Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar bugun 8.günü transferimin 4.gün embriyosuydu 2 adet.kan yaptırdım sabah 0 çıktı.hala kendime gelemedim ağla ağla gözlerim şişti

canım erken değilmi daha. bir de nerde baktırdın. ben ilk tedavimde 11. gün tıp merkezinde baktırmıştım negatif çıkmıştı, 12. gün hastanemde pozitif almıştım.

bir de negatif alsak bile dünyanın sonu değil, senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun önemli olan o, hayat devam ediyor tekrar denersiniz. sakin olmaya çalış canım.

haklısın canım ama 0 çıkınca da hiç umut yok diye düşündüm.bi üni.hastanesinin acilinde baktırdım. erken mi baktırdım ki ama çok küçük de olsa çıkmaz mıydı?

haklısın canım ama 0 çıkınca da hiç umut yok diye düşündüm.bi üni.hastanesinin acilinde baktırdım. erken mi baktırdım ki ama çok küçük de olsa çıkmaz mıydı?
cnm dogru soyluyorsu az da olsa cikar ama yani bizi bosuna 12 gun bekletmiolar.sen simdi umudunu kaybetme ilaclarini birakma olmazsa yarin bi kendi doktoruna git bakalim ne dicek

cnm hadi kan testi yapma imkanin yok keske bi idrar testi yapsaydin.simdi cnm sen kanaman basladiginda fitilini arttirip dusuk onleyici ignelerden olmaydin bence.belki bebek dusmemistir ama dusme tehlikesi var demektir bnm de senin gibi olmustu ama sonucun negatif oldu.insallah senin sonucun pozitiftir.

evet bi köşede hazır beklesin fazla bebe göz çıkarmaz demiiii
bide öyle olunca üçüz oluyo biliyon demi

aynen öyle şekerim fazla bebeden bişş olmaz..
ve evet üçüz olcaklar farklı zamanda da doğsalar ne tuhaf dimi yaaaa:26::26::26:

bu arada kızlar ben rapordu izindi derken bir aydır işe gitmiyorum. yarın başlayacam artıkın aslında özledim çalışmayı da şu grip geçeydi iyiydi.

başla bencede çalışmaya alışınca zor gelir evde oturmak..

saol kuzum başladım tedavime ikiz olcek Allahın izniyle

İlaçlar fazla tutmuş sende sanırım benim o kadar olmayacak...
indirim yapıyolar demekkk hıımmmm söliimm bende dün kendi eczanelerine yönlendirdi başkent de ucuza alırsın dedi..
lucrin 140 tl idi ben 110 na aldım..

test günü gelmeden regl olanlar oldu ama azınlıkta genelde lekelenme şeklinde olan kanamalar gebelikle sonlandı..

arkadaşlar bugun 8.günü transferimin 4.gün embriyosuydu 2 adet.kan yaptırdım sabah 0 çıktı.hala kendime gelemedim ağla ağla gözlerim şişti

8.gün erken yaptırmışsın evet olsa çıkabilirdi diye düşünebiliriz ama akside olabilir daha günün gelmeden üzülme lütfen...

eveetttt hemde çooooooooooooooook şirinler o zaman en az bi tanesi kız

9.günde tabiki yaptım canım ama negatifti. Idrar testınede pek güven olmuyor bılıyorsundur. Biraz önce merkezın acil Bölümü'ye görüştü tekrar, onlar da aynı şeyi söylediler fitilı ıkı tane daha fazla kullanın, bu tür durumlar söz konusu olabilir, normaldir dediler..bekleyeceğiz anlayacağın..

nasılsınız canlar
form pek sessiz kalmış hayrola :))
egunal bakamadım geçmişe cnm gittinmi dr a ne oldu

şekerim bugün pazar herif günü hatunlar beyleriyle beraber hafta içi gecenin bi yarısına kadar topikteler
bi de pazar günü takılırlarsa topiğe bir bebe yapacak koca bile kalmaz
gittim daktıra ve lucrine başladım canım...

napıyin aşksımm anlat bakemm..maç ne alemde nasıl oynuyozz canlı yayın yap bana

yemek yedik masa öylece duruyo hemde balık masası kokuyo durdukça ama masa TV nin tam önünde beyim toplatmiii ilk yarı bitti sana yazıp masayı toplamaya kalkıyorum gideyim balıklı bulaşıkları ozon manyağı yapayım...maç ta değişik valla her an herşey olabilir bi bakmışın ben bile oyuna girmişim herşey olabilir yani 10 dk sonra geliyom aşkısım bu sırada sen neler yaptın girişimin nasıl sonuçlandı anlat yaz bana gelince okuyayım

Slm Kizlar tup bebekle ilgili sizlere sormak Istedigim Birsey var.Benim turkiyede bir basarisiz Tup bebek girisimim var.Devletin yardim edebilmesi icin ne gibi sartlar araniyor.bide Ben yurtdisinda yasiyorum.yardim ederseniz cok sevinirim.tesekkurler simdiden

Kızlar selam.

Benim kırmızılar hiç gecikmedi ve bugün teşrif ettiler. Biliyordum ama yinede üzüldüm

Neyse artık resmi olarak donmuş tedavime başlıyorum.

Nolur benim için dua edin. Büyük ihtimalle bu son denememiz.

Son düzenleme:

anamm palukk mu yedinizz aşksıımmm..Sen paluk yapmazdın hayyretimm şaşdııı Bende zor oldu ama girişimlerim sonuç verdi..Maç olmayaydı daha iyiydi ama giderken öyle anlaştırmıştı durumu zaten maça dönücez diye..Benim isteklerim oldu ama sonuçta mutlu huzurlu geldim eve..Bağdat caddesine gitmek istemiştimm ohh sefamız olsun gezdik ışıl ışıl caddede yılbaşı münasebeti ile..Yedil içyik bol temiz hava aldıkk..Tuba büyüküstün ile karşılaştık..Anaamm tabii ben delüüü içimden diyom ki ayy karşıdan gelen kızın kabanı ne hoş..Tam iyice yakınıma gelince sesini duyup yüzüne bakmam la beyimin kolunu bir sıkmam varr..Çokk komiğim ben çokkk..enteresan bir şekilde zaten severim kendisini ikizleri var bide ya hanii..İncecik hatunn çok datluydu çok..Şimdide açtım kaloriferi son sistemm sıcacık otoruyorum evde..Hayıt çayımı demledimm içiyomm..Filmmi izlesem netten diye bakınıyorum gene..Yarın temzilk yapıcam iyi dinleneyim bugün

cnm bak burda yazıyor: Ssk Sgk Tüp Bebek Şartları 2012 | Sgk Ssk Sorgulama Şifresiz Hizmet Dökümü Emeklilik 2022 | SGK SSK Sorgulama Emeklilik Şifresiz Hizmet Dökümü hakkında bilgiler

zeynepcim slm cnmm..Ben gene karşına çıkmış gibi olucam bu topiktede ama burası benim daimi topiğim zatenn

Ben devletten rapor aldım..Zeynep kamilden..

Üniversite hastanelerine yada tüp bebek bölümü olan devlet hastanelerinden alıyorsun..İstedikleri testler var..Yaş şartı evlilik süresi şartları var..Ama en önemlisi 2 yada 3 aşılama şartı var cnm..Bütün tahlillerin elinde olsa bile hastanenin isteyeceği ek tahlil mutlaka olur ve 1 ayı buluyor..İstersen ayrıntılı yazayım sana..

9 ay cnm yaa inş hayırlısı olsunn..Ben baştan beri hep sen hamiş kalacaksın gbi hissediyorum hep..Hatta negatifinde çok üzülmüştüm çünkü pek hislerim yanıltmaz beni..İnş ıce baby lerin göbüşünde can bulacaklar cnm..

23-39 yaş arası olmalısın..
sgk prim iş günü sayınızın 900 ü geçmiş olması
eşlerinden birinin daha önceden çocuğu olmaması
öncelikli aranan şeyler bunlar..

selam canım..
canın saolsun kuzum napalım tedaviyi beklerken hamile kalan o şanslı guruptan olamadık...

bu eve geleli ilk balığımı kızarttım aşkısım hayretinin şaşması çok normal yaniiii
ben palamuttan başkasını yiyemiyorum annemde almış ayıklatmış ve porsiyon haline getirmiş bana vermişti pişir diye bende dolaba atmıştım
bugün bi gaza geldim ve yaptım iyi oldu valla...
ama ev koktuuuu:104::104::104::104::104:
güzel birgün geçirdin demek
pek bi mesud oldum aşkısımın adına...
tuba yı bende çok severim ve çok güzel bir hatun bencede sade duru bir güzelliği var...
zatende ikiz doğurmuş en en en güzel halide bu işte

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?? ben çok yorgunum eşim taraf bendeydi çok yoruldum...
anam ablam elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo....
bunlar beni yordular.....
siz nasılsınız burayada uğraymıyorum
neyseki gittiler ama ev uçtuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…