bu eve geleli ilk balığımı kızarttım aşkısım hayretinin şaşması çok normal yaniiii
ben palamuttan başkasını yiyemiyorum annemde almış ayıklatmış ve porsiyon haline getirmiş bana vermişti pişir diye bende dolaba atmıştım
bugün bi gaza geldim ve yaptım iyi oldu valla...
ama ev koktuuuu:104::104::104::104::104:
güzel birgün geçirdin demek
pek bi mesud oldum aşkısımın adına...
tuba yı bende çok severim ve çok güzel bir hatun bencede sade duru bir güzelliği var...
zatende ikiz doğurmuş en en en güzel halide bu işte
kızlar nasılsınız?? ben çok yorgunum eşim taraf bendeydi çok yoruldum...
anam ablam elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo....
bunlar beni yordular.....
siz nasılsınız burayada uğraymıyorum
neyseki gittiler ama ev uçtuuu
biliyolar canım tüp olduğunuda biliyolar ama insanlar iştetatlım dikkat et yaaaa..Daha çok yeni gebeliğinn..Bilmiyorlar mıydı gelenler ki acaba? Yorma yat ayaklarını dikk tavanaBoşver evi uçsunn..
zeynepcim slm cnmm..Ben gene karşına çıkmış gibi olucam bu topiktede ama burası benim daimi topiğim zatenn
Ben devletten rapor aldım..Zeynep kamilden..
Üniversite hastanelerine yada tüp bebek bölümü olan devlet hastanelerinden alıyorsun..İstedikleri testler var..Yaş şartı evlilik süresi şartları var..Ama en önemlisi 2 yada 3 aşılama şartı var cnm..Bütün tahlillerin elinde olsa bile hastanenin isteyeceği ek tahlil mutlaka olur ve 1 ayı buluyor..İstersen ayrıntılı yazayım sana..
kızlar nasılsınız?? ben çok yorgunum eşim taraf bendeydi çok yoruldum...
anam ablam elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo....
bunlar beni yordular.....
siz nasılsınız burayada uğraymıyorum
neyseki gittiler ama ev uçtuuu
biliyolar canım tüp olduğunuda biliyolar ama insanlar işte
zaten yatıcam tatlım sizi özledim bakıp çıkıcam
sonra gelirim yine öpüyorum sizi
Yaniii biliyorumm sonuçta bende 1 senelik hatta geçikk diğer yarımı tanımammı..Daha hiç duymamıştım palukk yaptığını.Ohh afiyett bal şekerr şifa olsun emii.Omegaa 3 olsun bebişlerine
Bu arada sevgili beyime Hulusi hocadan bahsettim..ankara konusunu konuştum..O da bana ee zaten kendinde diyosun ankaraya tedaviye gidemeyeceğimize göre dedi..Niye göbeğim buradaki merkezlerle doktorlarla mı bağlı dedim bende..yeterki Hulusiciğim gel desin diyorum içimden..Zaten körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz derimm diyorum..Tabii ben sadece ilk cümleyi ettim o bana şu bakıştan attıBende vala ben giderim sen 1 gün lazımsın bana zaten süpermenleri getirmen gerektiği zaman dedim
O zaman gene bir bakış attı süpermen konusunaDedim toplum arasında böyle diyoruz biz aramızda Ayyyy adam abandone oldu Sonuçta her konumuz gibi buda bir şeye bağlanamadı..Milss bildiği gibi yapacakk taabii
Supersin sen ya.direk sana mesas aticaktim ama...çekindimacikcasi.ssk li oilman lazim Sanirim dimi.Sen de biloyosun ki son tup bebek basarisizligindan sonra acikcasi zaman kaybetmemem gerekiyomus. cok sagol dogurucam sayende
Cocugu olan gorumcem yardim eder de kucuk olan burnu dusse almaz kucuk dedigim 26yasindaesimden 1 yas kucuk cici kaynanam vardi bide insanin kendi ailesi gibi olmuyo kuzum be Kiyamet kopmayinca uzulduler dermisim ama bi sasirdilar olmadi diye olan bize oldu mutfakta damacadan yer kalmadihamile hamile misafirmi ağırladın sen bi zahmet yardım etselermiş hayret bişikıyamet kopmayınca seninkiler ne dedi çok merak ediyorum
Selam kızlar ben geldim bizde eşimle cevahir AVM ye gittik yeni geldim gezdik yedik iyi stres attım bu arada bugün abdest aldım yani 3 gün kahverengi lekeyle kapattım sezonu Millstone bende Bagdat caddesi hayranıtyım ASM hastanesi polikliniğide orada 2 hafta önce gittigim yer yanii canım hulısi bey ne zaman gelicekti sen randevu almıstın demi valla fiyatlarıda çokkk iyi Ankarada biz seninle Ankarayamı gitsek kızlarıda ziyaret ederizz Güldennn bizi kabul edermi acabaaKocalarda dedigin gibi Süpermen zamanı gelirler
Selam kızlar ben geldim bizde eşimle cevahir AVM ye gittik yeni geldim gezdik yedik iyi stres attım bu arada bugün abdest aldım yani 3 gün kahverengi lekeyle kapattım sezonu Millstone bende Bagdat caddesi hayranıtyım ASM hastanesi polikliniğide orada 2 hafta önce gittigim yer yanii canım hulısi bey ne zaman gelicekti sen randevu almıstın demi valla fiyatlarıda çokkk iyi Ankarada biz seninle Ankarayamı gitsek kızlarıda ziyaret ederizz Güldennn bizi kabul edermi acabaaKocalarda dedigin gibi Süpermen zamanı gelirler
Cocugu olan gorumcem yardim eder de kucuk olan burnu dusse almaz kucuk dedigim 26yasindaesimden 1 yas kucuk cici kaynanam vardi bide insanin kendi ailesi gibi olmuyo kuzum be Kiyamet kopmayinca uzulduler dermisim ama bi sasirdilar olmadi diye olan bize oldu mutfakta damacadan yer kalmadi
23-39 yaş arası olmalısın..
sgk prim iş günü sayınızın 900 ü geçmiş olması
eşlerinden birinin daha önceden çocuğu olmaması
öncelikli aranan şeyler bunlar..
selam canım..
canın saolsun kuzum napalım tedaviyi beklerken hamile kalan o şanslı guruptan olamadık...
bu eve geleli ilk balığımı kızarttım aşkısım hayretinin şaşması çok normal yaniiii
ben palamuttan başkasını yiyemiyorum annemde almış ayıklatmış ve porsiyon haline getirmiş bana vermişti pişir diye bende dolaba atmıştım
bugün bi gaza geldim ve yaptım iyi oldu valla...
ama ev koktuuuu:104::104::104::104::104:
güzel birgün geçirdin demek
pek bi mesud oldum aşkısımın adına...
tuba yı bende çok severim ve çok güzel bir hatun bencede sade duru bir güzelliği var...
zatende ikiz doğurmuş en en en güzel halide bu işte
ooh bee seni hep böylee pozitif görücezz iştee..Ancak ben o zaman mutlu oluyorum inan..İyi yapmışsın cicim bana da iyi geldi..Perşembe günü geliyor..Bir farklı durum olursa bizi arayacakalr..Bu arada bende aynen 3 gün k.rengi leke ile kapattım abdest aldım bugün..Ama bence adet değildi bu..Hele benim için asla değildi yanii..Pazartesi hemen doktora gidicem aslında ama hulusi hocaya gidicem diye beklicem sabredip bakalım...Valla Ankaraya gitmek hiç bu kadar istemedim ben zaten hayatımda..son 1 senedir bu durum var ama olmadı nasib işte..
he heee
son yazdıkların varya beni çağrıştırıyo sanki, kendisine benzemesemde üç kelime var tuba, duru ve ikiz. gerçi benimki tuğba ama olsunbende beğeniyorum o hatunu
off yaa şu fenev yenildiği hafta bizimkilerde ya yenilirler yada berabere kalırlar zatennn gıcık oldumm yinee
Canım yaa kızma yine dünki konuya gelicem ama dün yaptırdıgım tahlilere inanmıyorum çünki adet degildi lekeydi yarın dr faxlıyacam bakalım gel fakan diyecekmi acabaaa böyle yanii Valla ya Ankarada tüp uygun yani hulusi beyde benim tüp tedavilerimi geçen hesapladım 20 bin tl yi buldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?