hadi yatalım cnm sen topiğin kapısını kilitlersin ii geceler öptümmm
İnşallah bu sefer dondurulmuşun da olur göbüşüme konacak embriyoşunda canım Allah işinizi rast getirsin.valla süpper bir haber eğer hoca acil sezeryana gitmese belki bende orda olur beraber öğrenirdik bebeklerin durumunu ama nasip değilmiş..
bi kere hem kese hem bebekleri görme hemde kalp atışlarını duyarak bir ilke imza attın 5+3 olaraktan maşallahhhhh
evet canım doktorumuz gayet işini bilen biri..
bugün senden sonra eve geldim kaç kez tel da konuştu benimle o yoğunluğa rağmen...
saolsun..
benim tedavim taaaa baştan başlıyor şekerim..
benim hiç donmuşum olmadikiiiii...
canım saol ben okurum bir tane yasin sana..
ama adını yaz bana ismine okuyayım..
ayrıca yeri değil demişsin tam yeri bence..
gezentilik günündü demek...
2 dene bebem için ilk adımı attım Bismillah deyip ilk zorlukla karşılaştım eczanemizde bu akşam başlamam gereken iğnem yokmuş taaaaa nerelere gittim iğne için...
neyseki kavuştum iğneme...
günayydınn aşkısıımm ve topiğin diğer güzelmi güzel hatunlarıı..
Aşkısım sana kolay gele..
Ben bugün inş kendimi dışarı atma girişiminde bulunucam..
Bakalımm olacakmı
İnşallah bu sefer dondurulmuşun da olur göbüşüme konacak embriyoşunda canım Allah işinizi rast getirsin.
gunaydin cnm kankalarimmmm
hepinize guzel pazarlar diliyorummmm
aksama mac varrrrrr
donmus isteyen arkadasim ins ikizlerin olcak donmuslari kullanmana gerek kalmicak
hiii gulden sen mi istiyon donmus yanlis anlamisim :)donmusun olsun ama napican ki 3. yu mu dusunuyosunuz nasil olsa ikizlerin olcak:)))
ha ha haayyy donmuş isteyen arkadaş demek
o benim evet
şekerim olay şu ikizlerim olacak evet ama donmuşumda olsun bi köşede belki 3.bebeği isterim o zamanda taaaa en baştan tedavimi olayım koyduru veririm göbüşe
al sana 3. bebebi de özeniyom donmuşu olanlara bi de o duyguyu yaşamak donmuş annesi olmak istiyorum
akşama maç ver yes baby
cnmmmmmmm ne güzel haberlerle geldin bugün uçurdun beni maasallahhhhhhAllah nazarlardan korusun
canımcım Başkent Üniveristesi uygun tüp bebekte..
Fark değil ödediğim direk aldıkları para bu...
Arkadaşlarım..
Benım 12.12.12 de 5.gün (blastosıst) ve çok iyi kalitede tek embriyom konuldu. Cuma günü 9. Günümdü sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm ve gün içerisinde de kırmızılara dönüştü. Üzüntümü ifade bile edemem. Doktorumada ulaşamadım, Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen böyle olabildiğini fitili bırakmamam gerektiğini söyledi. Yani iki günden beri devam eden koyü kırmızılı, arada yine kahve renkli olarak akıntımı diyeyim, adetim mi diyeyim bilemiyorum ama devam ediyor. Ama yoğun bir şekilde değil, yani daha önceki reglilerim gibi değil . Geceleri hiç birşey gelmiyor. Cuma günü regl oldugumu düşünerek o üzüntüyle kendimizi dışarı attık saatlerce gezdik, dolaştık, sıcak duş aldım vs.. Ama daha sonra internette okuduklarımıza nazaran bu tür vakalar olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız olmuş. Benim 27.12 test günüm ve sizlere sormak isterim daha önce tüp bebek deneyipte te embriyosu tutmamış arkadaşlar regliniz kaçıncı günü ve ne yoğunluktaydı?? Ben bir taraftan tutmadı olmadı diye düşünüyorum ama bir taraftansa yaa tuttuysa diye ümitlenmeden de duramıyorum.
canım evet bu şekilde olupta pozitif alan arkadaşlarımız oldu. ümidini yitirme. yalnız benim anlamadığım senin test günün. 5. gün transferlerinde 10 gün sonra test günü oluyo sana çok geç vermişler test gününü. sen bugün 11. gündesin aslında kanda baktırsan çıkar bence.
Canım y.dışındayım ben ve burada 27 sıne kadar tatil, bu sebepten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?