arkadaşlar bugun 8.günü transferimin 4.gün embriyosuydu 2 adet.kan yaptırdım sabah 0 çıktı.hala kendime gelemedim ağla ağla gözlerim şişti
canım erken değilmi daha. bir de nerde baktırdın. ben ilk tedavimde 11. gün tıp merkezinde baktırmıştım negatif çıkmıştı, 12. gün hastanemde pozitif almıştım.
bir de negatif alsak bile dünyanın sonu değil, senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun önemli olan o, hayat devam ediyor tekrar denersiniz. sakin olmaya çalış canım.
cnm dogru soyluyorsu az da olsa cikar ama yani bizi bosuna 12 gun bekletmiolar.sen simdi umudunu kaybetme ilaclarini birakma olmazsa yarin bi kendi doktoruna git bakalim ne dicekhaklısın canım ama 0 çıkınca da hiç umut yok diye düşündüm.bi üni.hastanesinin acilinde baktırdım. erken mi baktırdım ki ama çok küçük de olsa çıkmaz mıydı?
cnm hadi kan testi yapma imkanin yok keske bi idrar testi yapsaydin.simdi cnm sen kanaman basladiginda fitilini arttirip dusuk onleyici ignelerden olmaydin bence.belki bebek dusmemistir ama dusme tehlikesi var demektir bnm de senin gibi olmustu ama sonucun negatif oldu.insallah senin sonucun pozitiftir.Arkadaşlarım..
Benım 12.12.12 de 5.gün (blastosıst) ve çok iyi kalitede tek embriyom konuldu. Cuma günü 9. Günümdü sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm ve gün içerisinde de kırmızılara dönüştü. Üzüntümü ifade bile edemem. Doktorumada ulaşamadım, Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen böyle olabildiğini fitili bırakmamam gerektiğini söyledi. Yani iki günden beri devam eden koyü kırmızılı, arada yine kahve renkli olarak akıntımı diyeyim, adetim mi diyeyim bilemiyorum ama devam ediyor. Ama yoğun bir şekilde değil, yani daha önceki reglilerim gibi değil . Geceleri hiç birşey gelmiyor. Cuma günü regl oldugumu düşünerek o üzüntüyle kendimizi dışarı attık saatlerce gezdik, dolaştık, sıcak duş aldım vs.. Ama daha sonra internette okuduklarımıza nazaran bu tür vakalar olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız olmuş. Benim 27.12 test günüm ve sizlere sormak isterim daha önce tüp bebek deneyipte te embriyosu tutmamış arkadaşlar regliniz kaçıncı günü ve ne yoğunluktaydı?? Ben bir taraftan tutmadı olmadı diye düşünüyorum ama bir taraftansa yaa tuttuysa diye ümitlenmeden de duramıyorum.
evet bi köşede hazır beklesin fazla bebe göz çıkarmaz demiiii
bide öyle olunca üçüz oluyo biliyon demi
bu arada kızlar ben rapordu izindi derken bir aydır işe gitmiyorum. yarın başlayacam artıkın aslında özledim çalışmayı da şu grip geçeydi iyiydi.
canlarım nerden baksan 3-4 gün oldu bilgisayarı açmayalı. sizi özledim.
annem geldi, onun sevinci mi desek , koromuzun konseri vardı cuma gecesi, mayalara inat solistlik de yaptım yanii. güzeldi..
geçmişi çok okuyamadım fakat hepiciğinizi çok özledim.
sincapcımmmmmmm, meslektaşım tebrikleri ediyor değerinin katlanarak artmasını diliorum canım.
egunalcimm tedavin başlamış canım. hayırlı uğurlu boll bebişli olsun sonucu. öpüyorum.
diğer arkadaşlardan hamiş var mı bana da söleyinnn, , güzel haberler birikmiş taşmıştır inşallah ben gelmeyeli.
sara, orkide, goks, moonshe, efeylul, sedacımm ve diğer dostlar ne alemdesiniz
ben mutluyum. annem geldi. eşim çok yoğun biliosunuz.
annem bi ses bi yoldaş oldu bana. bebişimizin kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah salıya . bizim için de dua edin kızlar.
en yakın başkentte yaptıran biri olarak söyleyim kızlar raporsuz işlem ücreti 2600 tl, ilaçlarda yaklaşık 2000 tl tutuyor. tabi biz biraz daha az ödedik 3 deneme de orda olunca Hulusi hoca indirim yaptı bize. Güldenciğim söyle sana da yapsın.
Arkadaşlarım..
Benım 12.12.12 de 5.gün (blastosıst) ve çok iyi kalitede tek embriyom konuldu. Cuma günü 9. Günümdü sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm ve gün içerisinde de kırmızılara dönüştü. Üzüntümü ifade bile edemem. Doktorumada ulaşamadım, Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen böyle olabildiğini fitili bırakmamam gerektiğini söyledi. Yani iki günden beri devam eden koyü kırmızılı, arada yine kahve renkli olarak akıntımı diyeyim, adetim mi diyeyim bilemiyorum ama devam ediyor. Ama yoğun bir şekilde değil, yani daha önceki reglilerim gibi değil . Geceleri hiç birşey gelmiyor. Cuma günü regl oldugumu düşünerek o üzüntüyle kendimizi dışarı attık saatlerce gezdik, dolaştık, sıcak duş aldım vs.. Ama daha sonra internette okuduklarımıza nazaran bu tür vakalar olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız olmuş. Benim 27.12 test günüm ve sizlere sormak isterim daha önce tüp bebek deneyipte te embriyosu tutmamış arkadaşlar regliniz kaçıncı günü ve ne yoğunluktaydı?? Ben bir taraftan tutmadı olmadı diye düşünüyorum ama bir taraftansa yaa tuttuysa diye ümitlenmeden de duramıyorum.
arkadaşlar bugun 8.günü transferimin 4.gün embriyosuydu 2 adet.kan yaptırdım sabah 0 çıktı.hala kendime gelemedim ağla ağla gözlerim şişti
eveetttt hemde çooooooooooooooook şirinler o zaman en az bi tanesi kız
cnm hadi kan testi yapma imkanin yok keske bi idrar testi yapsaydin.simdi cnm sen kanaman basladiginda fitilini arttirip dusuk onleyici ignelerden olmaydin bence.belki bebek dusmemistir ama dusme tehlikesi var demektir bnm de senin gibi olmustu ama sonucun negatif oldu.insallah senin sonucun pozitiftir.
nasılsınız canlar
form pek sessiz kalmış hayrola :))
egunal bakamadım geçmişe cnm gittinmi dr a ne oldu
duydum sesini geldim aşkısımmmm
napıyin aşksımm anlat bakemm..maç ne alemde nasıl oynuyozz canlı yayın yap bana
yemek yedik masa öylece duruyo hemde balık masası kokuyo durdukça ama masa TV nin tam önünde beyim toplatmiii ilk yarı bitti sana yazıp masayı toplamaya kalkıyorum gideyim balıklı bulaşıkları ozon manyağı yapayım...maç ta değişik valla her an herşey olabilir bi bakmışın ben bile oyuna girmişim herşey olabilir yani10 dk sonra geliyom aşkısım bu sırada sen neler yaptın girişimin nasıl sonuçlandı anlat yaz bana gelince okuyayım
Slm Kizlar tup bebekle ilgili sizlere sormak Istedigim Birsey var.Benim turkiyede bir basarisiz Tup bebek girisimim var.Devletin yardim edebilmesi icin ne gibi sartlar araniyor.bide Ben yurtdisinda yasiyorum.yardim ederseniz cok sevinirim.tesekkurler simdiden
Slm Kizlar tup bebekle ilgili sizlere sormak Istedigim Birsey var.Benim turkiyede bir basarisiz Tup bebek girisimim var.Devletin yardim edebilmesi icin ne gibi sartlar araniyor.bide Ben yurtdisinda yasiyorum.yardim ederseniz cok sevinirim.tesekkurler simdiden
Kızlar selam.
Benim kırmızılar hiç gecikmedi ve bugün teşrif ettiler. Biliyordum ama yinede üzüldüm
Neyse artık resmi olarak donmuş tedavime başlıyorum.
Nolur benim için dua edin. Büyük ihtimalle bu son denememiz.
Kızlar selam.
Benim kırmızılar hiç gecikmedi ve bugün teşrif ettiler. Biliyordum ama yinede üzüldüm
Neyse artık resmi olarak donmuş tedavime başlıyorum.
Nolur benim için dua edin. Büyük ihtimalle bu son denememiz.
anamm palukk mu yedinizz aşksıımmm..Sen paluk yapmazdın hayyretimm şaşdıııBende zor oldu ama girişimlerim sonuç verdi..Maç olmayaydı daha iyiydi ama giderken öyle anlaştırmıştı durumu zaten maça dönücez diye..Benim isteklerim oldu ama sonuçta mutlu huzurlu geldim eve..Bağdat caddesine gitmek istemiştimm ohh sefamız olsun gezdik ışıl ışıl caddede yılbaşı münasebeti ile..Yedil içyik bol temiz hava aldıkk..Tuba büyüküstün ile karşılaştık..Anaamm tabii ben delüüü içimden diyom ki ayy karşıdan gelen kızın kabanı ne hoş..Tam iyice yakınıma gelince sesini duyup yüzüne bakmam la beyimin kolunu bir sıkmam varr..Çokk komiğim ben çokkk..enteresan bir şekilde zaten severim kendisini ikizleri var bide ya hanii..İncecik hatunn çok datluydu çok..Şimdide açtım kaloriferi son sistemm sıcacık otoruyorum evde..Hayıt çayımı demledimm içiyomm..Filmmi izlesem netten diye bakınıyorum gene..Yarın temzilk yapıcam iyi dinleneyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?