Tüp Bebek Günlüğümüz !

Taaammm taamm öpüyom senii çokk

AAAAaaaaa o kadar karıştı demek hiç bakmadım tv ye..Demek ondan benimkinin karın ağrısı..Komik ya koskoca adam eğer ondan ise çok gülerim
tamam tamam ben de seni öptm
oooo fena karıstı ortalık sergen dio ki gerı dönüşü yok bence kesin istifa etti.benim ki sevinçle izlio şuan.

offf off benimkide yatsa uyusa çenesinden bıktırdı beni gece gece valla bizim işterimiz var 3 ortak agbim eniştemeşim işyerini agbim işletiyor bunların dertleri hiç bitmiyor bıktırdılr valla hepimizi kesinlikle düşmanım bile ortak iş yapmasını istemem yaaa beni çok strese sokuyor bunlar valla biri eşim digeri agbim eniştem kaldım valal arada derede çokkk sıkılıyorum kızlarr dedim yeterrr ben tedavi görücemmm bana anlatmyın artık dedimmm rest çektim hepsine

iyiyim cnm sen nasılsın işte elim acıyo sadece..ssen nasılsın?
cnm senin aşılar filan varya ondan epey tutmuş galiba..

İyiyim cnm ya gorumcemler burda oturuyoruz yaticam burazdan
İyigeceler diyim dedim vallahi sadece 2500 dolar islem ucreti verdik
İlaclar asilar haric neyse helali hos olsun bebisime
allah size tez zamanda tedavisiz parasiz versin insallahh
Opuyorum size

Anlatmasınlar sana tabiii..Ama zor işin dediğin gibi biri canın diğeri cananın..

evet cnm da işte sürekli git gel hem zor olur hem de bizimkilerin haberi yok tüpden filan bura yakın bi acil durumda hemen elimin altında gidioz filan daha rahat olur bura benim için.

Canım arakadaşlarım birazdan güneş doğacak
Herkes burda bu gece çok güzelll...
Ama ben dayanamiciimmm artık yatayım en iyisimi...
Hepimize iyi geceler olsun..
veee bebeklerimize birgün daha yaklaşmış olduk
ii geceler cnm öptümmmmmmmm
gerçekten helali hoş olsun inşallah ne yapalım göze aldık herşeyi iyi geceler canımmm
Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrrr
kaçaklar sizi hadi sen de git bakalım sana da ii geceler

iyi dayandı kızlar genede canım..Müthiş bir enerji yaydık ve şimdi onu sindirme zamanı..hadi bizde yatalımm..Topiğin kapısını kilitlemeyi unutmasın en son çıkan kişi
hadi sen yat cnm ii gecelr bnmki oturuyo ntv de belgesel var her cumartesi onu seyredioz herif 40 yılın basında bir yatmadı onu degerlendirim

çiftliklerde yoruldumm tam yatacaaam revoluation başladı ben de ona sardım 3 haftadır seyrediyoruz cumartesi geceleri bir kadın bir erkekten sonraaa...
stv de davetsiz misafir konyaya gitmiş höşmerim yapıyorlar hiiç yemediğim konyayya özel bir ttalı yaaa tarifini alayımm kocacığıma yaparım dedimm sardı seyrediyom bakalımm...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar hanımlaarrr
bendeniiz de kaçaar yarın inşaallah burdayım gene belrli saatlerde kocamm burun ameliyatı olacak doktor tomografi istemiş sonrasında sürec belirlenecekmiş..yarına gün almışş.. bakalım nolacak yamuk burnumuz düzelecek sonundaa....peşinden de muayene de saç ekim uzmanına denk gelmiş yaa şanslı velet.....saçları da ektirecek adam rahat 10 yaş gençleşecek....burun da estteik oluncaaa adamı kapmasınlaar

cnmmmmmmm ne güzel haberlerle geldin bugün uçurdun beni maasallahhhhhh Allah nazarlardan korusun

anammmmmm dikkat et kızzz adam sanki bastan yarata katılmış

anammmmmm dikkat et kızzz adam sanki bastan yarata katılmış

hakkaten yaaa ben de diyorum ben seni böle de beğeniyodumm olsun daha yakışıklı olayımm..ben de acilen zayıflamalı eski çıtır günlerime dönmeliyim el mecburr..Allah tan araya taşınma durumu girdii benim tüpüm de girer de saç ektirme işini uzattırırımm hehhhehe..burun sağlık sorunu zateeen mecbur yapılacak...

yok kız bırakta yaptırsın adam işin şakasındayım ben o da kendini mutlu hissetsin kocalarımıza güvenioz çok şükür yapacagı varsa hertürlü yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…