Moons 84 arkadaşımm ya valla hırpalama kendini insanlarda biraz anlayıs olmalı kim ne derse desin kocanın ailesi insanın kendi ailesi gibi valla olmuyorr benimkiler ailesi hepsi eltim ve görümcelerim Allahtan anadolu yakasında oturuyorlarrr anaaa valla birde bogazlılar helal hoş olsun ne yedircegimi şaşırıyorum
9 ay cnm yaa inş hayırlısı olsunn..Ben baştan beri hep sen hamiş kalacaksın gbi hissediyorum hep..Hatta negatifinde çok üzülmüştüm çünkü pek hislerim yanıltmaz beni..İnş ıce baby lerin göbüşünde can bulacaklar cnm..
selam canım..
canın saolsun kuzum napalım tedaviyi beklerken hamile kalan o şanslı guruptan olamadık...
kızlar nasılsınız?? ben çok yorgunum eşim taraf bendeydi çok yoruldum...
anam ablam elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo....
bunlar beni yordular.....
siz nasılsınız burayada uğraymıyorum
neyseki gittiler ama ev uçtuuu
Pazar günleri beyimin istekleri bitmiyiiii bişiler geiterecem kendisine ama fazla olmaya başladı az kaldı vuracam bu adamı
Selam kızlar ben geldim bizde eşimle cevahir AVM ye gittik yeni geldim gezdik yedik iyi stres attım bu arada bugün abdest aldım yani 3 gün kahverengi lekeyle kapattım sezonu Millstone bende Bagdat caddesi hayranıtyım ASM hastanesi polikliniğide orada 2 hafta önce gittigim yer yanii canım hulısi bey ne zaman gelicekti sen randevu almıstın demi valla fiyatlarıda çokkk iyi Ankarada biz seninle Ankarayamı gitsek kızlarıda ziyaret ederizz Güldennn bizi kabul edermi acabaaKocalarda dedigin gibi Süpermen zamanı gelirler
Vallahi cnm dogru soyluyosun ben ablamla ayni apt da oturuyorum esiminkiler cok gelmez normalde esimde onlar gelince mutlu oluyo bide anneside yeni oldu ya daha bi dustu toplamak icin hepsini bi araya kiyamiyom bende ona ibizimkiler de cok bogazli anam yemek bitiyo kahve o nitiyo cay o bitiyo cerez o bitiyo meyve tatli hep boyleler bende onlarda gordum boyle sey ama napiim tocamin hatrina ayda 2 kez katlancaz artik....
Ah canım keşke. Benim de ilk defa bu sefer hislerim çok olumlu. Çok dua ettim, namazlar kıldım, oruçlar tuttum ondan sanırım. Allah'ım ellerimi geri geçirmez diye umuyorum. İnşallah bu defa olur.
Canım ya sorma. Ben ilk başta çikolata kistiyle hamile kalanlardan biri olurum belki diye umuyordum. Olmadı. Doktorum laparoskopiden sonra bir çok hastam adet bile olmadan hamile kaldı dedi. Belki o gruptan olurum dedim. Olmadı. Sonra 3 ay içinde hamile kalıyor çoğu dediler. O da olmadı. Tüp bebekte şansım %60-70 miş. Herhalde bu defa olur dedim yine olmadı. İki tüp bebek arasında hamile kalan şanslı gruptan da olamadım. Ne olur bu defa olsun. Ne olur
Canım senin de bunca uzun zaman ne hayal kırıklıkları yaşadağını tahmin bile edemiyorum. İnşallah senin de bu deneme de olur. 2013'e hepimiz hamile olarak başlayalım. Çok ama çok zor bir yıl (yıllar) geçirdik.
Aman hep böyle bunlar. El kızısın ya. Neyse canım sen canını sıkma. Bir dahakine de bence biraz naz yap. ay kötüyüm. Biraz ağrım oldu fala diye
Aynen benimkinin dei Canı bir şey yemek istiyormuş ama ne bilmiyormuş. O mu bu mu diye ne bulsam getiriyorum memnun olmadı bey efendi
Gelin ne güzel olur kapamız her zaman açık valla
hoşgeldinnnnnnnn ve çok mutlu oldum...
hulusi hocanın topiği sayılır tam yerine gelmişsin...
olumlu hulusi hoca bebekleri çok...
sıra bize geldi inşallah yarın randevum var benim...
sen ne aşamadasın
heman daldım aranıza ...naber kızlar ? muhabbet koyu bakıyorum da. çekiştiriyosunuz birilerini...yarın maraton başlıyor benim de. 2 haftadır raporluydum . yarın okula devam ...kilo da aldım yahu yatmaktan. müdür trip yapar artık 2 hafta dersler boş geçince..
inşallah bebeklerin en kısa zamanda gelir canım menim beklemenin tedavi görüpte negatif almanın ne demek olduğunu en acı şekilde öğrenmiş olduğumuzdan Allah kimseyi bu yolda bekletmesin
ben iğneleri vurunmaya başladım pzt tekrar görüşeceğiz sanırım 10 gün içinde yumurta toplancak bu arada inşallah sıra bizdedir sen yenimi başlıyorsun
iyi akşamlar efenim
Ben film izlemeye kaçar a dostlar hepinizi öptümm
esteğfurulllah efenim falan çok resmii olmuşşşş:26:
Ben film izlemeye kaçar a dostlar hepinizi öptümm
sanırım seninki kısa protokol o nedenle 10 gün içinde yumoşlar toplanacak..
benimki uzun protokol oluyor adetin 21.günü lucrine başlıyorsun yani iğnelerden birine adet oluncada ikinci iğne ekleniyor sonrası seninle aynı yumurta takibi ve opu...
adet olunca gidecem ben tekrar...
sen benden bir hafta önce gidiyorsun:13::13::13:
kısa yada uzun olması birşeyi değiştiriyormu
biz hiç konuşmadık doktorla bu konuda. zaten sigortada karşılamıyor tüp bebeği o yüzden falan mı kısa seçti yaaaaaa gözü kapalı gidiyorum hayırlara çıksın sonu inşallah:26:
uzunda yumurtaları önceden lucrin iğnesiyle baskılıyorsun bir nevi kontrollü büyütmek için lucrin kullanılıyor bi de yumurtalıkları dinlendiren bir iğne lucrin...
bende ohss denen bir durum oluşuyor uyarıcı iğnelere geçince bir anda e2 yani östrojen hormonum yükseliyor bu da kontrolsüz yumurta büyümesine sebep olabiliyor lucrin kontrolü sağlıyor bir nevi...mecburum yani lucrin ve uzun protokolle başlamaya...kısa ya da uzun olması herhangi bir avantaj ya da dezavantaj sağlamıyor kişinin yumurtalık vs..durumuna göre değişiyor bunada doktor karar veriyor..sende işini bilen bir doktorun elindesin gözün kapalı gitsen bile hiç farketmez sakın şüphen olmasın emin ellerdesin..en doğru kararı vermiştir hocam...
bilgi için sağol canım güzel haberler verelim birbirimize inşallah sen ankaradasın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?