Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi yatalım cnm sen topiğin kapısını kilitlersin ii geceler öptümmm

tamam ben kiltliyorum kapıyıı camı penecerey de sabah açıp havalandırırız..malumm sabah ferah ferah essin
belki güneşli bir sabaha uyanırız da güneş girer güzelce içeriyeee
hayırlı bol ekşınlı geceler arkadaşlaar..

İyi pazarlar kızlar...
Henüz topiğimizi açan olmamış...
Ben şimdi liste topiklerine gidiyorum güncelleme yapiciimmm..
En kısa zamanda döniciimm...

günayydınn aşkısıımm ve topiğin diğer güzelmi güzel hatunlarıı..

Aşkısım sana kolay gele..

Ben bugün inş kendimi dışarı atma girişiminde bulunucam..

Bakalımm olacakmı

İnşallah bu sefer dondurulmuşun da olur göbüşüme konacak embriyoşunda canım Allah işinizi rast getirsin.

günayydınn aşkısıımm ve topiğin diğer güzelmi güzel hatunlarıı..

Aşkısım sana kolay gele..

Ben bugün inş kendimi dışarı atma girişiminde bulunucam..

Bakalımm olacakmı

günaydın bebeğim..
girişiminde başarılar diliyorum güzel bir pazar günü geçirmen dileğiyle..

İnşallah bu sefer dondurulmuşun da olur göbüşüme konacak embriyoşunda canım Allah işinizi rast getirsin.

inşallah canım bende çok istiyorum donmuşum olsun

gunaydin cnm kankalarimmmm
hepinize guzel pazarlar diliyorummmm
aksama mac varrrrrr
donmus isteyen arkadasim ins ikizlerin olcak donmuslari kullanmana gerek kalmicak
hiii gulden sen mi istiyon donmus yanlis anlamisim :)donmusun olsun ama napican ki 3. yu mu dusunuyosunuz nasil olsa ikizlerin olcak:)))

Son düzenleme:

ha ha haayyy donmuş isteyen arkadaş demek
o benim evet
şekerim olay şu ikizlerim olacak evet ama donmuşumda olsun bi köşede belki 3.bebeği isterim o zamanda taaaa en baştan tedavimi olayım koyduru veririm göbüşe
al sana 3. bebe bi de özeniyom donmuşu olanlara bi de o duyguyu yaşamak donmuş annesi olmak istiyorum
akşama maç ver yes baby

geldim yazdım gidiyorum..gelip sadece beğenenlere taş atıyorum haberiniz ola

evet bi köşede hazır beklesin fazla bebe göz çıkarmaz demiiii
bide öyle olunca üçüz oluyo biliyon demi

bu arada kızlar ben rapordu izindi derken bir aydır işe gitmiyorum. yarın başlayacam artıkın aslında özledim çalışmayı da şu grip geçeydi iyiydi.

Son düzenleme:
canlarım nerden baksan 3-4 gün oldu bilgisayarı açmayalı. sizi özledim.
annem geldi, onun sevinci mi desek , koromuzun konseri vardı cuma gecesi, mayalara inat solistlik de yaptım yanii. güzeldi..
geçmişi çok okuyamadım fakat hepiciğinizi çok özledim.

sincapcımmmmmmm, meslektaşım tebrikleri ediyor değerinin katlanarak artmasını diliorum canım.

egunalcimm tedavin başlamış canım. hayırlı uğurlu boll bebişli olsun sonucu. öpüyorum.

diğer arkadaşlardan hamiş var mı bana da söleyinnn, , güzel haberler birikmiş taşmıştır inşallah ben gelmeyeli.

sara, orkide, goks, moonshe, efeylul, sedacımm ve diğer dostlar ne alemdesiniz

ben mutluyum. annem geldi. eşim çok yoğun biliosunuz.
annem bi ses bi yoldaş oldu bana. bebişimizin kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah salıya . bizim için de dua edin kızlar.

Son düzenleme:
canımcım Başkent Üniveristesi uygun tüp bebekte..
Fark değil ödediğim direk aldıkları para bu...

en yakın başkentte yaptıran biri olarak söyleyim kızlar raporsuz işlem ücreti 2600 tl, ilaçlarda yaklaşık 2000 tl tutuyor. tabi biz biraz daha az ödedik 3 deneme de orda olunca Hulusi hoca indirim yaptı bize. Güldenciğim söyle sana da yapsın.

Arkadaşlarım..
Benım 12.12.12 de 5.gün (blastosıst) ve çok iyi kalitede tek embriyom konuldu. Cuma günü 9. Günümdü sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm ve gün içerisinde de kırmızılara dönüştü. Üzüntümü ifade bile edemem. Doktorumada ulaşamadım, Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen böyle olabildiğini fitili bırakmamam gerektiğini söyledi. Yani iki günden beri devam eden koyü kırmızılı, arada yine kahve renkli olarak akıntımı diyeyim, adetim mi diyeyim bilemiyorum ama devam ediyor. Ama yoğun bir şekilde değil, yani daha önceki reglilerim gibi değil . Geceleri hiç birşey gelmiyor. Cuma günü regl oldugumu düşünerek o üzüntüyle kendimizi dışarı attık saatlerce gezdik, dolaştık, sıcak duş aldım vs.. Ama daha sonra internette okuduklarımıza nazaran bu tür vakalar olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız olmuş. Benim 27.12 test günüm ve sizlere sormak isterim daha önce tüp bebek deneyipte te embriyosu tutmamış arkadaşlar regliniz kaçıncı günü ve ne yoğunluktaydı?? Ben bir taraftan tutmadı olmadı diye düşünüyorum ama bir taraftansa yaa tuttuysa diye ümitlenmeden de duramıyorum.

canım evet bu şekilde olupta pozitif alan arkadaşlarımız oldu. ümidini yitirme. yalnız benim anlamadığım senin test günün. 5. gün transferlerinde 10 gün sonra test günü oluyo sana çok geç vermişler test gününü. sen bugün 11. gündesin aslında kanda baktırsan çıkar bence.

arkadaşlar bugun 8.günü transferimin 4.gün embriyosuydu 2 adet.kan yaptırdım sabah 0 çıktı.hala kendime gelemedim ağla ağla gözlerim şişti

Canım y.dışındayım ben ve burada 27 sıne kadar tatil, bu sebepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…