Tüp Bebek Günlüğümüz !

Pazar günleri beyimin istekleri bitmiyiiii bişiler geiterecem kendisine ama fazla olmaya başladı az kaldı vuracam bu adamı

Yaniii biliyorumm sonuçta bende 1 senelik hatta geçikk diğer yarımı tanımammı..Daha hiç duymamıştım palukk yaptığını.Ohh afiyett bal şekerr şifa olsun emii.Omegaa 3 olsun bebişlerine

Bu arada sevgili beyime Hulusi hocadan bahsettim..ankara konusunu konuştum..O da bana ee zaten kendinde diyosun ankaraya tedaviye gidemeyeceğimize göre dedi..Niye göbeğim buradaki merkezlerle doktorlarla mı bağlı dedim bende..yeterki Hulusiciğim gel desin diyorum içimden..Zaten körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz derimm diyorum..Tabii ben sadece ilk cümleyi ettim o bana şu bakıştan attı Bende vala ben giderim sen 1 gün lazımsın bana zaten süpermenleri getirmen gerektiği zaman dedim
O zaman gene bir bakış attı süpermen konusuna Dedim toplum arasında böyle diyoruz biz aramızda Ayyyy adam abandone oldu Sonuçta her konumuz gibi buda bir şeye bağlanamadı..Milss bildiği gibi yapacakk taabii

tatlım dikkat et yaaaa..Daha çok yeni gebeliğinn..Bilmiyorlar mıydı gelenler ki acaba? Yorma yat ayaklarını dikk tavana Boşver evi uçsunn..

Supersin sen ya.direk sana mesas aticaktim ama...çekindimacikcasi.ssk li oilman lazim Sanirim dimi.Sen de biloyosun ki son tup bebek basarisizligindan sonra acikcasi zaman kaybetmemem gerekiyomus. cok sagol dogurucam sayende

Son düzenleme:

hamile hamile misafirmi ağırladın sen bi zahmet yardım etselermiş hayret bişi
kıyamet kopmayınca seninkiler ne dedi çok merak ediyorum

hep annem yapar biz yerdik bu kez ben yaptım iştee...omegama sağlık
demek kocacın bakış üstüne bakış attı ne var canım doğru demişin bigün lazım sonuçta hiç rahatsızlık vermeyecen ona sürecin bütün gerilim vs..herşeyini benimle yaşayacan
o bi anda baba olacak kolaycana...bişeye bağlanamayacak bir konuydu aşkısım şaşırmadım yani

Supersin sen ya.direk sana mesas aticaktim ama...çekindimacikcasi.ssk li oilman lazim Sanirim dimi.Sen de biloyosun ki son tup bebek basarisizligindan sonra acikcasi zaman kaybetmemem gerekiyomus. cok sagol dogurucam sayende

Aşkol cnm ne çekinmesi..

İnan iki kelam etmediğim insanlar bile günde kaç tane özel mesaj atıyorlar slm diyip soru sorup konuya girip Birbirimize yardımcı olmak üzere buralardayız..yoksa işin bir esprisi kalmazdı zaten..kimse para vermiyor birşey yapmıyor Maksat bilgi paylaşımı..O yüzden bildiğim bir konu ise her konuda yardımcı olabildiğim kadar olurum..

Evet zaman kosunu sıkıntılı bizim gibi durumda olanlar için..Ama eğer tr de kalacaksan ve evet sgk var ise en azından bir yandan işlemleri yaptıradabilirsin..En azından bir ton kan tahlilini para vermeden yaptırdım ben mesela..Genetik inceleme kan pıhtılaşması bunlara dahil mesela..

İnşş doğurduğun günlerin yazılarınıda okumak nasib olacak tabii canım neden ülee diyosunn..bebelerimizin mamaları hakkında sohbet edicez seninle inanıyorum ben..

Selam kızlar ben geldim bizde eşimle cevahir AVM ye gittik yeni geldim gezdik yedik iyi stres attım bu arada bugün abdest aldım yani 3 gün kahverengi lekeyle kapattım sezonu Millstone bende Bagdat caddesi hayranıtyım ASM hastanesi polikliniğide orada 2 hafta önce gittigim yer yanii canım hulısi bey ne zaman gelicekti sen randevu almıstın demi valla fiyatlarıda çokkk iyi Ankarada biz seninle Ankarayamı gitsek kızlarıda ziyaret ederizz Güldennn bizi kabul edermi acabaa Kocalarda dedigin gibi Süpermen zamanı gelirler

hamile hamile misafirmi ağırladın sen bi zahmet yardım etselermiş hayret bişikıyamet kopmayınca seninkiler ne dedi çok merak ediyorum
Cocugu olan gorumcem yardim eder de kucuk olan burnu dusse almaz kucuk dedigim 26yasindaesimden 1 yas kucuk cici kaynanam vardi bide insanin kendi ailesi gibi olmuyo kuzum be Kiyamet kopmayinca uzulduler dermisim ama bi sasirdilar olmadi diye olan bize oldu mutfakta damacadan yer kalmadi

ooh bee seni hep böylee pozitif görücezz iştee..Ancak ben o zaman mutlu oluyorum inan..İyi yapmışsın cicim bana da iyi geldi..Perşembe günü geliyor..Bir farklı durum olursa bizi arayacakalr..Bu arada bende aynen 3 gün k.rengi leke ile kapattım abdest aldım bugün..Ama bence adet değildi bu..Hele benim için asla değildi yanii..Pazartesi hemen doktora gidicem aslında ama hulusi hocaya gidicem diye beklicem sabredip bakalım...Valla Ankaraya gitmek hiç bu kadar istemedim ben zaten hayatımda..son 1 senedir bu durum var ama olmadı nasib işte..

selam mehtapcım..
çıkın çıkın gelin Ankaraya

tabii canım kendi ailen gibi olurmu biri der sakın sen ellem git yat otur biri olsun canım nolcakki getirsin götürsün ayak işlerine baktırsın...
bende o damacanalar noldu diye düşünüyordum

he heee
son yazdıkların varya beni çağrıştırıyo sanki, kendisine benzemesemde üç kelime var tuba, duru ve ikiz. gerçi benimki tuğba ama olsun bende beğeniyorum o hatunu

off yaa şu fenev yenildiği hafta bizimkilerde ya yenilirler yada berabere kalırlar zatennn gıcık oldumm yinee

Canım yaa kızma yine dünki konuya gelicem ama dün yaptırdıgım tahlilere inanmıyorum çünki adet degildi lekeydi yarın dr faxlıyacam bakalım gel fakan diyecekmi acabaaa böyle yanii Valla ya Ankarada tüp uygun yani hulusi beyde benim tüp tedavilerimi geçen hesapladım 20 bin tl yi buldu valla

Moons 84 arkadaşımm ya valla hırpalama kendini insanlarda biraz anlayıs olmalı kim ne derse desin kocanın ailesi insanın kendi ailesi gibi valla olmuyorr benimkiler ailesi hepsi eltim ve görümcelerim Allahtan anadolu yakasında oturuyorlarrr anaaa valla birde bogazlılar helal hoş olsun ne yedircegimi şaşırıyorum

he heee
son yazdıkların varya beni çağrıştırıyo sanki, kendisine benzemesemde üç kelime var tuba, duru ve ikiz. gerçi benimki tuğba ama olsun bende beğeniyorum o hatunu

doğru valla çok uydu

off yaa şu fenev yenildiği hafta bizimkilerde ya yenilirler yada berabere kalırlar zatennn gıcık oldumm yinee

valla ben çokta üzgün değilim aşkısım zira hem fenev hem cimbom puan kaybetti bu da tabiki BEŞİKTAŞIMA yaradı

cnm bnm inş iyi olacak ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…