Tüp Bebek Günlüğümüz !

Vallahi cnm dogru soyluyosun ben ablamla ayni apt da oturuyorum esiminkiler cok gelmez normalde esimde onlar gelince mutlu oluyo bide anneside yeni oldu ya daha bi dustu toplamak icin hepsini bi araya kiyamiyom bende ona ibizimkiler de cok bogazli anam yemek bitiyo kahve o nitiyo cay o bitiyo cerez o bitiyo meyve tatli hep boyleler bende onlarda gordum boyle sey ama napiim tocamin hatrina ayda 2 kez katlancaz artik....

Ah canım keşke. Benim de ilk defa bu sefer hislerim çok olumlu. Çok dua ettim, namazlar kıldım, oruçlar tuttum ondan sanırım. Allah'ım ellerimi geri geçirmez diye umuyorum. İnşallah bu defa olur.

selam canım..
canın saolsun kuzum napalım tedaviyi beklerken hamile kalan o şanslı guruptan olamadık...

Canım ya sorma. Ben ilk başta çikolata kistiyle hamile kalanlardan biri olurum belki diye umuyordum. Olmadı. Doktorum laparoskopiden sonra bir çok hastam adet bile olmadan hamile kaldı dedi. Belki o gruptan olurum dedim. Olmadı. Sonra 3 ay içinde hamile kalıyor çoğu dediler. O da olmadı. Tüp bebekte şansım %60-70 miş. Herhalde bu defa olur dedim yine olmadı. İki tüp bebek arasında hamile kalan şanslı gruptan da olamadım. Ne olur bu defa olsun. Ne olur

Canım senin de bunca uzun zaman ne hayal kırıklıkları yaşadağını tahmin bile edemiyorum. İnşallah senin de bu deneme de olur. 2013'e hepimiz hamile olarak başlayalım. Çok ama çok zor bir yıl (yıllar) geçirdik.

Aman hep böyle bunlar. El kızısın ya. Neyse canım sen canını sıkma. Bir dahakine de bence biraz naz yap. ay kötüyüm. Biraz ağrım oldu fala diye

Pazar günleri beyimin istekleri bitmiyiiii bişiler geiterecem kendisine ama fazla olmaya başladı az kaldı vuracam bu adamı

Aynen benimkinin dei Canı bir şey yemek istiyormuş ama ne bilmiyormuş. O mu bu mu diye ne bulsam getiriyorum memnun olmadı bey efendi

Gelin ne güzel olur kapamız her zaman açık valla

heman daldım aranıza ...naber kızlar ? muhabbet koyu bakıyorum da. çekiştiriyosunuz birilerini...yarın maraton başlıyor benim de. 2 haftadır raporluydum . yarın okula devam ...kilo da aldım yahu yatmaktan. müdür trip yapar artık 2 hafta dersler boş geçince..

Ne yapıcan tatlım annesini kaybetmiş kolay gedil agbi olmak sende tatlı dille yardım iste onlardan ayda 2 kere idare edicez benimkilerde ayda 2 kere anca geliyorlar ama çok seviyorum 2 görümcemi büyük görümcemde 5 yıllık evli çocugu olmuyor oda teksen çamlıbel e başlıcak tüp tedavisine onlar bana abla der benim kızkardeşim onları gerçekten çook seviyorum bende anadolu yakasında aynı aprtmanda oturuyorduk benim ve şimin işi avrupa yakasınd aoldugu için 4 sene önce taşındık ben 3 ay önce işten ayrıldım canım sırf stressiz tüp tedavisi içinnn:2::2:

çikolata kisti dışındaki bütün beklentilerini bende yaşadım ama olmadı napalım canımız saolsun...
2013 yepyeni bir yıl ve yeni tedavilerimizle başlıyor zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz gelecek bebeklerimiz bütün çektiklerimizi unutturacak inşallah...

hoşgeldinnnnnnnn ve çok mutlu oldum...
hulusi hocanın topiği sayılır tam yerine gelmişsin...
olumlu hulusi hoca bebekleri çok...
sıra bize geldi inşallah yarın randevum var benim...
sen ne aşamadasın

ben iğneleri vurunmaya başladım pzt tekrar görüşeceğiz sanırım 10 gün içinde yumurta toplancak bu arada inşallah sıra bizdedir sen yenimi başlıyorsun

rabbim bu kezzz inşaallah yüzünü güldürecek canım benim..
ibadetelride kabul etsin inşaalah ne mutlu sanaa...
o olmadılardan bendede çokk örnekk var düşükle roldu peşine gelir dendi olmadı..
aşıalamda kimysal oldu olur dediler olmadı..
rahim filimi sonrası olur dedilerr olmadı..
2aşılama ,2 tüp olmadı vee şimdii umudm histreskopiler sonrasına yani aslında 2.tüpte bundan sonraydı
ama ya nasip..............

Son düzenleme:

sohbet muhabbet aynen devam...
çalışırken hareket halinde oluyorsun evde olunca hareket kısıtlaması oldu tabii e bi de sebep var hareketsiz olman için kilo alman normal cicim..

inşallah bebeklerin en kısa zamanda gelir canım menim beklemenin tedavi görüpte negatif almanın ne demek olduğunu en acı şekilde öğrenmiş olduğumuzdan Allah kimseyi bu yolda bekletmesin

amin canım inşallah bu sefer ellerimiz boşa çıkmaz sanada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ben iğneleri vurunmaya başladım pzt tekrar görüşeceğiz sanırım 10 gün içinde yumurta toplancak bu arada inşallah sıra bizdedir sen yenimi başlıyorsun

sanırım seninki kısa protokol o nedenle 10 gün içinde yumoşlar toplanacak..
benimki uzun protokol oluyor adetin 21.günü lucrine başlıyorsun yani iğnelerden birine adet oluncada ikinci iğne ekleniyor sonrası seninle aynı yumurta takibi ve opu...
adet olunca gidecem ben tekrar...
sen benden bir hafta önce gidiyorsun:13::13::13:

kısa yada uzun olması birşeyi değiştiriyormu
biz hiç konuşmadık doktorla bu konuda. zaten sigortada karşılamıyor tüp bebeği o yüzden falan mı kısa seçti yaaaaaa gözü kapalı gidiyorum hayırlara çıksın sonu inşallah:26:

uzunda yumurtaları önceden lucrin iğnesiyle baskılıyorsun bir nevi kontrollü büyütmek için lucrin kullanılıyor bi de yumurtalıkları dinlendiren bir iğne lucrin...
bende ohss denen bir durum oluşuyor uyarıcı iğnelere geçince bir anda e2 yani östrojen hormonum yükseliyor bu da kontrolsüz yumurta büyümesine sebep olabiliyor lucrin kontrolü sağlıyor bir nevi...mecburum yani lucrin ve uzun protokolle başlamaya...kısa ya da uzun olması herhangi bir avantaj ya da dezavantaj sağlamıyor kişinin yumurtalık vs..durumuna göre değişiyor bunada doktor karar veriyor..sende işini bilen bir doktorun elindesin gözün kapalı gitsen bile hiç farketmez sakın şüphen olmasın emin ellerdesin..en doğru kararı vermiştir hocam...

bilgi için sağol canım güzel haberler verelim birbirimize inşallah sen ankaradasın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…