğuralım sonra parti yaparız dedim. sizde buna dahilsiniz tabiiki
anammmmmm dikkat et kızzz adam sanki bastan yarata katılmışçiftliklerde yoruldumm tam yatacaaam revoluation başladı ben de ona sardım 3 haftadır seyrediyoruz cumartesi geceleri bir kadın bir erkekten sonraaa...
stv de davetsiz misafir konyaya gitmiş höşmerim yapıyorlar hiiç yemediğim konyayya özel bir ttalı yaaa tarifini alayımm kocacığıma yaparım dedimm sardı seyrediyom bakalımm...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar hanımlaarrr
bendeniiz de kaçaar yarın inşaallah burdayım gene belrli saatlerde kocamm burun ameliyatı olacak doktor tomografi istemiş sonrasında sürec belirlenecekmiş..yarına gün almışş.. bakalım nolacak yamuk burnumuz düzelecek sonundaa....peşinden de muayene de saç ekim uzmanına denk gelmiş yaa şanslı velet.....saçları da ektirecek adam rahat 10 yaş gençleşecek....burun da estteik oluncaaa adamı kapmasınlaar
anammmmmm dikkat et kızzz adam sanki bastan yarata katılmış
yok kız bırakta yaptırsın adam işin şakasındayım ben o da kendini mutlu hissetsin kocalarımıza güvenioz çok şükür yapacagı varsa hertürlü yaparlar.hakkaten yaaa ben de diyorum ben seni böle de beğeniyodumm olsun daha yakışıklı olayımm..ben de acilen zayıflamalı eski çıtır günlerime dönmeliyim el mecburr..Allah tan araya taşınma durumu girdii benim tüpüm de girer de saç ektirme işini uzattırırımm hehhhehe..burun sağlık sorunu zateeen mecbur yapılacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?